Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Nu är det slut på veckan...

Publicerad 2010-01-29 17:16:21 i Skolan och sånt,

Blev klara tidigare idag så vi slutade redan 14...så jäkla skönt. Kände att jag behövde det. Tog mig en promenad hem och började tvätta. Har även rensat ut kylskåpet och torkat golvet och städat i badrummet. Känner att det är mycket som rör sig i skallen just nu och för att strukturera upp lite måste jag sysselsätta mig med saker för att bearbeta skallen..haha..märkligt det där, men så fungerar jag :)

Ska strax ner och hämta sista tvätten, fixa kvällsmat, slänga sopor och sen hämta bilen och sen bara invänta bruttorna..tv-kväll i härligt sällskap..kan inte begära mer :)

Önskar er en trevlig helg!!! <3

Blått är flott?

Publicerad 2010-01-28 20:07:25 i Skolan och sånt,

Som några av er vet lyckades jag ramla omkull med cykeln igår..andra gången på en vecka..denna gång kändes det rejält kan jag säga. Mina stackars knän fick ta smällen, rätt ner på asfalten..hade ont i benen större delen av gårdagen. Tack och lov känner jag ingen smärta idag...lite ont i vänster höft/rumpa som också fick ta en del av smällen i fallet men annars inget...mycket skönt :) Det enda som är kvar är ett fint blått skimmer över båda knän som mer och mer uppenbarar sig som blåmärken..haha..jaja..sånt som händer i detta härliga väder. Fick med mig pappa min igår för att hämta hem cykeln och pappa sa att han tar med sig cykeln till sig...här får dotter icke cykla på ett par dagar...hehe..söt min pappa :) Har haft turen och lyxen att få åka bil idag och även imorgon..det tackar vi för!!! :)

Sitter och tittar på ett program om dyslexi..mycket intressant..ett program UR har gjort..det är oerhört intressant att få se rent praktiskt hur det går till när en individ undersöks för dyslexi, avkodning, läsförståelse, ordbilder, stavning, nonsensord och så vidare eftersom jag själv ännu inte kommit så mycket i kontakt med detta ännu i praktiken och hur man kan arbeta med barn i ett tidigt stadium för att underlätta för barnets kommande utveckling. Och även en bekräftelse på att det vi lär oss på lärarutbildningen är av relevans..för det kan tyvärr många gånger ifrågasättas. Dagens föreläsning var helt suverän!! Otroligt upplyftande att få höra om olika infallsvinklar, erfarenheter...det öppnade verkligen upp en del tankar hos mig i ett ämne som jag håller väldigt kärt. Det har fått mig att längta tills jag får komma ut i verksamhet igen och till den dagen jag själv kommer arbeta med mina barn/elever. Ännu en bekräftelse på att jag har valt rätt yrke :)

Men vad hände??

Publicerad 2010-01-26 21:28:48 i Bara jag,

GrinOlle och SurStina bestämde sig visst att komma på besök en sväng här nu på kvällskvisten...förstår inte...dagen i övrigt har flytit på bra och sen bara vände det...allt blev bara fel, dåligt, surt, ja you name it...blää för detta...

Fick dock veta lite roligheter för en stund sen av min kära vän som piggnade till lite och fick iaf GrinOlle att gå sin väg...hoppas även att lite sömn kan råda bot på SurStina så även hon försvinner...

Natti natti!

PM skrivet

Publicerad 2010-01-26 14:26:03 i Skolan och sånt,

Idag har jag och Fredrik skrivit första utkastet på vårat PM till examensarbetet..flöt på mycket bra! Hoppas vi verkligen att vi får önskad handledare imorgon så vi kan komma igång på riktigt. Har gjort en grovplanering fram i tiden vad vi känner vi vill ha gjort och så, och det känns också bra. Skönt att få komma igång lite!!

Ska strax sätta igång att göra lite nödvändigheter..betala räkningar, leta rätt på diverse böcker som ska tillbaka till biblan, damma av, torka golv..ja sånt där skoj ;)

Mmmmm :)

Publicerad 2010-01-25 23:57:15 i Nöjen,

Förmiddagen spenderades som vanligt i E-tuna med föreläsning..nästsista och det tackar vi för...nog för att hon är tydlig men för min del var förmiddagen endast relevant i ca 15-20 min vid 11-snåret...resten var inte intressant för min del för det här arbetet, så ja, lite kan man nog känna att tiden rann iväg för inget..

Vid 13 blev man hämtad vid skolan och det bar iväg till huvudstaden. Tog en lunch och strosade sedan runt...mkt mysigt...blev sällskapsshopping för min del...känner mig supernöjd...köpte inte en grej :) Fick dock ett par strumpor..och ja ni gissade rätt...dom är randiga..:P got to love ;)

Som avslutning på kvällen sågs den mycket omtalade Avatar i 3D...var rädd att jag skulle bli halshuggen när jag gick ut när jag inte tyckte filmen var så där uberfantastisk som de flesta har beskrivit för mig..haha..men den var helt klart sevärd och jag ångrar inte att jag gick :)

Som en liten extra bonus "mötte" jag även Ola utanför Solo!!! och vi ses igen till helgen..;)

Skönt att få komma bort idag och bara få vara en stund..även om det bara var för några timmar...det var guldvärt...tack tack!!! :)

The Studio

Publicerad 2010-01-24 20:52:49 i Det där lilla extra,

Så där då har även jag varit på The Studio och fotograferats :) efter mkt väntan fram och tillbaka var det vår tur...många mindre bra och några bra bilder blev det...jag är nöjd :) var dock lite missnöjd med sminkösen..det blev bra i slutändan men det känns lite slafsigt och halvdant till en början och hon var slarvig...menmen...blev ju som sagt bra i slutet :)

Ska sätta mig och läsa lite nu inför morgondagen..blir en lång kväll känner jag...menmen..det har det varit värt :)

Imorrn väntar skolan och sen sthlm!!! :)

Gårdagens fynd

Publicerad 2010-01-24 11:01:40 i Bara jag,

Gårdagens tur på staden var mycket trevlig och lönsam..kom hem med en tjockiströja (ja även denna randig)...jag ÄLSKAR randigt..och kommer fortsätter införskaffa randiga plagg till min garderob..hihi.. :) och diverse smycken..och annat smått och gott. Tack för en trevlig tur på staden flickor!!! :)

Donade färdigt igår här hemma också...blev så fint så :) Ska bara byta ut lampskärmarna i köket sen ska jag nog vara nöjd :)

På schemat idag står plugg och fotosession på staden med Ida :)

Ha en skön söndag :)

Omstrukturering...

Publicerad 2010-01-23 10:33:44 i Bara jag,

Håller på och grejar lite här hemma..byte av gardiner, lampor och annat smått och gott...hoppas att det blir bra!! Svårt sånt där :P Ska snart göra mig iordning och ta mig ner på staden för lite shopping inför morgondagen :)

Ha en bra dag :)

Makalös!!

Publicerad 2010-01-18 15:02:07 i Bara jag,

Jag vet inte vad det är med mig men ännu en gång har jag lyckats komma hem med en ny tröja..och ja..även denna är randig..denna kärlek måste få ett slut...:P

Köpte även nödvändigheter när jag gjorde mina ärenden så shoppingen var inte enbart för nöje ;) Ska ner på staden på onsdag med Ida och då ska vi shoppa lite :) Eller Ida iaf :)

Första dagen på terminen är avklarad, vet inte riktigt om jag blev nå klokare..fanns mig själv flera gånger någon annanstans i tankarna...hon var ju lite av ett sömnpiller kvinnan...menmen..bara fyra tillfällen kvar så jag ger henne en chans till. Nu ska jag sätta mig och kolla upp förslag på ämne till examensarbetet..det här kommer bli bra!! Känner det på mig :)

 

Helgen...

Publicerad 2010-01-17 22:28:22 i Det där lilla extra,

har varit sjukt bra!! Mötte upp Sandra hos henne, jag fick macka som mellanlandning innan vi gick ner på staden och mötte upp Fia och tog en lunch. Tänkte vi skulle ta Johansson men där var det fullt :( jag som var sugen på deras fyllda baguette..blev en nachotallrik i gallerian istället..gick ner det med ;)

Vid tre var det dags för match så vi gick till Idrottshallen för att heja fram Salas damer i handboll och vinst blev det! 30-16 om jag inte minns helt fel...bra jobbat tjejer!!! Efter matchen gick vi hem till Sandra en sväng där det bjöds på te och skratt.."we are the dancers" ;)

Resten av kvällen bjöds på mat och film i trevligt sällskap som sagt :) Även söndagen har bjudit på detsamma...vi gillar!! Ida och Marcus bjöd på kvällsmat...kycklinggryta och klyftpotatis...grymt gott..det ska provas på hemma!!

Skolstart imorgon...det blir bra det här!! :)

Sängen kallar så nu är det natti natti till er alla!! :)

L som i...

Publicerad 2010-01-16 10:35:50 i Bara jag,

Lördag!!

Ska snart avrunda mitt pass för dagen och det har gått väldigt bra!! Ska strax bli hämtad och bege mig till Sala :) Ska träffa Sandra för en lunch och sen ska Fia ansluta efter hon har tränat (så duktig så!!) Under eftermiddagen ska vi även kika på Ida när hon spelar match! heja sala!!! :) En härlig dag med andra ord :)

Kvällen bjuder på mat och film...spännande :)

Pussen på er!

Fredag

Publicerad 2010-01-15 13:37:38 i Bara jag,

Idag under förmiddagen har jag varit på min gamla partnerskola och tackat för mig. Det va skoj att träffa alla igen, inte många barn kvar sen jag var där sist men en och annan var kvar och kom ihåg mig :) Fick även en liten present som tack för min tid. Ett album med varje barns fingeravtryck..så gulligt :) Ska verkligen försöka ta mig tiden och hälsa på där under våren.

Under eftermiddagen var det egentligen meningen att jag och pappa skulle ta oss en tur upp till Fagersta men så blev det icke..så jag sitter nu i soffan och ser på film :) inte mig emot!!

Skulle egentligen behöva ta mig till gymmet idag men jag tror jag struntar i det..har inte varit där på hela veckan...:S men äsch...jag är ju ledig :P får ta tag i det där nästa vecka när allt drar igång på riktigt...sista terminen här kommer vi!! Har lämnat studieförsäkran igår också så nu hoppas jag pengarna rullar in inom de närmaste dagarna, såg även att vi får 320 kr mer varje månad from det här året också...helt ok!!

Kvällen bjuder på mys med trevligt sällskap och Let's dance på tvn...:)

Önskar er alla en trevlig fredag!! Nu är det helg!!!! :)

Torsdag

Publicerad 2010-01-14 16:21:51 i Bara jag,

Tog mig en riktig sovmorgon idag..gick upp 11..hihi..hoppade in i duschen, gjorde mig iordning och cyklade ner på staden för att möta upp Mange på lunch. Vi tog Mongoliska...så jäkla gott!! Sen tog vi en vända på stan och kikade på det ena och det andra. Finns mycket man vill ha..haha..(som alltid) men det får vänta...allt inom sinom tid.

Kalenderna som jag visade häromdagen har jag beställt via photobox.se. En hemsida jag varmt kan rekommendera!! :)

Nu ska jag sätta mig och njuta av en kopp te (köpte två nya sorter när jag var ner) och invänta far min som ska komma och hjälpa mig med diverse saker..hoppas jag kan få med honom ut på Erikslund också..hihi.. :)

Redovisningen igår gick bra förresten..skönt att den är över..och jag fick även efteråt ventilera en del med en person som jag verkligen behövde..superskönt att få lätta den frustration som legat ett tag :)

Redovisningstime!!

Publicerad 2010-01-13 07:55:13 i Skolan och sånt,

Usch usch usch vad nervös jag är!!! Håll tummarna nu att detta går vägen...vill verkligen inte det här...och så är vi sist dessutom...får vänta till slutet...jisses..nåväl...lika bra att få detta överstökat..nu kör vi!!

Pirrigt!!!

Tisdag

Publicerad 2010-01-12 11:31:24 i Bara jag,

Ledigheten fortsätter :) har nog aldrig njutit så här mycket av att vara ledig :) menar inte att kasta det i ansiktet på er som jobbar, men ni som känner mig vet att jag ALDRIG är ledig så det här är jag värd :)

Kom två roliga brev genom inkastet idag, ett paket att hämta ut på ICA och min kalender har äntligen kommit!!! och så fin den är!!! Nu kan år 2010 börja på riktigt :)

Tog en sväng på Hälla igår också med Malin för att lämna tillbaka diverse grejer och jag unnade mig en tröja..så skön och fin :)

Ha en bra dag :)

 

Ledig :)

Publicerad 2010-01-11 10:13:52 i Det där lilla extra,

Jag är ledig!!!!!! och det är underbart :) Sov nästan 12 timmar inatt..snacka om skönt och välbehövt :) Den här ledigheten kunde inte ha kommit lägligare...får jag möjlighet att ordna saker jag inte annars hunnit med och ladda inför nästa termin...måste bara avsluta denna först men det känns som det kommer gå bra..vi satsar på det iaf!!

Idag väntar roliga saker som tvätt och städning..yeehaw...haha..men det är ok ändå på nå vis..har ju ingen stress direkt :P Sen blir det lunch med Malin och middag med Sandra...vi gillar :)

Lite frukost på det här då så kör vi igång denna dag också :)

Puss!!

Denna tidiga morgon..

Publicerad 2010-01-10 09:31:23 i Bara jag,

är inte av dess like...varför skulle jag vakna så här tidigt för?? och med en huvudvärk som heter duga...ajajaj!! Det här med att blanda är nog inte min grej...menmen..gårdagen var mycket skoj...trevligt folk och mycket dansande :) är glad att jag inte har några måsten idag..känns inte som en sån dag idag..hehe...har bäddat ner mig i soffan med Vänner på tvn...och här kommer jag nog stanna ett bra tag :P

Hur ser er söndag ut?

Randigt javisst!!

Publicerad 2010-01-07 20:37:55 i Bara jag,

Har upptäckt att jag har en viss förkärlek för randigt...strumpor, tröjor, t-shirts..kanske ska variera mig lite?? Visserligen är storleken på ränderna olika och likaså färgerna..men..hhmm..jaja...gillar mina plagg och det är väl det viktigaste?? Tog mig ner på staden efter jobbet idag och kom hem med diverse plagg..mkt nöjd..ska dock lämna tillbaka två linnen som inte passade..måste nog inse att jag inte har så lång överkropp som jag ibland tror..sådana bekymmer jag har ;)

Imorrn är sista arbetsdagen på förskolan för ett tag framöver..känns lite tråkigt nu när man ändå varit där ett tag i sträck att det ska gå ett tag till nästa gång..menmen...så är det...bara vänta :)

Ha en trevlig kväll alla :)

Dagen...

Publicerad 2010-01-06 19:09:23 i Skolan och sånt,

har gått bra, över förväntan faktiskt..på en del punkter iaf..andra kan man ju förtränga eller förvara långt långt där bak..hhmm..bara en dag kvar på denna kurs och sen är det hela förhoppningsvis över...fram tills dess ska jag bara njuta av det som är planerat :)

tror jag drar mig tillbaka till soffan och njuter av ett glas vin...det är okej efter en dag som denna :P

Paket :)

Publicerad 2010-01-05 16:39:34 i Det där lilla extra,

Hade ett paket att hämta ut idag när jag kom hem, mina plagg från gina hade kommit!! och alla passade!!! Kan det vara så att mitt postordersinköpsdilemma har försvunnit?? Inte bra för min plånbok iså fall...jaja..denna gång passade det iaf och det är vi glada för :)

Jobbade halvdag idag och stack sen direkt till gymmet, inga ursäkter här, körde kondition och armar...jäklar vad det kommer kännas i dagarna framöver..menmen..vill man vara fin får man lida pin så är det. La även upp ett nytt program så nu är det bara att hoppas på att jag tar mig dit och fortsätter i samma anda...har redan packat väskan inför nästa gång..bra va?? :)

Ska ta och slappa lite nu och ladda inför morgondagen..hoppas det går bra...brace yourself!!

Beach 2010?

Publicerad 2010-01-04 18:12:06 i Det vardagliga,

Kan ju vara värt ett försök iaf..inleder året med ett besök till gymmet imorgon och hoppas på att det kan bli fler gånger under våren. Det är ju skönt när man väl är där och sen när man är klar...synd för mina muskler bara att latmasken i mig alltid vinner och väljer att slappa istället. Promenerade till och från jobbet idag och imorse gick det med en väldans fart..benen måste varit glada att de fick komma ut och röra sig..haha..:P

Idag har jag stått i köket på jobbet, korvstroganoff och ris...börjar bli mer och mer bekväm att även arbeta där vilket känns bra! Det svåra är att beräkna men det är väl sånt som kommer efterhand antar jag, vi kör på!

Ju mer jag jobbar inser jag att jag har valt rätt yrke och det känns hur bra som helst :) Längtar tills jag få komma ut i arbetslivet fullt ut, och fram tills dess tackar och bockar jag för alla arbetstillfällen som ges :)

Snart dags för lite mat och sen ska jag nog plugga lite..ett nödvändigt ont men så är det...bara göra!

Trevlig kväll!!

Rensning...

Publicerad 2010-01-03 20:24:03 i Det där lilla extra,

Idag har Malin varit här och hjälpt mig att rensa garderoben..vi körde igenom allt...och det behövdes verkligen..fyra kassar bort!! Så på en del ställen i garderoben och byrån är det nu tomt :) Skönt att få bli en med en del som varken kan eller vill användas...duktighetspoäng till mig!!

Senare tog vi en sväng ut till Hälla, Malin shoppade loss lite och jag gick lös på Maxi...haha..mkt bra gjort av oss ;) Tro det eller ej så kom jag bara hem med strumpor och en mössa från Hälla..ja jag vet, ytterligare en mössa..menmen...den va ju så fin och skön ;) och på rea dessutom! Tack för idag Malin!!!

Nu blir det lite undanplockning här hemma och sen soffan resten av kvällen...ny vecka imorgon, ny dag och nya tag!

Folk och folk...

Publicerad 2010-01-02 12:26:33 i Bara jag,

Fy fan för en del människor!!! Så jäkla elaka och idiotiska för småsaker..ska det verkligen vara nödvändigt att vara så bitter, irriterad, otrevlig och dum?? Märks ändå att man blivit härdad genom åren för en del saker verkar bara passera och rinna av en...nåväl..dagens pass är avvklarat och jag hoppas på en lugnare dag nästa gång.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela