Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Pannbiff som blev tomatsoppa

Publicerad 2009-06-30 14:04:35 i Bara jag,

Idag har jag varit i köket, skulle ha lagat till potatis, pannbiff och sås men det blev ändrat när jag klev innanför dörren så jag lagade till tomatsoppa istället, vilket funkade finfint för min del :) Mycket enklare! Maten blev även bra mottagen vilket kändes skönt :)

Gick upp ca 03.30 imorse, kamma till oss och satte oss i bilen och begav oss mot Arlanda. Vi checkade in och satt sedan en stund ute innan Nicole skulle gå vidare mot planet. Tack för dessa dagar vännen! Alltid lika underbart att ha dig här!! Önskar dig en härlig vistelse i Grekland hos kära Malin nu i fjorton dagar framöver :) <3

Var i stan strax innan sju i morse så jag stack direkt ut till Björnön och tog mig ett varv. Mycket nöjd att jag klarade 2,0 km :) Gick 500 meter i början som uppvärmning och sen halva backen på tillbakavägen. Kändes otroligt bra med tanke på att jag inte sprungit på 1-2 månader!

Nu ska jag dona lite här hemma innan Malin kommer :)

Helgen som gått :)

Publicerad 2009-06-29 18:21:15 i Nöjen,

En liten uppdatering om de senaste dagarna då....i fredags eftermiddag mötte jag upp Nicole på perrongen och tog en sallad på Kajens, eller hon gjorde, och jag tog en mjukglass :) På kvällen var jag iväg på Real med jobbet och käkade avslutningmiddag, mycket gott och trevligt, många många skratt :) Efter middagen tog vi en vända på staden, i och med cityfestivalen var det mycket folk vilket alltid är trevligt!

I lördags tog vi det lugnt och sov ut, mycket välbehövt kan jag säga, gjorde oss iordning och tog oss ner på staden. Karolina skulle hålla i plånboken men det blev lite inköp ändå...hehe...gäller att passa på när man hittar något och faktiskt kan köpa! Plånboken har ju inte vart den fylligaste på sistone om vi säger så...

På kvällen packade vi bilen full (och då menar jag FULL, kändes som vi hade packning för en vecka...haha) och begav oss till Sala och Fia! Evve dök strax upp och vi satt och snackade och drack lite innan vi gick vidare på en annan förfest innan hotellet. En mycket trevlig kväll, tack alla för det :)

I söndags åkte vi ut till Tärnabadet och stekte oss i solen, första badet i år för en annan, eller badet ska jag väl inte säga, tog mig en dusch..haha...träffade också på Emma, Wille, Pillan, Kevin, Gittan, Timo och Albin en snabbis när vi kom fram :) På kvällen hyrde jag och Nicole film och låg och mös i varsin soffa :)

Idag har jag jobbat 9-13 och sen åkte vi ut till Hökåsgropen och badade och stekte lite till ;) Redan två dopp denna sommar, måste vara rekord för mig..haha..för er som inte vet tillhör det inte vanligheten att jag badar inom Sveriges gränser under sommarhalvåret...

Nu blir det snart dags för oss att äta något och senare kanske kolla på nå film eller nåt...SHIIITTT...filmen från igår skulle vart inlämnad för 20 min sen!!!!!!! Lär kila och lämna den med detsamma!

Trevlig måndag kväll :)

Ska det vara så svårt...

Publicerad 2009-06-23 18:21:47 i Funderingar,

Fick hem lönespecen idag, har fått fel lön IGEN! Kan förstå att det blir fel någon gång men kanske inte när det sker för 5:e eller 6:e gången!!! Speciellt nu när man inte jobbar så mycket, då vill man ju ha varje krona när det väl är utbetalning....*SUCK*

Dagen har för övrigt varit bra, känner att jag är trött efter att ha varit i solen i princip hela dagen, gick in vid lunch, annars ute, vilket har varit helt underbart :) sol, sol, sol, sol :D

Behöver verkligen en ny dator...och nästan varje dag dimper det ner reklam med olika erbjudande....varför kan jag inte vara rik så jag kan köpa mig en dator nu och inte sen? Tur att det är "sommarlov" nu så jag inte behöver datorn mer än nödvändigt men ändå...allt tar ju sån tid...

Funderar på att göra rent fönstrena...åtminstone några...vore inte så tokigt...ne nåt lär hända annars kommer jag nog somna sittandes!

Hejsvejs!!

Midsommarhelgen!

Publicerad 2009-06-21 15:50:08 i Nöjen,

I fredags jobbade jag till 11 som vanligt, rösten höll tack och lov. Efter jobbet kom Fia förbi en sväng och vi snackade lite och packade mina grejer inför helgen. Kul att du kom! :) Markus hämtade mig och vi körde iväg mot Stockholm - Rosersberg - Bommaberg (tror jag det hette). Stugan var supermysig, vattnet ur den egna brunnen mindre trevlig men det gick ju att använda till dusch och disk, huvudsaken! På kvällen när vi kom käkade vi sill, potatis och grillad, mumma :) spelade kubb, "lappleken" och mycket annat. Ju längre in mot natten vi kom desto mer svek min röst mig så jag kastade in handduken vid två-snåret. Igår lördag tog vi en promenad ner till havet, fiskade lite och tog det mest lugn, käkade, snackade m.m. Var även in till Åkersberga en sväng och handlade. En mycket trevlig helg med gott sällskap, tack för det!! :)

I torsdags hann jag även med att träffa lilla Vilma, sicken söt flicka :) Får se om vi får lite tid över idag så ska vi kila över och hälsa på lite, det visar sig.

Veckan som kommer bjuder på jobb hela veckan, 7.30-16.00 och på fredag ska vi ha avslutningsmiddag och så kommer Nicole! :)

Har även pysslat lite och gett bloggen ett nytt utseende, vad tycks?

Lämnar er med några bilder från helgen och önskar en trevlig söndag kväll!

Johan förklarar reglerna som den äkta temaleader han är :)   Och vi är igång!   Fredrik, Johan och Markus ska försöka sig på så många lappar som möjligt  

Idag är ingen vanlig dag...

Publicerad 2009-06-18 16:04:24 i Det där lilla extra,

för det är Ida och Marcus dag....hurra hurra hurra!!! Stort grattis till lilla pyret :) Det gjorde ni bra :)

Hoppas jag hinner se er innan helgen...ett måste! Ska städa iordning lite här hemma idag...idag måste tyvärr blommorna ut..klarar inte av den här doften längre..alldeles för starkt för min näsa :(

Dags att skrida till verket!!

Med blommor och med blader...

Publicerad 2009-06-16 19:06:57 i Allmänt,

Lördagen spenderades hemma med besök och kalasfirande :) tack för att ni kom och för presenterna! Jag fick ett ursnyggt halsband från tjejerna, min älskade parfym från lena och håkan, middag av mor och far (har fått klocka och mobil tidigare), presentkort på spa och många fina härliga blommor. Har snittat om dem idag så jag kan ha dem lite längre (de har även blommat ut lite mera nu vilket medfört att jag nyser men det struntar jag i :) )

I söndagseftermiddag kom Malin och Ebba förbi och av dem fick jag två härliga temuggar, tacktack!! :) De är redan invigda och funkar prima!

Hmm...vad har hänt mera då de senaste dagarna....jo...igår fick jag tillsist ett ryck och tog mig en träningspromenad. Var alldeles för länge sedan jag gjorde något i träningsväg. Skärpning Nowak!! Ska se till att ha stegräknaren på mig nu varje dag så jag får se svart på vitt hur mycket/lite jag rör mig varje dag. Var i Sala en sväng igår på kvällen också och passade på att hälsa på när mor ändå skulle till staden. Träffade Fia på stan, vi tog en runda i gallerian, träffade Evelina och Sandra. Fyndade ett par örhängen hos Evelina för 26,50kr och sex par trosor på H&M för 58,50kr, me like! Fick även se hur Fia fått det i sitt hem nu....blir fint det där sörru ;)

Har även fyndat hem lite från Haléns idag, två bikinis, en strandklänning och en annan klänning! Länge sen jag handlade hem något från nätet nu...förmodligen för att det inte brukar passa... :S men jag hoppas det gör det denna gång!

Ska ner och lägga i den sista av fem tvättar innan jag ska bege mig ut på en kort kvällspromenad....sen blir det mys!

Pussen!


Marcus och Ida =)  tårtan 

Helgen är här!

Publicerad 2009-06-12 21:02:40 i Bara jag,

Äntligen fredag och tyvärr så är ju inte vädret det bästa....dagen har vart helt ok, liten barngrupp med mycket bus och mys...

Träffade Anna, Ida och Marcus efter jobbet på Gränden, blev lite snack och en kopp kaffe :)

Gårdagskvällen var mycket trevligt, blev 3-rätters på Limone :) mumsfilibaba!

Har förberett lite granna nu inför imorgon...bakat bottnar och lagt ihop tårtan så den är klar att dekorera imorgon.

Trevlig fredag kväll :)

Frida: Jag har köpt dom på Blomsterlandet :) och tack för gratulationerna från dig och Nellie :) Hoppas allt är bra med er!!

Dagen är kommen!!

Publicerad 2009-06-11 17:05:42 i Bara jag,

och jag har blivit 25 år :) möttes av sång och grattiskramar när jag kom till jobbet imorse....tack tack!! :) och telefonen har pipit och en skönsångandes Sandra grattade mig på telefon...tack min vän! och tack alla ni andra för alla gratulationer från alla håll och kanter <3

Dagen har varit super...har jobbat och nu på eftermiddag kom tom solen fram....alltid fint väder på min födelsedag...(pepparpeppar). När jag kom hem stod ett paket från interflora utanför dörren, blommor från min kära Nicole med familj....tack så mycket <3

Ska strax göra mig iordning...ska ut och äta med markus, marcus och ida :)

Lämnar er med några bilder på de vackra blommorna samt det jag fixat till än så länge på balkongen :)

Ha en fortsatt trevlig dag!! Det ska jag.... :)

<3







2 days....

Publicerad 2009-06-09 20:58:35 i Allmänt,

tills man passerar gränsen och är halvvägs till 50!!! iiiscccchh...haha...skoj ändå..en milstolpe i livet så att säga.

Dagen har vart ok, luften gick ur mig efter lunchen så det var skönt att få göra mellanmål och disken efteråt och få lite alonetime. Firat pappsen så klart....STORT GRATTIS PAPPA!!!  <3
Efteråt hjälpte pappa mig med lite grejer till balkongen och imorrn ska mor och jag fortsätta...blomsterlandet here we come!!! Har också vart ute på en prommis med Ida :)

Anna min vän ringde idag och meddelade att vi ska äta tillsammans på fredag....mysigt! Ska bli så kul o träffa dig vännen...länge sen nu!!

Och snart får jag besök av min lilla skåning också....alltid lika skoj och kul att det är lite ofta nu :) och nu ringer du oxå..haha...skoj...samtidigt som jag lyssnar på give me a call med pauline....vilket sammanträffande....scary!!!!... :)


Pussen!

Rulltårta!

Publicerad 2009-06-08 21:12:17 i Allmänt,

Första någonsin gjord idag, mycket nöjd :) Ska avnjutas imorrn när pappsen fyller år!

Dagen har varit lång men bra, hade en svacka på lunchen när jag hade 30 min på mig att ordna present till pappa. Kilade in på Stadium och hittade en hel del godsaker, hoppas bara det passar. Svackan kom när jag skulle cykla tillbaka till jobbet och kedjan hoppade av...vart lagom sur...stressad...när jag kom tillbaka fick jag hjälp och cykeln är återställd. Typiskt en sådan dag när jag medvetet valt cykeln för snabbhet och smidighet....inte idag då!

Imorrn vankas jobb 7.30-16.30 och sen "kalas" :)

Trevlig måndag kväll!

Blogg time!

Publicerad 2009-06-07 20:30:27 i Allmänt,

Tänkte jag skulle ta och skriva ner några rader...söndagkväll....dagen har gått i ett och den har varit mycket trevlig :) Mötte upp Catta och vi tog en lunch och sväng på stan, mycket trevligt, väääääldigt länge sen vi sågs nu vännen! Kom hem med ett par nya jeans oxå...baggy...från cubus och på rea dessutom, kunde inte bli bättre :D

När vi var klara på stan kom darling och hämtade mig och vi åkte ut en sväng på Erikslund...fick med mig hem ännu en tidig födelsedagspresent, en väggklocka från MIO...så fin :) Kollade lite på alternativ till balkongen men ännu inget bestämt....får visa sig! Ut till Malin för att hämta bilen som blev kvar igår...tack för en supertrevlig kväll :) och god mat!! Du kan du Malin...mumma! Det blev en stund på uteplatsen med sol, te och lite snicksnack :D

Nu måste jag avrunda här...kom på att jag hade lite och göra innan sängen kallar...lång dag imorrn...måste vara laddad!!

Ciao!

Update

Publicerad 2009-06-02 22:13:06 i Allmänt,

Ett par dagar sen jag skrev...har haft fullt upp kan man säga! Tentan är iaf inlämnad och terminen är officiellt slut sedan fredag, helt underbart :)

Passade på att hälsa på i förskoleklassen i fredags på min "lediga" dag, supermysigt! De ska ha avslutning imorrn och jag var bjuden att få vara med :) Fredagskvällen spenderades på Livia med Prolog, personalfest! Trevligt sällskap och god mat, en härlig fredagkväll :)

Lördagen spenderades hos mör och får där bror med familj hade landat, vi var ute hela dagen och lekte och njöt av värmen. På kvällen bar det av till Sala och Svepnäs Hage 134 = Anna Lindholm, trevligt värre! Tack för det!

Söndagen spenderades även den med familjen och mors dag firades! Gårdagen var första arbetsdagen för sommaren. Vi var ute i solen hela dagen, helt underbart och helt slut senare...tog en vända med Ida ner till Kajens och sallad, mumma! Idag gick vi iväg till Djäkneberget, dessvärre i ett regn som inte ville upphöra under dagen. Vi gick tillsist tillbaka till förskolan och åt mellanmål hemma,skönt. Nu på kvällen har vi haft uppföljning på hjärt-och lungräddningsutbildning. Idag handlade om olycksfall, mycket matnyttigt!

Nu ska jag stänga ner och sova...välbehövt kan man säga...lämnar er med några bilder på nya frillan!

Ena sidan...   Andra sidan...   och framifrån

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela