Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Torsdag och det betyder...

Publicerad 2011-08-25 20:59:42 i Jobb,

Att det är fredag imorrn!!! och jag jobbar kortdag..endast till 13!! Så otroligt skönt!!

I onsdagsmorse ringde inte min kära klocka (trots att jag ALLTID har tre alarm) och jag vaknar av ett sms att chefen står utanför och väntar..7.15...vi börjar 7.30...PANIK!! Jag slängde på mig kläder, tvätta fejjan, packade ner sminket i väskan och hoppade in i bilen..huga huga..inte den bästa starten på dagen men dagen blev trots detta väldigt bra :) idag dock har jag varit ssuuuuper seg..så nu blir det bums ner i säng! :)

Imorrn kommer bror med skrik och panik (hans ord - vår humor - från Herkules) och hälsar på i helgen...vi gillar!!



Godnatt!!

Kluven...

Publicerad 2011-08-18 18:11:18 i Motion,

Såg precis att min uttänkta plan för höstens träning sprack..Actic har inte step längre...grrr..jag som hade en sån bra plan med träning:

 - mån: vattengympa
 -  tis: step
 - ons: afro

Vet inte om jag är så sugen att betala 350 kr i månaden (vattengympan kostar för sig) för att bara kunna gå på afron en gång i veckan. O det finns inget annat som intresserar heller, iofs kanske Zumban men då är den före Vattengympan och två pass efter varann känns lite överkurs och särskilt för mig!! HAHA!

Är det så pass att det är dags för även mig att gå över till Friskis och Svettis?? Mycket möjligt! Ska sätta mig och kika på hur deras pass ligger..kan ju vara en idé!

Atschoooo!

Publicerad 2011-08-15 21:43:41 i Bara jag,

Har dragit på min en mindre förkylning..o att den är mindre är jag tacksam för!! lite nysingar, takdropp o inte mycket mera. Ligger o överväger om jag ska ta nässpray eller inte..vet att det hjälper för stunden men det drar ut på förkylningen och det vill jag inte!! Ska försöka härda ut!!

Ska försöka sova nu så jag är pigg imorrn..darling fyller 25 år!! :)

Soft värre!!

Publicerad 2011-08-11 21:55:21 i Jobb,

Har haft en sån grym vecka på jobbet hittills..skönt med mjukstart så man hinner med saker!! I tisdags var jag till runt och köpte presenter till barnen som fyller, hade planering, satt o målade, lite mer planering o sen hem. Igår tog jag en sväng till IKEA på fm och inhandlade lite som saknades o nu har vi märkt att det saknas lite till..hehe..får se kanske blir en tripp till imorrn ;) o idag har jag suttit vid en symaskin större delen av dagen o sytt en kappa till vårt samlingsrum..hoppas på att borren är ledig imorrn så vi kan sätta upp den o lite annat.

Inför imorrn ska vi gå till biblan och låna nya böcker..såg ut som att vi ska få 7 barn bara..vilket fredagsmys!!

Nu efter jobbet har jag stortstädat badrummet..så jäkla skönt!! Va lite fryssen på kvällen så när jag och Rocky tog vår kvällsprommis gick/småsprang vi nästan hela vägen :) o när jag kom hem klippte jag gräset på baksidan..muy effectivo!!

Ligger o kikar på Ingen jiddrar med Zohan med Adam Sandler..väääldigt låg humor..men helt ok ;)

Ska försöka somna snart..hade skitsvårt att somna igår..blev efter 01.30..inte bra..så det får inte bli sent ikväll!!

Natti natti people!

Lördag

Publicerad 2011-08-06 10:10:35 i Om ditt och datt,

Vaknade alldeles för tidigt imorse..eller fått för lite sömn...är en riktigt tröttmössa efter veckan som gått! Väntar just nu på att tvätten ska bli klar så jag kan bege mig ut på en prommis i spåret, får även med mig Sandra..sweet! Då vet jag att det blir powerwalka av...haha.

Igår var vi ut till Ellen och Sonny i deras sommarstuga på grillkväll!! Supermysigt!! Satt ute under tak och pratade, skrattade..skönt att kunna njuta av sommarens sista kvällar! Något jag tänker ta vara på!!!

Vad som händer resten av dagen är fortfarande osäkert..det får visa sig :) jag är öppen för förslag!!



tar även med mig prinsen så klart!!

Slutkörd

Publicerad 2011-08-03 16:22:11 i Jobb,

Och bara halva veckan har gått..haha..jag är inte gjord för det här ;P maten flöt på bra, en hel del disk som fick tvättas både två och tre gånger för maskin inte gjorde rent ordentligt...STÖRANDE!!

På eftermiddag satt jag ute med ett barn i sandlådan och byggde och kände hur luften bara gick ur mig, hade nästan kunnat somna på plats sittandes..haha! Långdag imorrn, halva i köket, halva ställa iordning på avdelningen och sen är det freeeedag :) och jag jobbar 7-13.30..det e nice..mindre nice med 7 då tidigare mornar inte riktigt är min grej men det ska nog gå ;)

Känns lite surt att det är superväder nu de här dagarna när man är tillbaks på jobbet men så får det va. Nästa år om jag är ledig kommer det säkert regna med min tur..:P

Iväg och handla kanske??...suck..



Rhodos ♥

Måndag och 1 augusti

Publicerad 2011-08-01 19:43:21 i Jobb,

Då var man tillbaka på jobbet igen och första dagen har gått supersmidigt!! Lagade makaroner och falukorv idag vilket var det lättaste på hela veckan skulle jag tro...hehe..alltid så svårt att beräkna hur lång tid alla moment tar, vattnet till pastan innan det kokar, hur mycket ugnen ska va på för korven osv..men jag höftade lite och det gick bra! Imorrn blir till ris och chili con carne..ska nog ordna sig det med ;)

Har kommit hem, käkat, rensat lite i en låda som pajat..IKEA är billigt men inte alltid det bästa. Varför lägger man en tunn tunn spånskiva som botten?? Lådor är till för att förvara saker!! Men det gick ju att ordna.

Fick nu sätta mig vid datorn så darling skulle se på fotboll..träningsmatch...geek-it värre..haha..menmen vad gör man inte :P ska snart göra mig en kopp te och sen ta en kvällsprommis med prinsen!



(jag - lördagskväll)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela