Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Trick or treat

Publicerad 2012-10-31 20:46:43 i Om ditt och datt,

Första ringningen på dörren kom vid halv sex. Tre söta tjejer i 10-års ålder som kom: BUS ELLER GODIS!!! Jag har bara fokuserad på halloweenfesten vi hade på jobbet idag att jag helt missat att jag kunde få påringning även hemma! Hade tack och lov en chokladkaka hemma som "räddade" mig och som tack för "gåvan" gick jag ett kort :) gulligt!!

Sen har det dessvärre plingat fler gånger men har inte vågat öppna eftersom godisförrådet var tömt haha! Hoppas de fått något någon annanstans :)

Spöken?!

Publicerad 2012-10-27 14:53:49 i Funderingar,

Står och lagar mat och hör hur någonting åker ner i golvet med en sjujäkla duns. Går in vid bordet och kikar och en kokbok ligger i golvet. Märkliga är att boken bredvid stod kvar men borde egentligen ha större risk att åka ner med tanke på hur DEN stod...ahhhhh

Glad puppa!!

Publicerad 2012-10-25 20:05:20 i Det där lilla extra,

Eftermiddagen i solen vände tyvärr inte, fy fan säger jag bara. Men kvällens möte var över förväntan trevligt och som en skön avslutning på dagen fick jag veta att vi har biljetter till Swedish House Mafia!!! Så roligt :)

Så det firar jag med popcorn och ett glas rött :D

Surpuppa

Publicerad 2012-10-25 12:16:28 i Bara jag,

Märks att det börjar gå mot slutet av veckan, mitt tålamod och humör börjar sina...

Dricker lite mer av mitt kaffe och hoppas att en stund ute i solen sen kan pigga upp!

:)

Publicerad 2012-10-22 19:52:55 i Favvo,

 
 
Ingen större chock här heller att jag gillar ;)

Söndag även denna vecka

Publicerad 2012-10-21 22:51:14 i Om ditt och datt,

Har hunnit en hel del idag när jag tänker efter fast det inte alls känns så, hehe. Fick min kära garderob som stått och tagit plats hos stackars mor och far såld idag. En trevlig man från Uppsala kom och tog med sig den hem och var mkt tacksam då han letade efter just en sådan jag sålde. Toppen toppen! Åkte ut på Erikslund och mötte upp Anna, Axel och Linnea på lunch på Ikea. Snacka om fel dag för det, haha! Folk överallt!! Men det var väldigt trevligt! Gick på skojakt. Kom hem med ett par. Inte alls sådana jag tänkt från början men jag provade dom redan häromdagen och blev sugen men backade. Men idag fick de följa hem :) ska dock fortsätta leta då jag vill ha nya boots-aktiga skor, gärna bruna. Vi får se :)

Tog en promenad när jag kom hem. Efter ca 20 min kollade jag min promenadsapp för att se hur långt jag kommit och den sa 3,72 km och nog för att jag gått fort men INTE så fort. När jag nästan var hemma kollade jag igen och då hade jag gått lite över 7 km på 30-någonting minuter. INTE MÖJLIGT! Så jag får nog ladda om programmet eller välja ett annat i fortsättningen.

Nu ska jag kika klart på dark knight och vidriga jokern men ändå härlig på något vis innan dags för bingen!

Natti natti!!

Myslördag!

Publicerad 2012-10-20 11:35:23 i Favvo,

Regn och rusk så vi har mysdag inne. Fick sovmorgon till 8, tog en prommis, busat och sen bara myst i soffan :) vilar en stund till innan det är dags att ta en sväng ute igen och sen lämna tillbaka prinsen för den här gången. Skönt ibland att bara få vara :)

I eftermiddag bjuds det på vuxenkalas! Eller var det barnkalas? Haha hur som ska det bli trevligt!!

Dags att sätta fart på den här dagen!

Plötsligt händer det

Publicerad 2012-10-16 22:22:22 i Bara jag,

Jag har vågat! Litet steg för andra men stort för mig som annars är så feg. Jag vågade gå utanför ramarna och gjorde svarta tippar på mina naglar och det känns bra. Riktigt nöjd över en som sagt kanske vanlig sak ;)

Helgen

Publicerad 2012-10-14 21:56:00 i

Har varit mkt bra. Körde en storstädning i lördags fm, tog en sväng till återbruket och slängde skärp, fick lunch hos mor och far. Mot kvällen åkte jag ut till Catta och Ellie för tjejmys. Blev supergod middag och sen häng i soffan med ost, kex och vin. Idag har vi bara myst. Så härligt. När jag kom hem käkade jag lite och sen tog jag mig i kragen och promenade en sväng. Kom bara lite småstänk av det här härliga regnet som hållt på typ hela dagen så det var ändå godkänt under den tiden jag var ute, 5,6 km på 53 min. Kändes riktigt bra. Mitt mål är att hitta en slinga som är närmare 8 km, känns lagom. Hoppas det kan bli så.
 
Nu får det nog lov att bli sängen, kanske läsa lite, har så mycket i huvudet, önsketankar som jag vill göra men vet inte riktigt om det är möjligt, om jag törs, om det är jag men kanske ska börja prova. Jag är så jäkla feg i många lägen och "safe:ar" alldeles för ofta istället för att våga. Tror det börjar bli dags. Dags att börja knappa in lite vuxenpoäng. Jag ska klura lite och meddela lite mera längre fram, om jag vågar mig på nåt :P Man kan väl alltid drömma ;)

Grattis till Sofia som fyllt år! Nästa helg firar vi!!! <3
 
 
En riktig solstråle som börjar få tänder och då ska det smakas på det mesta :) Tack för helgen!!

Äckligt mätt

Publicerad 2012-10-10 20:58:05 i

Gav mig på att göra scones efter kvällens långpromenad. Tänkte att rivna morötter kunde piffa till den annars så tråkiga basdegen. Sagt och gjort så rev jag mig en morot och hade mestadels i grahamsmjöl istället för vetemjöl. Blev liiiite mjöligare än jag tänkt, kanske borde haft mer vatten för att binda ihop degen bättre men det gick helt klart att äta och jag är sjukt mätt :S Har på senaste tiden ätit mycket smoothies som mellanmål och har av den anledningen haft väldigt dåligt med pålägg hemma så på vägen hem på prommisen smet jag in på ICA och handlade bland annat med mig hem en ost. Gud så gott det var...haha..tänk att man kan glädjas åt en ost.
 
Hamnade i soffan efter prommisen och här har jag tänkt vara ett tag till..snart Greys på tv. Förra avsnittet var skumt så jag hoppas kvällens kan rätta upp lite efter förra säsongens avslutningen annars får det vara sluttittat. Dagens i-lands fundering kanske?! :P
 
God kväll vänner!
 

Oktober 09 2012

Publicerad 2012-10-10 20:36:27 i Om ditt och datt,

Snart har halva oktober gått. Snart vinter och kyla. Hoppas vi får känna av en härlig höst först! Älskar solen, färgerna osv. Landat i soffan efter en helt okej dag. Känner att vardagen börjar få rutin och det är skönt! Ska glutta lite på dumburken innan sängdags.

Grattis kära Emy som idag fyller år!! ❤

Torsdag

Publicerad 2012-10-04 22:47:41 i Det där lilla extra,

Haft en av dom bästa dagarna på jobbet på länge. Idag var en sån dag när jag inser hur mycket jag älskar mitt jobb! Hade arbete i mindre grupper idag, i min grupp var till en början tre barn och jag som hade rörelse tillsammans. Barnen hade längtat efter mini-röris ( Friskis och Svettis pass för barn) och det märktes att de tyckte det var kul. När vi var klara gick vi iväg till en lekpark och fick även med oss en fjärde medlem ur gruppen som kommit. Att kunna ha verksamhet på det här sättet är verkligen guld värt. Vi hade super mysigt hela förmiddagen. Även på eftermiddagen delade vi barnen i mindre grupper så några var inne och andra ute igen. Snacka om kvalitativ verksamhet för barnen. Kunna samspela med varandra utan konkurrens, konflikt osv. Fler sådana här dagar tack!!!

Efter jobbet blåste jag ut till Tösta för kvällsmys med Malin, Ebba och Astrid. Det har ju varit kanelbullens dag idag och dagen till ära blev jag bjuden på både mat och bulle :) tack för det!! Vi mös med te och häng i soffan hela kvällen, mkt trevligt :)

Kort och gott en toppentorsdag på alla vis! :) nu sova lite innan (redan!!) fredag.

Fynd!

Publicerad 2012-10-01 22:39:46 i Det där lilla extra,

Det blev ett bord. Ett mindre som bara stod. Jag frågade om det fick komma och bo hos mig. Det fick det. Jag är superglad och tacksam :) Se så fint!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela