Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Redhead

Publicerad 2012-11-28 20:34:02 i Bara jag,

Ungefär så här ser det ut. Är supernöjd! Vill dock få färgen mer jämn då det så klart är rödare i botten än resten.(utväxt vs massa mörk färg där det nya har svårt att fästa). Jag får experimentera vidare ;)

Har kurat ner mig i soffan med filten upp till öronen. 17 grader inne. Varmt och skönt för en fryslort...myser till säsong 1 av the big bang theory...i löööve sheldon! :)

Ur form

Publicerad 2012-11-25 12:10:20 i Bara jag,

Känner mig helt loj idag. Skulle vilja vara supereffektiv men ser inte så ljust ut. Har laddat upp hela köksbordet med saker att göra. Kanske fel strategi. Hade en tanke om att träna ikväll men tror jag skippar den också. Ska försöka få till det som måstes sen blir det nog bara soffan resten av dagen...hoppas bara jag inte är på väg att bli sjuk!
 
Fokus nu!

Söndag..igen..

Publicerad 2012-11-18 14:58:31 i Bara jag, Jobb,

Och jag mår inte som jag förtjänar idag :( inte som jag hade tänkt mig. Jag och mitt huvud börjar hitta tillbaka till varandra så det känns bra. Behöver det då jag lär skriva inför ett samtal till. Sakta men säkert går det, nu är det bara två kvar att skriva om. Tid tar det och man vill ju att det ska bli bra!
 
Fick ny färg i håret i fredags, så nu är jag mer rödhårig, skimrar i olika nyanser i ljuset..very nice och jag gillar det. Lägger upp en bild lite senare så får ni se. Vill mer åt det rödbruna hållet och tror att det kommer bli så småningom. Men tills dess så duger det här finfint och jag är glad att vara av med det korpsvarta!

På't igen!

Publicerad 2012-11-17 10:55:39 i Bara jag, Jobb, Motion,

Börjat morgonen bra! Vaknade strax efter åtta utvilad :) Gick upp, gjorde stadig frukost och har nu suttit framör datorn och gjorde en del praktisk nytta, mkt nöjd än så länge. Dags snart för dagens andra kopp kaffe och fortsätta arbetet. Känner ett driv idag så jag hoppas det håller i sig att jag kan fortsätta vara effektiv. Vet att det brukar kunna avta närmare eftermiddagen så jag ska se till att köra på så länge det håller i sig ;) Ska även ta mig ut en sväng och ta en promenad, ser ut att vara skönt väder för det idag :)
 
Ikväll vankas middag med finfolk, det gillas!!
 
Har btw köpt kort på friskis nu och hunnit med ett styrka/jympa baspass och ett till indoor walking pass!! Heja mig! I helgen blir det vila från gymmet och blir bara promenader men på måndag är vi på det igen :)
 

Som på beställning?

Publicerad 2012-11-14 20:56:27 i Bara jag,

Tänkte tanken senast igår, eller uttryckte att det var länge sen sist, peppar peppar, och då ikväll kom det. Mitt fantastiska magont som kommer ibland i samband med stress :( nu blir det att backa igen och fokusera så det inte blir värre. Bäddat ner mig i soffan, tagit en kopp te och hoppas jag kan somna tidigt och natten lugnar magen. Jag gillar verkligen inte det här men det är tyvärr bara att vänta ut det hela....

Skriva skriva

Publicerad 2012-11-11 22:25:32 i Jobb,

Skrev lite i förmiddags. Var ut och fixade lite ärenden. Var till mor och far för att fira fars dag! Mat och efterrätt, min mamma kan!! Pappa fick ett fodral till sin mobil och blev glad, kul att det passade. Inte för att pappa behöver en dag för att firas speciellt, han och mamma är ju alltid bäst!

När jag kom hem var tanken att jag skulle skriva igen och jag gjorde väl det mesta för att undvika det hela, hehe. Städade undan, tänkte lite ljus, gjorde matlåda och såg på en film. Men jag kunde inte släppa det riktigt iaf så jag skrev en stund efter filmen så nu är fyra av sju någorlunda klara. Känns bra! Jag behöver sitta lite under press för att få till lite, sjukt hur man funkar haha.

Se på lite tv nu sen sova, misstänker att det kommer va en trött fröken som vaknar imorrn...

Dags igen

Publicerad 2012-11-10 13:24:38 i Jobb, Motion,

Hösten utvecklingssamtal börjar om en vecka. Dags att börja skriva och förbereda. Förstår inte riktigt att vi redan är inne i november och mycket av terminen har gått. Det har varit så sjukt mycket så den här delen har liksom skjutits undan i tanken. Dags att plocka fram. Har sju stycken denna gång så det blir ju en del förberedande. Fördelen är att fem av dom har jag haft sedan tidigare under en längre tid så det blir mest bara att checka av.
 
Träningen häromdan btw gick bra, jag klarade mer än jag trodde. Vart väl inget större fan av indoor walkning, Jag behöver bra musik och nån som pushar rejält för att jag ska ge 200%, lika när jag går på spinning. Annars lättar jag på motståndet och "fuskar" haha. Men jag ska tillbaka och ett gymkort kommer det bli. Finns ju hur mycket som helst på Friskis så något pass ska nog passa, och jag kommer nog köra ett indoor pass igen för konditionens skull så jag dissar det inte helt ;)
 

Nära nu

Publicerad 2012-11-07 17:47:54 i Motion,

Idag händer det. Jag hoppas det går vägen. Är nästan övertaggad. Bra eller inte? Jag hoppas verkligen jag orkar med, har ju inte rört mig på väääääldigt länge. Håll tummen!!!

Äntligen!!!

Publicerad 2012-11-04 18:56:48 i Favvo,

Efter ha velat se denna film sen typ mars har jag tagit mig i kragen och än så länge gillar jag!!

Love Marvel :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela