Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Jo jag lever... :)

Publicerad 2009-09-28 19:18:25 i Bara jag,

Det har varit lite mycket nu bara de senaste dagarna...det bara rullar iväg med skola, jobb, plugg och nära och kära :) I fredags kom bror och älsklingskillarna hit och vi umgicks hela lördagen...det var supermysigt! Så länge sen nu sen jag träffade dom..speciellt den ena så det var skoj. Vi köpte en balanscykel till O som vi var ute och provkörde under eftermiddag med H gick runt och utforskade..hittade både vattenpölar och blåbär som var intressanta :) På kvällen bar det av till staden och fest igen...mkt trevligt :) var länge sen jag drack sådan stark alkoholhaltig dryck så huvudet var lite tungt dagen efter men inget en stunds sömn och mat kunde bota :)

Igår kväll var Sara förbi här och vi satt och kikade på tv och mest snackade om allt och inget..alltid lika trevligt :)

Idag har det mesta gått i matematikens anda...nu är det hårdkörning inför tentan på torsdag..känns ändå som att jag har sjysst koll på läget...ska fortsätta att repetera böckerna med alla dessa termer och begrepp så då borde det sitta tills på torsdag kan man tycka. Håll tummarna för mig nu!!

Åter till böckerna och tvätten som jag till och från här nu under kvällen glömmer bort att jag har..haha..trevlig kväll!!

När stressen tar över..

Publicerad 2009-09-23 11:42:37 i Funderingar,

och tiden inte räcker till blir jag frustrerad. Hatar sådana här lägen när man försöker hinna med allt och vara alla till lags (inklusive mig själv) och hinner ändå inte. Jag vet ju att det inte är någon mening med att älta och bli upprörd men när det blir så här så tar det energi och onödig tid, tid som man kan lägga på nå annat.

Snälla ge mig lite stöttning och tid då och då..det är allt jag kräver...är det för mycket? Ett upppiggande sms eller fem minuter på telefon..mer än så behövs inte vissa dagar...är jag dålig på det säg det till mig så ska jag se till att ge er det. Life isn't just a one-way street...

Har kommit igenom en del av matten nu iaf under förmiddagen...im playing hookey idag och har självstudier hemma...kände att det låg högt på priolistan just nu. Ska fortsätta en stund till innan det är dags för lunch...tänkte försöka komma iväg och simma lite innan det blir dags för kvällen.

Tålamodet??

Publicerad 2009-09-21 20:10:07 i Bara jag,

Verkade inte vilja vara på min sida idag tyvärr.. :( mot eftermiddagen när man är lagom trött efter en dag, särskilt måndag, första dagen efter helgen, så va det inte många glada miner, varken på mig eller barn och mitt tålamod började sina... det har redan börjat vid lunch...toppen. Efter jobbet åkte jag skolan för att lämna/hämta böcker samt kopiera upp två. När jag kom in i kopieringsrummet var det tomt. Skönt tänkte jag eftersom det skulle ta mig en stund att kopiera två böcker. Det hann gå ca 5 min och sen stod fyra personer och häckade...snacka om att man blir stressad...och jag har ingen lust att ställa mig och sidan heller och låta nån annan gå före..inte en sån här dag när jag äntligen själv lyckats komma iväg och har hittat tiden och ställa mig där. Man känner sig hemsk...snäll som jag är släppte jag emellan en tjej som bara skulle koperia ett par sidor, och när hon var klar var den en kille som sa till ett gäng som stod vid den andra maskinen (som tydligen krånglade mycket) att de kunde ta den här efter henne...fan heller!! Sa lite fint att här stod jag och jag var inte kvar...han såg mindre glad ut...skiter jag i...det var här någonstans mitt tålamod verkligen tog slut och humöret var nere på botten...menmen..nu har jag fått gnälla av mig och det är bara att gå vidare...ny dag imorrn med nya tag!

Sweet Sunday

Publicerad 2009-09-20 19:15:00 i Bara jag,

Jag älskar verkligen söndagar! Sköna härliga dagar. Vaknade lagom där vid halv tio, käkade frulle och sen kom Fia så vi tog en sväng på staden. Kom hem med en ny kuvertväska och en mysig stickad tröja :) Tur att lönen kommer snart igen..haha..nej då..så farligt är det inte :P

Nu under eftermiddagen har vi varit i Tillberga och kikat på Ida och Sala HFs seriepremiär...tyvärr blev det förlust :( men vi tar dom hemma sen!!

Tänkte jag skulle sätta mig och plugga lite nu...inte så kul en söndagskväll menmen..är ett måste...måste styra upp lite inför provet nästa vecka och så där..

Ha en fortsatt skön söndag alla :)

Duktigt värre!

Publicerad 2009-09-16 17:07:26 i Skolan och sånt,

Tycker mycket om mina korta dagar...hinner man med lite annat också som inte hinns med annars...vill ju inte spara allt till helgen direkt. Har lagat mat/matlåda, tvättat, plockat undan och ska nu till och plugga....flitens lampa lyser!!!

Dagens lektion var mindre rolig dock...tycker inte om att bli påhoppad!!! "men du kan också svara Karolina.."...kärring...om jag vill svara kan jag räcka upp handen!!! synd att läraren är så dålig för jag hade ändå hoppas på att denna kurs skulle ge nåt...morr...

Gårdagen var supermysig..tack för det min vän..<3

Lämnar er med lite bilder från naturskolan sist och lite annat :)

      Dagens outfit

Tyst i klassen!!!!

Publicerad 2009-09-15 14:52:21 i Skolan och sånt,

Hade förmiddagsföresläsning, huvudräkning igen och denna gång multiplikation och det är oerhört störande när andra pratar samtidigt som man ska försöka tänka och lyssna när läraren förklarar...gillar inte!!! och man vill ju inte hjyssa åt vuxna människor..haha...snacka om att man känner sig som en gnällkärring. Menmen..nu är det sagt och mycket bättre :) På tåget hem blev vi försenad, mig gjorde det inte speciellt mycket med damen bakom var väldigt upprörd och var inte sen med att påtala detta heller...och att tåget skulle krångla just denna dag när det inte passade henne...att SJ inte kunde ta hänsyn till det..haha...skrattretande.

Ska läsa lite nu tänkte jag innan det blir dags för prom eller simning beroende på humör och sen mys för hela slanten i gott sällskap :)

En lite smårolig grej när jag stod och borstade tänderna imorse...stod och letade och letade efter den nya tuben tandkräm då jag lyckats trycka ut det mesta ur den gamla, kollade i skåpet ovanför handfatet och på några andra ställen men hittade den ingenstans...förrän jag borstat färdigt och såg att den stod precis där den skulle...(se bild)..haha..mycket i huvudet kanske?? skulle tro det...virrpanna nummer ett...det är jag :D




Måndag igen då...

Publicerad 2009-09-14 19:26:59 i Bara jag,

Ett par dagar sen jag uppdaterade...hhm vad ska jag säga...helgen har gått fort och har varit väldigt bra! Jobbade i lördags igen för första gången på en månad och hade en väldigt lugn och skön morgon, det tackar vi för! Efter jobbet hämtade jag upp Ida och Vilma och vi tog en sväng på Hälla. Kom hem med ett par skor (ja ett par till jag vet) och en kjol. Har lånat en kjol av mor som jag tycker väldigt mycket om, så nu kände jag att det va dags att kanske investera i en egen så mor kan få tillbaka sin. Senare på kvällen kom det över lite folk och vi satt här hemma och snacka och drack lite innan det bar av vidare mot bmb. Har tyvärr inga bilder från kvällen då jag var dålig med kameran men skoj var det :) tack alla för det!!

Söndagen var superskön...var dock en smula trött då lördagens bravader inte ingav speciellt mycket sömn...varför ska man vakna så tidigt efter man konsumerat alkohol? Borde man inte sova djupare då? Inte jag..somnade runt 04 och vaknade 07...kul kul kul. Åkte med Ida till Sala på eftermiddagen och mötte upp Fia. Vi käkade och sen kollade vi på film, eller rättare sagt Fia kollade på film och jag sov..så skönt. Vi såg på OTH och tog sedan en kvällspromenad och gick förbi Sandra och sa hej som äntligen kommit hem :)

Idag har jag jobbat och vart på möte i skolan angående C-uppsatsen som ska skrivas i vår, värt att åka 8 mil tur och retur för inte ens en timmes möte...svar nej...men nu vet man iaf vad som gäller. Ska strax sätta mig och kolla igenom vad som kanske bör förberedas inför morgondagen..går bara förmiddag vilket är nice! Ha ställt in mig på heldag men icke så det tackar vi och tar emot :)

Önskar er en skön måndagskväll :)

Det är ingen vanlig dag..

Publicerad 2009-09-10 10:24:53 i Det där lilla extra,

för det är Sandra födelsedag HURRA HURRA HURRA!!! Stort grattis gumman!! Kan ju inte gratta dig idag eftersom du är bortrest men jag vet ju att du har det bra och vi får ta det när du är hemma igen :) Önskar dig en underbar dag!!



<3

Idag väntar ett eftermiddagspass i E-tuna och Naturskolan, tror att vi ska få tips och idéer hur man kan använda matematik i naturen...hoppas det blir givande. Känns lagom skönt en torsdageftermiddag med ett sånt pass, hoppas vädret håller i sig :)

Hade examinerande seminarium igår...snacka om att man stressade upp sig ionödan...eller det vet jag väl egentligen inte riktigt än förrän jag får återkoppling på texten men jäklar vad jag stressade upp mig med dom där sidorna. Inte kul att behöva prestera nåt (under press) när man inte vet riktigt hur läraren vill ha det. Jaja...bara och vänta och se...får man väl tydligare riktlinjer till nästa tillfälle iså fall. Är sällan jag har huvudvärk men igår kom det...tur att det är lite lugnare nu framöver...eller så är det bara så jag inbillar mig för jag inte kollat schema...haha! Inget som ska oroa mig idag iaf!

Har under de senaste två dagarna gått lite utanför ramarna och handlat...haha! Tre par byxor den ena dagen och tre par skor den andra....im a shoppoholic!!! Usch usch...men det var verkligen välbehövt..eller jo...lite iaf :) Skulle gärna vilja handla lite nya toppar också och sen en vinterjacka som jag även kan ha på jobbet..har hittat en som kan funka som jag tror kommer få följa med hem en dag....

Nej nu ska jag nog ta och göra mig helt klar inför dagen och slänga i mig lite lunch innan avfärd...ha en bra dag :)

Pussen

 

Just nu....

Publicerad 2009-09-06 18:52:44 i Bara jag,

Så är det så här:



Jag vill verkligen INTE läsa dessa kapitel och jag vill verkligen INTE skriva tre sidor om dom...

Team Mallorca!!!

Publicerad 2009-09-04 16:08:35 i Det där lilla extra,

Neee...vi var ju på Zakynthos.. ;) har ju redan sagt att veckan varit helt underbar och nu tänkte jag berätta lite mer vad vi faktiskt gjorde :) andra kvällen på plats följde vi med Malle på grekisk afton i Argassi..väldigt nice! det bjöds på trevligt sällskap, god mat och grekisk dans :) i söndags var vi på båttur för att se sköldpaddor och lyckades få syn på ett par...så söta :) sista kvällen var vi in till Zakynthos stad och käkade avslutningmiddag och strosade runt lite...väldigt trevligt! Under resten av veckan har det blivit en en del solande, badandet, drickande, dansande...ja...ni vet..hehe..som det ska vara på en greklandssemester :D

   

   

   



<3

Så där då!

Publicerad 2009-09-02 08:29:18 i Det där lilla extra,

Var man hemma igen efter en sjukt härlig vecka :) tack så mycket malin för att vi fick komma ner och hälsa på dig och se hur du har det och tack fia och emy för allt..det har ju vart väldigt roligt eller vad säger ni ;)

Hemresan igår var väldigt tråkig och lång, planet var försenat ca 2h och det kändes när man väl kom hem, överlag annars så gick det smidigt och bra.

Uppdaterar igen lite senare med vad vi gjort under veckan och så....ville bara säga att nu är jag hemma igen och snart åter i vardagen! tråkigt att vakna till ljudet av regn måste jag säga!!!

På schemat idag: Upprop och kursstart 10.15-13.15, sedan tvättstugan...jippie...hörs sen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela