Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Ja det blir en kväll i juli..

Publicerad 2011-11-30 17:01:45 i Nöjen,

Då när sommarn är som bäst..då blir det BRUCE SPRINGSTEEN PÅ ULLEVI...27/7 :) Sommar, sol, Ullevi och mitt älskade Göteborg med härliga brudar..kan inte bli bättre!!! JAG LÄNGTAR!!! :D

Trött tisdag..

Publicerad 2011-11-29 17:24:32 i Det vardagliga,

Efter ett par timmars sömn och full rulle på jobbet är jag heeeelt slut! Har landat i soffan en stund nu och vet att vi ska ut om en stund..eller det är tänkt så..lika bra att få det gjort..men just nu skulle jag vilja landa kvar här lääääänge ;P

Mörkret och det här ruggiga vädret är ju ingen humörshöjare direkt!! Slask är nog mitt värsta..i kombination med regn..och blåst...blääääää...

"Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!"
- Jessie J - Who you are -



Puss på er!



Klaaaaar!!!

Publicerad 2011-11-20 10:38:47 i Bara jag,

Så jäkla skönt! Alla fem är färdigskrivna :) och klockan är bara 10.36...vilket innebär att jag har HELA dagen kvar!! Wiiieeee :) Ibland kanske man ska uppskatta att hunden väcker en tidigare..hehe...jag behövde verkligen den här stunden för mig själv. På nå vis mår jag bättre när jag avverkat saker på förmiddagen för mitt på dagen är jag useless..kan knappt genomföra något utan kommer igång sen igen på kvällskvisten om jag inte är för trött förstås.

Har avverkat en hel del av mina bestyr som var planerade för helgen...slösurfa lite nu och sen fortsätta med resten..pepp pepp pepp!!

Igång igen!

Publicerad 2011-11-20 08:53:47 i Jobb,

Söndag morgon och jag är igång..sitter laddad vid datorn för att skriva, skriva, skriva. Tisdagen väntar och jag har fyra samtal!! och sista på onsdag så nu är det bara att slutföra samtliga så jag är väl förberedd!!

Hoppas jag kan hålla fokus och inte ramla iväg på annat här på nätet :P

Freeeeedag!

Publicerad 2011-11-18 15:33:22 i Bara jag,

Mycket efterlängtad!! Och jag jobbar bara till 13..så skönt :) Har tagit en PW med prinsen, gjort mig en kopp te, slösurfar nu och bara njuter :)

I helgen har jag många bestyr inplanerade och hoppas hinna med allt, men framförallt ska jag hinna med att vila upp mig!

Blev ett samtal denna vecka vilket innebär fyra, ev fem veckan som kommer, så jag kommer nog vara slut! Ska skriva färdigt de sista under helgen, ett av alla bestyren.

Sedan är min tanke att vi ska köra bort utemöblerna, ta en rensning här hemma, en vända till återbruket och lite till. Imorgon har vi även ett teoripass att delta i, i Rockys hundkurs som vi missade tidigare i höstas, ska bli intressant!

Har även slagit mig att det är första advent nästa helg!! Och jag är faktiskt lite sugen att pynta här hemma lite mer än tidigare..har sett söta tomtar och dylikt så jag har tänkt mig handla hem :) och även göra en egen adventsljusstake som är så poppis nuförtiden med blockljus..har en idé och hoppas det kan bli tjusigt :)

Önskar er en trevlig helg!!

Skriva skriva skriva

Publicerad 2011-11-13 15:30:24 i Jobb,

och fundera, fundera, fundera!

Nästa vecka och veckan därpå är det dags för höstens utvecklingssamtal..jag har hittills fem st inbokade..är tänkt att det ska bli en sjätte också.

Har skrivit om ett barn nu..ETT...dålig självdisciplin av fröken nowak ja jag vet men jag kämpar på!! Är snart klar med ett till och sen är det BARA fyra kvar. Up and down the hill we go! Och nu kanske ni tänker, vad då dåligt att jag bara gjort ett, det är för att i min tanke- och önskevärld hade jag gärna varit klar typ förra söndagen men så är det icke och egentligen mår jag inte så illa av det heller...lite kanske.

Har haft ont i huvudet större delen av dagen (bakisskalle) så jag har inte riktigt hittat hit till datorn och skrivandet förrän nu. Kör på ett tag till innan det är dags att åka över till mor och far på middag för att fira bästa pappa på fars dag!! Sen hoppas jag på att skriva färdigt resterande ikväll. HEJA MIG!!



har börjart längat lite efter vin och snö..det här kortet är taget i Oslo 1 januari i år

Rihanna

Publicerad 2011-11-06 13:29:04 i Nöjen,

Hade turen i tisdags att se världsstjärnan live i Globen..ställde in två av tre konserter så jag är nöjd att jag fick sen den. Hade dock förväntat mig mer..som hon själv sa va detta hennes LOUD TOUR..så mer LOUD kunde de ha varit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela