Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Lördagsmorgon

Publicerad 2011-04-30 09:11:54 i Bara jag,

Är en smula trött men inte på långa vägar som det varit..hoppas det går åt rätt håll nu!! Prinsen och jag är ensamma hemma då Markus åkt ner till Skåneland över helgen för att fira Valborg med lumparpolarna.l Vi har haft det mysigt. Igår fick Rocky vara hos "farfar" Håkan då jag jobbade hela dagen och han var ju så klart mer än nöjd..springa av sig i en trädgård hela dagen :) På kvällen kom Catta och Uja över och vi käkade mat och drack vin..blev rosé...mumma!! Så somrigt och smarrigt! Det var supertrevligt..mer att sådana kvällar!

Blev väckt av en nyfiken prins vid 7.30 (!) som ville ut så vi tog oss en morgonprommis. Prinsen har sovit hela natten två nätter irad nu...så skönt för matte ;P Nu har vi busat lite och nu tar han en tupplur bredvid medan jag sitter här.

Idag är det tänkt att bli shopping på staden och sen vad kvällen bjuder på visar sig!!

Trevlig VALBORG!!!!

Trööööööött!!

Publicerad 2011-04-27 19:47:14 i Bara jag,

Jag förstår inte, brukar man inte bli piggare på våren?? INTE JAG!! Sover som bara den, minst 7 timmar varje natt (visserligen med ett avbrott på ca 20 min varje natt), äter och dricker som jag ska, är ute STÖRRE delen av dagen både på jobb och hemma. VAD ÄR PROBLEMET?? Sov ikapp mig på semestern och kom ju sen hem till som sagt våren..måste göra något åt detta snarast!

Tisdag 110426

Publicerad 2011-04-26 20:05:03 i Det vardagliga,

Skönt med kort dag, flytit på väldigt bra, även mkt trevligt att återse kollegor och barnen så klart :) imorgon ska jag göra självporträtt med min grupp och på torsdag ska vi ha maskerad och sen är det fredag. Fort, fort, fort går det..gillas!! Så jäkla skönt med vår!

Tog en kvällsprommis med prinsen för en stund sen och på vår väg mötte vi en äldre dam: nääää är det hundvalpen? Jaaa svarar jag lite försiktigt. Min dotter berättade att hon träffat på en så söt hund, det måste ju va han? Är han fyra månader? Jaaa..och efter en stunds pratande kom vi fram att det var hennes dotter och barnbarn jag träffat i förra veckan..haha..lokalkändis redan ;P



Det är ju bara så jag!!

Publicerad 2011-04-26 08:08:00 i Bara jag,

Är det någon skräll eller att jag gillar detta?? skulle inte tro det..hihi :D (obs inte texten utan schlagernrytmen så det spritter i varje del av kroppen :D )



Påskat!

Publicerad 2011-04-25 18:31:47 i Om ditt och datt,

Kvällen börjar närma sig och ledigheten går mot sitt slut. Jäklar vad skönt det har varit att vara ledig ett par dagar. Har verkligen njutit!! Bror med familj har varit här så besök hos mor och far har det blivit. Äldsta brorsonen har världens allergi så stackarn har mest fått vara inne för att hålla svullnaden kring ögonen nere..lilla hjärtat. Umgänge har det vilket som varit på hög nivå vilket alltid gillas!!

I fredags var jag ut i Salatown, förfest hos Anna med alla brudarna..satan vad skoj det va!! Vidare ner på hottan sen och Swingfly..haha..va helt ok :)

Igår kväll var jag över till Sala igen för umgänge, käkade, spelade krockett (?) och såg på film och mumsade morotskaka...sweet!! Och idag har vi bara njutit hemma. Mor och far var över vid lunchtid och det sattes upp hönsnät runt hela baksidan så prinsen kan springa fritt. Och som han har gjort det. Även visat en mer kaxig sida..nu kan han ju sitta vid nätet och spana på alla som går förbi..o morra o skälla..haha...king of his domaines ;) Vi har även varit duktiga och ÄNTLIGEN oljat in skärmarna så inom kort tid kan arbete uteplats påbörjas :) suttit i brassestolen i linne och shorts och bara njutit av solen har jag också hunnit med samt förberedigt lite inför nästa gruppdiskussion på jobbet. Känner mig mkt duktig :) Blir att ta en kvällsprommis snart när prinsen sovit klart...så mkt godis som har ätits dessa dagar...ajajajaj..bara bränna bort..haha!

Imorrn blir det jobb igen, skönt med ännu en kort vecka :)

Trevlig kväll!!



(Thailand 2011)

Snart kväller

Publicerad 2011-04-17 21:44:26 i Om ditt och datt,

Denna helg har varit bra och välbehövd! Har hunnit med en del, skulle gärna hunnit med mera, en dag till ledig kanske? Får tänka att det är kortvecka framöver och att det förhoppningsvis blir mer tid i helgen som kommer.

Tog mig ner till hamnen och fikade på Kajens under eftermiddagen med Sara o Ida, mkt trevligt i vårsolen :) Träffade även på Ellen och Catta som slog sig ner..supernice! Ibland är det lilla det som är värt något. Under kvällen blev den en snabbtripp till Sala..also very nice.

Till kvällsmat gjorde jag kokt ägg för första gången. Im very impressed att jag lyckades koka ägg..haha!! Nu inväntar jag bara lugnet här hemma innan John Blund får entra..prinsen ligger redan och sover så sött.

Natti natti säger vi!!

Sämsta jag

Publicerad 2011-04-16 10:56:49 i Hemmet,

På att blogga just nu. Datorn är inte prio alls. Har skaffat internet till mobilen så allt det primära kollar jag där nu. Har ingen app för bloggen..ska kolla över det där tänkte jag.

Den här veckan har varit full med kurs, sena kväll, träning och utvecklingssamtal. Jag är helt slut!!

I helgen har jag tänkt göra så lite som möjligt..bara mysa hemma och återhämta..fixa här hemma. Har i vanlig ordning satt igång en tvätt och ugnen står på rengöring. Ska även åka till djuraffärn för att inhandla mat till prinsen o lite annat. Även köpa olja så vi kan olja in uteskärmarna..mycket hemmapyssel med andra ord..me like :)

Måndag

Publicerad 2011-04-11 20:27:13 i Det vardagliga,

Denna dag har verkligen känts superlång, har ju varit kanon väder hela dagen o vilken värme!! Våren är här!! Och egentligen har det väl inte varit några större skillnader från andra måndagar men ändå har den känts lång. Kanske för att jag vet att det kommer bli sena kvällar hela denna vecka.

Har inte gjort nå särskilt under kvällen, vi har ätit, tagit en kvällsprommis o jag har myst i soffan med te. Prinsen och jag är själva ikväll och han har varit iväg på äventyr större delen av dagen då Markus varit hos tatueraren så han är minst sagt trött. Ska snart gå och lägga mig jag oxå..har The Blackout på i bakgrunden på femman...njjaa måste jag väl ändå säga. Inväntar CSI istället :)

Har hört att det kommer bli mulet och regn i två dagar framöver..hhmm..jag som tänkte ev promenera till jobbet imorrn iaf..vi får se.

Trevlig kväll!!

Söndagsbestyr

Publicerad 2011-04-10 16:57:10 i Favvo,

Har hunnit med att ordna i förrådet o rensa framsidan. Sedan varit ner på stan o fixat om naglarna..blev så tjusigt! Fick rosa blommor på två naglar som en vårfräschning..hihi...då kommer iaf barnen på jobbet bli glada som tidigare inte förstod varför jag hade vita naglar istället för rosa..:)

Nu ska jag läsa runt lite innan vi ska iväg..bio ikväll :)







mina fynd igår :)

Mornings here!!

Publicerad 2011-04-10 09:35:39 i Hemmet,

Blev väckt kl 8 o fick glatt gå upp. Nu sitter jag ensam igen då lillskiten ville sova igen...haha..jag har lite jag vill göra idag så jag tvingade mig själv upp. Vi hoppas på det bästa!! Ska snart ut till förrådet och röja lite, pappa ska komma över med lite saker han vill ha in där. Sen är det ju det där med baksidan..den ser förjävlig..det har rasat skit från taket och det är geggit och äckligt. Får se om vi kan ta en tur till återbruket o slänga skiten..eller får se..det är mer ett måste!

Shoppingen igår blev lyckad, me very happy, tre muggar o en tekanna+mjölkkanna och ny duk till köket. Bilder kommer!

Hears you later!!!

Oj vad hände?

Publicerad 2011-04-09 14:45:20 i Det vardagliga,

Ser att jag inte uppdaterat på en vecka! Skäms på mig!! Denna vecka har verkligen sagt svisch o min ork har varit på noll. Fyra av fem nätter har vi varit vakna 2-3 timmar och det har satt sina spår, plus sena kvällar på jobbet med möte och hittan dittan. Jag har varit helt sluuuuut!!

Idag vaknade jag vid 9, hade nog kunnat lega ett tag till men tyckte jag kunde gå upp. Va hemma bara en kort stund sen åkte jag och Rocky till mamma och pappa och hälsade på. Han har busat till tusen och sprungit runt ute i trädgården och nosat som en tok. Hittade en pinne som var trippelt så stor som han..haha..men den skulle han ha. Efter ett tag somnade han gott vid mormors fötter och sover än! Och då har vi ändå snart vart hemma i en timme. Han är också sluuuut min lilla prins. Jag sitter o väntar på att Markus ska komma från systemet så ska vi åka ut till Skultuna. Är ska shoppas muminmuggar :)

Till att väcka prinsen..vi hörs senare!!

Jobbsöndag

Publicerad 2011-04-03 10:58:17 i Om ditt och datt,

Sitter och förbereder inför utvecklingssamtal och kikar runt lite på nätet på olika tips och idéer vad vi kan hitta på för skoj innan terminen är slut. Vaknade strax före 9 med trötta ögon och slitet huvud (det förtärdes lite alkohol igår och dans på månen..it was very nice!!). Men Rocky skulle ju kissas (enligt matte) och då tänkte jag att det är lika bra att jag går upp. Klädde på mig och förväntade mig att prinsen skulle vara vaken med mig men icke det. Han la sig bekvämt tillbaka och somnade om :)





husse duschar och matte får trösta..hihi

Hemma igen

Publicerad 2011-04-02 12:30:47 i Resor,

Nu har vi varit hemma i lite över en vecka och bloggen har fått vila. Vi har myst med prinsen vår, landat i hemmet, tvättat upp, träffat nära och kära och återgått till jobb. Sen vi kommit hem är Thailand ett regnigt paradis, läskigt faktiskt. Vi hade verkligen tur på vår resa. Jag väljer därför att visa några av våra paradismoments..enjoy :)







Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela