Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Redan fredag!

Publicerad 2011-12-30 10:21:48 i Bara jag,

När jag lagom kommit in i ledigheten och bara njuter så är det dags för helg och sen väntar ju jobb på måndag. Sjukt vad dagarna bara går och egentligen har jag inte gjort så mkt :P Men jag har umgåtts och det har varit värt mycket att få tid till det.

Jag har INTE shoppat..INGET alls...muy bien for me :D

Idag blir det nog en slappardag till..lite förberedelse inför nyår men annars lugnt, fick Harry Potter boxen i julklapp så det är nog dags för film 4 och 5 idag :D

Ledig?!

Publicerad 2011-12-27 12:47:46 i Bara jag,

Första dagen på ledigheten och hittills har jag inte gjort någonting! Landade rumpan i soffan efter morgonprommisen och det börjar kännas nu!! Trodde det skulle vara skönt att få vara ledig men inte vet jag längre...hhm..

Ser att klockan tickar vidare och det börjar bli dags för promenad nr 2 för idag. Tror bestämt prinsen har gått och lagt sig men det brukar vara lätt att väckas när det vankas utevistelse ;)

Frågan är vad jag ska göra resten av dag? Hmm...

Julen har iaf varit mkt bra och jag ska göra mitt bästa av att NJUTA NU att jag faktiskt är LEDIG!!!! PEPP PEPP PEPP!!



Jag och min prins i juletider ♥

P.s nu vaknade prinsen så vi tar oss ut i blåsvädret!!

Nedräkning i think so!

Publicerad 2011-12-19 21:18:57 i Bara jag,

Idag var det en förälder som frågade om det var nedräkning på gång och mitt naturliga svar var nej för hittills har jag inte haft någon nedräkning. Ingen julstämning, ingen gran (än så länge), snö NU men sen då?? Men nu när jag landat i soffan och fortfarande är vaken (varit på väg att somna i ca 2 timmar) så märker jag att en nedräkning och pepp inför den stundade julen är på plats!

SÅ..

- 4 arbetsdagar kvar
- endast EN julklapp kvar att fixa
- baka saffranskaka till julafton
- julstäda hemmet, badrum och stordammning kvar

Mer än så tror jag inte får stå på agendan..känns lagom och riktigt riktigt nice :)

Sweet Saturday!

Publicerad 2011-12-03 10:49:45 i Favvo,

Fick sovis till 8.20...sweet! Rocky började dock morgonen med att spy på badrumsgolvet (tacksamt iofs). Så efter vår morgonprommis blev det dusch för lillprinsen som nu sover gott på sin snutte.

Jag njuter av lite Vänner och kikar runt här innan det är dags att sätta fart på den här dagen. Har letat fram recept i lådan till julbaket..ska börja med att göra pepparkaksdeg idag som ska få ligga till imorrn och sen är jag lite sugen på att göra saffranskaka. Inser även att jag bör inhandla kakburkar för att få plats med allt ;)

Blir en sväng ner på staden också för att spana julklappar och förhoppningsvis en fika! Ikväll ska jag vara barnvakt åt den här sötnosen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela