Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Frånvaro

Publicerad 2010-04-29 21:29:54 i Bara jag,

Just nu är det mycket, jobb, ex-jobb, meritportfölj, nån form av privatliv. Allt ska bakas in och hinnas med, vilket jag gör men det blir inte mycket tid här för uppdatering, sorry. Jag kommer igen :)

Bounce var i helgen...säger bara en sak..fantastiskt...kommer bilder och videoklipp senare :)

Nu säger vi tack och gonatt gott folk och på återseende!!

Lördag!!

Publicerad 2010-04-24 11:46:55 i Det där lilla extra,

Dagens arbetspass är avklarat. Vaknade tom innan klockan imorse...vid 5...hur normalt är det egentligen?? För att vara mig iaf..hehe..märks att denna veckas ledighet verkligen behövdes och har gjort sitt :)

Har precis slängt i mig lite mat och väntar på att M ska bli klar, ska ta en dagstripp till N-köping och årets tatueringsmässa :)

Ikväll vankas tjejkväll!! Denna gång med tema pyjamasparty, drickat ligger på kylning och outfiten är klar...kan inte bli bättre :)

Önskar er en härlig lördag..nu n-köping nästa!! ♥

Seriöst...

Publicerad 2010-04-22 08:25:12 i Om ditt och datt,

Snö igen..detta är inte ok!! aprilväder utan dess like detta år måste jag säga..men inget har väl varit som det brukar det här vinterhalvåret så egentligen borde man inte bli förvånad.

Idag har jag bestämt möte med Dewey...hoppas han är tillmötesgående..skulle behöva plita ner några fler ord till portföljen. Önska mig lycka till!!

Motarbetad

Publicerad 2010-04-21 09:27:44 i Bara jag,

Hela natten har jag drömt att alla i min närhet har varit emot mig, bestämt saker över mitt huvud, med och om mina saker och jag har bara funnits som luft, väldigt irriterande!! Har även drömt om den här jäkla portföljen och även där fick jag inget stöd....aaaahh...mycket nu eller??

Sedan nu på morgonen när jag tänkte sätta igång med dagens pluggande får jag inte igång min dator som den ska...efter tredje omstarten hittar den fortfarande inte internet, varför??? Det är väl tur att M har dator så jag kan låna hans men inte samma sak, på min har jag ju allt....aaaahhhh!!!

Nåväl...nu när jag fått muttra av mig så hoppas jag att dagen tar en bättre riktning.

Morning!

Publicerad 2010-04-20 09:35:36 i Skolan och sånt,

Tisdagen har anlänt och jag ska till och sätta igång med pluggandet. Har lagom vaknat, ätit frukost, myst framför tvn, duschat och satt igång tvätt. Nu är det bara böckerna som väntar...usch vad jag drar mig...ingen skoj det där..är en process för mig innan jag kommer igång. Fick till ett stycke igår iaf och hoppas på minst lika mycket idag!!

Pluggglasses på, nu kör vi!!

Inställt

Publicerad 2010-04-19 18:19:06 i Skolan och sånt,

Blev ingen föreläsning idag. Hann komma dit för att sedan vända hem igen. Riktigt synd. Hade uppskattat att någon kunde hört av sig så kunde man ha stuvat om dagen på ett annat sätt menmen. Inget att göra åt det nu.

Såg nu att jag även plockat hem första poängen från den här termin, 3 hp, man tackar!! Bara se till att få de kommande godkända och klara också.."bara" 27 hp kvar till examen, gillas!!

Passa på att plugga lite till nu då när jag fick lite tid över - kunskapssyn here i come!!!

Måndag

Publicerad 2010-04-19 09:14:24 i Skolan och sånt,

Helgen har som vanligt gått i ett, dock i lugnare takt än vanligt, men ändå alldeles för fort. Fredagen spenderades som sagt i Salatown, mycket trevligt!! Lördagen bjöd på jobb , fotboll på Swedband Park och vindrickande med utgång på BMB. Igår söndag var väldigt lugn, hyrde två filmer varav jag hann se ca 30 min av första innan jag somnade in :P Ska väl göra ett nytt försök och se film nr 2 idag och då hela :)

Är ledig idag, ska plugga lite nu på förmiddagen..hoppas jag kan komma någon vart. Vidare till Haga för att provsminka och fixa hår på Lisa inför hennes bal, ska bli skoj!! Ikväll ska jag få vara med på utbildning på partnerskolan, eller ett seminarium om SET-metoden, kan nog bli intressant. Operation cykling fortsätter och jag hoppas jag kan komma iform snart igen. Min kondition är ju tyvärr som bortblåst :( och vanligt ordning är det börjar skifta härligt vårväder så känner Karolina av halsen och småsnorigt. Det här med väderomslag är inte min grej!!! Men hoppas att det inte blir värre än så här!!

Ha en bra dag!!

Turning in...

Publicerad 2010-04-15 23:36:34 i Om ditt och datt,

Ska strax ta och inta sängläge och sussa in för natten. Skönt med ledig dag imorgon. Annars tillhör det inte vanligheten att Karolina är vaken vid denna timma på en vardag.

Avslutade dagen med fika på Kalles och middag på Haga i gott sällskap x 2. Tackar för det :)

Imorgon ska jag plugga på förmiddagen och sen bege mig till Salatown för umgänge på hög nivå, det gillas!!

Nu säger vi dock godnatt och på återseende :)

Utvilad

Publicerad 2010-04-15 07:53:29 i Det vardagliga,

Vaknade upp och kände mig utvilad idag när klockan ringde. Riktigt skönt!! Jag behöver verkligen ha rutin på min sömn, då mår jag som bäst :)

Veckan har hittills gått i ett, därav dålig uppdatering. Två sista dagarna på praktiken är nu gjorda, VFU-boken signad och klar, ska bara lämnas in, mycket bra! Kommer verkligen sakna.

Idag fortsätter cyklandet...skönt att komma igång igen. Jag har verkligen saknat min cykel! Måste få upp kondisen igen känner jag. Sen får vi se om träningen kommer igång också..hoppas på en trevlig lön denna månad så jag kan köpa mig ett par nya löpardojor, det vore nåt!!

Dags att göra sig iordning för dagen, jobb 9-14 och sen massa härligt fikande och catching up to do!! :)

Måndag

Publicerad 2010-04-12 09:44:05 i Om ditt och datt,

Ny vecka, nya tag, lugnt och sansat, vi hoppas att Stressolina försvinner!! Vore bra skönt. På schema idag står utflykt till Erikslund på förmiddagen och plugg på eftermiddagen/kvällen. Så länge jag orkar och måste. Känner mig dock peppad idag så det är bra att köra hårt!! Håll tummen för mig nu vänner!! Uppdaterar senare ikväll om hur det har gått :)

Welcome Sunshine :)

Trevligt värre!

Publicerad 2010-04-11 12:49:41 i Om ditt och datt,

Gårdagen spenderades i sällskap av några av dom bästa..tackar för det!! Välbehövt som alltid :)

Ska väl till och sätta fart på den här dagen också :)

Trevlig söndag på er!!

På bättringsvägen...

Publicerad 2010-04-09 16:03:11 i Bara jag,

Gårdagen var mindre bra, sov i princip igenom hela dagen. Vaknade vid 6.30 för att somna om till 11.30 för att sen ligga och halvsova i soffan fram till 16. Flyttade lite grejer över till lägenheten för att där parkera mig i sängen för att somna in igen vid 20. Termometern visade ingen feber men det måste jag ha haft. Var kall och svettig om vart annat, yrslig och illamående till och från. Ingen höjdardag kan man säga.

Nåväl..idag har det varit mycket bättre..gick upp strax efter 9 och har bara tagit det lugnt..tog mig en snabbvisit ner på staden med Malin..mkt trevligt :)

Resten av dagen fortsätter i lugna takter...ska väl till med lite mat strax...hyra film kanske? Det får visa sig.

Puss och kram ♥

Värk

Publicerad 2010-04-07 15:54:43 i Bara jag,

Idag mår inte min rygg särskilt bra, och jag har tyvärr mig själv delvis att skylla. Stod lite illa till igår när det skulle skruvas byrå..att jag aldrig lär mig...

Och inte blev det bättre av att sitta hela dagen idag...men mycket har vi fått gjort. Ex-jobbet bara växer på precis som det ska och det känns bra. Fortsättning följer!

Nu ska jag åka vidare...tvättning och fika står på kvällens schema..dock inte tillsammans :P

Mot eftermiddag!

Publicerad 2010-04-06 15:42:14 i Om ditt och datt,

Haft haft en mycket trevligt förmiddag på stan med dessa två töser:

  

Vilma övergav oss dock efter lunchen och fick följa med pappa Marcus på äventyr. Vi strosade runt lite, hittade lite smått och gott men inget som fick följa med hem.

Nu ska jag till och försöka fokusera mig på ex-jobbet...lite dåligt med det idag...menmen..på't bara!

Full fräs!

Publicerad 2010-04-06 09:24:35 i Om ditt och datt,

Sitter och avnjuter dagens första kopp te efter en lagom uträttad morgon. Har redan hunnit förbi högskola, förskola, hem nr 2 och återbruket innan klockan slog 9. Och slängt i första tvätten. Känns skönt att få lite gjort, och mer av den varan ska det bli.

VFU:n är avklarad och nu ska "bara" allt annat fixas. Det har varit skönt med helg, även om det inte vart alltför mycket ledigt men en del har gjorts och det är som sagt bara att fortsätta. Ska hinna med nån tvätt till nu innan det blir en promenix ner på staden med Ida och Vilma :)

Full fräs fortsätter!!

Aprilväder

Publicerad 2010-04-05 09:55:26 i Om ditt och datt,

Snö igen...ja vad säger man...hade ju hoppas på att det skulle vara borta nu men icke det.

Ska slänga i mig lite frukost strax och sen göra mig iordning för dagen. Över till mör och får igen där vi har Gävleborna på besök..det gillas!! :) Resten av dagen bjuder på en blandad kompott bestående av städning och lite fika time tror jag, mycket bra.

Skickade iväg darling till Ica för frukostinköp och hem kom han med en liten chokladask...uppvaktning är nice!!:)

Önskar en bra sista-dag-innan-ledigheten-är-slut dag!

Inte bara en

Publicerad 2010-04-03 06:41:12 i Om ditt och datt,

utan två polisbilar stod utanför porten imorse...börjar bli så jäkla trött på ena min granne. Somna till dunka dunka musik (inte i den grad det brukar kunna vara dock) och vakna till massa prat i trapphuset. Såg även att tanta längst ner var uppe och gick när jag gick ut till bilen så det kan ju ha varit hon som ringde efter farbror blå...

nåväl...fick iaf ett glädjande sms att läsa när jag vaknade! :) snart snart snart!!! ska gå och göra mig en till kopp te så jag inte somnar till här på jobbet...hoppas lugnet håller i sig!!

Olyckan framme

Publicerad 2010-04-02 10:34:13 i Bara jag,

Hann inte mer än packa upp plasten igår och skulle sära på två plastsaker så var olyckan framme...Karolina skar sig fint i långeman :( ont gjorde det och det kom en del utsipprande..typiskt mig att vara så klantig. Så nå skruvande blev det inte igår. Blev en tripp till Apoteket, omplåstring och sen vila. Blev även bjuden på mat, tack för det!! Ska strax lägga om bandet om såret, hoppas att det har läkt fint under natten. Ska slänga i mig lite frukost nu och sen bege mig iväg för att göra ett nytt försök på skruvandet..ska hålla mig borta från knivarna dock.

Trevlig långfredag alla!!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela