Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Fullmåne

Publicerad 2013-02-26 06:22:48 i Bara jag,

Vilket betyder att min sömn är rubbad. Vaknade 05 och har inte kunnat somna om. Vridit och vänt mig hela natten. Ska vila mig några min till sen upp och hoppa. Blir inte att klicka på snooze-knappen idag heller : P

Börjar kolla lite

Publicerad 2013-02-25 22:07:34 i Resor,

Packning. Hur ska det här gå? Haha! Jag som tänkte för mig själv att jag hade koll på läget, eller hur ;) det blir bra!! Snart snart avresa!! :)

Toppensöndag!!

Publicerad 2013-02-17 20:16:14 i Favvo,

Plockat, fixat här hemma, träffa mor och far och tränat roligaste passet hittills med grym musik!! Sjukt kul :)

Nu movietime här hemma i tv-soffan :)

I did it!!

Publicerad 2013-02-06 20:10:00 i Bara jag, Det där lilla extra, Motion,

Jag la ursäkterna på hyllan, svidade om och tog mig till gymmet för min långt bokade gymtid. Och det gick kanon! Fick en superhärligt peppande instruktör som verkligen förstod mig och vad jag behövde hjälp med och peppade mig att jag minsann också kan! Fick ett axel/rygg pass att köra som jag hoppas kan hjälpa min rygg. Ska passa på att boka in ett till pass med henne längre fram i mars för uppföljning.
 
Mycket nöjd med mig själv och hoppas detta kommer stärka!
 
 
 

Tisdag

Publicerad 2013-02-05 21:42:36 i Jobb,

Skulle nästan kunna säga toppen tisdag. Fick ihop två timmar komp, återsett många ansikten på jobbet, fått fortbildning både måndag och tisdag dom kompletterat varandra som påmint mig om vilket viktigt, roligt och utvecklande jobb jag har! Höll på om somna i soffan när jag kom hem där vid 20 men hittade lite energi, fixat i köket, diskade undan lite smått som missats, packat träningsväskan m.m.

Nu film innan läggdags och ny dag imorgon. Jag SKA klara gymmet, facing my fear ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela