Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Twisted thursday

Publicerad 2012-04-26 16:31:54 i Bara jag,

Idag hände det igen. Min mage slog bak ut :( Länge sen sist den hände och jag hatar verkligen varenda gång det händer. Känner känslan i magen, det strålar upp i ryggen och illamåendet och svettningarna går omlott. Var inte mer än att pallra sig hemåt. Har bäddat ner mig i soffan och där kommer jag att befinna mig resten av den här dagen. Känns så larvigt att gå hem från jobbet när jag egentligen inte är sjuk, (sjuk för mig = febrig osv) men när det här händer är det bara vila som gäller.

Dagens glada nyhet är att jag blivit faster för tredje gången och denna gång till en prinsessa..välkommen hjärtat!!

Många koppar kommer det att bli! Kamomill gör susen!!

Not so on fire..

Publicerad 2012-04-14 12:27:57 i Jobb,

Skriver och skriver men mina tankar vandrar iväg på annat. Är iaf klar med tre, tre kvar. Vill gärna bli klar med samtliga idag men det visar sig. Drömde så mycket inatt, mycket konstigheter så när jag vaknade imorse (redan kl.8 i know) så var jag inte bara arg utan riktigt riktigt ilsken. Helt sjuk känsla. Och det enda jag minns från drömmen var att jag formade trädgårdshäckar med en specialdesignade sax..vad tyder detta på?

För att klara min utmaning trotsade jag regnet igår och promenerade en sväng. Mycket bra gjort! Måste ta en sväng idag också..mor min vill bjuda på mat i em och tyckte jag kunde promenera dit, det tar kanske bara en timme sa hon även lite fint. Vore ju inte helt fel men motivationen är inte så på topp!! Menmen kan ju inte förlora en utmaning..någon gång måste jag lära mig att inte vara lat och vika mig :P

Im on fire!!

Publicerad 2012-04-09 12:41:20 i Bara jag,

Poppar musik och skriver inför utvecklingssamtal för fullt!! Har kommit in i ett flow och det känns riktigt bra! Ska skriva lite till och sen blir det ut på Erikslund med mor för lite shopping, för hennes del. Jag ska försöka flörta till mig en skaljacka som jag kan ha när jag motionerar. Första veckan på denna utmaning är avklarad och jag har motionerat 3 ggr denna vecka...heja mig!! Måste fortsätta för nästa månads utmaning kräver lite mer av mig :P Och då är bra kläder en väldigt del i det hela. Låter som mamma börjar bli klar så jag ska skriva några rader till innan det är dags att ta sig ut bland alla andra en dag som denna?

Ordningen är återställd!

Publicerad 2012-04-03 21:22:44 i Om ditt och datt,

Jag har mina kanaler igen!!! :) Efter 47 min (!!!) samtal så visade sig att NU finns jag i systemet och ska vara kund hos Boxer. Mannen jag pratade med igår som sa att det skulle vara ordnat till idag hade inte gjort något åt det hela...morr för han. Men jippie för han som hjälpte mig idag!

Har skallebank till tusen så nu blir det bingen..tidig morgon imorgon!!

Still no tv...

Publicerad 2012-04-03 08:27:35 i Hemmet,

Jag får vänta till em/kvällen helt enkelt. Jag skulle iaf inte behöva vänta en timme på varje kanal för att kortet skulle uppdateras. Av någon anledning hade de inte mig registrerad fast jag för tre veckor sen fått boxer och allt. Jag frågade lite fint om jag fick någon kompensation för de tre dagar jag varit utan tv. OM det inte fungerar även idag så får jag ringa tillbaka och DÅ få kompensation. Förstår inte riktigt resonemanget, det har ju fortfarante INTE FUNGERAT I TRE DAGAR! Är det något som är värre än saker som inte funkar så är det inkompetent kundtjänst!

Off to work!!

Inte min dag..

Publicerad 2012-04-02 20:15:28 i Om ditt och datt,

Nu går många saker emot mig!! Först glömde jag en sak hemma som jag skulle returnera på min rast så jag fick fint cykla hem för att sen cykla ner igen. Innan jag stack ut igen så satte jag igång två tvättmaskiner. När tvätten är klar ser jag att maskinen inte tagit allt tvättmedel så jag får tvätta om..går ner på ICA och köper flytande tvättmedel, fyller maskin och fanskapet går inte igång...slänger in skiten i den andra maskinen istället och låter elakingen vara. Till saken hör att den ena går att köra halvmaskin i och tar mindre tid än den andra. Men nu blev det inte så.

Sedan i helgen har jag inte längre vissa gratiskanaler på tvn som jag fått i två veckor. Av någon anledning har DE FLESTA försvunnit och för att få igång dom igen, för att programkortet ska uppdateras måste boxern stå på kanalen i UPP TILL EN TIMME!! SERIÖST??!!! En timme på ca 10-15 kanaler...SKULLE INTE TRO DET!!

Så nu sitter jag i kö till boxer..plats 34...en måndagkväll...jippie!!! Och har fortfarande en tvätt att hämta om ca en timme...mutter mutter säger jag bara! Håll en tumme att detta löser sig!!

Earth Hour?!?

Publicerad 2012-04-01 12:12:58 i Bara jag,

Men vad hände?? Har i två år uppmärksammat Earth Hour och släckt hemma och igår hade jag inte en enda tanke på det hela!! Var ju visserligen iväg och nu när jag tänker efter så tror jag att vi släckte till ett tag för det var riktigt mörkt en stund med bara tända ljus. Men jag kan inte säga riktigt..haha..och jag som var nykter dessutom. Visar väl på att även jag är mänsklig ibland :P Var på inflyttningssfest och hade riktigt trevligt! God mat och trevligt sällskap slår aldrig fel!

Idag blir det förberedelse inför utvecklingssamtal hemma och sen ut och åka i em. Boysen ska hem till Gävle igen och jag följer med pappa som sällskap! Ett helt ok upplägg för en söndag!

Vi säger god jul

Länge sen nu de var så här små de härliga liven hihi ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela