Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Söndag igen då

Publicerad 2011-09-25 12:51:48 i Om ditt och datt,

Haft en bra helg! Va till Gävle i fredags för att träffa vänner och familj. Fick även en tripp ut i Gävles nattliv. På vägen hem i lördags stannade jag till i Sala och åt middag med Sofia och Sandra innan jag drog mig vidare hemåt. Brudarna laddade om för party och jag för myskväll hemma. Såg på film och kände att jag kommer kunna se klart den men ca 20 min innan slutet slocknade jag (ca 22.30 med andra ord :P).

M är iväg och hjälper sin bror att flytta så jag och prinsen har mysförmiddag hemma..efter massa gos ligger han bredvid mig och sussar sött. Tänkte ta mig en sväng till mor och lämna lite jag fick med mig från Gävle från bror och se vad för muminmuggar min mor köpt till mig..hihi..spännande med två nya till samlingen :D



så jäkla grym låt!!

Föreläsning

Publicerad 2011-09-20 16:10:01 i Jobb,

Ska strax iväg på föreläsning om modersmålsundervisning. Hoppas det är givande. Känner igen föreläsare och har mina misstankar om hur det kan bli. Hoppas på det bästa!!!

Nätshoppar..

Publicerad 2011-09-18 11:42:20 i Om ditt och datt,

Eller tjuvkikar lite här och där iaf..ännu är inget inhandlat och jag ska se att det fortsätter så! Men man blir bra sugen att klicka, klicka, klicka...men jag ska inte!

Ska få lite liv i övriga familjemedlemmar så vi kan göra lite nytta..eller så jag sliter mig från datorn och alla sidor..hehe..;)

Trevlig söndag!!



så här har det sett ut förr när man tagit en shoppingvända..snart igen??..

Uttråkad...

Publicerad 2011-09-17 11:50:57 i Hundlivet,

Efter ha powernapat i två omgångar tycker min prins att jag är tråkig när jag bara sitter vid datorn..ut och leka då!!





kom nu då!!!!

Lördagsmorgon

Publicerad 2011-09-17 10:11:29 i Bara jag,

Under min och prinsens promenad imorse gick jag och planerade tyst för mig själv vad jag ska göra med denna dag..tvätta, rensa, åka till åkerbruket, klippa gräset osv osv tills jag kom på att det finns andra saker att göra...SOM INGENTING!! :)

Den här veckan har varit tillräckligt energikrävande på sina sätt så helgen blir bara me-time, och i och med det blåser jag bort alla måsten, krav och höga förväntningar som bara jag ställler och kräver. NO MORE!



(lånad bild - vackert!!)

Barnfri tid

Publicerad 2011-09-13 18:22:16 i Jobb,

Försöker mig på egen dokumentation hemma. Laddade usb:et på jobbet med material för att kunna sitta hemma en stund och det är blankt i skallen..ingen idé alls :( vet på ett ungefär hur jag vill lägga upp det men får inte till nåt alls..känns precis som i skolan när man skulle producera en tenta och noll kom ut..haha..får göra nåt annat ett tag och sen om det kommer tillbaka!

Wish me luck!!



pluggisarna på!!

Likgiltig

Publicerad 2011-09-12 18:34:52 i Bara jag,

Känner varken bu eller bä. Är en smula utpumpad. Har gjort soppa, det var gott. Dags för att diska undan, mindre skoj. Fick ett uns av motivation till att ta en prom med prinsen i spåret men den försvann lika fort. Känns som det är nåt jag borde göra, komma ihåg..jag hoppas jag kommer på vad det är! Om det nu är nåt förstås!

Nåval..disken kallar!!

Söndag

Publicerad 2011-09-11 12:38:31 i Det där lilla extra,

Denna vecka har varit galen..sjukt mycket på jobbet..mycket i skallen..mycket annat fix som medfört en trött Karolina denna söndag med en huvudvärk som heter duga! Vaknade 06.30 imorse..börjar må bättre nu..ska försöka få i mig lite mat om det kan bli bättre..mycket vätska idag!

Igår var det fest ute i Gunnarsbo för att fira SANDRA 25 år :) tack för en kanon kväll!!



Kli i fingrarna..

Publicerad 2011-09-04 12:41:52 i Bara jag,

Det suger verkligen i shoppingtarmen nu..fast jag vet inte riktigt efter vad..hehe..med det är ju alltid trevligt att handla! :) Ska dock tygla mig..ett nödvändigt måste då det är andra saker som ska prioriteras just nu!

Bland annat ett träningskort..måste sätta igång igen..vill inte riktigt erkänna det men det märks på kroppen att jag inte rör mig mer än vardagsmotion..det mesta i garderoben sitter tajt :( får se om jag tar mig ner denna vecka eller nästa och fixar kortet..upptäckte även att jag inte har några träningsskor om jag nu ska sätta igång igen..köpte ju ett par skor i våras som jag tyvärr fick lämna tillbaka. Vet inte vad som hände men jag fick skitont i fötterna när jag tränade, kändes som fötterna svällde två storlekar och det blev vääääldigt trångt i skorna och ändå köpte jag ett par som var större i storleken..surt! så nu blir det ut på jakt igen!!



en kväll på favvorestaurangen på Rhoddan!

Surbutter...

Publicerad 2011-09-03 11:20:29 i Bara jag,

Klockan är bara 11 denna lördag och redan känns den skit!!! Kommer jag inte igång direkt på morgonen då tycker jag att jag slösat bort hela förmiddagen och blir anti resten..så jäkla surt!! och det är bara jag som kan göra nåt åt det..JAG VET!!

Solen skiner och då skulle vi kunna passa på att få massor gjort idag ute..vilket tyvärr nästan är ett nödvändigt ont...vet ju dock hur sugen M brukar va på sånt..inte alls..och särskilt inte nu när han är snörvlig/hostig/ont överallt..och jag vill ju inte göra det själv...antiklimax!!

Jag poppa på lite bra musik i hopp om att den här dagen bara kan bli bättre!!! PEPP PEPP PEPP!!



(Fulade mig innan tåget till GBG 2010..haha)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela