Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Vad är det som händer egentligen??????

Publicerad 2009-07-30 08:04:07 i Funderingar,

Läste precis på aftonbladet om en kvinna som bantat sig själv till döds...från 95 kg till 57 på 13 veckor!!! och avliden dessutom en vecka innan hon ska förlova sig. Träning och bantning ska vara jag skrev tidigare hälsosamt!! Detta är verkligen en tankeställare...här kommer ett utdrag ur artikeln:

Hon tillät sig bara att äta soppor och dricka stora mängder vatten.

Under dryga tre månader tappade hon snabbt i vikt - från 95 kilo till 57.

När rättsläkaren obducerade kvinnan hittades dödliga doser av betahydroxibutyrat, en syra kroppen bildar när den inte får tillräckligt med energi.



ALLT I LAGOM MÄNGDER!!!!

Artikeln finns i sin helhet på: http://www.aftonbladet.se/wendela/article5577189.ab

Onsdagsmys!!

Publicerad 2009-07-30 07:42:28 i Det där lilla extra,

Hade en super mysig kväll igår! Först när jag hade slutat kilade jag över till Ida och hon, jag och Vilma tog oss en skön promenad. Vi satte Vilma i bärsele hos mig, väldigt mysigt :) Efteråt satte vi en stund hemma innan jag kilade vidare till Maria där det väntades mys med smått och gott på balkongen. Liten mjukstart inför semestern, det får vi göra om! :)

Häromdagen kände jag att jag skulle vara lite hurtig och tog cykeln ut till Björnön..hinner lagom komma fram och ska precis över bron när det blev lite gropigt i marken och min kedja hoppar...så klart! Har inte spänt om den sen det hände sist (och har väl egenligen inte cyklat sen dess heller) men tänkte ändå att det kunde gå vägen men icke. Tur nog så hade jag telefon med mig så det var bara att ringa efter skjuts...hehe...nu är iaf kedjan spänt och ett nytt försök de närmaste dagarna ska göras!

Ikväll ska jag vara lite kulturell och gå på stadsvandring :) och senare möta upp Catta på lite prom/fika. Ska bli så skoj! Alldeles för länge sen!!

Ha en bra dag :)

Efterlysning!!!!

Publicerad 2009-07-28 13:25:16 i Allmänt,

Min svarta korta kofta från VILA är borta :( är det någon som känner igen att jag glömt den hos er eller lånat ut den till någon? Jag har letat överallt hemma men den finns ingenstans :(

Tänkte eventuellt ta mig en längre cykeltur idag efter jobbet men med det här vädret så vet man ju aldrig...inte kul att vara ute mitt i en störtskur...kan ju alltid packa med regnkläder...men hur kul är det...det får visa sig.

Det här med mitt immunförsvar är ju bara skit och irriterande..lagom tills man känner att nu är det dags att köra igång igen så känner man av det där kliandet i halsen...måste vara nåt psykiskt...haha! eller latmasken som vill hitta en ursäkt ;) menmen...skam den som ger sig..så länge det inte är allvarligare än så här så ska jag bege mig ut!

Såg en bild på Madonna på nätet idag...(apropå träning) och nog för att det är bra att röra sig och äta rätt men det ska vara HÄLSOSAMT!! och det anser jag inte detta vara!! Lämnar er med en bild så får ni avgöra:



BARA 4 dagar kvar till semestern nu!!! :) :) :) 

Det går åt rätt håll!!!!

Publicerad 2009-07-27 13:28:53 i Bara jag,

Jippie....vågen visade precis vad jag ville imorse...nedåt även denna vecka, jag har brytit tredje-veckans syndromet som jag haft tidigare där vikten antingen gått upp eller stått stilla. NU KÖR VI!!! Känner mig grymt peppad!!!!

Idag har det varit hyfsat lugnt på jobbet för att vara en måndag så det har varit skönt...bara 5 dagar kvar till semestern nu.....NEDRÄKNING!!!!

Lämnade in datorn i fredags och han frågade om han kunde radera allt om det skulle behövas göra en diskrensning...med handsvett och bultande hjärta kände jag nej nej nej!! har inte hunnit gjort backup skiva för det jag har på sista tiden...eller åtminstone vill jag kolla det innan. Men han lugnade mig med att de ska göra en felsökning först och sen får vi ses. PUH! Får se om det går att reda den eller om jag får lov att köpa mig en ny....

Dags för lite nytta!

Det känns så att säga...

Publicerad 2009-07-26 13:02:43 i Nöjen,

att man var på fest igår...huvudet är tungt, bilder flashar förbi titt som tätt och behovet av dagen-efter-mysfaktor med film, slapp och skräpmat är stort :) tack alla för en mycket trevlig och rolig kväll!!! <3

Ska strax hoppa in i duschen så man kan känna sig någorlunda som människa igen, ta en promenad och sen pizza...är grymt sugen på nåt med kött och bearnaise sås på...mmmm.... :)

Hoppas ni har en söndag som det sig bör ;)


Pussen!

Stiltje..

Publicerad 2009-07-23 14:23:31 i Allmänt,

är precis vad det är på jobbet just nu....förutom en och annan "duuuu"...följt av en fråga som kommer nåt bord bort härifrån, så är det väldigt lugnt. Skönt förvisso för man hinner med det andra som också ska göras förutom detta svarande i telefon....risken är dessvärre att man blir lite för lat när det är för lite..menmen...

Vart en prom igår, väldigt skönt trots att det var kvavt...såg även till att handla hem lite till kylskåpet...upptäckte att jag inte ens hade nå smör hemma..ajajaj..

Idag blir det en tripp till Arlanda igen, denna gång för att lämna...tråkigt men vi ses ju snart igen :)

Dags för lite nytta innan fikadags :)

Ja vad ska man säga...

Publicerad 2009-07-22 18:29:15 i Bara jag,

Jag har hittat ALLDELES FÖR MÅNGA vackra ting på nätet...och med ting menar jag klänningar....vill ha nu nu NU!!! Önskar jag hade haft mer pengar denna månad så jag kunde klicka hem dem men icke det :( tuffaste månaden nu....bättre nästa men då är det lite sent..vill ju ha nu så man kan ha på semstern...hhmm...synd!

Dagen har varit oerhört lugn...skulle inte förvåna mig om det bli kaos imorgon bara därför..iissch....det får visa sig...borde vara en lugnare dag eftersom det är torsdag men det vet man aldrig på det där stället...hehe...

Som många många andra strävar även jag efter en hälsosam livsstil med allt vad det innebär...inte alltid dock det blir så tyvärr..haft min andel av svackor så att säga...motivationen finns men inte alltid och vid rätt tillfälle tyvärr..hur mycket nytta gör det klockan halv elva på kvällen när man ligger nerbäddad och tänker att imorgon ska jag ut och springa...denna tanke är ju relativt bortblåst/förträngd följande morgon.....

Men nu ska jag göra ett försök igen...har några mål jag tänkte nå innan det bär av mot varmare breddgrader och det ska INTE få finnas några ursäkter...(tror precis jag sprängde ena högtalare till datorn....attans!!!) har redan kommit en bit på vägen de senaste veckorna och jag tänker fortsätta på samma spår. Tredje veckan brukar alltid vara en "svack" vecka för min del men denna gång ska jag härda!! Håll tummarna för mig nu!!!

Ska äta något nu och sen blir det promenix!!

Tjing!

Denna måndag...

Publicerad 2009-07-20 20:05:04 i Nöjen,

var som de flesta måndagar på jobbet...mycket och jobbigt....aaahh....måndagar under sommartid är ingen höjdare...

Har varit hemma nu efter jobbet och tagit det lugnt....tvättat det nödvändigaste...inte orkat så mycket mera...får se om jag kilar över en sväng lite senare..

Helgen har gått och varit bra, bjudit på mys med nära och kära :) i lördagskväll va vi ut och käkade i sommarvärmen..mycket trevligt! Lagom när vi skulle bege oss ner på mot staden kom hällregnet...haha...fick stanna och ta skydd på vägen under ett par träd...men sedan vart det uppehåll och vi kunde fortsätta...blev lite drinkar, snack och skratt :)

Söndagen spenderades hos mor och far där bror med familj gästspelade under eftermiddagen, vilket var väldigt trevligt!! förhoppningsvis ses vi igen i slutet av veckan också :)

Lämnar er med några härliga sommarbilder, enjoy!!

Jag och Fia Cissi och Anna Jag och Evve

Working girl!!!

Publicerad 2009-07-18 09:23:58 i Det vardagliga,

That's me! Menmen, börjar se ljuset i tunneln, inte långt kvar nu till den efterlängtade semestern samtidigt som det är skrämmande vad denna sommar har gått fort! Har knappt hunnit med den känner jag.

Nåväl, en liten uppdatering hur den senaste veckan har sett ut! I söndags bar till av till Arlanda för att hämta upp mina släktingar, har numera moster och kusin på besök :) De senaste kvällarna har i stort sett spenderats hos mor och far med mat, dryck och massa prat. Igår eftermiddag tog vi en sväng på stan och passade på att sightseea lite granna. Jag kan ju inte så mycket om Västerås stads historia (och dessutom berätta om den på min knackiga polska!!) men vi hittade några sevärdheter och hade en väldigt trevlig promenad :)

Helt sjukt hur fort tankeverksamheten ställer om sig, tänker på polska nästan hela tiden. Önskar att jag höll pratet mer ajour så det inte blir bara sisådär en gång om året när man träffar på släktningar...tar ett tag innan man kommer in sig igen, skärpning på detta! Fick även prata en sväng med mormor igår, hon ringde på kvällskvisten och hörde hur det var, så rolig...det sprudla i damen, skönt att höra :) Inte långt kvar innan vi ses nu :)

Nu höll jag nästan på att glömma ju...var ju på Britney i måndags! Jag och Marcus tog tåget vid 14 in till Stockholm och mötte upp Anna och Niklas. Vi käkade lite och sen satte oss i Kungsan och tog det lugnt en stund och bara nöjt. Innan vi skulle bege oss ut mot Globen gick vi en vända på stan och sen åkte vi vidare. Väl därute hann jag med att se två kändispar innan konserten började, Natascha och Dhani och Kristian Luuk och Carina Berg :)

Som förband var det en kvinnlig DJ, DJ Havanna Brown, riktigt bra, fick en känsla av sommar, sol, bad och en drink i handen... :) Sedan kom The Apple Circus...shit vilka konster...många gånger kände jag att nu får det faktiskt räcka..magen hann vända på det en och annan gång. Alla konster gjordes utan skyddsnät!!! Efter konserten möttes jag och Nina upp vid tunnelbanan och började vår resa hemåt. Tack Anna för en härlig dag och kväll <3

En liten parantes också...på vägen hem i bilen pratar jag och Nina och kommer fram till att vi suttit i samma sektion, bara EN RAD mellan. Hon satt en rad bakom och 5 platser till höger om mig...men inte såg vi varandra...hehe..jaja.

Solen skiner och det är inte så långt kvar innan detta pass på jobbet är över...får se vad dagen i övrigt har att erbjuda. Ikväll blir det iaf middag :)

Todels!!

Sunny Sunday!

Publicerad 2009-07-12 10:31:42 i Bara jag,

Nåja en liten stund iaf, var ett tag sen man vaknade upp till solsken, nice! Ser dock ut som att molnen hopar ihop sig mer och mer....hhmm..

Har en del jag borde jag göra idag...dammsuga, dammtorka, slänga ut diverse grejer..sånt där som man bara längtar efter att göra...och speciellt en söndag...*not*

Dags för lite frulle nu och göra det som skas....sen blir det ut och åka :) :) :)

The Hangover

Publicerad 2009-07-10 07:55:45 i Nöjen,

Gårdagskvällen bjöd på bio och The Hangover, den var riktigt rolig :) todeloooo. ;) haha!

Efter bion blev det en sväng hem och vi tog en kopp te och hängde upp mina nya gardiner i köket, äntligen!! Blev riktigt bra! Det stör mig lite (dock bara lite) att det är vit gardin mot vit vägg men det får va så...har letat länge nu efter de gardiner jag vill ha och de finns såklart ingenstans, så nu fick de bli så här, ska ordna en till kruka och blomma i stora fönstret så blir det nog bra :) Tack så mycket för hjälpen!!

Första veckan på Prolog är snart avklarad, endast idag och i morgon kvar...tiden går fort, så är det ju. I helgen blir det nog en vandring ner på staden, lite myspys och lite annat smått och gott :)

Ha en bra dag!! :)

Regnet det bara öser ner...

Publicerad 2009-07-09 07:48:08 i Det vardagliga,

men mig gör det inget...hihi...ska ju ändå bara sitta inne nu i fyra veckor så det kan gärna regna, men för er som har semster så förstår jag att det är tråkigt! Skönt att vara ledig iaf, så kan man ju se det!

Kom i säng lite tidigare igår också men det var fortfarande segt imorse, blev en snabba-rycket-fixning idag med... :) men jag hann ändå...det är väl det som är det värsta....att jag vet att jag hinner även om jag drar mig lite. Är tacksam för att jag har ett fordon som står parkerad som kan ta mig snabbt till jobbet, särskilt nu i detta väder....skulle vara riktigt skönt med en egen bil. Den här finns ju för mitt förfogande nu men ändå...någon gång framöver så kommer den att försvinna. Får vänta med bil tills jag får ett fast jobb osv...

Tittade på dator igen igår...aahhh.....jag blir galen på denna djungel....vad ska den innehålla? vad ska jag använda den mestadels till? hur mycket ska den få kosta?...har ingen större lust att köpa en dyr dator igen...har ju bara skola kvar i ett år nu om allt går som planerat (peppar peppar!!)

Fick även i lite ny fräsch färg i håret igår...tack för hjälpen ida...lika bra som sist...du är bäst!! :) <3

Regnet bara forsar ner på asfalten här ute med vindens hjälp..haha..snacka om oväder....

Dags att göra lite nytta....ha en bra dag!!

God morgon god morgon

Publicerad 2009-07-08 07:46:25 i Funderingar,

Sitter på jobbet...och kan knappt hålla ögonen öppna...ajajaj..inte bra. Försökte ändå gå och lägga mig hyfsat i tid men somnade iaf inte förrän senare... :( Kanske måste införskaffa en rullgardin? Blir nog en sväng på Hälla senare idag så får ta en titt om jag kan hitta något.

Kollade färdigt på sändningen om Michael Jackson igår, en del säger att det är overkill men jag vet inte....det var rörande som mycket kan jag säga.

Ha en bra dag alla!!

Michael Jackson Tribute Day

Publicerad 2009-07-07 18:31:33 i Det där lilla extra,

Sitter och kikar på MTV och TV4.....sådan enorm stjärna han var....såg precis ett klipp om hur We are the world spelades in...helt sjukt! Blev riktigt rörd, vilken människa. The king of Pop is now the legend of Pop.

KAOS!!!!!!

Publicerad 2009-07-06 18:59:38 i Det vardagliga,

Första dagen tillbaka och det har verkligen varit kaos! Vid 8-8.30 hade vi mellan 11-25 pers i kö och jag frågade om det verkligen brukade vara så....en timma senare var vi uppe i 49 st i kö...helt sjukt! Och det va inte ens så att det var problem på ett visst område eller så utan egenligen bara en vanlig dag. En del efterdyningar från helgen, men så är det ju alltid. Sedan lugnade det ner sig mot eftermiddag för att vända sen igen lagom tills man kom hem så jag kom från jobbet ca 40 min senare än tänkt...sommar och prolog precis som det ska vara antar jag...haha...

Nu har Anna åkt tillbaka till Norge...tråkigt för det har varit så mysigt att ha dig här vännen :) men vi ses ju redan på måndag igen jue....Globen here we come!! *längtar*

//<3

Busigt värre!

Publicerad 2009-07-05 20:22:51 i Nöjen,

Idag har det mestadels bara varit mys och bus :) Arek och Oskar kom förbi för att hämta kärran och vi passade på att umgås. Käkade lite och senare mot eftermiddagen åkte vi tre iväg till Busborgen. Har bara hört talas om det tidigare så det var kul att äntligen få besöka stället :) Vi spenderade två roliga timmar där innan vi åkte hem och slängde i oss lite mer mat och mös lite ute i trädgården :) En härlig söndag!

Gårdagen var också mycket trevlig, på kvällen satt jag, sandra och fia på fias balkong och drack lite vin och käkade jordgubbar efter ha premiärgrillat på fias nya elgrill, very nice :) vi firade sandras semester, att fia bara har två veckor kvar till semester och att jag har nöjet att få jobba fyra veckor...jippiee...:)

I morgon är första av ett antal arbetsdagar innan semestern kickar in....hade en del griniga i lördags som påminde hur sommaren på prolog kan se ut..hmm...peppar peppar så hoppas vi att det blir bättre och ett par lugna veckor.

Nu har Anna kommit så jag ska ta och vara lite social...kanske vi kan se färdigt filmen också!

Hejsvejs!

Blixtar och dunder!!

Publicerad 2009-07-04 14:41:28 i Nöjen,

Hej och hå vilket spektakel himlen bjöd på igår kväll!! Riktigt häftigt!

Igår spenderades i princip hela dagen hemma hos familjen Eriksson/Hugosson, mycket trevligt :) God mat och trevligt sällskap. Jag och Anna drog oss hem efter 22 och började kika på Bedtime Stories....helt ok...tycker ju om lite så där myspysfilmer...synd bara att vi inte hann se färdigt den...efter ca en timme när dundret började komma alltför nära sa jag till Anna: NEEEEE....NU MÅSTE VI STÄNGA AV ALLT!!...haha..jag är lite harig när det gäller åska, blixt och dunder....vet inte varför, riktigt häftigt att se, men ändå obehagligt på nå vis.

I helgen är det ju Power Meet i staden och dessvärre har det aldrig riktigt varit min grej, jag vet inte varför egentligen, det är ju en riktig folkfest, men intresset har på nå viset inte funnits, och jag gillar ju ändå bilar...men inte riktigt sådana...aja...

Önskar alla en trevlig första juli helg!! Njut av sommaren innan den försvinner!!

Ledig fredag!

Publicerad 2009-07-03 10:27:25 i Det vardagliga,

Denna vecka har verkligen gått fort! Att de redan är fredag, sjukt! Samtidigt som många timmar denna vecka har varit de segaste någonsin...menmen...

Igår slutade jag redan 11 för det var så lite barn så jag packade bilen och mötte upp Sandra, Evve, Pernilla och Rebecka i Lånsta gropen och badade...så skönt. Helt sjukt att jag badat tre gånger nu på mindre än en vecka. På kvällen träffade jag Maria, vi satt på en filt och käkade vattenmelon och snacka massa..alltid lika trevligt!!

Vid tio-snåret skulle jag ner på stan och hämta upp Anna, visst fanns det i mitt huvud att det är Power Meet i helgen men ja....hade väl inte riktigt väntat mig att de redan skulle sitta folk runt om på vägarna och kika på bilar som åkte runt, för det var en hel del faktiskt. Tur att det var någorlunda lagom så vi kunde ta oss igenom relativt smidigt.

Eftersom det var så lite barn så fick jag ledigt idag min sista dag på dagis...väldigt skönt med sovmorgon kan jag säga...behövde verkligen få sova ut. From nästa vecka vankas jobb på Prolog á la 6-dagars vecka...inte så värst skoj kanske men man får nåt att göra kan man väl kanske tänka....lika bra det och pengarna är ju välbehövda så är det.

Regnet då, som valde att visa sig idag...skönt skönt måste jag ändå säga...nog för att jag älskar värmen men det var dags att det kom en skur som rensade luften. Tydligen har det åskat inatt/morse, men jag som vanligt har ju inte hört nåt...märkligt det där..

Nu är nog Anna strax klar hos frisören så jag ska ta och göra mig iordning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela