Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Sista oktober

Publicerad 2010-10-31 18:55:22 i Favvo,

Imorgon går vi in i november månad, there's no escape, hösten är här. Och snart även regn och rusk mer tyvärr. Hhm vet inte riktigt hur jag ställer mig till det än, måste kluras.

Helgen har rullat på och har varit mycket bra!! I fredags åts det grekiskt och The Social Network sågs på bio med Ida och Marcus, mkt trevligt!! Filmen handlade om grundaren till Facebook och hur det hela startade..väldigt intressant och helt sjukt att Facebook är värt över 25 miljarder DOLLAR.

I lördags åkte jag till Sala och fick gå på fest hos WGE och gick på hotellet för första gången på hundra år känns det som och det var riktigt skoj..kvällen var top notch så att säga ;) Idag har jag bara slappat, förmiddag med Fia, eftermiddag hos mör och får och kvällen fram till nu hos svärföräldrarna. Resten av kvällen ska jag fortsätta förbereda inför morgondagens utvecklingssamtal och sen mysa i soffan med darling.

Helgens nackdel är att jag dragit på mig en mindre förkylning så jag har varit lite rosslig men tycker ändå jag klarar mig ur den väldigt bra, har just nu en hosta som irriterar men annars mår jag fint! Hoppas det fortsätter så!!

Kvällsfika

Publicerad 2010-10-28 19:30:59 i Det där lilla extra,

Denna vecka är det både min och älsklingstur att bjuda på fredagsfika på jobbet. Jag bakade toscakaka i måndags och idag gjorde vi pariserbullar...så gott, dom blev helt perfekta :) det är vetebullar med en klick marsansås inuti och socker uppepå. Blev fyra vanliga vaniljsnurror också när marsansåsen tog slut, och inte gjorde det nåt ;P







Favvoteet just nu...mumma!!

Good Hairday

Publicerad 2010-10-27 19:47:57 i Bara jag,

Idag var en sån morgon när mitt hår verkligen gjorde som jag ville..och jag kände att så här vill jag nog ha det framöver, varken längre eller kortare. Denna jag skulle föreviga för att ha kvar till nästa frisörbesök..dessvärre blev det inge bra bild på fejjan så tillslut så blev det inte mer än så här..men frillan funkar ju eller??



(hösten glåmighet tar verkligen ut sitt kan man säga..:S )




bjuder på dagens detalj istället: barbamamma fick pryda mina fötter denna dag!!

T som i Tisdag

Publicerad 2010-10-26 19:35:00 i Det vardagliga,

Denna dag har gått i ett och varit mycket bra. Jobb först sen förbi familjen Eriksson/Hugosson. Blev bjuden på nybakta bullar..mums så gott..tack tack :) Det märks att Vilma bara växer och växer nu, hon är med på allt...så skoj :)

Har gjort mig en kopp te och ska nu fortsätta förbereda inför utvecklingssamtal. Har haft ett, four to go...

Trevlig kväll!!



(fortsätta spara eller klippa?? hhmmm)



Ps Spa var underbart..hann med två träningspass och två behandlingar...very nice :D

SelmaSpa

Publicerad 2010-10-22 09:52:07 i Det där lilla extra,

Fredag och jag är ledig :) I love it!! Har börjat morgonen med en lång dusch och frukost framför Vänner, sweet!!

Ska strax göra mig iordning och packa klart inför helgen. Åker till Sunne och SelmaSpa med min vän Sara..ska bli ljuvligt. Har bokat in en kroppsbehandling med massage, kurbad, skrubb..you name it och även en fotbehandling. Behövs nu när man vandrar och sliter på tossingarna varje dag. Sen hoppas jag på lite träning också..har packat väskan med tre ombyten och badkläder. Här ska det röras på sig och njutas för fulla muggar!!!







Tisdag och movietime

Publicerad 2010-10-19 16:32:11 i Favvo,

Jobbat 8-14.15, hälsat på far en sväng och sen hem. Älskling föreslog film och jag sa snark men ändrade mig snabbt..tyckte först att vi kunde göra nåt annat men insåg sen efter ha kokat en kopp té att film var kanon :) måste lära mig att bara slappa och mysa :)

Så nu ser vi:

Mister Dreamy ;)

Publicerad 2010-10-17 17:08:28 i Favvo,

Ja ni vet ju många av er min kärlek till Ola...aaahhhh säger jag bara...och så fick jag nöjet att se han på burken igår kväll med denna låt:



Bra låt och snygg guy...vad mer kan man begära ;)

Gratulationsdag!!

Publicerad 2010-10-16 11:18:50 i Det där lilla extra,

Lördag och ska strax iväg till Sala och fira Sofia och Emy som fyllt år i veckan, stort grattis till er!! Tog mig en kortare prom nu på morgonen..hade ett paket på ica att hämta ut, nya pants tackar så mycket!! :)

Bäst att sätta fart nu så jag kommer iväg i tid :)

Vad gör ni denna dag??



Emy och Sofia



Grattis Evve!! Idag är det din dag!!

Surprise!

Publicerad 2010-10-15 18:39:12 i Det där lilla extra,

Har stängt in mig i datarummet och frågat darling om han kan ordna någon kvällsmat..ska bli spännande och se vad det blir :)

Sen blir det mys framför tv och idol!! Skönt med helg och höstmys!!



(Grekland i våras...längtar till nästa semester)

Helgen...

Publicerad 2010-10-10 19:35:15 i Nöjen,

Denna helg har vi tagit det väldigt lugnt. I fredags blev tatueringen av för Markus, mötte upp honom efter jobbet. Jag och Sara käkade innan Markus blev klar och åkte sen vidare hem till oss. Fredrik sällskapade och vi kikade på Idol, trevligt värre.

Igår lördag fick vi erbjudande att se Magnus Ugglas revy i Sthlm och vi tog det...väldigt trevligt!! Efteråt blev vi bjudna på mat från Ceders hos Markus föräldrar, tack för det!!

Idag har vi bara tagit det lugnt, jag va över på kaffe hos mor och far på dan, sen gjort lite småfix här hemma under eftermiddagen och nu på kvällen fick älskling för sig att baka och vips vaniljbullar blev det :) Nu blir det filmtajm, Smokin Aces 2!

Trevlig söndag på er!!

Storätare?!

Publicerad 2010-10-05 20:34:45 i Jobb,

Haft en riktigt låååång dag idag..jobb 8-16 och sen möte 17-20. Har varit ute och andats luft i ca 1 timme max idag på hela dagen och det känns :S Nu ska jag ta mig en skön varm dusch och sen bädda ner mig i sängen och mysa framför tvn :)

När vi har möte brukar vi alltid käka tillsammans innan vi sätter igång, och idag tog jag pizza för ovanlighetens skull (brukar alltid ta kebab i någon form, då inte pizza) och jag smäller i mig hela...HELA!!!???!! Det är nog första gången..helt sjukt..och ruskigt god var den också..haha.. :)


(minns ni denna....haha...)

Ps. det blev ingen tatuering för darling igår..tatureraren var inte klar med skissen..så vi får vänta till fredag...d.s

Rostat

Publicerad 2010-10-04 07:24:01 i Om ditt och datt,

Tog mig för att rosta lite nötter till muslin igår igen..gick mycket smidigt denna gång och jag brände inte en bit! Har nu smakade av tillsammans med morgonens fil och det smakar inte riktigt som förra gången..väldigt märkligt..inte kan det väl vara den brända smaken jag saknar?!

Nåväl dags att göra sig redo för jobb nu 8-17...sen hämta darling på stan. Idag är dagen här...gaddning omgång 1...hur ska detta sluta..haha! Har tidigare haft ont i både mage och hjärta men idag känns det ok. Är darling glad är jag glad. Men nervös som sjutton kan man lugnt säga att jag är!!

Off to work!!



Söndag igen

Publicerad 2010-10-03 17:41:29 i Om ditt och datt,

Har inte gjort ett dugg denna dag...bara legat i soffan. Har varit riktigt skönt!! Samtidigt som tankar går till saker man borde gjort..jaja..får bli en annan dags bekymmer! Det blåser så vidrigt ute så jag har inte den minsta lust att röra mig utanför dörren...men snart blir det så vare sig jag vill eller ej. Mor ringde och behövde hjälp och så vi ska förbi där en sväng och sen passa på att handla lite när vi ändå är ute och åker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela