Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Måndag

Publicerad 2009-11-30 09:10:02 i Skolan och sånt,

Ny dag, ny vecka och nya tag...nu kör vi hårt..svenska står på schemat, matte i eftermiddag och kvällsfika med lussebullar..kan bara bli bra eller?? :)

Tillskott i hemmet :)

Publicerad 2009-11-29 16:03:45 i Det där lilla extra,

igår fick dessa underbara skor komma hem till mig :) som jag har längtat efter dom...tack mamma :)

 

Hela dagen har jag suttit framför denna dumburk och gjort blandad saker..mestadels plugg..har kommit en bit på vägen..rätt skönt..är nästan klar med svenskan, min del, och snart kommer Malin över ska vi göra klart vår del till matten..drygt med två grupparbeten samtidigt..svårt att hålla isär...menmen

Gårdagen spenderades i Sala hos Evve med tjejerna..mkt trevligt...skratt och snack...vid elva tackade jag för mig och började dra mig hemåt..tack för en trevlig kväll!! Hann även förbi Maria under kvällen och se nya placet..så fint ni kommer få det :)

Har även hunnit med att pynta lite i fönstrena här hemma...me like :)



Trevlig första advent :)

Lördag

Publicerad 2009-11-28 08:57:39 i Nöjen,

Ledig lördag och nästan uppe med tuppen...usch..hade nog velat sova längre menmen...ska snart få i mig lite frukost och sen sätta igång med pluggandet..jippie...hittar inte en bok jag ska använda mig av här hemma heller..verkar ha städat bort den :S

Gårdagen var helt fantastisk!! Tack alla för min fina present :) jag kan varmt rekommendera stället för er som vill lyxa till det själva eller för någon annan. De hade väldigt mkt julklappstips till mkt bra priser kan jag också säga!!
www.skultunaspa.com

På kvällen var vi ute med jobbet och käkade och drack på Å, mycket trevligt, har bara varit in där som hastigast tidigare så det var en trevlig överraskning och maten var väldigt god. Efteråt gick några av oss vidare till månen och dansade av oss lite, alltid lika skoj :)

Idag står som sagt plugg på schemat, skulle lämnat ifrån mig bilen men blev icke så idag. I eftermiddag blir det att agera flytthjälp :) fullt upp med andra ord :)

Dags att sätta igång!

Godkänt :)

Publicerad 2009-11-27 08:51:19 i Det där lilla extra,

Äntligen kom mailet inatt och jag är godkänd på svenska tentan!!! :) sån lättnad!! Fick jag lite pepp att köra vidare med resten..puh! Filmen igår var helt underbar..satt som klistrad! Måste nog ta tag i och läsa böckerna tror jag, jag blir som förtrollad..hehe..

På dagens schema står följande:

- frukost
- skultuna spa där bla lerinpackning, kurbad, helkroppsmassage väntar :)
- lunch med Malin och Ebba
- städa ur bilen
- mat med jobbet i kväll på Å :)

Har lite att stå i helt enkelt...festligheter 2 och 3 ska snart göras :) Vad ska ni göra idag??

 

Men sömnen då??

Publicerad 2009-11-25 17:31:33 i Funderingar,

Ahhh...blir galen på mig själv...har hamnat i nån ond cirkel senaste veckorna, ligger jag inte i sängen och halvsover vid 22 somnar jag inte förrän tidigast 00-00.30 :S verkligen inte likt mig...har förr kunnat somna i soffan redan vid 20.30....det är för mycket nu helt enkelt som snurrar i skallen och ska göras och kommas ihåg...men som du säger Eva det är bara köra på sista veckorna nu. Nu är det nedräkning på hög nivå...6 juni och examen är inte långt borta nu!

Har precis fått lite info till ena grupparbetet hur vi ska gå vidare och vad min del blir till nästa gång..känns bra! Är ledig imorrn och så blir det att beta av det och matten så man är någorlunda klar för veckan sen, för sen vill jag bara ägna mig åt festligheterna som resten av veckan bjuder på :) första blir bio och käk med tjejerna imorrn kväll...new moon here we come :)

Dags för lite kvällsmat nu....känner magen kurra och vill ha lite :) Sen blir det nog soffan för hela slanten och tidig kväll..hoppas jag kan hålla mig vaken genom Greys iaf :)

Pussen!

Det är mycket nu...

Publicerad 2009-11-24 16:25:36 i Bara jag,

känns som tiden bara rinner iväg för mig och jag har så mycket som ska göras (skola) och saker jag vill göra (privata skojigheter) som inte riktigt kan samspela med varandra och hinnas med...haha...och den tiden när man väl får en stund över vill man gärna inte behöva göra något..märkligt det där..bara bita ihop sista veckorna nu, för nu är det inte mkt kvar men massor att göra..

ska vara lite duktig nu och se över alla dessa papper som ligger överallt så jag får nån ordning..wish me luck!

Sunny Saturday :)

Publicerad 2009-11-21 10:56:20 i Bara jag,

Solen skiner idag :) Så jäkla härligt!! Var alldeles för länge sen..ska passa på att vara ute så mkt det går idag...har ju mina bästa småkottar på besök hela helgen så jag ska snart pysa över till mor och far och hänga där resten av dagen :)

Norge, Oslo och Anna var underbart...tack vännen för mysiga dagar...vi tar igen det snart :)

Veckan hemma har rullat på, hunnit med lite skola, upptakt med två grupparbeten, lite jobb och har tom lyckats röra mig en del, tog femman på björnön häromdan och gymmet igår! Har inte varit där sedan april tror jag..hehe..men det ska det bli lite ändring på...tänkte om jag börjar försiktigt borde inte intresset svalna så fort. Mitt kort går ut i januari och denna gång ska jag inte förnya det så det blir löpande ett år till...måste kolla upp det där..tänkte om det nu är så att jag kommer igång med träningen igen, så kan jag köpa ett halvårskort istället för våren. Tränar ju iaf ingenting under sommaren och i vår tänkte jag satsa på löpning utomhus :)

Ha en underbar lördag alla :)

Lagsporter

Publicerad 2009-11-15 16:30:46 i Funderingar,

Har idag på förmiddagen kikat på Anna när hon spelat handboll eller håndboll som det heter här. Det blev tyvärr förlust till Annas lag Hauketo :( men hon var väldigt duktig :) Blev riktigt sugen på att börja spela nåt igen när jag stod och kikade idag...inte handboll dock men saknar fotbollen ibland till och från, speciellt inomhus..hhmm..får se om det ska bli nå kanske...

  

Sitter just nu och myser lite med härlig musik i lurarna och njuter av att bara vara. Emma ligger i soffan och kikar film och Anna är duktig och jobbar...ska kila ner om en stund och ta en fika när caféet öppnar tänkte jag sen ikväll blir det häng i soffan...heartbreak hotel på tv ju...skönt film :)

Lyssnar just nu på...

Tema låttitel

Publicerad 2009-11-14 16:52:30 i Bara jag,

Dags att börja tagga till för fest och kvällens tema är låttitel. Yours truly ska vara Paparazzi / Sexy bitch..kan inte riktigt bestämma mig men kommer vara redo för båda :)

Lördagen har hittills varit väldigt lugn, sovmorgon, frukost, lunch och film :) Snart dags att hoppa in i duschen, svida om, käka lite och sen bege oss iväg.

Vad händer för er en kväll som denna??

<3

Oslo :)

Publicerad 2009-11-13 18:44:11 i Det där lilla extra,

Äntligen är jag framme! Efter ett par timmars resande och tre filmer var jag framme. Anna och Svante mötte mig på station och vi tog sällskap hem. Landade i soffan en stund med en kopp kaffe och snack innan vi begav oss ner på staden för lite inköp.

Nu sitter vi och kvällsmyser med härlig musik, ett glas vin och mat som ska tillagas, ikväll bjuds det på tacopaj, mumma :)

Önskar er en trevlig fredagskväll :)

  
detta är köttfärs till pajen :P

Tentan...

Publicerad 2009-11-12 12:34:53 i Skolan och sånt,

...den gick verkligen käpprätt åt h-vete....fy fan..satt länge (dåligt tecken för att vara jag) och fick ge upp en uppgift och lämna blankt för jag låste mig helt...och sen komma ner och höra andra prata om olika lösningar hit och dit gjorde att jag insåg att jag gjort fel på andra ställen också...aahhh...misstänkte att det skulle gå skit men hade ändå en förhoppning om att det borde räcka till godkänt men nu är jag säker på att det inte gör det. Fan vilken skit rent ut sagt! Jag och prestation går inte hand i hand när det gäller nederlag, brukar sällan kugga och när jag väl gör det slår det hårt och det är jag själv som slår de hårdaste slagen...grymt irriterande..

Jaja..nu när jag fått gnällt av mig om det hoppas vi att det släpper och jag tänker inte öppna böckerna inför omtentan förrän nästa år. Två grejer kvar nu på den här terminen som båda är gruppuppgifter som jag hoppas kan gå smidigt. Ska träffas tis respektive ons och sätta igång och jag hoppas vi kommer fram till ett schema som vi nöjda med och så vi blir klara till jul så man slipper sitta över "ledigheten".

Idag har jag en del som ska fixas, ner på stan, handla, göra iordning färdmat och packa så klart. Imorgon 6.08 avgår tåget till Oslo där jag kommer vistas de närmaste dagarna, vilket jag ser framemot!

Dags att sätta fart!

PINK!!

Publicerad 2009-11-11 22:26:29 i Det där lilla extra,

Äntligen var dagen kommen och det var dags för konsert :) Igår spenderades kvällen i huvudstaden med Malin. Vi kom dit strax efter 17 och strosade en sväng på stan och naturligtvis så hittade jag saker jag ville ha (jag som inte ska handla!!) menmen, kom hem med en vinterjacka och vinterskor, supernöjd :) Efter strosande satte vi oss ner och käkade härligt grekiskt :) Efter maten bar det vidare mot tunnelbanan som tog oss till globen..äntligen!! Efter en stunds väntan startade showen...och vilken show sen...sånt drag! Hon är ju grym!! Bra musik, berörande texter, en riktig entertainer :)

Landade hemma i sängen ca 01.30 och upp i ottan för att bege sig till förskolan och göra fältstudier, jag hann med det jag skulle och är mkt nöjd. Hoppas jag får tid och möjlighet att få komma ut lite mera här framöver och se mera! Under eftermiddagen har jag pluggat på geometri inför tentan imorgon in i det sista...nu får morgondagen komma så denna tenta blir över, det får bära eller brista, kan inte göra mer än mitt bästa känner jag..och klarar jag den inte då är det så, orkar inte engagera mig mer, i have given it my all så att säga...menmen ska inte tänka mer på det nu utan rensa skallen, sova gott och ösa ur mig allt imorgon och hoppas tiden räcker till!

Lämnar er med härliga bilder från gårdagen :)

   

(ni som känner mig kan ju tänka er skräcken som infann sig hos mig när dessa två uppenbarade sig på scenen!!!)
 

Vackert

Fars dag!!

Publicerad 2009-11-08 08:55:14 i Det där lilla extra,

Sitter med mackan i ena handen och téet i det andra och ska strax iväg norrut för farsdags- och födelsedagsfirande! Ska bli trevligt..va länge sen jag va upp nu så det var på tiden :)

Ha en underbar dag och ge era nära och kära en extra kram en dag som denna!!

Har ont...

Publicerad 2009-11-05 18:48:34 i Bara jag,

menmen..det är väl så det ska kännas när man har gjort något...trotsade vädret igår och tog mig ut på en löpvända..mkt bra gjort känner jag :)  det där med att springa på asfalt är verkligen inte min grej..satan vad ont i höfterna jag har idag..menmen..ett par vändor till sen har musklerna vant sig förhoppningsvis...sen har jag ju inte sprungit på säkert två månader minst så det kanske inte är så konstigt att jag känner av det idag ;)

annars då..jaa..skolan tar ju det mesta av tiden, hela tiden nya grejer som ska göras...fältstudie nästa veckan och mattetenta..måste klara detta..ville inte göra om den i januari :S har ju ett par dagar här nu så det blir det att nöta, nöta nöta!

ska ta en snabb sväng med dammsugarn nu innan det får bli kväller..är ju trots allt städtorsdag...bläää..

trevlig kväll :)

Mitt berg att bestiga just nu..

Publicerad 2009-11-02 19:18:09 i Det där lilla extra,

ser ut så här...



och det känns så där kan jag meddela...tur att man har folk som tror och stöttar på en...det värmer ska ni veta!!

Helgen har varit underbar och gått i ett svep...den bestod av trevligt besök av både den ena och den andra och mycket mat och dryck i trevliga sällskap...tack alla :) jag låter bilderna få tala för sig själva :)

   
  
<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela