Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Det börjar bli tröttsamt...

Publicerad 2012-03-21 20:14:33 i Bara jag,

Alla bara tjatar om det här härliga vårvädret som kommit, värme, sol bla bla..Fine jag har inget emot det MEN min kropp har STORA problem...jag klarar inte väderomslag. Som vanligt vaknade jag imorse med kli i halsen. Hade känningar lite redan igår men tänkte att det blir inte värre..men icke..imorse var det kvar och varit ihärdigt hela dagen och nu mot em/kväll har jag även börjat nysa och snuva till det. INTE MY CUP OF TEA!!

Försening

Publicerad 2012-03-20 17:57:33 i Bara jag,

Mitt bloggande är inne i en pausperiod. Igen. Så småningom kommer det igång igen. Som alltid. Vill bara säga att jag lever och jag kommer komma igång igen när allt har lättat lite.

Snurr snurr

Publicerad 2012-03-05 17:57:52 i Jobb,

Är mycket tacksam för min kalender just nu! Varenda vecka nu på sistone har det varit möte, föreläsning m.m. och mkt att hålla rätt på. Tur jag skriver upp så jag inte glömmer :) Denna vecka är det möte igen och på fredag ska jag på utbildning på Friskis och Svettis för Mini-Röris 3, ska bli riktigt skoj :) Alltid kul när man får möjlighet att sticka iväg på nåt!! Nästa vecka har vi planeringsdag och då ska vi till Färna Herrgård redan på torsdagskvällen och börjar med tre-rätters för att vara pigga och glada på fredagen..det gillas!! Inser att det bara är 6 veckor kvar tills det är dags för utvecklingssamtal, och det kan tyckas som ganska länge men i och med att det är något nu varje vecka och dessutom påsken däremellan så börjar det bli hög tid att börja tänka och förbereda lite.

Nu främst ska jag ha lite barnfri tid för kvällen och planera vad jag ska göra med de stora barnen den här veckan, rörelse ena dagen och skapande av något slag den andra..spännande :)



(detta gjorde vi bland annat förra veckan på skapande..denna bild är lånad från en annan förskola i Luleå)

Jag undrar sa flundra...

Publicerad 2012-03-01 08:28:40 i Funderingar,

Klantig som jag är har jag lyckats tappa mobilen..igen..och nu är det ett hål längst upp i högra hörnet och diverse härliga sprickor över skärmen. Än så länge (peppar peppar) håller den ihop och funkar men jag inser ju att jag snart måste köpa en ny. Förnyade mitt abonnemang häromdagen och då fanns det möjlighet att lägga till en Iphone 4 S men jag tänkte att min pärla funkar ju så bra (detta innan jag tappade den). Och efter ha tappat den så insåg jag att en Iphone blir det inte med min klumpiga fingrar..snacka om att slänga pengarna i sjön. Har ju redan kasserat en mobil i toan, denna i backen och vad kan det då bli med en tredje?!?

Så nu på morgonen här har jag surfat runt lite..ska nog ut och spana lite på lunchen :) Har ju som alltid annat som ska prioriteras men det tål att tänkas på.

På med kläder nu och iväg..jobb 9-16-30 idag, fördjupad tillsyn står på schemat och jag ska vara i köket för andra dagen i rad..me like! :)

Ikväll blir det massa mys med min prins! Längtar!! ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela