Just me

...om allt, inget och det däremellan...

"Sovmorgon"

Publicerad 2010-02-27 13:56:25 i Nöjen,

Ett par gånger om året så lyckas även jag, jag försov mig imorse..aahh..avskyr när det händer. Speciellt när jag la mig i en hyfsad tid igår och ställde klockan tidigt så jag kan kunde snooza ett tag...istället valde jag visst att stänga av klockan helt..nåväl...tur man har arbetskollegor som bryr sig och ringer och väcker en..tack för det :) Morgonen gick väldigt fort...sjuk mkt på jobbet idag..kö på kö på kö och besvärligheter..men som alltid så löser det sig. Tog en sväng ut på Hälla efter jobbet för att handla till kalas imorgon som tyvärr blev inställt...nytt försök nästa helg istället.

Har landat i soffan en sväng nu och vilar..nice :) Iväg till mor och far om ett tag för lite mat och skifte av bilar. Kvällen bjuder på taco och vinkväll i trevligt sällskap :) Vad gör ni ikväll?

In Sweden

Publicerad 2010-02-25 21:14:56 i Det där lilla extra,

är just nu vår kära Malin!! Tråkigt att det inte fanns möjlighet att ses denna vända men det kommer finnas desto mer tid senare :) Hoppas du får en härlig vecka med nära och kära..vi lär ju höras :)



Solskenet :)

Publicerad 2010-02-24 09:52:36 i Det vardagliga,

Sån jäkla underbar känsla att vakna till solsken...du är mer än välkommen kan jag säga :) humöret stiger och allt känns på topp..inga hinder som inte kan stå in my way så att säga..lite klyschigt kanske men så känns det just nu :) och den känslan tänker jag suga på länge :)

Tänkte mysa lite här hemma och plocka och dona lite innan skolan kallar 13.15-16.00. Tänkte faktiskt ta mig en promenad ner..måste motionera lite iaf :P

Kvällen kommer bjuda på fika hos Ida och Marcus...vi gillar :)

Vill även välkomna tillbaka en kär vän till bloggvärlden..du har varit saknad ska du veta!!
Check it out -----> http://goeatworms.blogg.se

Önskar er en härlig onsdag!!!

Tisdag

Publicerad 2010-02-23 15:49:13 i Det vardagliga,

Dagen har hittills bestått av följande:

- skjutsat mor
- mött upp Malin och fått jacka :)
- tvättat
- träffat handledare och börjat planera VFU
- tagit en promenad i solskenet
- pluggat lite

Ska njuta av lite mellanmål nu och se på film :) Loving this day :)

                                                     

Tankeställare...

Publicerad 2010-02-22 20:51:49 i Funderingar,

Har snubblat in på en dokumentär om en ung kille som lider av en dödlig sjukdom...det gör riktigt ont i hjärtat när jag ser sånt här...att det är så orättvist...han visar på riktig kämparglöd...får en att inse att man inte ska ta dagarna för givet..



Kanal 5 visar dokumentären i repris den 28 februari för er som är intresserade

*Knack knack*

Publicerad 2010-02-18 14:53:56 i Funderingar,

För en stund sen kom en man och knackade på och frågade om jag ville ha ett skydd för springan vid låset på ytterdörren. Jag har faktiskt från det att jag flyttat in undrat varför de som bor längst ner har ett sådant skydd och inte vi andra, men sen har jag inte gjort nåt mer. Jag vill ju också ha ett sådan skydd för min egen säkerhet. Jag sa till mannen att jag skulle fundera och han skulle återkomma. Tydligen kunde de montera till ett bra pris och man fick 2 års garanti om ett inbrott skulle ge, något sånt, pratade han om. Får fråga lite mera nästa gång. Jag tycker ju faktiskt att det är något hyresvärden kan stå för men det får vi tydligen göra själva. Tål att tänkas på.

För övrigt har förmiddagen spenderats på MDH med Fredrik och en sammanställning av vad vi hittills har åstadkommit gjorts. Eftermiddagen har varit mindre produktiv men jag försöker. Kollar litteratur och de forskningsetiska principerna. Ska snart iväg och köra mor min...och sen blir det kväller. Upp tidigt imorgon för jobb och handledarträff där nånstans mittemellan dagens schema.

Hur har er dag varit?

Så där då..

Publicerad 2010-02-17 10:00:15 i Bara jag,

..var mitt fyraåriga (!?!) medlemsskap hos NautiliusGym avslutat, eller uppsagt iaf så jag har ca 1 månad kvar att nyttja om det hinner gå igenom inom de närmaste dagarna. Har kommit till insikt (även här) att jag kommer inte att ta mig till gymmet den närmaste tiden. De pengar som jag "sparar" in från gymmet har jag bestämt mig för att lägga på ett bra löparskor och löparset så jag kan bege mig ut när vädret tillåter. Finns ju dom som är ute och löper nu när vädret är som det är, men jag är inte en av dom. Med min tur lär jag knappast komma runt husknuten innan jag ligger ner.. :P

Nåväl...en liten avstickare för idag mitt i allt pluggandet..åter till läsandet! Hur ser er dag ut?

Insikt...

Publicerad 2010-02-16 13:07:03 i Bara jag,

Har förstått att det här är en sådan dag när jag inte kommer få något gjort...klockan är nu 13 och jag har inte gjort nåt idag...och mer lär det väl inte bli heller...suck...var är inspirationen och motivationen?? Ska göra ett försök iaf innan kvällen närmar sig...wish me luck!!

Förmiddag

Publicerad 2010-02-16 10:58:38 i Bara jag,

Äntligen fick jag möjlighet att sova ut och återhämta mig!! Så välbehövligt!! Har precis avnjutit en stund i soffan med lite tv-tittande och frukost. Ska strax ta tag i disken och sen börja kika på litteratur till exjobbet.

Önskar er en skön tisdag!!

"Lediga veckan"

Publicerad 2010-02-15 15:56:55 i Bara jag,

Denna vecka har vi kursuppehåll i den ena kursen för att kunna ägna oss fullt åt exarbetet..mycket skönt. Mötte upp Fredrik på skolan vid 10 idag och vi skrev ett nytt utkast på PM, enkät och intervjuguide. Hoppas på snabbt svar från handledare så vi kan sätta igång med litteraturen. Ämnet gott folk är genus och hur det kan se ut på idrotten, elevernas delaktighet, lärarens roll m.m. Kommer bli bra detta :)

Helgen har flytit på i ett nafs och för att summera den kort resulterade lördagens planerade födelsedagsfirande i en kväll på hemmakväll pga av en utebliven sömn natten till lördag..vissa störande moment här hemma som inte gick att ignorera...tack och lov var det en lugn dag på jobbet..

Söndagen spenderades på landsbygden, var och kikade på Ida när hon spelade handboll och spöade serieledarna...ni är grymma tjejer!! När vi skulle åka hem startade inte Ida och Marcus bil..var inte mycket att göra än att ringa bärgning och ordna hyrbil..inte riktigt det man tänkt sig när man hämtat ut en ny bil två dagar tidgare...hoppas det löser sig för er nu!!

Så summan av kardemumman så kan man säga att detta var helgen med de oväntade händelserna..haha..menmen...så kan det bli ibland..allt har ju en förmåga att lösa sig ibland :)

Nu ska jag iväg och fira mor min som fyller år :) och stort grattis till alla er andra i min bekantskap som fyller idag...ni är ju några stycken..hehe..GRATTIS GRATTIS!!!

Puss <3

Happy!!

Publicerad 2010-02-11 20:44:03 i Bara jag,

Idag har jag blivit med bil!! Jipppi!!! Äntligen!! Som jag har längtat efter något eget och nu är den här...min alldeles egna :) Såklart det är en Toyota och även denna gång en Corolla...är väl fjärde som passerar familjen som jag får köra...haha..:P Vilket fall som helst älskar jag den och jag är glad att den är här :)

Bara imorgon kvar sedan är denna skolvecka över..ska bli skönt..behöver pausa känner jag...hade önskat att vi gick i skolan mån-ons, istället för ons-fre men inte mycket att göra...1 juni är ju inte långt borta :P

Helgen bjuder på jobb och födelsedagsfirande vilket vi ser framemot....give me weekend!! :)

Nu...mys i soffan med Vampires Dairy ;)

Skrivandet

Publicerad 2010-02-10 19:21:13 i Skolan och sånt,

Låt skrivandet flöda här nu under kvällen...inspirationen och motivationen är låg...bara köra på!!

Redan torsdag imorgon...var tog den här veckan vägen liksom??


Undrar om grön är min färg?? Det visar sig...snart!!

Träliga Tisdag...

Publicerad 2010-02-09 12:38:31 i Bara jag,

Drar mig för att göra det jag ska...ovanligt..nej...usch usch usch...får liksom inte till det...lika bra att ta en paus egentligen för det kommer inte bli nå vettigt av det iaf om jag känner mig själv rätt. Så vad gör Karolina när hon inte hittar fokus?? Jo hon städar, tvättar, rensar..allt sånt som naturligtvis är bra och nödvändigt men inte alls det Karolina behöver lägga sin tid på just nu....

Nåväl dags att slänga ihop lite lunch och hoppas på bättre lycka under eftermiddagen...på matsedeln idag: köttfärssås och spagetti...mumma!! :)

Ljuvliga lediga dag :)

Publicerad 2010-02-08 14:15:15 i Skolan och sånt,

Startade dagen i sällskap av Bus som kom förbi..vi lekte Törnrosa, kurragömma, finns i sjön blandat med annat..mkt trevligt :) Fick skjuts ner på stan och frisören...körde en toppning av allt bara denna gång..mycket skönt att få bli av med lite hår igen :)

Har precis käkat lunch + ordnat 2 matlådor..ska strax avnjuta en kopp te innan litteratur inför veckan ska inläsas!

Bra start på veckan!! Hoppas det håller :)

Soliga Söndag

Publicerad 2010-02-07 11:09:03 i Nöjen,

Uppe med tuppen som alltid en dag som denna...haha...tack alla tjejor för igår...mkt trevligt!!! :) Förfest med diverse lekar för att sedan skaka rumpa på bmb :)

  
  
  

Undra om man kanske ska ta sig ut på en promenad idag i det härliga solskenet...vore nåt :) Annars blir det bara lugna gatan som gäller för denna damen :)

Ha en härlig söndag <3

Black it is!!

Publicerad 2010-02-06 14:02:56 i Nöjen,

Ikväll smäller det...tjejkväll på gång med en härlig salig blandning av människor :) Det ser vi framemot!! Klädsel för kvällen är svart och 18.30 drar vi igång...väl mött!! :)



Nu taggar vi till!!!

Sjukling :(

Publicerad 2010-02-05 08:03:31 i Bara jag,

Tror vi har löst på problemet på min trötthet...:( kli i halsen igår, svullen idag...toppen..ska bädda ner mig igen en sväng och vila så jag kan gå i eftermiddag...har ingen lust eller ork att göra uppgiften själv..helt sjukt vad man får prioritera...:S

Natti natti

Tröttheten...

Publicerad 2010-02-03 11:15:24 i Bara jag,

Den vill verkligen inte ge sig!! Hade möjlighet att sova ut idag och vaknade runt 9-snåret och ändå jag är supertrött..jag fattar inte!! Undrar om jag kanske håller på att bli sjuk...har haft en mindre släng av morgon- och kvällssnuva men det slår aldrig ut så jag tänkte att det kanske inte var mer än så...

Hoppas det iaf ger sig snart..kan knappt sätta mig vid datorn eller läsa en längre stund innan ögonlocken tynger...inte bra för mina studier!! En kopp té nu och sen lite lunch innan det är dags för skolan.

Ha en underbar onsdag i yrvädret!!

Det vänder...

Publicerad 2010-02-02 15:35:19 i Det vardagliga,

Klockan är ca halv fyra på eftermiddagen och det är fortfarande ljust ute..så jäkla skönt att det äntligen börja vända och vi går mot ljusare tider!! Är riktigt trött på detta väder just nu...

Jobbat idag igen..fortfarande risk för snöras så vi var inne hela dagen och har haft diverse mys för oss...rörelse och pyssel :)

Tänkte jag skulle vara duktig nu här på eftermiddagen innan jag ska iväg ikväll och strukturera upp plugget lite men känner att jag bara drar mig...inte bra..måste disciplinera mig!!

Önska mig lycka till!!

Måndag

Publicerad 2010-02-01 16:26:18 i Det vardagliga,

Jobbat idag..gått bra..skönt att få komma ut i verksamhet igen och få träffa både barn och kollegor. Blev lite kaosartat idag när vi helt plötsligt var tvungna att gå in och inte vistas på gården längre pga risk för snöras...barn får hämtas via annan ingång och så vidare...med lite lappar och information löste sig detta ändå väldigt smidigt och tack och lov hann ingen snö rasa så någon skadades.

Har landat skönt en sväng nu i soffan..ska strax iväg och fika nere i hamnen..är riktigt sugen på att sätta tänderna i deras sallad...är ju grymt god.. :) vi får se vad det blir :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela