Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Permanent?

Publicerad 2011-10-30 09:46:04 i Funderingar,

Lockade håret igår och blev lite sugen på att ha det oftare..tar ju inte lång tid och det händer nåt med mitt hår som just nu är en mindre katastrof. Jag sitter i det här mellanläget igen om jag ska spara eller klippa. Nu har jag ju påbörjat min ricin-kur så jag hoppas ju att det ska ge effekt, men jag vet inte om jag har tålamod att kunna vänta ca 2 månader på resultat..tålamod är inte mitt mellan namn direkt.

Kanske bara ska slänga in en toning i håret för att liva upp det hela..köpte färg igår så jag kan välja mellan mörkbrun eller ädelkastanj.

Resten av dagen får jag se hur jag ska spendera..under morgonpromenaden smider jag ofta många planer som sedan försvinner när jag väl kommer hem..haha. Nåt ska väl kunna hittas på!

Då var helgen här!!

Publicerad 2011-10-29 10:30:10 i Bara jag,

Sedvanliga morgonprommisen, frukost och första tvättmaskinen är i - lördagsrutinerna rullar på i vanlig ordning ;) Sitter med ricinolja i håret för andra gången nu..snart in i duschen och skölja ur. Känner mig hoppfull att detta kan fungera :) brukar inte vara världsbäst på att kunna vänta in resultat menmen..den som väntar på nå gott som man brukar säga!

Gårdagen spenderades första på Länsmuseet med brorsbarnen för att sen åka vidare till Hagapalatset aka Anna och Svante. Jag, Ida, Sara och Anna mumsade på sallad från Kajens, snacks, snackade och kikade på IDOL. Mycket trevligt avslut på veckan som varit!

Idag blir det en sväng till busborgen med boysen och bio ikväll..Contiago tror jag den hette.

Trevlig lördag!

Ricinolja - för håret

Publicerad 2011-10-25 20:11:40 i Testar och tipsar,

Jag är numera testperson för att se om håret kommer växa fortare tack vare detta, vanligtvis laxermedel, ricinolja! :) Mkt spännande! Har läst på flera stället lite olika om hur länge och hur ofta man ska ha i det.

Jag har valt att göra så här vid första tillfället:

Endast i hårbotten, ca 30 min. Nu när jag börjar ser mitt hår ut så här:



Jag önskar mig lycka till! Grow hair grow!

Fortbildning - Förskolans rikskonferens

Publicerad 2011-10-22 12:03:24 i Jobb,

Gårdagen spenderades på Stora Essingen, Sthlm för att lyssna på kvalite med fokus på barns lek och lärande. Sex olika föreläsningar, 9 föreläsare..ingen aha-upplevelse men väldigt inspirerande! Sedan får man alltid tanken hur alla dessa idéer och förslag kan göras om till verklighet..jag är peppad!! Mycket sugen på att anamma en hel del!

Lördagen hittills går i mysets tecken och hoppas det fortsätter så. Tog en lång prommis med prinsen imorse, frukost, häng i soffan, dusch och nu lite häng till innan jag ska sätta igång med lunchen :)

Kalas i Sala

Publicerad 2011-10-16 12:01:21 i Det där lilla extra,

I em drar jag över till Silvertown igen och denna gång för att fira Sofia 25 och Emy 27, grattis igen brudar!! Först fixa lite här hemma och över till mor och far en sväng innan vi rullar vidare.

Ha en bra söndag everybody!!


Kan inte annat än säga kärlek ;)

Lördag

Publicerad 2011-10-15 11:19:20 i Bara jag,

När man inser att man nyss drömt om barnen på jobbet, på jobbet då har det varit mkt!! Så nu drar jag ut på Erikslund i shoppingens anda...wish me luck ;)

Fotosession - Rocky

Publicerad 2011-10-12 20:34:37 i Hundlivet,

Igår var jag till Salatown och fotades med Rocky..blev kanonfina bilder. Tack Sebastian!! Jag låter bilderna tala för sig själva :)

 

 

 

Nygårdslunken

Publicerad 2011-10-10 21:57:10 i Jobb,

På min förskolas sida på facebook kan man idag läsa följande:

"Premiär för Nygårds lunken imorgon tisdag. Skall bli spännande, vi har förberett både nummerlappar och medaljer till alla våra barn. När de kommer i mål efter en kortare runda där barnen får välja mellan att springa eller lunka fram, serveras det nyponsoppa och skorpor"

Jag är sjukt taggad!!! :)

Bloggvilande

Publicerad 2011-10-02 12:49:44 i Bara jag,

Märker att i veckorna finns inte så mycket tid över till bloggen..eller det är inte min prioritering..tråkigt men sant. Önskar jag kunde blogga via mobilen, då skulle det säkert vara mer aktivt..går ju att uppgradera men vet inte.

Just nu är det sjukt mycket hela tiden..jobb, träning, möten, umgänge och sen helg och varje helg nu framöver i ca 6 veckor är bokade..sjukt sjukt sjukt!! och också skoj skoj skoj :)

Fick hem mitt examensbevis häromdagen...wiiiieee..äntligen efter ha tagit till mig och skickat in det efter ca ett års tid (!!) så kom det ner i lådan..känns riktigt skönt :) nu är det bara att jobba ihop lite timmar och sen ansöka om lärarlegitimationen :)

Nu ska jag läsa om flerspråkighet m.m. inför tisdagens p-möte!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela