Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Dag 2 á la loggen..

Publicerad 2009-04-26 12:24:51 i Allmänt,

Nu är det slutspurt, säcken måste knytas ihop idag, hoppas det går vägen!

Gårdagen var trevlig, Ida ringde mot kvällningen och vi åkte ner till kajens och åt glass, supermysigt! Sedan en sväng till hennes Marcus och hälsade på hans jobb och sen iväg hem till min för att checka läget. Somnade en sisådär runt 23 och lyckades masa mig ur sängen vid 11 idag...som sagt...det har varit en hård vecka och jag är helt slut.

Skulle vilja passa på och göra fint på balkongen en dag som denna men icke det...ska försöka pausa lite emellanåt och få några strålar på mig. Har ätit frukost och ska sätta igång med loggen nu tänkte jag...märkliga är att en tupplur skulle inte sitta helt fel...sjukt..

Happy sunny sunday!!

Dålig uppdatering...

Publicerad 2009-04-25 13:45:43 i Allmänt,

..och anledningarna är många..

- varit utan dator ett antal dagar....mitt eget muppfel men nu åtgärdat!
- haft trevligt besök :)
- full rulle med planering, utvärdering och logg inför sista vfu-tiden!

Behöver nog inte säga så mycket mer....fortfarande full rulle. Jobbat idag, är helt slut egentligen och det SUGER att behöva sitta inne en sån här fin dag för att skriva logg...men vad gör man...måndag är snart här och då ska den vara klar och inlämnad, så är det bara!

Kvällen är ännu inte bestämd till 100 % och det gör mig inget, blir trevligt vilket som :) tiden får utvisa!

Hemmet har dessvärre fått stå och förfalla en smula nu senaste tiden...mår inte bra när det ser ut så här men annat är viktigare just nu..har plockat undan en del idag sedan jag kommit hem iaf så det är en bit på vägen..hoppas kunna hinna klara av hela hemmet innan helgen är klar så det känns beboeligt (is that even a word?!, ni vet vad jag menar).

Tillbaka till loggen..

Trevlig helg alla mina...!

Hotellet var crap!!

Publicerad 2009-04-12 21:13:49 i Allmänt,

Fatta inte riktigt vad som hände igår...helt plötsligt delade en polisman på kön precis framför mig och jag och alla bakom fick meddelande om att det var bara att gå hem, de släppte inte in fler. Tydligen var ägaren sur över trängseln och sen hade han inte vakter för mer än 400 pers och vi var ca 200 till som stod ute och trampade och ville in. Menmen...innan Markus kom och hämtade mig hann jag, Fia, Martin och Martin avverka ett par varv runt hottan och en sväng in på kebaben också...alltid nåt...eller vad säger ni ?? ;) haha! Tack för trevlig sällskap iaf så jag slapp stå och vänta själv! och tack Cissi och tjejerna för en härlig förfest :)

Dagen har varit superlugn...vaknade vid åtta, väckte markus lite lätt men fick inte mycke till gensvar, han vände mig ryggen till och drog täcket över huvudet....kikade lite på tv istället och somnade efter en stund om för att vakna efter elva igen...va skönt...behövde sova. Sedan har vi suttit ute en sväng, kikat på Wall-E, söt film, ätit mat och mor och far, handlat, och sedan landat i soffan. Blir nog en film till innan kvällen är slut. Köpte lite skvaller när vi va och handlade och fick med ett prov på J-Los nya sommarparfym Sunkissed, lovely! Blir att införskaffa till sommaren :)

Nu väntar soffan och Guldkompassen!

Treevlig kvälll!!!!

Datorn har kajkat...

Publicerad 2009-04-10 17:37:27 i Allmänt,

= paj för tillfället. Mindre skoj men vad att göra. Förhoppningsvis kan Cattas Fredrik hjälpa mig i veckan som kommer.

Helgen i övrigt då...ledig idag...och det tackar vi för, mycket välbehövt! Har visserligen sovit mindre bra men skönt att inte behöva stressa upp ur sängen. Gick upp strax efter åtta och parkerade mig i soffan med frukost :) Vid elvatiden skjutsade jag hem Markus och körde ut till Björnön...gick 2,5:an två gånger och sprang fler sträckor på vägen..kändes riktigt bra och skönt att äntligen få springa på behagligt underlag...är måttligt trött på löpbandet om vi säger så.

Kvällen bjuder på bio med Markus, Marcus och Ida och Fast and the Furious. Hoppas den är bra, gillar ju dom andra.

Imorrn är det först jobb som gäller och vi hoppas som vanligt att det ska gå bra, senare på dagen bär det av till M:s föräldrar på middag eller påskmat, trevligt :) På kvällen sen ska jag till Sala och partaja med tjejerna, ska bli skoj! Hoppas bara jag hittar något att ha på mig, rensade garderoben häromveckan och det blev ju inte mycke kvar kan jag ju säga!!! Menmen nåt kan man säkert gräva fram som duger.

Har upptäckt att den mörka färgen i håret inte satte sig så bra denna gång, iaf inte på utväxten :(  lär ringa på tisdag och be att hon får göra om, inge skoj men måste göras, kan ju inte gå runt och se ut så här! (speciellt inte när det kostade sin lilla slant också!!!!!).

Måste få in lite plugg i helgen också...måste börja planera lite för vad jag vill göra de närmaste veckorna, dels i 1-2:an och även i förskoleklassen, spännande!

GLAD PÅSK alla!

Jag klarade det!!!!!!!

Publicerad 2009-04-04 08:55:38 i Allmänt,

JAG FICK GODKÄNT PÅ TENTA!!!!! YES YES YES!!!! så jäkla skönt, och på marginalen dessutom..haha....skönt att kunna lägga den bakom sig nu!

En ledig lördag, helt underbart! Håller på och grejar lite här hemma nu, ska iväg sen efter 10 till frisören...DET ÄR EFTERLÄNGTAT!!! ska bli så skönt och slippa vara en gråmus längre! På eftermiddagen får jag trevligt besök över på fika :) och på kvällen blir det galej med dricka, singstar och med andra ord, ska bli skoj :)

Ha en bra dag!

P.s Såg Changeling igår...shiiiit vilken film, så creepy när det är en true story.....d.s.

Still sjukling...

Publicerad 2009-04-01 16:14:32 i Allmänt,

Så tråkigt!!! Har snart snytit sönder näsan...börjar misstänka att det även börjar nalkas pollen ute...usch usch. Gick hem från praktiken idag strax efter samlingen, kände mig inge pigg alls så det var lika bra att packa ihop och gå hem så man är laddad inför morgondagen, dramalektion a la me! :) Har tagit det lugnt idag och sovit en stund mitt på dagen..behöver verkligen det, synd bara att man ska vara sjuk en dag som denna när vädret ute är så underbart, jag vill verkligen inreda balkongen nu men det får vänta, några bakslag till med snö är väl att vänta antar jag :S Men jag har några idéer iaf som jag hoppas kan funka!

Äta något nu och sen bege mig ut på en förhoppningsvis uppfriskande prommis :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela