Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Älska träning!

Publicerad 2013-01-31 21:38:14 i Motion,

Var på ett superpass idag. Två som stod där framme och körde järnet med oss. Älskar att ha nån som pushar en. Konditionen börjar äntligen komma ifatt mig så kan jag fortsätta pressa på. Orkar även mer styrkemässigt. Nästa vecka har jag en instruktionstid bokad, som jag SKA gå på (bokat om tre ggr hhm hmm). Måste få bukt på min rygg känner jag. Ont jämt, blä.

Slänga mig i säng nu och kika lite avsnitt av The Big Bang Theory tror jag, älskar Sheldon haha, det bara är så.

Imorrn är det friday friday!! Jobb 9-17 sen myspys med bästa Sandra!! :)

Somna om eller gå upp?

Publicerad 2013-01-29 05:19:39 i Bara jag,

Har varit vaken i typ två timmar nu. Funderar på att gå upp. Misstänker att jag kommer vara helt slut om jag somnar om nu för att gå upp igen vid sju...vilket dilemma. Och jag förstår inte varför jag är vaken?! Brukar inte ha problem att somna om, om jag vaknar till på nätterna.

Två dagar sen det var fullmåne som borde inte vara det som spökar heller.

Och snart kommer jag väl börja bli hungrig dessutom..haha :)

Provar att ligga kvar ett tag till annars går jag upp, blir en låååång dag isf ;)

En del av min helg

Publicerad 2013-01-27 21:44:04 i Det där lilla extra,

Träffat nya som gamla vänner. Fina vänner. Fin familj. Piffat upp träningsgarderoben. Fyndat två nya mössor (kan tydligen inte ha för många ;). Fikat och ätit gott. Promenerat, lekt i backen och tränat :)

Jag har det bra :)

Söndagskväll+soffan=sant!

Publicerad 2013-01-20 19:15:46 i Bara jag,

Fått möjlighet att sminka mig lite, fått komma ut bland folk, frisk luft och trevligt sällskap! Tror det varit bra för min äckliga förkylning. Ska strax ställa mig och skära upp lite frukt till en sallad, mkt c-vitamin!!!

Hoppas det fortsätter åt det här hållet, återhämtning, återhämtning!!

Trevlig kväll folket!!

Story of my life?!

Publicerad 2013-01-19 13:22:59 i Bara jag,

Sjuk.Igen.Fantastiskt.

Kände av det igår, nös en del, började känna av halsen. Idag är det vila som gäller. Har druckit tre koppar te och är inne på kaffekopp nr 2. Träningen får vänta. Jag som beställt nya skor och ville provköra dom. Förhoppningsvis kan jag vara igång igen på tisdag.

Seriöst?!

Publicerad 2013-01-08 21:26:26 i Om ditt och datt,

Hittade denna annons. Undrar om det funkar? Haha jag tyckte det var kul i alla fall. Tänk så mycket det finns som man (jag) inte har en aning om :)

One by one

Publicerad 2013-01-06 20:34:48 i Bara jag,

Lämnar dom mig. Mina naglar. Har beslutat mig för att nu får det vara ett tag. Blir nog svårt att vänja av sig, har haft dom nu i snart två år. Pekfingret hade börjat släppa lite och med lite hjälp fick jag av den. Långfingret flög av under en övning på träningen haha. Får se hur länge de övriga sitter. Lite sorgligt.

Breaking Dawn Part 2

Publicerad 2013-01-02 21:36:56 i Favvo,

Då har även jag sett sista delen av The Twilight Saga. Mystiken, känslan, allt var mkt bra. Skönt att få ett avslut på det hela fast jag skulle gärna se en fortsättning!

Sista dagen på ledigheten för den här gången har varit toppen! Kunde äntligen komma iväg och träna för första gången sedan innan jul och förkylningen. Vi var sjukt många på passet! Många ville ha en bra start på det nya året ;) efteråt har jag bara slappat hemma innan bion. Blev även tidig middag på stan, mkt trevligt!

Tror inte jag är riktigt redo för jobbet imorrn, misstänker att jag kommer ha svårt att somna inatt, sov rätt dåligt inatt då hjärnan började ställa in sig på jobb...går in med en lugn inställning och hoppas på två trevliga dagar innan helgen.

Lite tv innan John Blund-time. Bad Boys känns lagom ;)

Nytt år igen!

Publicerad 2013-01-01 23:23:43 i Bara jag,

Snart är första dagen på det nya året slut. Känns skönt att lämna 2012 bakom mig. Det var ett väldigt tufft år på många sätt. Jag tar med mig mycket från det gångna året som har bidragit till mycket i min resa dit jag är idag.

Under 2012 har det hänt så otroligt mycket saker som på ett vis gör att det redan känns som mycket längre sen än vad det faktiskt är.

Jag är otroligt glad och tacksam för de nära och kära som finns i min omgivning, ni är alla speciella på era vis. Det här året har även visat hur man tillsammans kan stärka och fortsätta framåt.

Jag kan bara hoppas på att 2013 bjuder på mycket glädje, kärlek, upplevelser och positiva överraskningar. Och jag ska sträva efter att våga och njuta och passa på.

Tack 2012 och välkommen 2013! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela