Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Trollfröken :)

Publicerad 2012-08-30 22:14:03 i Jobb,

Trollfest som sagt! Utklädnad, trollvisor/ramsor/lek, trolldryck med maskar i och kottar (chokladbollar) till mysfika. En mysig fm! Mer temadagar/mysförmiddagar!

Mysonsdag!

Publicerad 2012-08-29 22:00:59 i Om ditt och datt,

Jobb först sen mot Haga till Anna och Axel! Vi mös med kycklingpaj,te och bulle:) killen växer så han knakar o bjöd på ett och annat leende mellan sorlet och sömnen :)

Imorgon vankas trollfest på jobbet där det står lite blandat på schemat, ska bli mysigt! Sen är det snart fredag och då blir det Stockholm och Lady Gaga!!

Men först lite tvgluttande innan jag kryper till kojs, äntligen är min sängstomme på plats!! :) Tack för hjälpen mina vänner!!

Moundaay

Publicerad 2012-08-27 22:17:31 i Om ditt och datt,

Dagen har flutit på bra! Vi hade få barn idag och det var skönt att få ägna tid åt de barn som var på plats. I och med att det är nya barn är det nya relationer som ska knytas, mkt bra dag för det! Jobb 9-17 sen hem där jag hunnit med tre maskiner tvätt, två dagars lunchlåda + middag och mys i soffan med en kopp te. Känns mkt bra start på den här veckan!

Imorgon blir det först jobb 9-14 och sen hoppas jag på en lyckad sväng ute på Erikslund med Catta och Ellie. Har ett par önskemål om vad som ska få följa med hem, vi får se hur det hela slutar :)

Nu lite läsning innan sovtime!

Dagen har gått i blå anda

Publicerad 2012-08-26 17:59:39 i Om ditt och datt,

Blev fotboll x 2 idag. Först såg jag Emy och Sofia på Swedbank Park som tyvärr förlorade sin match med ett mål. På eftermiddagen såg vi på herrarna som däremot vann med 8-1. Trots regnet har det hittills varit en skön söndag!

Lördag

Publicerad 2012-08-26 00:04:27 i Nöjen,

Hemma efter en kväll i Sala. Blev mycket snack och massa skratt. Brudarna skulle vidare ut men jag åkte hem istället, kände mig nöjd efter kvällens häng. Trots att det blev lite kyligt härdade vi ut förmodligen den sista sommarkvällen för i år med ljus och mysbelysning, superhärligt!

Finally friday!!!!

Publicerad 2012-08-24 15:04:44 i Jobb,

Så skönt med helg!! Den här veckan har varit tuff, inte på samma vis som förra då jag lär mig att distansera mig bättre och inte ta med mig jobbet hem och försökt att tänka annorlunda och tänka om flera gånger. Kommer fortsätta så och känner nu lite mer ett lugn. Hade min första öppning för hösten och det gick super! Hoppas det håller i sig. Är ju tack och lov bara var fjärde fredag som jag har öppning men känner inte alls samma oro att försova mig som förut, vilket är bra för jag har en jouröppning i veckan om min chef är sjuk så det är lika bra att vara förberedd och inte oroad! Hade fredagsmys i lekparken i solskenet och sen lek på gården med geggamoja som regnet lämnat kvar som ännu inte hade torkat upp, och fick gå hem redan 13 idag :)

Tog en sväng på stan efter jobbet. Gick in på Vero Moda för jag skulle ha leggings och såg allt nytt som kommit in...mycket fint och mycket i mina färger och tycke...aaaaahhhh....men jag tog mina leggings, betalade och gick fint till cykeln och cyklade hem istället. Måste hejda mig lite när det gäller shopping känner jag. Men vet ju hur det där brukar sluta...

Har landat hemma i soffan en stund nu med en kopp te. Ska snart ta lite mellis och sen börja göra iordning mig för kvällen, ska ut och käka på Tabasco för första gången (hur nu det är möjligt att jag ännu inte ätit där!!), hoppas på en trevlig kväll!

Puss på er!!

Framkallning

Publicerad 2012-08-19 19:52:29 i Bara jag,

Kort hit och kort dit men inte ofta man gör något åt det. Lovade farmor att framkalla de kort jag tog i somras när jag var där så nu ska jag ta tag i det :) Framkalla kort både till henne och mig och förstora ett par som ska upp på min framtida fotovägg i sovrummet. Känner att det är dags att jag tar tag i det små fixidéer jag har här hemma och det här är ett steg i rätt riktning!

Helgen har varit mycket bra, skulle gärna vara ledig en dag till (vem vill inte det). Hoppas denna vecka börjar bra och fortsätter så. Har lämnat förra veckan bakom mig och blickar framåt!

♥♥♥

Det var det.

Publicerad 2012-08-16 19:05:56 i Jobb,

Energin, orken, lusten, inspirationen. De är slut. Den här veckan har tagit musten ur mig. Inte fysiskt utan psykiskt. Rejält. En dag kvar på den här veckan och sen hoppas jag på att kunna ladda nya batterier inför kommande tid. Känns mindre kul att börja hösten med att vara helt slutkörd redan första veckan men jag verkligen hoppas och tror att det kommer ge sig, eller det vet jag att det kommer göra. Hoppas bara att vägen där emellan inte är lång...

Inte så muntert idag nej...

Det här med att träna..

Publicerad 2012-08-09 20:21:59 i Motion,

Hade tänkt nu när jag är igång med jobbet att även träningen ska det också. Så har det inte riktigt blivit än. Måste få rutin på det hela. Tog mig i kragen idag efter jobbet och tog mig en promenad, 45 min alltid något! Väldigt skönt väder. Solen var med mig hela vägen :)



Var till Camilla i tisdags och resultatet blev så här..mkt nöjd :)

Ny phone!

Publicerad 2012-08-08 21:03:29 i Om ditt och datt,

Och det blev en Iphone..även jag har hamnat i träsket :P Har haft det ett par dagar och so far so good! Så länge jag har något som funkar är jag tacksam :)

För övrigt så är dag 3 efter semestern avklarad och jag la mig igår kväll med världens huvudvärk..och då är vi inte alla på jobbet än...alltså i barngruppen. Direkt så spänner man sig och har alla öron och ögon igång hela tiden..hehe..man blir tröttare än man kan tro. Skönt dock att veta att det går över och man kommer in i det hela ganska så snart. Kan ju inte riktigt påstå att jag känner nu att jag har haft semester. Varit ledig JA men lång semester NEJ. Menmen..jag klagar inte...skönt att vara tillbaka igen och få rutin på vardagen, välbehövt!!

Så var det med det!

Publicerad 2012-08-05 22:50:02 i Om ditt och datt,

Helgen har flugit förbi och likaså semestern. Den har varit mkt bra och väbehövd! Hoppas nu på att batterierna är laddade och redo för jobb igen. Känner för att mjukstarta..tror det blir bra :) Har satt alarm på telen och hoppas på en bra första dag!

Nu lite kik på OS innan jag sätter punkt helt för denna semesterledighet! :)


:)

The Dark Knight rises

Publicerad 2012-08-03 16:34:40 i Nöjen,

Igår kväll såg jag The Dark Knight Rises på bio. Första gången på nya bion, helt ok betyg! Filmen däremot var fantastiskt!! Jag hade förväntat mig att den skulle vara bra men inte så där. Jag satt på helspänn hela tiden och hade rysningen över hela kroppen i närmare tre timmar!! Helt sjukt bra film!! Studsade ut ur salongen och nästan hela vägen hem..haha! Längtar till den sista och avslutande :)


Nattsuddar

Publicerad 2012-08-03 03:14:21 i Funderingar,

Har svårt att somna ikväll..kanske har vänt lite på dygnet iochmed semestern..kanske för många koppar kaffe idag...who knows...sover gör jag ju inte. Tagit fram en gammal film på datorn o hoppas snart att kunna somna...håll en tumme!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela