Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Retur på retur..

Publicerad 2012-05-30 20:12:24 i Bara jag,

Allt från Nelly blev en retur till sist. Inga skor, inga smycken, ingen klänning. Beställde även ett par skor från Heppo men de var för stora. Har bestämt mig för att köra på svarta klackisar som jag redan har (och ja, jag vet att jag har en del skor) och sen en klänning till dan efter som jag har sedan tidigare. Kan jag lägga pengarna på nå annat istället vilket är helt ok för mig även om det skulle varit kul med nå nytt..så är det ju alltid ;)

Return to sender...

Motionerat!

Publicerad 2012-05-28 21:42:57 i Motion,

Tog mig i kragen och promenerade mellan tvättarna idag. Skönt och välbehövt. Lite över en timme blev det och det är jag nöjd för. Ska få till nåt mer tillfälle under veckans gång!

Pensionärsvarning!

Publicerad 2012-05-26 11:07:28 i Bara jag,

Nu är det illa riktigt illa. Var på Maxi innan 9 imorse. Klar och hemma ca 40 min senare. Har ätit frukost, druckit första koppen kaffe och klockan är inte ens 11. Fixa lite här hemma innan jag ska sätta fart på den här dagen. Kommer behöva en kopp kaffe till innan jag är vaken ordentligt känner jag. Varje dag den här veckan har jag vaknade runt 04.30-05.00. VARJE DAG. Så jävla onödigt. Imorse var det samma visa. Andra gången var klockan 07.00. Strax efter 8 gav jag mig och gick upp. En lördag. När jag dessutom kom i säng närmare 01.

Får glädja mig med det fina vädret iaf. Igår fick jag frågan om varför jag är så prickig. Hur menar du nu frågade jag. I ansiktet. Menar du mina fräknar? Jaaaa. Varför har du det? Jag ser ut så förklarade jag. Kommer jag också få det? Neee det är inte säkert att alla får det. När jag kom in kikade jag mig i spegeln och jag såg mina fräknar. Vet inte om de kommer fram mer nu när det är soligt och/eller att jag använder mindre smink. Kombo av båda säkert. Jag gillar dom iaf :) Samtalet var mellan mig och en pojke 3 år :) många funderingar i den åldern :)

Fredag

Publicerad 2012-05-25 23:02:10 i Om ditt och datt,

Vi har haft stängningsdag. Dagen gick fort, nästan för fort. När man väl kommer igång och reflekterar och utvärderar inser man hur mycket tid det behövs för att komma igenom vissa saker. Det har varit en nyttig dag och vi är inte på långa vägar klara men en god bit på väg och det känns lovande inför hösten. Känns konstigt att planera inför hösten redan nu innan sommaren har kommit igång men ändå bra så man inte står blank när det är dags att starta upp igen.

Nu på kvällen har vi ätit på Öster Mälarstrand som ett avslut på denna termin. Det var varmt, skönt och soligt...tills regnet kom men trots det var det ganska varmt och vi satt ute tills vi gick hem. Det var väldigt trevligt och det bjöds på många skratt. Serveringen på stället var under all kritik men det vägdes upp av en trevlig stämning och att maten smakade bra, för de flesta. Min mat var dessvärre smaklös vilket var en mindre besvikelse. Jag som är superdålig på att smaksätta hemma när jag lagar hade tom kunnat gjort det bättre. Menmen med lite salt så kom det lite smak iaf och i övrigt smakade det bra. Kvällen får 5 av 5 toasters helt klart.



Day and evening today

Nu blir det lite Fast and the furious innan sängen kallar.

Jag har sprungit!!

Publicerad 2012-05-23 18:04:51 i Motion,

Det är sant, sant SAAAAAANT!!! Jag är så nöjd att jag klarade det, vi tog alla backarna och kämpade på så länge krafterna fanns. Mellan 3,5 och 4 km av 5 km blev det! Inte illa för någon som inte sprungit på snart tre år typ!

Thank you Ellen för att du drog mig ut i spåret, det här gör vi om :)

Typiskt mig..

Publicerad 2012-05-22 20:08:50 i Favvo,

Att sällan kunna köpa bara EN sak när jag är i farten, i alla fall på nätet. Nu handlar inte jag överdrivet, alls faktiskt, till skillnad kanske från förr men när det väl händer så säger det bara klick, klick, klick.

Huvudsyftet till denna shoppingbag som inom några dagar anländer hem är min kusins bröllop som är om ett par veckor. Klänningen som tidigare nämnt har jag redan. Nu är det accessoarerna som bör fixas. Har beställt hem ett par skor, ett armband och örhängen. En purse skulle sitta fint också. Kanske tar en sväng på stan och kikar lite också.

Hittade även en klänning som jag skulle kunna ha dagen efter bröllopet när det är dags för fest nr 2 (lite andra traditioner i Poland än i Sweden) och naturligtvis (övertalar mig själv här för att rättfärdiga köpet) kan jag ha den andra tillfällen också, bara storleken passar, fanns bara en att välja mellan. Passar inget är det bara att returnera och fortsätta jakten (visar sen om fynden passar eller ej så ni får helheten!).

Dagens jag - igår

Slapparsöndag

Publicerad 2012-05-20 21:19:54 i Bara jag,

Hängt med mor och far större delen av dagen och bara blivit bortskämd. Väldigt trevligt och välbehövt! Grillat och hemmagjord vaniljglass med smultron..låt sommaren komma!!

När jag kom hem tog jag tag i mitt badrumsskåp som tappade sin dörr imorse, den tappade en skruv och åkte då ur hakarna. Tog fram verktygslådan och lyckades på egen hand fixa dit dörren igen. Kände mig rätt nöjd :)

Passade även på att prova klänningen jag ska ha på bröllop i Polen om ett par veckor om den fortfarande sitter som den ska. Klänningen är hittills oanvänd och inhandlad innan jul så det var av ytterst vikt att se om den håller måttet (läs jag) vilket den gjorde! Thank och lov för det!

Letade fram några gamla tavlor som fick slängas upp på en vägg för att ordna till det lite. Tog en bild men den gav ingen rättvisa till hur jag tyckte att det blev så det får va :P

Nu blir det att njuta av te, popcorn och Bridget Jones på dumburken..inte så tokig avslutning på denna dag! :)

En ledig dag

Publicerad 2012-05-17 19:38:15 i Favvo,

Haft finbesök av Catta och Ellie med både lunch och fika :) Eftermiddagen bjöd på fotboll i alltid lika härligt sällskap. Nu blir det mat och häng i soffan innan jobbet kallar imorrn. Känns lite märkligt med en ledig dag bara så där mitt i veckan men jag klagar inte ;P

Så klart...

Publicerad 2012-05-06 19:44:12 i Om ditt och datt,

Att Karolina skulle bli förkyld..igen..jag som skulle börja springa. Får börja lite smått så fort halsonten släpper..bara inne på tredje dagen hittills...känns min bitterhet.

Helgen har varit helt fantastisk! Många skratt o härliga stunder. Blev ingen bio dock, vi körde på hemmamys med en blandning av The Prestige och Big Brother på dumburken istället för att catch up lite granna, vilket var ett trevligare alternativ. Hoppas dock på att kunna få se The Avengers inom snar framtid!

I lördags på dan åkte jag ut till bror min och hälsade på familjen och lilla Selma..en riktig liten prinsessa som sussade gott i princip hela tiden jag var där (lägger upp bild senare). Jag och Hugo mös i deras myshörna som de gjort i ordning i deras nya lekrum och plöjde igenom bok efter bok efter bok..härlig dag måste jag säga! Kvällen sen bjöd på ölspel,busschauffören och tage, som resulterade i en utekväll i Gävles nattliv, väldigt trevligt!

Idag tog vi (läs Sofia och Fredrika) en snabb shopping i Valbo på vägen hem, stannade i Sala och såg Norrbys herrar vinna mot Skinnskatteberg, träffade även på Sandra, Andreas med Sweet och Emy som var hundvakt åt Charlie.

Nu lär jag sluta och umgås med min kära särbo Sofia innan det är dags att fara hemåt!

Tisdagsfredag

Publicerad 2012-05-04 14:44:46 i Favvo,

Idag var det på mitt jobb, som vi kallar det, tisdagsfredag och enligt mig så är det den bästa fredagen :) Karolina jobbar 8-13 och det gillas!!

Hade samtal på morgonen och det gick super så nu har jag haft alla mina..så skönt! Till fredagsfika bjöd jag på varm frukt i ugn (banan, kiw. ananas, jordgubbar och hallon) med vit choklad på med vaniljglass till, blev väldigt mumsigt vill jag lova!!

Efter jobbet var jag till naprapaten som tidigare nämnt och nu har jag ondare än ondast! Jävlar i mig vad den karl kan trycka till. Har ju lätt att få blåmärken vilket jag har fått vid tidigare tillfällen...törs inte tänka på hur detta ska se ut om en dag eller två...tur att bikinisäsongen inte riktigt är här än :P

Dags att göra mig iordning..ikväll blir det bio med brudarna! Ska bli kul..länge sen jag var på bio..blir nog den sena..ska slänga i mig en kopp kaffe senare så jag minskar risken att somna till..har ju hänt..haha!

Imorgon blir det bebismys och denna gång med min brorsdotter Selma ♥

Om jag får bestämma så blir det nog den här...

..men om Fia får bestämma så blir det den här...hoppas jag vinner ;)

Fredagsfika

Publicerad 2012-05-03 19:22:08 i Om ditt och datt,

Imorrn är det min tur och duktig som jag var så tog jag affärn direkt på väg hem från jobbet. Missade dock glassen så det blir att kila ner igen. Blir nog rätt bra tror jag för det kändes precis som jag skulle somna i soffan efter maten...mkt trötta ögon..

Blev inget samtal idag så vi bokade om till imorgon istället, känns bra! Kort dag imorrn och sen ett sista besök hos naprapaten..hoppas han kan knäcka till mig så det är bra sen!

Bäst att ta mig ut, ikväll är det äntligen dags för ett nytt avsnitt av Revenge..löve den serien!!

Ledigt

Publicerad 2012-05-01 21:12:56 i Det där lilla extra,

Haft ett par dagar ledigt och det har jag mått väldigt bra av! Magen och jag är vänner igen och dagarna har bara flugit förbi. Jag har farit fram och tillbaka och hunnit med både det ena och det andra. Umgänge har det varit och med några av dom bästa...mina vänner är guldvärda så är det bara!

I söndags fick jag bland annat nöjet att umgås med älskade lilla Ellie..hon sov mestadels men en liten vaken stund fick vi tillsammans :)


Ledigheten avslutade på Kaprifolgatan med häng i solen och grillat till kvällsmat..tack för det!! Den här helgen har verkligen bjudit på mycket sol och härligt väder. Jag har tom fått två olika solmärken..välkommet haha. Nu ska jag skriva färdigt inför mitt sista utvecklingssamtal och sen göra kväller...jobbet kallar igen imorrn!!

Trevlig kväll!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela