Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Tema pensionärer

Publicerad 2010-08-28 17:19:04 i Nöjen,

Då var det dags för hösten första tjejkväll och tema för kvällen är pensionärer!! Ska bli så skoj och ses igen!! :)



(har även en väska och fina röda skor till denna exklusiva outfit!!)

Dagens

Publicerad 2010-08-27 20:23:21 i Bara jag,

Denna fredag har varit lååååång men mycket bra! Har hunnit med:

* Gå upp 03.30 och hämta mor och far för en körning till Arlanda - lyckosar!
* Powersov ca 8-10
* Till Sala för att träffa Sandra vid 11.30 - umgänge ♥
* Fick sällskap av Fia till stationen - ♥
* Älskling hämtade mig på stationen, vi har ätit och nu mysa med film - stort plus för denna dag är att älskling är ledig inatt!! vi gillar big time!! ♥ 

NU åter till soffan :)

Sverigeväder

Publicerad 2010-08-24 18:19:09 i Bara jag,

Regn, sol, regn, sol, regn, blåst osv...heeeela dagen verkligen. Bara vänja sig och invänta hösten...september är snart här..

Undra om man ska ta sig en kvällsprommenad idag också? Blev ingen cykling till jobbet idag, inga regnkläder hemma...jag vet, superdålig ursäkt för man kan ta andra kläder med sig, men idag var en sån dag när det icke blev så!

Kampen mot sambokilona fortsätter och jag måste säga att det är svårt att följa vågen. Den gör lite som den vill, måste väga mig 3-4 ggr för att få lika åtminstonde 2 ggr...mysko! Använder även måttbandet för valda stället för att se att kilona minskar jämt fördelat på kroppen min.

Trevlig tisdagkväll!!

Sönday!!

Publicerad 2010-08-22 12:45:24 i Bara jag,

Så skönt att vakna upp (en låååång sovis) och inte har någonting inplanerat för dagen. Hur länge sen var inte det?! Har fått i mig lite frulle, sett ett vänneravsnitt på dvdn och håller på att provhänga gardiner som inhandlades igår på staden, tack snälla mamma ♥

Idag är en sådan dag när jag ska passa på att mysa hemma och småplocka lite här och där så vi får lite ordning här hemma. Vi var iväg till IKEA häromdagen och inhandlade nytt skrivbord till lilla rummet och datastol till det. Älskling fyllde ju år i måndags, (vilket jag totalt glömt att skriva om, sorry!), så han fick lite blandat så vi kunde åka iväg och handla lite :) så nu behövs det ställas iordning och så :)

Älskling fick även ett roligt spel till Xboxet som vi testat iveckan...blir nog en vända på mattan idag också ;)

 


Snabb update

Publicerad 2010-08-19 22:14:58 i Om ditt och datt,

Tentan blev klar tillsist och jag är mycket glad för det..bara invänta 20 dagar och sedan hoppas på att den kommer tillbaka godkänd!! Veckan har susat förbi i jobbets anda. Träffade Catta en sväng i tisdag vilket var mycket trevligt :)

Ikväll har vi haft avdelningsmöte, mitt första på jobbet, väldigt intressant. Vi började alla och avlutade i tvärgrupper..me like my job!!! :)

Nu känner jag att John Blund är på väg och ska hämta in mig och så jag ska avsluta här och lägga mig..börjar 9.30 imorgon så lite sovis blir det...det gillas för en trött polski!!

Natti natti gott folk ♥

Pausade

Publicerad 2010-08-15 19:48:25 i Om ditt och datt,

Tog en paus under mitt eftermiddagspluggande (ja, jag är ännu inte klar) och åkte ut till Hökåsen för att kolla på när Norrbys herrar mötte Romfartuna. Vinst till Norrby med 4-1, härligt grabbar!! Men åkte ju mest ut för att träffa mina goa tjejer ;)

Nu är det pluggglajjerna på igen och vi kör..hela natten om det är så ;)

Morgon

Publicerad 2010-08-14 09:50:59 i Skolan och sånt,

Eller nästan förmiddag nu när klockan börjar närma sig 10...har sovit som skit inatt..drömt massa konstigt :S

Nåväl dagen ska väl inte bli sämre för det. Börjar med frukost och plugging, bara kämpa vidare!

Fredag

Publicerad 2010-08-13 18:42:38 i Om ditt och datt,

Jobbet har gått bra, märktes att det var fredag och värme..kortslutning på många håll idag..hehe..men samtidigt skönt..haft en mycket bra dag.

Nu har jag ätit, enchilladas och sallad mumma, och älskling har bakat (!). Sitter med ett glas rosé vid min sida och ska fortsätta skrivandet en stund ikväll också sen blir det mys framför tvn, en film blir det nog!

Trevlig kväll people!!

Bedtime

Publicerad 2010-08-12 22:33:30 i Skolan och sånt,

Nu stänger jag butiken för kvällen. Som jag har fått en del gjort :) Supernöjd!! Älskar när jag får ett flow i skrivandet!! Det är då pluggnörden i mig kommer fram och myser..haha!

Jobb vankas imorrn igen..10-16..jobbigt va ;) och sen ledig lördag och söndag...dubbellycka!!

Natti natti ♥


(gammal bild men ack så glad ;))

Skriva skriva skriva!!

Publicerad 2010-08-12 19:52:03 i Skolan och sånt,

Efter ha haft en riktigt skitdag igår, gällande skrivandet, gör jag ett nytt försök idag. Lyckades tom med få en stund på lunchen idag där jag fick ihop ett stycke!! Yeaay me!!! Så vi hoppas det fortsätter så mitt skrivande i slutade där för dagen.

Tillbaks till skrivandet

Publicerad 2010-08-10 20:42:55 i Skolan och sånt,

Har återigen satt mig in i skrivandet, den pedagogiska meritportföljen som jag tyvärr inte slutförde innan sommaren ska nu bli klar. Jag har läst ikapp mina tidigare tankar och kladdar och känner mig någorlunda back on track men ändå känns det svårt. Det är så mycket jag vill ha med som surrar i skallen som jag inte riktigt kan få ner på papper igen. Snacka om att skrivande är en process för mig. Har tänkt köra tre dagar intensivt nu efter jobbet så jag kan lämna in den nu. Nästa inlämning är om en månad och det känns inte som ett alternativ. Hoppas verkligen jag får till det nu. Ge mig pepp nu people!!

Återkommer!!

Söndag och sjukling

Publicerad 2010-08-08 11:00:34 i Bara jag,

Buset i halsen försvann inte..det fortsätter klia och har även ont i ena örat och en skalle som känns enorm..jippie...tog en promenad till ICA igår för att få lite luft och det fick sakta..haha..blir en lugn dag idag också för att vila ordentligt. Ska följa med darling ut på Hälla en sväng senare i eftermiddag för att komma ut en sväng annars blir det nog jag och tvn som umgås :P

Mysig söndag på er!!!

9 timmar

Publicerad 2010-08-07 11:08:37 i Bara jag,

Så många timmars sömn blev det inatt och jag är fortfarande sliten..jag fattar inte!! vad kan jag göra för att vända den här onda cirkeln. Tycker jag är konstant trött. Har motionerat bra denna vecka och ätit bra. Jag tror jag behöver en långsemester...tur att det bara är 320 dagar kvar (typ) till nästa semester..:P

Har även något bus i halsen som besvärar..hoppas det försvinner...vill inte bli sjuk nu också..:( men det skulle inte förvåna mig..typiskt mig.. :(

Ska sluta gnälla nu, göra mig en kopp kaffe och hoppas buset försvinner.

Vad ska ni göra idag??

Torsdag

Publicerad 2010-08-05 18:46:55 i Om ditt och datt,

Snart är första arbetsveckan över och på måndag börjar det på riktigt när all personal och alla barn är på plats..spännande :)

Idag har det jobbats och pysslat med diverse här hemma, bla oljat in skärmar som ska vara på baksidan, bara två kvar...i två omgångar...

Ska strax åka iväg till mor och far och lämna bilen, pappa skulle kika lite, hade tydligen samlats vatten vid ena baklyset..inte bra!! Älskling ville ut och ta en promenad och jag föreslog att vi kunde gå från mor och far när vi ändå ska dit och lämna bilen men då var det inte lika intressant längre...undrar varför :P kan det bero på att det är minst dubbelt så långt som darling hade tänkt sig..haha..vi får väl se ;)

Vad gör ni ikväll??

Uthållig

Publicerad 2010-08-04 15:21:06 i Om ditt och datt,

Grannen till vänster är hundvakt och har lämnat hunden hemma själv...och det hörs..hunden har skällt eller rättare sagt ylat i två timmar nu...måttligt oroad kan man säga och mitt tålamod minskar...jisses...

Kampen har börjat!!

Publicerad 2010-08-03 15:15:34 i Motion,

Nu gäller det..sambokilona som etsat sig fast ska bort. Jag mår verkligen mindre bra med dessa extra som fastat på mig så nu ska jag se till att de ska bort. Har jag lyckats förr så ska det även gå denna gång, eller hur?? Tog fram min älskade cykel idag och trampade iväg till jobbet, både skönt och jobbigt, jobbigt för jag inte rört mig på fööööör länge och har därefter ingen kondis längre och skönt för nu får jag min dagliga motion gratis. Fram och tillbaka till jobbet blir ca 8km så det är inte illa pinkat på en dag för lilla moi som inte rör sig ens 1 m. Poäng till mig!! Ska även se till att minst två promenader görs i veckan också, och ska även se till att få med mig min sambo ut.

Speaking of så är det dags att jag drar honom ur sängen nu...klockan har ju redan ringt men jag vet ju själv hur det är att ligga kvar..:P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela