Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Bye bye!!

Publicerad 2009-08-24 21:57:41 i Det där lilla extra,

Om några timmar åker vi... :) Ska bli helt underbart!!! Ha det så bra alla här hemma så hörs och ses vi om en vecka eller så :)

Pussen!!

Bye bye!!

Publicerad 2009-08-24 21:57:39 i Det där lilla extra,

Om några timmar åker vi... :) Ska bli helt underbart!!! Ha det så bra alla här hemma så hörs och ses vi om en vecka eller så :)

Pussen!!

Ett mindre roligt måste...

Publicerad 2009-08-22 11:36:10 i Bara jag,


Så här ser mitt badrumsgolv ut just nu...och då har jag redan gjort två tvättar...

Är sjukt trött idag, hade svårt att stänga mina bruna igår kväll...började läsa dandyn och kunde inte lägga ifrån mig den, var tvungen att läsa till slutet för att veta vem mördaren var....sjukt bra! För er som inte läst Mari Jungstedt tidigare..GÖR DET!! Länge sen jag läste så bra böcker...spänning rätt igenom. KOM DOCK IHÅG att de måste läsas från början...jag fick pisk för det tidigare här i sommar när jag började med bok nr 4....




Och så här ser klänningarna ut som jag fick hem från forever21...inte många dagar kvar nu innan jag får använda dom också :) Jag har beställt från forever21 två gånger nu och har aldrig haft nå problem. Jag har inte använt mig av mitt kontokort som är kopplat till mitt lönekonto när jag betalat, som en säkerhetsåtgärd för min egen del. Märkligt Anette att du behövde visa en bild på kortet..har jag inte varit med om :( Bikinin köpte jag på NewYorker, bara överdelen för det fanns ingen underdel kvar i min storlek. Underdelen köpte jag på Cubus och det funkade lika bra, bara att kombinera lite som man själv tycker :)

 

Nepp...dags att vandra ner igen och hämta upp tvätt nummer tre....

En tur på staden

Publicerad 2009-08-21 14:35:07 i Bara jag,

Va ner en sväng på stan idag och fick med mig Sara som sällskap, tack för det :) behövde hitta en bikini till resan och det gjorde jag! Och sen som vanligt så kom det ju med lite annat hem också....aaahhhh....jag ska verkligen inte ner på stan, det är bara så!! Kan inte hålla fingrarna i styr. Denna gång blev det inget Hemtex iaf Fia...men Village...och fina bokstäver.. ;)

Känner fortfarande av förkylningen..matt jag blir....denna utflykt var väl ungefär det jag orkade idag känns det som...hhmm..blir lugnt ikväll. Imorrn ska jag tvätta hela dan och städa undan så det blir gjort och sen middag med Sandra och Emy :)

Glömde ju säga också...hinner inte mer än in på Stadium när det piper om mig när jag går genom larmgrejen....PINSAMT!!....Han i kassan tittade undrande på mig och frågade lite fint om jag hade varit i någon annan butik kanske?? Neee sa jag...jag kommer precis från parkeringen, detta är första butiken jag går in i...Jag gick igenom igen och det pep inte. Provade bara väskan och det pep igen. Vi kollade igenom den men hittade inget som det kunde vara. Jag gick i lugn och ro i butiken men sen när jag skulle ut så pep det så klart igen. Vi öppnade och kollade igen utifall om det kunde vara ett gömt larm i väskan som utlöste det hela men hittade inget. Det visade sig senare att jag hade kvar min parfym sedan förra helgen och i den kartongen låg ett larm....mmm..kul kul. Tur att det var första affären och de var trevliga..haha..

Vad ska ni göra i helgen?? Hoppas ni får en bra en!! :)

Klänningarna har kommit!!!!

Publicerad 2009-08-19 15:11:26 i Det där lilla extra,

Idag kom äntligen mitt efterlängtade paket från forever21!!! Jag hade beställt tre klänningar och alla tre passade, helt underbart :) halva packning klar ;)

Bilder på klänningarna kommer senare...här kommer en bild på mitt skrivbordsunderlägg som det är just nu:

Ljuvligt med sömn :) men konstiga drömmar...

Publicerad 2009-08-19 11:07:45 i Bara jag,

Två nätter nu har jag sovit mellan 10-12 timmar...så skönt! Förkylningen har verkligen satt sig på kroppen denna gång. Tredje dagen nu och det börjar känna lite bättre. Inhandlade nässpray igår och det gjorde sitt, känner mig dock fortfarande allmänt sliten, lite mör i kropp och så. Tack och lov ingen feber!! Mor min blev lite orolig när jag sa att jag var sjuk...svininfluensan..haha..hon är söt hon.

Drömde inatt att jag bodde med tio andra yngre barn i ett stort hus ute på landet med andra vuxna och även en "speciell" man som bodde där. Den här mannen ville ut och gå med två av de mindre flickorna och jag lät dem. Precis efter de gått ut genom dörren får jag veta att han är pedofil!!! Paniken steg och jag sprang ut för att leta rätt på dem tillsammans med de andra barnen. Huset var omgivet av högt gräs och vass som ledde ut till vattnet. Jag skrek och skrek efter dom och när jag väl får syn på dem skriker jag och pekar men ingen springer dit. Jag står av nån anledning fast där jag är och kommer ingenstans!! Detta löser sig på nå vis såsmåningom och jag befinner mig helt plötsligt på Dalhem i Sala på en cykel. Bakom mig springer min förra hund Bamse med en kylbag bakom sig. På vår cykeltur har vi två dryga småpojkar som vill sno min kylbag och min hund och jag blir flyförbannad! Kopplet lossas på Bamse och medan jag skäller på pojkarna springer Bamse över vägen och blir påkörd!!!!! Han fastnar under bilen och släpas iväg. Mannen som kör bilen märker inte att han har en hund under utan kör vidare. Jag ringer polisen och anmäler vad som händer och under tiden ser jag hur Bamse hamnat under en annan bil och till slut kör bilen förbi mig och åker in i en annan bil så Bamse lossnar framför mig. Jag lyfter honom till sidan, han är kall och jag känner om han har någon puls och det har han och slår upp ögonen. Sen vaknade jag...

Förstår inte vart jag får alltifrån....

Igår var Ebba och Malin förbi en sväng, mycket trevligt :) och på eftermiddagen drog Sandra med mig ut och letade kläder. Kom hem med en t-shirt och en sjal...haha...ingen karaktär här inte... :P På kvällen kikade jag på The Holiday..den är ju så smörig och så bra...ler varje gång..haha...

Idag skiner solen och jag ska nog spendera min dag på balkongen...blir inga större utsvävningar i och med förkylningen..får kanske besök senare ikväll av Sara...och borde kanske plocka lite här hemma också...vore skönt med ett fint hem när man kommer hem sen....vad ska ni göra idag då? Ha en skön dag!!!

Pussen!!

Kräftskiva

Publicerad 2009-08-17 19:36:00 i Det där lilla extra,

I lördags var det dags för födelsedagsfirande för en av mina äldsta vänner, Anna Maria Eriksson på Anfarten i traditionell anda :) Det firades med tipspromenad (om Anna så klart), kräftskiva, dryck, skratt, musik och mycket trevligt sällskap!


Födelsedagsbarnet!!

 
 

Hampus lyckades under kvällen ha sönder nyckeln till bilen. På sista bilden är vi ute och ska se om nyckeln som nu är ihoptejpad (!) ska fungera. Det gick efter ett par försök att öppna dörren, ena biten vart dock kvar i låset men den fick han fram lite senare och efter att ha limmat (!) ihop nyckeln lyckades han även starta bilen...väldigt underhållande..haha!

På dagen var jag iväg till Parken Zoo med mor, far och Oskar. Har inte varit där på ca 20 år tror jag. Riktigt mysigt! När nöjesparken öppnade ville Oskar inget heller än att åka karuseller. Och så vi åkte kan jag säga...vi åkte hem vid 17 och strax innan Västerås sov pojkstackarn och sov till 7.20 nästa dag. Mycket lyckad dag med andra ord :)

Vi åkte Masken Vi åkte även radiobilar Mamma satte bandet lite väl tajt!!

Ser inte så högt ut men jäklar vad det sög i magen..haha...kul var det :)


Idag har jag jobbat första dagen på dagis sedan sommaruppehållet. Det var riktigt skönt att få komma tillbaka och träffa både barn och personal :) ska jobba igen sen när jag kommer hem en dag och sen hoppas vi på fler dagar under hösten :)

Har dessvärre dragit på mig en mindre förkylning nu också... :( det kilar satan i halsen och jag nyser hela tiden...borde åka till apoteket och köpa nässpray och halstabletter men jag orkar inte...får bli ett uppdrag imorrn kanske. Skönt på ett vis att förkylning kom nu så jag förhoppningsvis är frisk tills vi åker men dryg ändå att man ska behöva bli sjuk när man är ledig!

Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa med en kopp te, filt och tv :)

Pussen

Min dag med Sandra :)

Publicerad 2009-08-14 11:10:26 i Det där lilla extra,

Jag anlände till staden runt 11 och mötte upp Sandra på stan, vi gick och strosade en stund sedan gick vi hem. Ner på stan igen vid 13 för lunch på Waynes, mycket gott och trevligt!! Under eftermiddagen drog Sandra med mig ut på en promenad. Vi gick till Dalhem för att hälsa på Emma och Wille :) Efter det fortsatte vår promenad förbi Sofielund, Hagaberg och Kungsängen ner mot Fia som tvättade för fullt. Trodde nästan att hon skulle försvinna ner i torktumlaren själv där för det tog sån tid innan hon kom tillbaka..hehe. På kvällen beslöt sig mina hurtbullar för att ta sig en springtur och jag följde med på cykeln. Jätteskönt att komma ut lite och flickorna var super på att löpa!!! Under tiden som Sandra duschade gjorde jag iordning kvällsfika med scones åt oss...väldigt mysigt och fick lite av en höstkänsla också....(inte än!!!!!!!) hehe...

Tack så mycket mina älskade vänner, Sandra det va länge sen det bara var du och jag :) och tack Fia för sovplatsen, hoppas du fick lite sömn iaf ;)

Nu ska jag snart åka min väg vidare norrut i landet och hämta min älsklingskille!! :) men innan det lämnar jag er med lite bilder från gårdagen, ha en skön helg alla :)


  

Dagen i korthet

Publicerad 2009-08-13 00:14:56 i Det där lilla extra,

Dagen har varit mycket bra, har hunnit med en hel del och det har bara varit trevligheter. Jag började dagen med en prommis ute på Björnön med Sara, vi gick 5:an idag igen..mycket bra :) Efter jag släppt av henne hemma åkte jag och fixade bilbarnstol till helgen för jag ska hämta hem älsklingskillen :)

Dagen spenderades senare i Sala med lunch, prom och prat, jag låter bilderna tala för sig själva :)

   




På kvällen mötte jag upp Ille utanför bion och vi såg senaste Harry Potter. Jajaja jag vet, lite sent, menmen..det har inte blivit av tidigare och nu får jag gå med en vän som är lika fantast av detta som jag så det var lyckat :) Längtar redan till nästa!! Efter bion gick jag över till Sara och vi satt och kikade lite på tv och snackade, mycket trevligt :)

Natti natti alla!! <3

Lugn dag...

Publicerad 2009-08-11 21:22:04 i Det vardagliga,

Tog en morgonprommis med Ida och Vilma idag. Sedan har jag mest varit hemma, tvättat massor...alltid lika skoj men ett måste..så är det ju. På kvällen var jag förbi mor och far en sväng. Jag och pappa fixade lite ärenden, han kollade bilen så allt var ok, fick ny olja och så och sen åt vi lite tillsammans, mycket trevligt!

Sitter och kollar på Stolthet och Fördom, har för mig att detta ska vara en bra film men jag vet inte...kollar lite till så får det visa sig helt enkelt. Sedan blir det en tidig kväll ner i säng, upp tidigt imorrn för prom och sen en del grejer som ska ordnas innan jag förmodligen åker till Sala och träffar Anna :) Skönt nu när man är ledig och har möjlighet att träffa folk och kunna ta sig fritt som man vill....lyxigt värre!

Natti natti!!

Skrämd!!

Publicerad 2009-08-10 22:09:39 i Bara jag,

Gick in i miljöboden och skulle slänga lite tidningar och möttes av denna....




Tror ni jag blev rädd eller??????????? Jag som är lättskrämd i vanliga fall....ojojoj...nu vet jag iaf till nästa gång att han står där...

Stek och lek :)

Publicerad 2009-08-10 01:01:13 i Bara jag,

Det är vad denna dag har bestått av till stor del. Jag och Fia åkte ut till Tärnabadet ca 12 för att steka oss lite granna. Vi mötte hennes faster med familj så vi anslöt oss med dem. Fias kusiner tyckte väldigt mycket om att bada (7 och 10 år) och det insåg vi snabbt att vi också gjorde :D som vi har lekt idag...haha...som barn på nytt!! Tog en vilopaus där ett tag innan vi satte fart igen. Emy slöt också upp lite senare och vi åt tillsammans senare. Efter maten tog jag en dusch, körde ut Fia till Norrbäck och lämnade tillbaka väskan till familjen Eriksson innan jag lämnade staden och åkte till Vibo och Malin :) Väldigt trevligt att ses igen...allt för länge sen :)

Igår kväll var jag, Sandra och Fia hos Fia och hade det trevligt på balkongen, några glas av både det ena och det andra, mycket trevligt! Tyvärr var mitt vin en besvikelse, jag ber om ursäkt mina vänner, det smakade inte alls som det ska! :(
Innan vi gick vidare till Norrmanska gled vi över till Johansson och sa hej. Väl nere på stan var det en hel del folk och mycket trevligt.

Har aldrig tidigare haft semester eller ledig på det här viset som nu och jag kan vara säga en sak: det är underbart!!! En vecka har gått och jag har tre kvar...kan inte bli bättre :) Även fast jag inte har något särskilt planerat så kommer jag på mig att det är saker som ska göras ändå hela tiden...bada, sola, fika, mysa, bio, umgås...bara njuta helt enkelt :)

Dags att sova kanske...blir ju lätt att kvällarna blir sena och sovmorgonarna flera..precis som det ska! Ska vara lite hurtig imorrn och ta en morgonsprommis, känns bra!

Pussen alla och tack för att ni finns!!

Hemma igen... :)

Publicerad 2009-08-08 00:36:39 i Det där lilla extra,

Jaha...då var man hemma igen..tiden går fort när man har roligt som man brukar säga :) har haft ett par underbara dagar och jag ser framemot nästa gång! Fortfarande blandas svenska med polska i mina tankar...hehe..kommer väl ta ett par dagar innan jag ställer om mig..:P


Jag, Mormor och Farmor En av sex kattungar som fanns där hemma Lite av shoppingen


 

hela sällskapet :)

Kom hem vid 16 idag efter ha vart uppe och rest sedan 8 imorse...allt tar sin tid...skönt att flyga iaf....blir nog inga fler båtresor även för föräldrarna mina....skönt det! Åt lite, packade upp och tog en dusch sen åkte jag till staden, blev film med Sandra och Fia :) Såg bröllopsduellen, helt ok! Efteråt snackade vi som vanligt och hittade massa gammal musik...härligt! Har hittat på en skiva här hemma, undrar vart den andra kan vara..bilen kanske...ska kollas till imorgon för då blir det vinkväll :D

Nee nu ska jag nog kika på nån film eller nåt innan man somnar in...hoppas på fint väder imorrn så man kanske kan sola lite, vore trevligt!

Over and out!

Wytamy!

Publicerad 2009-08-05 11:58:35 i Det vardagliga,

Har pa andra sidan ar det bra, vi ater, dricker och umgas, precis som det ska vara nar man ar med familj :)

An sa lange har vi inte gjort nagra storre utflykter och det kommer det nog inte heller att bli, finns inte riktigt den tiden den har gangen..och mig gor det inget...funderar pa att aka till nagot kopcentra idag med kusinerna, mor och far ar inne  i huvudstaden och utrattar lite arenden...far se hur det blir med den saken.

Hoppas ni har det bra dar hemma for det har jag...laddar upp lite bilder senare sa ni far se hur jag har det :)

Ha en skon onsdag!!!

Pussen

Veckans lat som snurrar i huvudet > The Pussycat Dolls - Jai-Ho!

Packar!

Publicerad 2009-08-02 19:47:18 i Bara jag,

Imorgon bär det av mot sydligare breddgrader, äntligen är semestern här!! :) Har hänt lite denna vecka sedan jag uppdaterade sist..har fått tillbaka datorn och det är så gott som ny igen, väldigt skönt :) kostade en mindre slant men hellre det än att behöva köpa en ny, mycket tacksam!

Min kofta som jag efterlyste häromdagen är nu funnen, tänk vad man kan hitta när man går igenom tvättkorgen...

I fredagskväll kom Ida, Marcus och Vilma över, vi käkade tacopizza och kikade på tv...mycket trevligt :) I lördags jobbade jag sista arbetspasset för ett tag framöver. Efter jobbet tog jag en vända ut till Björnön och sprang, gick dessvärre inte så bra som jag ville, fick sånt jäkla håll. Provade att springa ändå men det gjorde för ont, körde intervaller istället och tog en längre sträcka. På kvällen var det dags igen att dra på sig partykläderna :) Vi var hemma hos Johansson och hade väldigt skoj! Tog en vända på krogen också men det va ok, ett tag var det riktigt bra musik, kul o dansa som alltid!! Mycket bra inledning på semestern!

Idag har det varit en tung dag...blir inte att dricka Ecologica igen på ett tag...satan vilket skallvärk jag hade idag....lite mat, lite annan dricka, dåligt med sömn...ja det fanns nog fler faktorer som kunde spela in där. Sandra kom över lite senare och vi tog oss ut och käkade och sen sov vi en sväng..så skönt..haha!

Nu har jag packat ner det mesta inför veckan...ska väl slänga lite sopor och vattna blommor och sånt innan sängen kallar...blir en tidig kväll...avresa hemifrån före 06...är det humant på semstern??!!?? nåja...jag ska ju iväg så då får man väl offra sig ;) .....PASS måste jag ju ta fram....tur jag kom på det...

Bäst att återgå så jag inte glömmer packa ner något mera...

Ha det gott mina vänner så hörs och ses vi snart igen!! :)

Pussen

Min packning

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela