Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Myssöndag

Publicerad 2012-09-23 20:34:01 i Det där lilla extra,

Åkte upp till Gävle med far idag. Han skulle meka med brors bil och då passade jag på att följa med! Har inte träffat lillskruttan på nästan två månader så var det var hög tid, var mkt mysigt :)

Kvällssuddar

Publicerad 2012-09-17 23:02:23 i Jobb,

Har precis läst färdigt en bok till fredagens planeringsdag på jobbet om dokumentation och barns rätt och möjlighet till inflytande och delaktighet. Väldigt intressant och jag hoppas kunna hålla detta tänk flytande och att den tillhörande föreläsningen som ska vara på fredag är givande. När jag läser så här och både ger och får tid till reflektion inser jag att jag saknar skolan. Jag gillar läsandet, möjlighet att få reflektera, diskutera och sen se hur det kommer fungera i praktiken. Någon gång i framtiden skulle jag vilja utöka min utbildning men än vet jag inte med vad. Än så länge räcker ny erfarenhet gott och väl!

Förkyld...

Publicerad 2012-09-15 09:46:14 i Bara jag,

Höstens första förkylning är här, suck. Lika bra dock att få det överstökat. Vaknade med världens huvudvärk. Laddat med te, frukost och huvudvärkstabletter i sista hand. Blir att kurera. Lyxar till det med mannagrynsgröt lite frulle!! Hoppas det kan sudda bort min sura min och tunga skalle!

Valet i kvalet

Publicerad 2012-09-10 20:31:22 i Om ditt och datt,

Har två dörrar här hemma som gärna är så stängda som det bara går för mitt bästas skull, min lata sida med andra ord;) men nåt måste göras. Tanken var att det skulle ske idag men blev avbruten av ett nästan två timmar långt samtal med en kär vän så det blir inget av det nu ;) ska ner och hänga min tvätt som borde vara klar och sen bara mysa ner mig i soffan. Städningen får lov att vänta ;)

Nät-fönster-shoppar

Publicerad 2012-09-09 21:24:07 i

Önskar mig ett avlastningsbord, gärna vitt. Om inte vitt så i trä så det kan målas om. Spanar här och där men ännu inte hittat nåt. Synd bara att detta här som jag hittade som inspirationsbild skulle kosta så förbannat mycket...vill inte lägga över 3000 på ett sidobord!!??!! Men det var väldigt fint...
 


Dagens!

Publicerad 2012-09-06 19:09:14 i Om ditt och datt,

En trött tjej som trodde det var fredag när hon vaknade...jaja dagen har gått bra och kvällen bjuder på mys i soffan med te och nötblandning innan det faktiskt blir fredag :)

Dagens fix!!

Publicerad 2012-09-04 22:10:26 i Favvo,

Äntligen nya naglar!! Pekfingret stötte jag i på jobbet förra veckan så det är med nöd och näppe den hängt kvar. Med hjälp av ett plåster som höll nageln på plats gick den att reparera och likaså tummen som blev av med en bit under helgen. Körde på snedda tippar den här gången också med en lila rand och pärlor på ring- och tumfingret som dekoration. Som alltid mkt nöjd :)

Ändrade planer

Publicerad 2012-09-03 19:31:11 i Bara jag,

Hade tänkt jobba, handla, slänga i en tvätt och sen ut och promenera. När jag var på väg ut genom dörren sa min skalle ifrån, blev yr och fick vända upp :( har fått i mig lite mat nu, ska göra en kopp te och bosätta mig i soffan för resten av kvällen...

Gaga!

Publicerad 2012-09-02 22:30:31 i Favvo,

Hon var ju fantastisk. Återigen. Hon har en röstkapacitet utan dess like. Är glad att få ha sett henne ännu en gång. Helhetsupplevelsen blev tyvärr sämre den här gången på grund av andra i publiken som tyckte det var helt okej att blockera både scen och bildskärm för oss som satt bakom. Har man köpt sittplats så sitter man, står inte ivägen. Menmen Gaga är Gaga och hon är en riktig lady med ett enormt stort hjärta och ödmjuk ut i fingerspetsarna.

(bilderna är dessvärre inte de bästa då jag glömde kameran hemma)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela