Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Lördag!!!

Publicerad 2009-02-28 12:23:47 i Allmänt,

Har nyligen kommit hem från jobbet, det gick bra, skönt det :) ska strax iväg och träna...tar emot lite när det är så fint väder ute menmen..bara bita ihop. Blir myskväll hemma senare...ska bli så skönt o bara få va hemma  o ta det lugnt, känner att jag behöver det. Dags att sätta far nu om jag ska komma iväg på nån träning idag. Avslutar med lite bilder från gårdagen :

Ida med mitt glas med sjuttielva sugrör och pinnar..tack för det ;) Fias best shot of the evening. Svårt kvinna att få med på bild!! Ida och Jenny 

Lovely friday :)

Publicerad 2009-02-27 15:17:13 i Allmänt,

Har precis gått igenom garderoben om hopp att hitta något och jag inser att det finns mycket i min garderob som jag inte använder och inte ens tycker om...VARFÖR ligger dessa kvar i lådan och tar plats?? Helt idiotiskt! Ska därför ta en rensning, och ORDENTLIGT denna gång, finns ingen anledning att ha kvar det om det inte ska användas..."bra och ha" gäller inte denna omgång. Hittade iaf något till kvällen, inget märkvärdigt men något som funkar för kvällens tema iaf, får vi hoppas! Ska ner på månen och ha en skön kväll med favvotjejerna och Rytterne Röj står för musiken. Blir dock en lugn kväll då jag jobbar imorgon.

Dags att sätta igång!!

Trevlig kväll!

Drömmer om Grekland...

Publicerad 2009-02-25 20:02:59 i Allmänt,

Satt och kollade på bilder idag på Apollos hemsida...jäklar vad nice Grekland är! Det går inte att komma ifrån, så är det bara. Ser framemot sommarens äventyr :)

Dagen har spenderas på förskola och det har varit mycket roligt! Vi har vart ute både på för- och eftermiddag som det sig bör, och så eftermiddagen behagade även solen att kika fram :) På eftermiddagen hörde vi plötsligt en smäll!! och sen en till!! En bil körde in i en annan...ganska snabbt infann sig brandbil, tre ambulanser och en polisbil. Kan läsa på vlt.se att en person fördes till sjukhus och en andre klagade på nackbesvär. Kan tänka mig det med tanke på den kraftiga smällen.

Efter jobbet har jag kommit hem, käkat lite och kört lite nyckelord inför morgondagen: bas/utbyggnad, flerspråkighet och bedömning. Har även dammsugit och torkat golven. Igår var pappa här och NU är äntligen mina hyllor uppsatta i sovrummet och jag är kanonnöjd :) Ska göra klart nyckelorden och sen läsa igenom litteraturen inför imorrn innan greys börjar har jag tänkt.

Imorrn blir det träning, sen basgrupp till lunch, lyssna på P3 vid 12, och sen föreläsning 13.15 - 16.00. Drygt med eftermiddag, är inte riktigt van men det ska väl gå som allt annat. Ska försöka hinna ner på stan också efter skolan och utträtta lite ärenden, förhoppningsvis är det inte såååå mycket folk på akademibokhandeln som i tisdags!

Trevlig onsdag :)

Puss

Måndagen snart till ända...

Publicerad 2009-02-23 19:42:25 i Allmänt,

Helgen har som alltid gått i ett svep..skulle vilja ha en ledig dag till. Visserligen kunde jag vart ledig idag men det var skönt och behövligt med basgruppsträff och på onsdag så vill jag ju jobba när det finns möjlighet till det.

I lördags var det melodifestivalsmys här hemma...väldigt trevligt :) I söndags bar det iväg tidigt till Gävle och 3 års kalas. Det var mycket trevligt och Oskar blev glad för sina presenter.

Idag har jag även förutom skolan varit iväg och tränat, det gick hyfsat bra för att ha en liten förkylning i kroppen. Vi kör vidare så länge inget mer drastiskt händer. Imorgon är det E-tuna som gäller med det vidgade textbegreppet som ämne och nyckelord som står på schemat, ska bli intressant! Har kommit till lite extra uppgifter senaste dagarna pga av "ett missförstånd". Lite drygt men det ska väl gå det med antar jag...lite suck iaf.

Idag släpptes biljetter till Pink i höst och jag är grymt sugen på att gå, någon som vill hänga på?

Hade planer på att göra både det ena och det andra när jag kom hem idag efter träningen då jag hade mycket tid men icke det....antar att det är så en del dagar helt enkelt. Ska ta tag i disken och förbereda matlåda innan jag gör kväller tänkte jag.

Trevlig måndag!

Kort dag :)

Publicerad 2009-02-20 11:38:40 i Allmänt,

Ja det är precis vad detta är! Skulle ha jobbat till 13.30 men när det bara var 6 barn på plats och läget var lugnt kändes jag mig överflödig och beslutade mig för att gå hem istället...blev slut 10.30 istället. Var kul och komma förbi en liten stund iaf och få avbrott från skolans intag av litteratur, åtgärdsprogram, bedömning och allt som det nu har varit senaste tiden, och få mysa med det som man faktiskt utbildar sig till...very nice :)

Ska alldeles strax klä på mig och bege mig ut på en härlig långpromenad, passa på innan solen försvinner! Har haft ont i halsen nu i två dagar och vill inte riskera att bli sjuk...särskilt inte nu när jag ska på kalas på söndag! En av mina älsklingar blir 3 år..skoj skoj :) Så istället för gym blir det prom idag..hoppas det är ok för coachen ;)  Ska nog hinna med en tvättvända i eftermiddag också...gäller och passa på nu när man har lite extra tid. Skulle kunna sätta mig och plugga också men jag har bestämt mig för att ta det lugnt på den biten över helgen..behöver verkligen ett avbrott så allt får sjunka in. Får se om Sandra dyker upp mot eftermiddagen också för lite käk...sen blir det myskväll för hela slanten :)

Ha en skön fredag :)

Puss!

Städdag

Publicerad 2009-02-19 16:43:57 i Allmänt,

Eller eftermiddag kanske jag ska säga. Dagen spenderades som vanligt i skolan. Vi har i basgrupp upprättat två åtgärdsprogram, det gick vägen till slut och blev mycket bra. Skulle vara intressant och se hur det används och fungerar i praktiken...vem vet...kanske dyker upp under VFUn.

Ska som sagt städa nu, har även tagit mig i kragen och bakat bröd..very nice..lika bra och passa på när man har tid och allt hemma, bara slänga ihop och in i ugnen...my kind of bread! Har hängt upp nya gardiner i sovrummet :) och lite senare ska pappa komma förbi så ska vi sätta upp mina hyllor ovanför sängen (var bara en sisådär 6-8 månader sen jag köpte dem men bättre sent än aldrig..hehe..).

Fredag imorrn och ledig dag från skolan, ska passa på och jobba lite då :) mysfredag i like!

Säsongsstart av Greys igår...vet inte om jag vart så "happy" som jag brukar...visst var det bra, som alltid, men det var inte riktigt samma sak. Har tappat det lite nu när det var så länge sen som det sändes...mindes knappt hur förra slutet..hhmm..menmen...så är det väl med en del saker helt enkelt.

Dags för nytta nu!!

Lyx

Publicerad 2009-02-18 22:21:39 i Allmänt,

dermalogicas lyxbehandling för dig som vill ha det där
lilla extra utöver det vanliga. Vi börjar med en avslappnande ryggmassage, innan terapeuten gör en hudanalys för att skräddarsy din ansiktsbehandling med
peeling, vapozon, portömning, brynplock och ansiktsakupressur, dekolletage, nack- och ansiktsmassage och avslutningsvis en anpassad ansiktsmask och mjukgörande kräm. Detta ger dig förutom en optimal rengöring av din hud en stunds skön avslappning som skänker ett inre lugn.


Hur ljuvligt lät inte detta????? Maybe...some day...dags för sängen...vila är ett måste...så trött så trött så trött

<3

Summan av kardemumman

Publicerad 2009-02-15 22:21:15 i Allmänt,

Ja vart ska man börja...dagarna går så fort nu så jag hinner knappt med själv känner jag...:S inte så bra när jag tänker efter..

Fredagen spenderades i skolan på förmiddagen, sen lunch med Maria och därefter simning på löga. Fixa till mig lite och åkte till Sala för att hälsa på Anna...kul o se dig vännen! Vi käkade och Emma följde med, slutade med att vi käkade där hemma..mycket trevligt! Träffade även en lite sjuk men pigg kille...riktig sötnos du har där Emma :)

Har också jobbat i helgen...det gick bra..sen åkte jag och mor ner på staden för att hitta nåt till Oskar...blev lite smått och gott som jag hoppas kommer gå hem. Sen på kvällen var det hemma mys med melodifestival och go mat...fläskfilé och potatisgratäng...mmm..går inte att komma ifrån att jag är en riktig liten schlagerråtta :) insåg även hur mycket jag saknar dansen..:( just nu finns varken tid eller pengar..tråkigt...men så är det, kanske till hösten.

Dagen idag har gått i ett, jag och far begav oss ner på staden (igen, jag vet, jag på stan 2 dagar irad, inte likt) för att hitta något till mor som fyllt år idag..grattis till dig!! Det blev en väska och hon blev mycket nöjd :) Sedan vid 15-tiden bar det ut till Malin för barnklädesparty á la Me and I...och även där blev det lite inhandlat..jag och mor slog ihop oss till våra kära två..mycket bra gjort :) Sedan hem för att fira av mor med lite mat och fika, mycket gott!! :) Fick senare under kvällen en film från bror om Hugo där han börjar ta sina första steg, så kul o se!!

I morgon är första dagen i "mitt nya liv" á lá Sofia, det ska nog gå sörru ;)

Borde egentligen sätta mig och läsa inför morgondagen, heldag i e-tuna, betyg och bedömning står på schemat. Föreläsning på fm och sen grupparbete på em, såg uppgifterna nu...inge kul...borde verkligen ha läst...antingen nu eller imorrn bitti innan tåget...vi får se..lika bra att ha skummat det hela...hur ska jag annars veta vad summativ och formativ bedömning är?! Som sagt mycket nu men också väldigt kul!

//K

Almost back!

Publicerad 2009-02-10 14:42:29 i Allmänt,

Någorlunda iaf! Efter att ha mått mindre bra i ca två dygn börjar jag äntligen att känna mig som människa igen...tog en sallad på skolan idag istället för nudelsoppan jag packat med mig...den satt fint! Jag undrar vad som egentligen hände där i söndags, måste ha varit vätskebrist eller nåt, bara inse..man är inte i samma form som förr helt enkelt!

Ska strax sätta mig och läsa lite inför morgondagen, man SKA läsa de tre första kapitelna och sen SKUMMA igenom resten av boken...vad kommer karolina göra?....SKUMMA....mmm...mycket riktigt! Upptäckte nyss att jag inte hade boken utskriven på papper, trodde jag hade ett ex åt mig men icke..så det blir att läsa från skärmen...lite drygt men det ska nog gå det med.

Tvätten kallar, dags att kila ner för omgång 2!

//K

Tips från coachen

Publicerad 2009-02-07 17:19:51 i Allmänt,

Nu så! Motivationen är tillbaka och det är hårda bud som gäller framöver, minst sagt...en knytnäve...ojojoj säger jag bara. Inväntar mer information om hur nästkommande veckor kommer se ut och jag ska anta denna utmaning till max! Nu har jag verkligen pressen på mig och f**n ta mig om jag inte klarar detta. Det handlar om ca 10 veckor av mitt liv (till en början förstås!!).

Gårdagen bjöd på mycket god mat, efterrätt, dryck och trevligt sällskap :) Dagen har spenderats mestadels i soffan med datorn i knät och vänner på burken...ljuvligt :) ska strax äta lite mat, köttfärslimpa, potatis och brunsås, egen gjord might i ad! (brukar alltid annars köra på påsvarianten men icke nu), ska bli gott! Sen dags att ladda om batterierna för kvällen och börja göra mig iordning innan jag blir hämtat och resan bär av till Surahammar och Kajsa, ska bli kul!  Hoppas det är något mer än jag som kanske vill se Melodifestivalen, ha på i bakgrunden kanske? Annars blir det ju kanonmystv imorgon så det är väl egentligen vilket som.

Trevlig lördag :)

Otillräcklig/överflödig...

Publicerad 2009-02-06 13:47:12 i Allmänt,

Idag var en sådan dag där man både kände sig överflödig (några barn på plats) och otillräcklig i vissa sammanhang där man inte riktigt känner att man har koll och erfarenhet och rutin framförallt. Blir väl så naturligt när man inte ordinarie eller på plats dagligen. Tur iaf att man finns bland ett bra gäng och underbara barn som hjälper en till rätta och ser till att man  har det bra. Ännu en dag på förskolan avklarad och jag går hem med fler än en erfarenhet och upplevelse rikare :) va ute en sväng nu efter lunchen och det bjöds på både tårtor, glass och kakor av barnen...tom en sång och ett ljus till födelsedagsbarnet som då skulle vara jag :) så söta! Får vi se när nästa gång blir.

Har en del litteratur att plöja igenom till nästa vecka, skönt att jag är ledig i helgen så det finns lite tid till det, också skönt att vi har delat upp det och att en del har jag redan läst. Bara en dag i E-tuna, också skönt, synd bara på fyra andra dagar i V-ås nästan alla heldagar...men det får gå på nå vis. Lite drygt bara med nytt tema varje dag...mycket o hålla i skallen!

Ska nog lägga mig i soffan en stund innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällen :)

Trevlig fredag!!

Titta vad jag hitta!!

Publicerad 2009-02-05 16:47:09 i Allmänt,

Jag blev så glad igår när jag tittade i min väska efter mitt halsband och hittade mitt örhänge som jag saknat så länge och trott varit borta!! (halsbandet hittade jag senare i badrummet)

Längtar tills grejerna från ljuspartyt kommer nu....tycker så mycket om ljus!! lite synd ändå att vi börjar gå mot ljusare tider men det ska bli skönt det också...inte ont om det!

Sista dagen på drama-veckan idag...det har varit otroligt roligt och man har fått mycket användbara tips och idéer som man förhoppningsvis kommer kunna ha nytta av i framtiden! Nästa vecka är vi tillbaka i Västerås igen med "allvaret" och litteraturinläsning till tusen...nyckelord, nyckelord, nyckelord. Fem veckor kvar till tentan nu...verkligen dags att sätta igång med nyckelorden nu så man har koll så det bara blir att repetera dagarna innan.

Imorrn är det jobb som gäller...hoppas på en bra dag! Kvällen ska spenderas hos Linda i klassen med mat och vin...ska bli mycket trevligt! Lördagen bär av till Sura för ytterligare en festlig kväll med gamla klasskamrater, ska bli så kul att träffa alla igen :)


   

I had it and now i've lost it...

Publicerad 2009-02-03 20:21:37 i Allmänt,

Min träningmotivation....som verkligen var på supertopp där ett tag till 110%!! men nu....-10 känns det som :( Tråkigt att det ska behöva gå i vågor...räcker med nån dag här eller där när man inte sticker iväg så är det borta...måste hitta denna igen!! hjälp hjälp hjälp sökes tack!

Dags för sängen tror jag...mysmys!

Till middag?

Publicerad 2009-02-03 13:08:47 i Allmänt,

Hhm...vet inte riktigt vad jag ska ådstakomma...något måste ju ner i magen! annars blir det jobbigt....det får bli köttfärspaj :)

Gårdagen var bra, jobbade på dagis...alltid lika roligt och uppskattat :) king på kurragömma!!! :) Slutade 13.30 och jag passade på att masa mig ut på en prommis...mycket bra gjort av mig känner jag! Superlänge sen jag var ute på promenad själv och en längre stund...solen sken och jag hade musik och sällskap i öronen.. :) tog vägen förbi Catta på hemvägen och hämtade varor från Malins party varav ett paket med grönt blad och aloe väntade på mig...har tänt ett ljus nu i köket....luktar mycket gott!! Längtar tills mitt paket från mitt party kommer, kommer bli både det ena och det andra :)

Idag har jag varit i E-tuna under förmiddagen och haft drama. Det var riktigt riktigt roligt..länge sen jag skrattade så mycket i skolan. Skönt med övningar där det inte var någon som var tvungen att börja utan att alla skulle vara med, blev mycket mer avslappnat då. Sen var ju allt frivilligt så kände man att man inte ville vara med så var det helt okej också. Ska strax sätta igång med maten tänkte jag sen efter 16 kommer Catta förbi, ska hjälpa henne med lite grejer.

Mer drama imorrn i E-tuna även då bara förmiddag...mycket skönt! Kanske blir en sväng till gymmet/bassängen imorrn...vore inte dumt...vi får se!

Ha en bra dag!!

Bakis söndag :)

Publicerad 2009-02-01 10:17:56 i Allmänt,

Hehe..ja det är precis vad det är idag! vaknade vid nio och var superkissnödig så det var bara att masa sig upp och sen har jag som alltid svårt att somna om :/ Gårdagens festligheter var hur roliga som helst!! Tack Cissi för en underbar förfest och alla ni andra också:) länge sen det var så många tjejer, och bara tjejer, på en förfest, very nice!! Sen bar det av vidare till hotellet och stor överraskningen där var Basic Element!! :) så jäkla bra!!! Tänk att nåt som var bra för ca 15 år sen håller än idag...guld! Ida och Marcus kom och hämtade mig sen....tacktacktacktack till er!!! så underbara!!

Har än så länge ätit frukost och bäddat ner mig i soffan med tecknat..:) Blir nog en sväng ner till tvättstugan sen också men det får blir senare. Ska förbi Catta och ta en kaffe också, ska bli trevligt! Igår ringde Malle mig...så härliga att höra din röst igen vännen :) ser framemot våren när vi ses igen!! och så pratade jag med Nicole häromdagen...skåne x 2 denna vecka....inte illa pinkat :)

Hade gärna velat lägga upp lite bilder från gårdagen men kameran låg kvar på byrån i hallen så det blev dessvärre inga från min sida...menmen...det blir ju fler gånger! My friends are my all...you are lovely all you of...är så glad att jag har er, ingen nämnd ingen glömd som man brukar säga ;)

Ha en trevlig bakissöndag :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela