Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Tuuueesdayyyyy

Publicerad 2011-06-28 16:15:26 i Favvo,

Jobbat kort dag, vart till biblan, vandrat genom botaniska trädgården..hängt i en lekpark...jobbigt att jobba ibland ;)

När jag kom hem slängde jag i mig lite mellis och drog sen ut darling för att plantera SÅ NU SÅ har vi fått ner både häcken och buxbomen..och igår fixades baksidan...så skönt :)

Ska strax byta om för att åka ut på sjön..ska få kvällsmat på Mälarn..får se om det blir ett dopp också kanske..man vet aldrig..haha!



bara 3 arbetsdagar kvar till semestern!!!!

Chansar

Publicerad 2011-06-26 22:36:25 i Resor,



Senaste gångerna jag har beställt denna dryck har den varit krossad..2 ggr..så nu hoppas jag på tredje gången gillt och beställer den till hemresan och vill ha den hel!!

hoppas hoppas hoppas!!

Söndag

Publicerad 2011-06-26 15:03:47 i Om ditt och datt,

Hittills har jag sovit till halv 12...very nice!! tog en prommis med prinsen och sen rensat ogräs på framsidan samt klippt gräset. Ska även plantera häcken och boxbumen innan denna dag är slut är det tänkt! Fick precis ett sms att det var ok att dyka upp så jag ska väcka Markus, piffa till mig lite och bege mig ut till Vibo för lite Astrid-mys!! :)

Va till Sala igår kväll med Sara och träffade Emy, Fia, Linda och Amanda. Satt o hängde hos Fia innan vi gick över till WGE där det var förfest. Vi skulle dock inte ut, jag hade Rocky men Sara körde så jag fick snällt både ett och två glas vin av Linda..tack för det :) Mjukstart på semestern...bara 5 arbetsdagar kvar nu!!!! och 7 dagar kvar till RHODOS!!!!!!!

På festen dansades det till denna låt...riktigt nice..har lite 80-tal över sig..hihi..enjoy :)

Leeedig!!

Publicerad 2011-06-25 14:26:47 i Bara jag,

Skönt med två dagar ledigt! Visst att det är helg som annars men det känns extra skönt då det var ledigt även igår! Igår var vi på bröllop, min fina vän Catarina blev fru till Fredrik :) Kommer ett eget inlägg om det senare :)

Idag tänker jag mest bara mysa runt..har tvättat två tvättar, torkat ut badrumsskåpet och lite annat småfix. Ska slutföra innan kvällen kommer. Får se vad som händer ikväll..darling ska jobba. Prata med Fia om en vända till Salatown..aldrig fel med ett glas vin så där..hehe..får se om vi kan få hundvakt bara..brukar ju alltid lösa sig!!

Vädret idag är ju verkligen hit och dit men nu skiner solen ser jag så jag ska passa på att ta en vända med prinsen innan nästa skur!

Höres!!!

Måndagströööött

Publicerad 2011-06-20 21:02:26 i Bara jag,

Har inte riktigt hämtat mig än från helgen...tänkte strax krypa till kojs och hoppas på att somna fort..vore jäkligt skönt. Känns som sparlåga är på och nu är det bara nedräkning till semestern som gäller...8 arbetsdagar kvar...wiiiieee!!!

Aftonbladet har kommit ut med en ny tidning, wellness, me like it alot! Jag blir supermotiverad men sen blir det inget mera..fattar inte varför det ska vara så svårt..när det faktiskt inte är det..lyckades iaf motionera på lunchen (30 min) och gick 2,5 km nu på kvällen på Rocklunda. Vi ska öka till 3 km och se till att springa i backarna...alla tre ;)

Nu säger vi godnatt..imorrn väntar kortdag och sen klippning och naglar på stan..plus en vända med fialotta..reashopping kanske? :)

Firande x 2

Publicerad 2011-06-19 11:55:44 i Nöjen,

Igår blev det kalasande heeeeela dagen! Först iväg till Haga och Vilma som fyllde 2 år :) hon bjöd på fika och vi bjöd på paket...mkt trevligt :)

På kvällen bar det av ner på staden till hushållet Follmer där Fredrik hade äran att fylla 25 år..:) mkt snacks, snack, dricka..och sen skaka rumpa på BMB..väldigt skoj!!





Nu ska jag försöka få liv i min karl så vi kan gå och hämta lillprinsen!!

Hurra hurra hurra!

Publicerad 2011-06-12 21:50:01 i Det där lilla extra,

Igår var ingen vanlig dag utan det var min 27:e födelsedag :) o den var super! tack för att ni kom allihopa, familj och vänner. Jag kom fram till att jag satt ute från 13 till 23..very nice!! fika, mat, saft, kaffe, vin o umgänge! o tack för de fina presenterna..me like it a lot!! kom på i efterhand att jag totalt glömde bort kameran under dagen så det får bli en visning av de härliga presenterna istället :)



en jordgubbsplanta...:)



en buxbom som ska planteras på framsidan :)



det supersnygga kakfaten har fått sin plats i köket :)



presentkort, parfym, bodylotion..sweet :)



o ett hjärthalsband från mina hjärtan :)



o blommor o vin..vinet var gott kan jag meddela ;)

Mälaren

Publicerad 2011-06-07 22:15:16 i Nöjen,

Runt 17 blev vi upphämtade och åkte ner till Tegeludden och tog båten ute på Mälaren. Vi la till utanför Almö-Lindö och njöt av kvällssolen. Åt rostbiff, skinka, potatissallad och baguette...det va mumma!! När vi var ute på sjön fick jag en stark längtan efter fler varma dagar/kvällar vid vattnet..och även till havet och RHODOS senare i sommar...o GOTLAND...vi får hoppas vädret håller i sig!! För det här var ju superhärligt!!!



Möhippa :)

Publicerad 2011-06-06 21:38:34 i Det där lilla extra,

I helgen var det dags igen och denna gång var det Cattas tur att bli kidnappad och ompysslad ;) vilken heldag vi hade, verkligen helt super! Vi överraskade donnan strax efter 9, sovandes som ett litet barn :) fick slänga på sig lite kläder och sen iväg på första äventyret för dagen!!



PAINTBALL!!

Catta var i sitt esse och körde all-in, det var riktigt skoj! Vi körde i flera heat-omgångar a 10 min med olika uppdrag varje gång.

Efter det åkte vi vidare till Djäkneberget där vi avnjöt en lunch och spelade shotkubb, Catta genomförde en hel del uppdrag och allmänt hade det bra..mycket sol, sol, sol :)





Tiden rann iväg och vi sprang vidare mot nästa äventyr och uppdrag...vi hamnde på Stadshotellet där vi fick duscha, byta om och relaxa. Välbehövt efter daqen må jag säga.

Kvällen började på Bill o Bob med middag, drinkar och efterrätt för att sedan dansa loss på BMB :)






Baby you're a firework!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela