Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Lite sjukling..

Publicerad 2012-02-27 19:22:49 i Bara jag,

Vaknade med täpptaste (är detta ens ett ord?!) näsa sedan jag kan minnas..tungt att andas och snoret rinner..inte så trevligt jag vet. Tröstar mig med te och att mello nu finns att njuta på spotify...det gillas!

Överkörd...

Publicerad 2012-02-21 08:32:35 i Bara jag,

Är helt slut i kroppen...behöver sova...känner mig överkörd och påbackad igen :( och då är detta egentligen en kort dag men med möte så blir det en lång..hoppas jag kan vila mig lite mellan jobbet..först 9-14 sen tillbaka 17-19. Hoppas verkligen tröttheten springer ifrån mig och det kommer lite energi istället för mötet ikväll kan bli riktigt intressant!!

Wish me a good day!! I wish you!!

Fuskat...

Publicerad 2012-02-18 16:59:58 i Bara jag,

För en gångs skull så har jag gjort något som inte tillhör det vanliga. Jag har fuskat inför kvällens mello och tjuvlyssnat på bidragen på svtplay och jag måste säga att jag är lite besviken!! Inte en enda låt än så fastnat!! Första omgången var ju bäst helt klart..blev helt kär i Loreens låt..och David Lindgrens låt förra veckan kommer ju gå på repeat när det väl är möjligt sen :P Lite tråkigt att det ska vara flera deltävlingar när bidragen inte håller lika hög klass programmen igenom..menmen..smaken är väl som det brukar sägas. Så länge kan jag lyssna på denna...också mycket bra! :)

Insikt

Publicerad 2012-02-15 16:50:17 i Det där lilla extra,

Har mer eller mindre insett att jag kommer inte träna. Mycket tappert försök av mig tidigare att peppa, jag inser för varje dag när jag kommer hem och inte ens tittar åt träningskläderna att det kommer inte att hända..haha..jag och karaktär :P Det blir när det blir helt enkelt!

Har landat i soffan nu och känner att om jag inte aktiverar mig snart så är risken att jag somnar :P Städa lite är tanken innan jag får besök av en kär gammal vän på middag..får se om jag hinner med (prioriterar) städningen eller inte..finns ju alltid en dag imorrn..och övermorrn..och dan efter det osv ;)

Säger också grattis till kära mor som idag fyller år!!! och hoppas hon har det bra i värmen (the lucky basterd ;)

På is...

Publicerad 2012-02-07 16:30:46 i Motion,

Bloggen har som tidigare hamnat lite på is, mest för att det har varit mycket som hänt och jag har inte prioriterat helt enkelt. Väldigt vanligt för att vara jag :P

Går upp och ner med träningen, inte kommit igång än. Förra veckan var min partner-in-crime sjuk och denna vecka var det min tur. Hoppas det går över snart så jag kan komma igång! Vet dock att då måste (ogillar att använda detta ord!) det ske så fort jag är frisk igen annars kommer jag aaaaldrig ta tag i det..tiotusenursäkterna kommer fram och det vore ju mindre bra. Så pepp pepp att jag kommer igång!! Om jag skriver det ett antal gånger och säger det högt ett par till kanske det händer :P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela