Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Snart så!

Publicerad 2012-01-19 20:16:21 i Motion,

Känner träningssuget mer och mer..snart så är även jag igång igen..motivationen börjar komma tillbaka och det gillas!! Rätt musik, pepp pepp och rätt driv så kommer det här bli toppen!! Kan man ju hoppas iaf ;)

Känner även att jag saknar att dansa..var ett tag sen nu..hmm..se om jag kanske kan pressa in ett danspass i träningen. Kommer haka på fröken Eriksson till och börja med..skön med någon som är van i gamet och passen hon går på känns bra även för mig. Mest lockande är nog indoor walkingen..hoppas bara det är grym musik så man kan pressa till max!! Säger jag nu som inte har tränat på snart ett år..haha..inställningen är väl halva vägen eller?!

Kastering...

Publicerad 2012-01-11 19:48:48 i Hundlivet,

Imorgon är det dags. Rocky ska få en kemisk kastering. De sätter in i ett chip i nacken som förhoppningsvis ska göra honom lugnare. Häromnatten var bedrövlig. Jag vet inte om han var värre för att det var fullmåne, man vet aldrig. Han gnällde, ylade, muttrade, skällde, skulle ut på baksidan HEEELA tiden, sprang fram och tillbaka från ena dörren till andra.... Sömnen fanns inte om vi säger så. Det resulterade i att han fick sova borta en natt för att kunna få lite lugn och ro vilket han fick och igår var vi borta på kvällen och hans kvällsprommenad gicks på annat håll så han sov som en stock sen..matte very happy :D

Känns skönt att göra kasteringen kemiskt, där räcker chipet lite över ett halvår så får vi se hur han reagerar. Hoppas på det bästa!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela