Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Ordets betydelse

Publicerad 2009-10-31 13:55:37 i Funderingar,

De här orden kan man läsa
De här orden kan man höra
De här orden kan man leka
De här orden kan man göra

Man kan bli glad av ord
Man kan bli arg av ord
Man kan bli retad av ord
Man kan bli tröstad av ord

Man lär sig förstå med ord
Man lär sig förklara med ord
Och orden hjälper oss att leva med varandra

De handlar om mig
De handlar om dig
De handlar om oss människor och om vår värld

Här är mina ord
Du får dem
Nu är de dina

Gillar just nu...

Publicerad 2009-10-28 17:08:32 i Bara jag,

mina nya kläder...bland annat denna tröja :)

 

och Melissa Horn som skrålar i högtalarna...lagom höstigt och mysigt :) Tänkte jag skulle länka in ett klipp men det ville sig visst inte...ladda spotifyen eller sök på youtube :)

ska plugga lite nu sedan kommer Nicolajs :)

önskar er all en mysig onsdag :)

 

Helgen...

Publicerad 2009-10-26 14:01:15 i Nöjen,

har gått i ett!! Har haft besök av Nicole och Monica, kollat handboll, ätit gott, myst på stan osv. På lördagskvällen gled vi över till Sala och hälsade på de andra pinglorna, mkt trevligt!

Idag är det första dagen på det sk höstlovet, även fast jag inte är så värst ledig så känner jag mig ändå det, förmodligen för att vi bara har en lektion den här veckan och det ska läsas två kapitel till det. Nu på förmiddagen har jag varit iväg till frisören och klippt och färgat mig, mkt skönt, var dags igen. Alltid skönt att gå därifrån och känna sig lite fräschare!

Ska kila över till Ida nu en sväng och umgås lite, va länge sen, mkt att prata om :) och sen blir det att strukturera upp tentan lite också, vill gärna bli klar den här veckan så jag kan koncentrera mig på nöje i helgen och matte nästa vecka så vi hoppas att flitens lampa kommer att lysa!!

Här kommer helgens låt på nå vis, i gott sällskap i bilen på hög volym och allsång för hela slanten..funkar finfint! ;)

Ledighet :)

Publicerad 2009-10-22 17:47:05 i Bara jag,

Äntligen är större delen av denna vecka avklarad och jag är "ledig", ledig i den bemärkelse att jag endast har en lektion nästa vecka och inget jobb, mkt skönt :) blir bara fokus på tentan så jag hoppas jag har disciplinen att göra klart den nu när jag faktiskt har tiden!

Klarade även första matte tentan with flying colours...mkt bra :)

Jobb imorrn, sen fika på stan och sen ska jag hämta Nicole nån gång vid 19 på stationen, darling kommer hit hela helgen och ska umgås :) vi gillar!! Skoj och träffa Monica och Nelly också :) Handboll är ju inte min grej men jag stödjer gärna de jag känner..heja heja!! Imorrn kväll blir det bara mys framför tv, har jobb som väntar lördagsmorgon så det blir inga större utsvängningar där. Får vi se vad lördagskvällen har att erbjuda, måste ju träffa mina andra pinglor också :) det där ordnar vi eller vad säger ni :)

Städtorsdag är ju här (fast den inte infunnit sig på vääääldigt länge nu, ajaj menmen) så jag ska väl vara lite duktig och plocka undan här hemma iaf och sen laga lite mat sen blir det soffan för hela slanten :)

<3

Jag är grym!!!

Publicerad 2009-10-19 22:39:15 i Bara jag,

Haha...ibland måste man få säga så :) Är grymt stolt över mig själv idag. Har för en gångs skull lyckas vara klar med en uppgift en hel dag innan inlämning, klapp på axeln för det :) Tillhör inte vanligheten hos mig, brukar för det mesta slita av mig håret in på småtimmarna dagarna innan, så detta känns väldigt bra!

Har förövrigt hunnit med att jobba idag, handlat, lagat mat (storkok så jag har matlådor ett par dagar framöver), tvätt och skrivit sammanfattning till onsdag :) en mycket produktiv måndag med andra ord. Hoppas vi att flytet håller sig framöver!

Natti natti :)

Tema Troll :)

Publicerad 2009-10-18 17:49:56 i Det där lilla extra,

Igår kväll spenderades kvällen på Skjutbanegatan med dryck, snacks och gott sällskap och temat denna gång var troll :) och fina var vi :) Uttryck som uppstod under kvällen som kommer få mig att skratta många gånger till var exempelvis:

 - ett finare ord för nej - NJET (rätt ord var avböja)
 - kärlek är en typ av detta, ordet finns även som en läsk, i början med ordet frukt i slutet - FANTA!! (ordet vi sökte denna gång var passion)
- ANTILOOP!! (Anette du får friska upp minnet i vilket sammanhang det var, minns inte men kul var det )

och mycket mycket mera...tack supermycket för en härlig kväll :)

Under helgen har jag även hunnit med ett besök i Sala och grattat Fia, Emy och Evelina och hängt med Sandra :)

Igår eftermiddag var det dop för lilla Vilma i Domkyrkan, det var väldigt vackert och trevligt :) Fick även träffa min kära Anna :) Inte långt kvar nu innan vi ses igen :)

Här kommer en blandad kompott av helgens händelser, enjoy!

   



Diggar att larmet satt kvar =)  

 

Vardagslyx!

Publicerad 2009-10-15 20:47:40 i Det där lilla extra,

Detta ska införas mer, det är skönt och behövs många gånger mer än vad man tror. En kort paus från vardagen och bara ge sig själv några minuter av avkoppling är guld värd, ännu bättre när man får göra det i gott sällskap :) tack för det!! och som vi sa..varför gör man inte detta oftare? en gång i månaden lär vi få in en rutin på detta!

Jag rekommenderar alla att ge sig tid att vardagslyxa det, en bit god mat, en kopp té med tända ljus, eller som jag i dag, ett romerska bad med bastu :) vad är din vardagslyx?

Söndagsmys :)

Publicerad 2009-10-11 19:45:27 i Bara jag,

Har nu på kvällskvisten bakat bullar och toscakaka hos Fia, blev mycket bra :) vi är så husliga :)

Igår kväll var vi hos Erik på avskedsfest på Skuggan...det var mycket skoj, tack alla för det och Erik hoppas du kommer trivas i Estocolmo :)

Helgen har för övrigt varit bra, synd att den är över bara...ser inte framemot veckan som kommer, hoppas svenskan är bättre denna vecka än förra...annars vet jag inte hur jag ska överleva den här kursen :S

Nu ska jag mysa vidare lite med nybakt och en kopp te :)

   

Skrik och Panik!

Publicerad 2009-10-06 16:04:50 i Skolan och sånt,

Redo för tjänstgöring!!! Aahh..det är verkligen så det har känts de tre senaste dagarna inför denna svenska uppgift. Tycker verkligen inte om när stressen och paniken tar över och jag låser mig helt över en uppgift. Idag har jag skrivit en del (men långt ifrån allt) och det känns väl som jag har någorlunda koll på läget för stunden. Ska strax sätta igång igen och fortsätta och förhoppningsvis komma en bit till på vägen. Efter ha läst lite mer idag och läst om en del texter så känns lite bättre...kommer nog inte hinna med allt till imorgon men då får det vara så, tänker inte gräva ner mig för det, kan inte göra bättre än så här just nu känns det som och det får duga. Nu kör vi!!!

Tjejkväll!

Publicerad 2009-10-04 13:09:45 i Det där lilla extra,

Gårdagen var sjukt kul!! Blev hämtad ca 20 och vi körde hem till Anette och tjejkvällspartajande :) satt och snackade, poppade sjukt bra musik (eller vad säger du anette ;) ) och sen bar det av till BMB. När vi kom dit var det lugnt med folk men sen bara vällde det in..träffade ingen kändis så men det va sjukt kul ändå...vi skakade rumpa ;) tack alla inblandade för en kul kväll, blev succé!! och det bästa av allt är att jag mår som en prinsessa idag :)

Under eftermiddagen träffade jag min käraste Maria också...vi tog en sväng på stan och käkade på gränden, supergott :)

Idag blir det näsan i boken som gäller..har två böcker som ska läsas och skrivas om till på onsdag så det är lika bra att sätta igång..

Kanelbullens dag är det visst idag också...hmm..får se om man kommer över nån lite senare kanske...måste nog ta en sväng till ICA och handla också...men det får blir en senare bekymmer!

Fick inte med mig kameran igår heller tyvärr men det kommer nog att ploppa upp lite bilder under dagen så jag får låna av nån annan..haha!


Temat var kjol/klänning och detta blev min outfit, svart kjol med svart topp  helt ok :)

Minusgrader!!!

Publicerad 2009-10-02 06:47:34 i Det där lilla extra,

Nu finns det verkligen ingen återvändo...hösten och kylan är här. Nu på morgonen när jag kikar ut är det minusgrader och bilar måste skrapas...vill verkligen inte inse..hehe..

Pratade i telefon med denna härliga tjej igår eftermiddag...var alldeles för länge sen..varför då egentligen?? det är ju bara att lyfta luren och ringa..sen måste du ju va hemma förstås men det går ju att tajma in. Det var vilket som väldigt trevligt och det ska vi göra om, vi ses ju redan på lördag även om det bara är en snabb visit.



Dags att göra sig iordning för dagen, jobbet kallar!! (längtar till nästa veckan när det blir lite lugnare i skolan och man får sova mera...det här med tidiga mornar har jag vant av mig med..haha)

Ha en bra dag :)

1 oktober 2009

Publicerad 2009-10-01 15:40:53 i Bara jag,

Redan oktober...idag är det officiellt höst. Höststövlarna på och jag var redo för salstentan. Det gick hyfsat bra ändå måste jag säga med tanke på hur jag förberett mig, på nå vis så sätter det långt där bak. Gäller bara att ta fram det och sortera ut hur det ska användas. Gick först av alla i det klassrum jag satt i..haha..menmen..hade ju fyllt i alla frågor och hann kopiera upp en bok under tiden jag väntade in resten.

Drog även en kort sväng på stan med lunch och lite shopping..kom hem med två toppar och en mössa :) har lagt undan två par byxor också..ska ner och kika på dom igen imorrn..tror iaf att ett par får följa med hem...väldigt roligt att handla kläder nu när de sitter lite mer som de ska :)

Nu blir det att plocka undan lite här hemma...är ju trots allt städtorsdag idag och sen blir det vila resten av kvällen..är så jäkla tung i huvudet efter tentan och så. Imorrn är det tidig morgon som gäller och sen en efterlängtad helg :)

                                                                                 :)




 Trötter..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela