Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Bakläxa

Publicerad 2010-09-29 18:44:52 i Jobb,

Blir så jäkla trött på mig själv...att jag inte lär mig...idag är jag så där härligt mör i ryggen igen, känns som den ska gå av. Jag måste inse att jag inte kan arbeta som jag gör..lyft hit och lyft dit...benböj istället för med ryggen...jag vet ju allt det där men ändå gör jag fel....aaarrrrhhhhhh

Suck!

Allvarligt

Publicerad 2010-09-28 17:12:07 i Bara jag,

Efter jobbet idag hade jag ett ärende ner på stan, skulle in på banken, göra en insättning. Kommer in och ser att nr 106 behandlas, går snällt fram och ta mig en kölapp...nr 156 fick jag. En äldre man kom fram och gav mig sin lapp, nr 146, tack tack. Undra om jag hinner gå ett snabbt ärende under tiden tänkte jag och samma sekund som jag tänkte vända på klacken ser jag hur det ändrades på tavlan, 107, 108, 109...till 121(?!?). Hur vet jag inte men inte fan tänkte jag gå iväg nu för att mista min plats...det kunde ju hända att min tur kommer strax...men icke det. Fick vända mina 45 minuter för någon stjärna tog 35 min på sig. Tacksam för att jag sällan, typ aldrig, behöver besöka detta fantastiska ställe. Och på vägen hem fick jag även brottas med en härlig motvind...tog dubbelt så lång tid att komma hem än vanligt och dum som jag var tog jag en annan väg hem än vad jag brukar, där det var mer öppet och vinden välkomnade mig så varmt...

Jajaja...den var eftermiddagen det...nu iväg norrut i staden för te och mys!! Denna gång blir det bilen ;)

Måndag

Publicerad 2010-09-27 20:30:07 i Jobb,

Denna dag har gått i ett svep, jobb 9-17, hem, handla, äta, duscha och nu soffan. Jobbet har verkligen gått super idag..och det känns bara så bra..jag börjar hitta min plats och det känns fantastiskt :)

the due

Natteblunder

Publicerad 2010-09-25 01:44:09 i Funderingar,

Måste vara övertrött eller hög på sockerintag eller nått, brukar inte vara vaken vid denna tid bara så där..vet inte riktigt..det spökar i skallen tror jag..många tankar fram och tillbaka..känns inte riktigt som den här veckan har existerat. Den har bestått av jobb och min onda rygg känns det som, jag har glömt världen lite granna. Jag antar att det måste få vara så ibland så man kan plåstra om sig själv också utan att känns samvetet som pockar på..hhm antar att det här bara blev en massa svammel...men just nu är det lite så...måste komma ikapp på nåt sätt.

Idag har jag vilket fall haft en ledig idag och den har varit mycket bra. Jag är glad för er som finns och vill vara i min närhet..kärlek till er ♥

Bättre

Publicerad 2010-09-23 20:21:55 i Bara jag,

Ryggen börjar återfinna sig igen, jag har lyckats motionera..det känns bättre!! Har ledig dag imorrn och jag ska verkligent ta vara på det. Sova ordentligt inatt och bara ta det lugnt imorrn...men inte utan skojigheter förstås..återkommer mer imorrn..nu idol :)

Det känns nu...

Publicerad 2010-09-21 15:49:04 i Bara jag,

Är inne på sjätte (??? nåt sånt) arbetsveckan nu och jag kan säga att det känns verkligen. Inte på humöret eller orken utan ryggen, min arma rygg och svank..känns snart som den ska gå av... :( detta måste jag ta tag i...ej hållbart...suck suck suck för denna gnällstund..

Hembakat

Publicerad 2010-09-15 18:16:20 i Om ditt och datt,

Har idag gett mig på att baka tekakor. Har genom åren varit grymt bortskämd med att få mors supermumsiga tekakor till och från när frysen skrikit tomt men nu fick jag för mig att ge mig på det själv! Det återstår att se resultatet..det står och jäser i omgång nr 2 as we write... :)

Söndagsutflykt

Publicerad 2010-09-12 19:02:56 i Om ditt och datt,

Vi tog en tripp idag, jag och darling, närmare bestämt Barkarby Outlet och Kista Galleria. Darling kom hem med ett par jeans och vi en löpare till köksbordet. Bra shoppning va ;) Mkt trevligt var det iaf!!

Under eftermiddagen har Marcus, Ida och Vilma var här på besök. Nu har darling kikat klart på fotboll och jag har plockat ihop en hög med diverse som jag tänkte läsa mig igenom men jag är sååååå trött!!! Vet inte var det kom ifrån men så är det!

Trevlig söndag på er!!

Mys!!

Publicerad 2010-09-11 19:46:55 i Det där lilla extra,


detta fick jag idag av min vän Emma...tack tack <3


jag och älskling har gjort bananplättar med vaniljglass till....mumma!!

Lördag!!

Publicerad 2010-09-11 09:50:20 i Det där lilla extra,

Vaknade utvilad ca 8.30...sweeet :) Har klivit upp, käkat frulle, läst tidningen, plockat ur diskmaskin och sätt i en tvätt. Sjukt skönt måste jag säga!! Ska snart sätta igång och köra mig iordning för dagen..blir en tripp ut till Mossan för att fira bästa Sandra som fyllt år!!! :)



Grattis darling!!!!

En sån dag

Publicerad 2010-09-09 19:56:44 i Bara jag,

Idag var en sån dag när jag inte kände att jag gjorde mitt bästa...det brast...jag blev arg..och jag är mindre nöjd kan man säga. Jag bad om ursäkt och har verkligen reflekterat över vad som hände och tänkt till och ska inte göra på samma vis igen. Känner att det har varit mycket på sistone och som person klarar man inte allt, och jag är väl en sån som tar på mig mycket också och tycker mig klara av det, höga krav. Ska bli bättre på att säga nej och se mina begränsningar. Risken är annars att hålet i min mage bara blir större. 

Nu ska jag koka mig en kopp te till och mysa ner mig i soffan till ett avsnitt av idol :) och hoppas på en bättre morgondag!!

Puss på er! 

Pänsisträffen

Publicerad 2010-09-05 14:30:51 i Nöjen,

Har ju glömt att skriva om träffen förra lördagen!! Var som alltid trevligt och vi höll på in på sena timmen..hehe. Regnet stod som spön i backen så Karolina ringde fint efter en taxi och när jag gick ut för att möta upp den hade visst regnet upphört...menmen..jag åkte hem ändå och tog hem cykeln dan därpå!

Här har ni resten av gänget :)

   




(bilderna är lånade från de andra tjejorna)

Operation städning

Publicerad 2010-09-04 15:50:00 i Hemmet,

Gick upp ca 13 idag efter ha sovit mycket gott :) Va ju iväg till Arlanda inatt igen för att hämta hem de härliga föräldrarna :)

Hittills har jag plockat undan och fått i mig mat. Kände att jag hamnade i matkoma *isch*. Ska ta mig en kopp kaffe för att sen ta mig an dammsugaren, här ska det bli rent!!

Färdig lärare!!!

Publicerad 2010-09-03 16:57:15 i Skolan och sånt,

Sista tentan är godkänd och ingen är gladare än jag :) och Malin ;) Nu blir det till att ansöka om examensbeviset så är 3,5 år avslutat :) jippie!!!


(Jag och Malin på Ullevi juli 2010)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela