Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Im on the edge of glory..

Publicerad 2011-05-29 23:15:22 i Bara jag,

Nynnar vidare på Gagas nya album...very nice! Är vaken betydligt senare än vanligt. Antar att det faktum att jag fick sova till 10 imorse och sen tog en kvällsprommis satte igång min kropp. Har på Miss Secret Agent 2 i bakgrunden..hehe..gillar dom filmerna. Har även bäddat rent innan jag kröp ner, så skönt att lägga sig då. Prinsen tyckte inte det va lika skönt och ville bädda om..haha..jaja...måste avvänja honom så han sover i sin egen säng även på nätterna..samtidigt är det mysigt sällskap innan storprinsen kommer hem...aahhh...i-lands problem ;)

Om jag inte sagt det innan säger jag det nu..det är BARA 22 arbetsdagar kvar till semestern!!! HELT SJUKT!!

Natti natti så jag kommer upp imorrn ;)



Thailand mars 2011

Morsdag!

Publicerad 2011-05-29 14:28:05 i Det där lilla extra,

Har vart ner på stan och fått naglar fixade, blev super!! och ny tid är bokat inför midsommar och bröllop sen, perfekt :)

Rocky skulle fått träffa sin syster idag och leka idag men tiden finns inte riktigt har vi upptäckt så vi ska åka och hälsa på i veckan..ska bli spännande..dom är verkligen kopior av varandra :) jag och prinsen ska strax åka över till mor och far på mat och fika sen får vi se vad eftermiddagen bjuder på. Killarna ska ha filmmaraton så ev är jag utkörd..haha..men det löser sig alltid.

Sitter och lyssnar in Lady Gagas nya album..helt klart ett nytt sound..jag gillar't..surprise va ;)

Ha en super söndag!!!



Globen maj 2010..magiskt!



mor min är duktig på att gömma sig när kameran kommer fram så det fick bli denna när prinsen är liten...sötnöt

Missförstånd..

Publicerad 2011-05-28 13:34:19 i Bara jag,

Jag hade uppfattat tiden 8.55, min nagelkvinna 8.25. Hon väntade, jag väntade, väl 9.25 kom jag upp till studion och där stod hon. Vi skulle ha setts utanför och jag stod där men hon såg mig inte.Vi pratade och det var ju inte så skoj..mindre kul både för henne och mig att gått upp tidigt, på ledig lördag dessutom...aarrrhhh. Menmen..allt har en förmåga att lösa sig och snäll som hon är, kommer honn in extra imorgon på sin lediga söndag och fixar mina naglar...är TACKSAM!!

Hör att tvätten är klar...suck..ena prinsen sover i sovrummet (ska väcka strax) och den andra ligger med mig här i soffan på rygg och snarkar..haha..mina killar kan sova ;)

Arbetet fortsätter..

Publicerad 2011-05-24 16:59:41 i Hemmet,

Häromkvällen ringde mor och sa att de kommer förbi och lägger jord och ska strö ut gräsfrön så vi vet. Ok sa vi och vips var vi igång igen :) Skönt med driftiga människor i närheten :)



först var det visst någon annan som ville ha en del av kakan..haha



mys :)

Hemmafix

Publicerad 2011-05-22 18:56:34 i Hemmet,

Hela helgen har vi arbetat i trädgården. Vi har haft båda föräldraparen till hjälp..tack för det!! Tillsammans har vi rensat ogräs, tagit bort två fruktträd, klippt häckar, rensat rabatter och satt upp skärmar för vår förlängda uteplats :) Kul att det börjar hända saker nu!! Nu hoppas vi bara på att gräsmattan ska kunna ta sig med rätt näring, vattning osv.



no trees



framtida soldäck :)



Här ska det planteras potatis och sallad :)

Björnö

Publicerad 2011-05-19 21:31:13 i Jobb,

Denna dag har varit helt fantastisk!! Barn är fantastiska!! Vilken glädje, entusiasm och kreativitet dom har haft!! Som vi har lekt verkligen heeeela dagen. Jag åkte ut dit till strax före 8 och jag hann inte mer än att komma på plats så kom även första barnen och dagen var igång. Vid förmiddagsfikat kom några enstaka droppar, sen lite till och sen några fler så vi spände upp en presenning som vi hade med oss mellan några träd och så la vi sittunderlag under, supermysigt!! även om det inte regnade längre var det fler av barnen som fortsatte fika och satt därunder och bara myste. Så kul att stå bredvid och bara få se och uppleva en del av vad de upplever. Sen åts det naturligtvis lunch och mellis där ute. Jag åkte ca 16.15 med några grejer tillbaka till förskolan medan Martin var kvar med de barn som ännu inte blivit hämtade. Vi har varit på en och samma plats hela dagen och som vi har lekt massor! Det fanns inget stopp för barnens fantasi, lek och samspel!! Mer sådana här dagar säger jag!!!

Jag älskar mitt jobb!!

Rocklunda

Publicerad 2011-05-18 20:21:00 i Motion,

Mötte upp Sara utanför Friskis och begav oss mot spåret. Hade mig med prinsen och hoppades att han skulle vara på prommishumör och det var han!! :) Vi gick/sprang 5 km och prinsen ledde vägen. Skönt att veta att hans korta ben orkar med ;) Gillar verkligen att gå där uppe, trevliga spår och det finns många att välja mellan och backarna är inte nådiga!! Men det är ju bara bra ;)

Ska till och packa lite nu inför imorgon, vi ska vara ute på Björnön heeela dagen..it will be great :) Förskolans dag here we come!!



vår prins han kan le ;)



en smula trött..hehe

Bästa Malin Karlsson

Publicerad 2011-05-18 19:32:31 i Favvo,

Kom till Västerås och hälsade på i helgen!! Superskoj att vi äntligen sågs igen!! Nu ska vi bara sammanstråla med de övriga töserna också :) Helgen bjöd på dricka, dans, snack och umgänge...i löööve it!!



tänk att det nästan är 2 år sen sist?!?

Tacksam att veta att det INTE dröjer lika länge till nästa gång!!

Tack brudar för helgen!! ♥

Magjävel

Publicerad 2011-05-11 16:09:19 i Bara jag,

Igår kväll fick jag VÄRLDENS magknip..höll i FÖR LÄNGE och la dessutom till ett illamående..super..NOT. Sov gott hela natten, vaknade finfint. Åt frulle och på väg till jobbet kände jag hur det körde i magen...tänkte inte nu igen men det gick över TACK O LOV!

Men turen höll inte i sig..:S hann knappt påbörja min rastprommenad innan skiten satte igång..jag som skulle jobba till 15.30 och sen fixa naglarna på stan. Tog en tablett mot halsbränna, avvaktade en halvtimme och tänkte att det skulle avta men icke så det var bara att ta sig hemåt. Här hemma har jag fått i mig en kopp blå bandssoppa som värmde och gav vätska, besökt det heliga rummet (toan alltså) och sovit en snabbis i soffan. Känner fortfarande att det kör lite men smärtan är borta. Fick boka om naglarna till tisdag nästa vecka istället..lite surt att hon inte kunde tidigare men så är det.

Gjorde apotekets magtest på nätet oh fick några tips på hjälpmedel. Har även läst mig till att äta mer fibrer, dricka mycket vatten, äta råa grönsaker och motionera mycket är att föredra. SÅ JAG FORTSÄTTER MED DETTA!! och hoppas på bättring...är inte roligt någonstans :(

Hemma-färgning

Publicerad 2011-05-10 17:04:04 i Testar och tipsar,

 
före


efter omgång 1


efter omgång 2

Man ser verkligen hur de ljusa slingorna försvinner och jag får en mörkare mer jämn färg. Me like alot! En hårinpackning med färgpigment i, räcker till många inpackningar och håller ett par tvättar. PERFEKT när man bara vill fräscha till håret, för 198 kr burken. REKOMMENDERAS!! :)


denna använde jag då :)

Moundaaay

Publicerad 2011-05-09 20:51:30 i Bara jag,

Skrev ett inlägg igår som verkar ha försvunnit ut i cyberspace o inte ut på bloggen! Drygt menmen! Det stod mest att helgen bestått av sol sol SOOOOLL!! Skönt att bättre på lite inför sommarn!

Idag var jag alldeles för varmt klädd, har inte kollat hur prognosen ser ut för imorrn o veckan men jag ska ladda med luftigare och kortare byxor! (tajta jeansleggins inte att rekommendera en dag som denna!)

Näsan är täppt som bara den, kombination av förkylning och pollen skulle jag tro, ska peppra på lite med spray nu och sen bädda ner mig och prinsen i sovrummet o kika CSi och NittiLeaks...skönt med måndag :D

Värmen är tillbaka!!

Publicerad 2011-05-08 20:25:50 i Favvo,

Vilken kanon helg!! Satt ute större delen igår här hemma med Sara, en kopp kaffe och lite fika och snacka massa. O idag blev det Sala med Sandra, Sofia och Sara..superhärligt...längtar tills det blir klart här hemma på baksidan så man kan steka ordentligt!!! Det vill säga så länge värmen håller i sig..hörde att regnet är på ingång..en dag ok men inte mer! ok?!

Nu på kvällen tog vi oss till en lekpark och mötte upp Ida, Anna och Vilma på lite fika och lek..väldigt trevligt...framöver får det bli mycke häng när Anna och Svante blir västeråsare...wiieee :)

Ska krypa ner i soffan nu och njuta sista innan darling ska till jobbet och jag och prinsen lägger oss :)

Vart tog värmen vägen??

Publicerad 2011-05-01 10:39:14 i Om ditt och datt,

Det är KALLT ute må jag säga!!! Jäklar vilken vändning från förra helgen när solens strålar värmde som bara den. Satt ute i shorts o tub och nu har jag dubbelt lager på mig..seriöst?? Lika igår när vi va på stan höll vi på att blåsa bort av kyla..jisses!! Det blev verkligen en heldag på stan..supermysigt! O det blev ju en del shopping..när jag väl kom igång fanns inget stopp...i lost control..haha..välbehövt dock!! Blev lite nytt vår/sommarfräscht till garderoben. Ett plagg ska tillbaka och då ska jag nog inhandla bas t-shirts på Åhlens som Fia köpte, kan vara perfa till jobbet just nu.

Blev även en hårinpacking med färgning i för att fräscha till lite nu mellan klippningarna, spännande och se vad det blir för resultat på det. Återkommer!!

Efter stan var vi helt slut i fötterna, inte vana att gå så där..haha så jag och Fia landade i soffan med en kopp te för att värma oss lite. Sen blev det middag och efterrätt...så gott..tack vännen!!

Hittills idag har jag och prinsen bara tagit det lugnt i soffan..han sov till 8.30...det går bra nu :D Ska försöka ta oss ut en stund på baksidan och greja lite så fort solen kommer fram..är ju så jäkla kallt annars som sagt!

Hörs senare!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela