Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Surigt värre

Publicerad 2011-02-23 21:53:07 i Bara jag,

Har haft en sur mage i två dagar nu med krampattacker..INTE KUL!! Tydligt att stressen pockar på. Kan förstå till en viss del för det är en del just nu, har varit och kommer bli men brukar kunna hantera det ändå i de flesta fall. Hoppas det är övergående. Hoppade träningen igår men kom iväg idag. Vattengympa var mkt bra och än så länge är magen glad så hoppas den fortsätter så!!


"Äventyret"

Publicerad 2011-02-20 15:03:25 i Det där lilla extra,

I fredags kväll satte vi oss i bilen och åkte ca 5 mil norrut till Virsbo för att kika på denna lilla skatt:



Han till vänster ska inom kort bli vår nya familjemedlem!!

Välkommen Rocky :)

Freeedaaaag

Publicerad 2011-02-18 18:12:13 i Det där lilla extra,

Denna vecka har verkligen sagt svisch! Första veckan som Björn har gått super!! Barnen har tagit väl hand om mig :)

Har fått i mig lite kvällsmat nu och ska strax iväg på lite äventyr...uppdatering kommer!! ;)

Tisdag

Publicerad 2011-02-15 07:56:30 i Favvo,

Börjar inte förrän 9 idag så jag njuter av en lång frukost och musik i öronen. Som jag har poppat på med bra musik!!! Laddar redan inför kvällens pass :) Jobbar "bara" till 14 idag så det blir verkligen en kort dag. Får se om vad denna dag bjuder på...dag 2 som Björn snart då :)



blommorna...



och kortet från igår :) ♥

Ha en bra dag!!!

14 februari

Publicerad 2011-02-14 21:40:53 i Det där lilla extra,

Alla Hjärtans dag. Min första dag om Björn. Jag har from idag bytt avdelning och jobbar nu med de äldsta barnen på förskolan. En ovan och bra känsla. Detta kommer bli spännande :) pysslade ihop ett kort till min älskling så klart :) hade röda rosor på bordet när jag kom hem...sötis!!!

Måste även säga att Lady Gagas nya Born this way är grym!!!! Youtuba people!! och även Spotify såklart!


Hoppas ni alla haft en bra dag!!

Möhippa

Publicerad 2011-02-13 10:30:41 i Det där lilla extra,

I lördags var dagen äntligen här!! Vi fick ha möhippa för Sara :) En hel dag med en blandad kompott av klättring, zumba, bubbel, quizz, provsmakning, jacuzzi, middag...ja ni vet...allt sånt en möhippa ska innehålla!! Tack alla inblandade för att ni gjorde en superdag för Sara!!









???

Publicerad 2011-02-06 12:37:56 i Funderingar,

Svårt att sätta rubriken idag...bara massa snurr i skallen och noll koll. Vet egentligen inte varför jag blir så berörd? Kanske inte borde bry mig så mycket. Ändå gör jag det. Kan inte riktigt beskriva känslan i kroppen, det liksom rör runt och känns inte alls bra. Det vill ut någonstans men hittar inte vägen..eller rättare sagt jag vet inte hur jag ska få ur det ur kroppen...som en kniv rakt i hjärtat, förvirring, ledsamt och framförallt by surprise...

Mindre rolig natt..

Publicerad 2011-02-05 11:35:28 i Bara jag,

Somnade efter tolv när filmen var slut...drömmer att jag har värsta magsmärtan och ligger och slår mig själv på magen endast för att vakna till och inse att det inte är en dröm :S nog för att jag haft menssmärta förr men detta var inte kul!! kilar upp och tar två ipren för att kunna somna om. Vaknar igen vid halv 9, fortfarande ont, tar en ipren till och är supertrött efter natten. Har nu varit uppe ett tag och tänkt att håller jag igång lite, äter osv borde det avta. Smärtan i magen har avtagit vilket är skönt...börjar dessvärre vandra upp i skallen. Ska göra mig en kopp te nu och kanske slumra en stund i soffan.

Högvarv

Publicerad 2011-02-02 23:12:46 i Jobb,

Denna vecka är det mycket, möte igår, kurs idag, träning hit och dit, jobb. Känns som en sån där dag när man funkar lite mekaniskt. Allt går på löpande band och man hinner inte riktigt med att tänka till.

Kursen idag var i vilket fall super! Handlade om barns tal- och språkutveckling under förskoleåren som hölls av en logoped. Bra upplägg, konkret, tydlig och många bra exempel. Såna föreläsningar gillar jag som inspirerar mig till att vilja plugga vidare, utforska mera, gräva djupare..haha..kanske skulle ha läst forskningsmetod egentligen så jag kunde forska. Jaja.

Känner att jag tappar orden..skallen är överfull. Bäst att stänga ner och säga gonatt tror jag! 

Sänder en tanke till kära S som ligger inne för  halsen ♥ tänker på dig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela