Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Utarbetad

Publicerad 2010-06-29 21:53:50 i Jobb,

Städning på jobbet två dagar isträck, övertid hit och dit, pollenallergi som ger snuva och rinniga ögon, arbetat i trädgård hemma och rivit framsida...har varit lite mycket nu måste jag säga för kroppen och mer lär det väl bli..:S skönt att veta i bakhuvudet att det väntar fyra dagars ledighet efter morgondagen men först sömn!!

Natti natti ♥

La weekend

Publicerad 2010-06-27 22:41:56 i Nöjen,

Helgen har bestått av umgänge i de olika slag, arbete i trädgården och egentligen bara njutit av att vara ledig :) Låter bilderna för tala för sig själva :)


mumsig jordgubbscheescake

 


vår uteplats


en del av blommorna

  
glassigt värre :)


sommar på hög nivå!!!

Natti mina vänner ♥

Home again

Publicerad 2010-06-25 09:36:17 i Bara jag,

Hemma igen efter ett par härliga dagar på andra sidan..vädret kunde ha varit lite bättre men annars som alltid har jag haft det super!! Myst med tanterna (läs farmor och mormor), småshoppat (två par skor) och lite annat smått och gott :)

Skönt att komma hem och ha TRE hela dagar ledig, lyxigt värre för fröken Nowak. Har ju en del att packa upp nu när allt är hemma så det är ju bara att sätta igång. Igår köpte jag och darling nya utemöbler (eller han köpte jag följde med). När vi packade upp bordet visade det sig vara kantstött :S In med det i bilen och tillbaka till Maxi för att byta. Det fanns bara visningsexet kvar så vi frågade lite fint om det man kunde få någon rabatt. Javisst sa han, antingen rabatt på bordet eller kan ni få två stolar. Tackar tackar sa vi och kom hem med två till stolar :) Under kvällen pysslade vi lite därute och idag ska det fortsättas. Ska strax iväg för att hämta mor min och vi ska handla blommor :)

Hörs lite senare!! :)

Do Polsce

Publicerad 2010-06-20 08:22:54 i Bara jag,

Ja då var det äntligen dags för lite semester, åker till Polen för att hälsa på släkten. Flyget går 13.00 så vi ska inom en timme börja bege oss mot flygplatsen. Lite märkligt att åka dit själv men det ska inte vara några problem :)

På återskrivande mina vänner!!!

Träning

Publicerad 2010-06-15 23:27:16 i Funderingar,

Träning hit och träning dit, många skriver här och där (läs fb) att de varit ute i spåret, på gymmet, på passet på bla på bla på bla...jag önskar verkligen att jag kunna hitta min träning som jag kan genomföra ett par gånger i veckan. Det är ju bara jag som kan ändra på min lathet och bli ett mer aktivt jag..så är det ju..varför ska det vara så förbannat svårt och varför är det alltid latmasken som vinner??

Tror vi ska göra upp en kamp...jag mot latmasken...mycket jag mot jag men ändå..kanske är det som krävs. Nog med svamlandet...måste sova!! Men vi återkommer om detta...vi har ett mission!!


The new me??? Nonononon...så långt får det inte gå (ta bilden med en nypa salt tack)

Sena timmen..

Publicerad 2010-06-15 22:53:35 i Det där lilla extra,

Märker att jag har svårt att varva ner och somna in i tid om kvällarna..märks särskilt på morgonarna när jag knappt kommer upp..och då handlar det oftast om att gå upp vid 8...hehe..:P Tror jag måste vänja av mig vid att behöva sova så mycket...sex timmar borde räcka.

Igår kom jag och Markus iväg och tog det sista och idag hjälpte Lena mig med att tömma det absolut sista till återbruket och en vända till garaget. Nu är lägenheten tom. Städning ska ske imorgon och sen om allt går som det ska får jag lämna ifrån mig nyckeln redan i mitten på juli...vore ju kalas :)

Idag har jag i vanlig ordning arbetat och sen under kvällen vistats ute i Vibo, fick en födelsedagspresent i efterskott..tack så mycket...me like very much :)



Kan även passa på att visa ett till fint armband jag fått nu när jag lyckats ladda lite bilder på nya datorn :)



Jag säger TACK och GODNATT ♥

Sjukling

Publicerad 2010-06-14 16:29:29 i Bara jag,

Har ont i skallen och känns som jag har en golfboll i halsen :S blir att ta det lugnt de närmaste dagarna tror jag...

Har jobbat idag och nu på kvällen ska vi nog köra sista grejerna om min skalle pallar...vi hoppas på det...lite mat först sedan borde det ordna sig.

Hörs lite senare!

P.s nu är mina hemma igen :) :) :)



Kaos

Publicerad 2010-06-13 20:11:50 i Hemmet,

Beskriver vårat lilla hem alldeles utmärkt just nu. Tömde idag igen mellan regnskurarna. Och det är fortfarande saker kvar...jäklarns...menmen...på't igen imorrn och innan denna vecka är slut ska även tömning och städning var det också. Nu blir det mys framför tvn i sängläge..kanske pilla med nya datorn?? :)

Have a good night folks!

Grubblerier

Publicerad 2010-06-13 09:51:11 i Funderingar,

Har mycket i skallen idag...och en del av det som snurrar förstår jag egentligen inte varför jag irriterar mig på. Men det har visat sig att det gör jag och jag bör nog ta tag i det så jag inte kokar över..hhm..lite kryptiskt och så för er att förstå och jag kan inte riktigt skriva ut vad det är heller men jag känner att jag måste få skriva av mig.

Så var det gjort...till en viss del iaf. Nu lite frulle och sen dags för tömning del 2!

B-day + Tömning del 1

Publicerad 2010-06-12 18:23:38 i Det där lilla extra,

Igår fyllde lilla jag år, 26 närmare exakt. Jobbade på dagen och sen blev vi bjudna på mat hos Markus föräldrar..supergott..tackar tackar :) var helt slut efter dagen och fick jätteont i halsen och svettningar..en viss förhöjning av kroppstemperatur kan jag säga...:S fick jättefina presenter av Markus och hans familj...ett par konsertbiljetter och en ny laptop...snacka om att jag tappade hakan när jag öppnade paketet...en kombinerad examens och födelsedagspresent...tusen tack!!!

Imorse sov jag ut riktigt länge och det märktes att jag behövde det...var helt slut som sagt efter gårdagen. Efter lite frulle och så åkte jag över till lägenheten för att börja tömma,fick hjälp av Lena och Håkan, tack så mycket!!! Mitt namn står inte längre kvar på dörren iochmed adressändringen...lite konstig känsla måste jag säga..hehe.

Har packat upp lite kartonger här hemma som ska fyllas på nytt imorrn när tömningen fortsätter, har "bara" byrån i hallen, bokhyllan och garderoberna kvar och sen de möbler som står kvar så inte alls farligt! det gillas!!

Nu ska jag sluta svamla här, darling vill att jag ska spela lite hockey med honom så jag ska göra det innan jag ska kila över till mor och far som kommit hem från utlandet :)

Ciao ♥

Low

Publicerad 2010-06-09 20:22:50 i Om ditt och datt,

Har varit låg hela dagen..känner en förkylning på gång...inte bra..och det märks på humöret dessvärre...sorry alla som stött på mig idag!! Har tack och lov piggnat på mig lite granna...:P

Träffat handledare för examensarbete idag och avslutat med en blomma :) Gjort iordning fredagens efterrätt...ska blir spännande och se hur det smakar :) varit förbi hos mor och far och hämtat diverse krukor som det ska planeras fint i. Fick hem papper från skatteverket om adressändring och första eftersändningskuvertet...är numera officiellt grytabo :) I helgen är det planerat flytt av grejer och sedan städning förstås..hoppas det går smidigt. Nu däremot blir det mys i soffan till Sherlock Holmes! :)

Tröttis

Publicerad 2010-06-08 21:41:12 i Hemmet,

Efter två dagars släpande med grejer är den flicka väldigt trött. Igår tömde vi förrådet på alla saker i princip. Fyllde en kärra med saker som skulle till returen och lite där till. Idag har vi varit förbi lägenheten och hämtat mina soffor och det var inte det lättaste, på något vis kan jag meddela. Dom är stora, tunga och en smula otympliga och särskilt när man ska ner i ett trapphus tre våningar...men med lite hjälp och vilja så gick det bra. Tack till Lena och Håkan som hjälpte oss. Nu ska vi "bara" ställa iordning dom och hoppas på att de får plats så som vi vill ha det. Har insett att mina bokhyllor tyvärr inte får plats någonstans :S så är det någon som känner någon som vill köpa billys bokhyllor i ek hojta till! Jag har ett par stycken...

Nu ska jag ta en välförtjänst dusch och sen nanna kudden..nådigt trött jag är.

Natti natti ♥

The Monster Ball

Publicerad 2010-06-06 18:59:35 i Favvo,

Kan verkligen inte tröttna...ljuvliga toner...



Idag åker mina vänner till Kreta...önskar er en underbar resa så ses vi när ni är hemma igen :)

Studentfirande

Publicerad 2010-06-04 21:48:04 i Det där lilla extra,

Idag har jag varit med och firat Lisa på hennes student :) Grattis till dig!!! Väldigt trevligt att få träffa Anna och Svante igen och resten av släktet :)

Nu har jag småfixat lite inför morgondagen och tänkte mig skriva några rader på portföljen innan det är dags att sova..jobbar imorrn..:S inte så sugen på det just nu känner jag men det brukar ju alltid flyta på.

På återskrivande!!

Fredag

Publicerad 2010-06-04 10:15:39 i Om ditt och datt,

Tror jag har läget under kontroll..någorlunda iaf!! Haha :) Har pluggat lite nu på morgonkvisten och ska snart fixa mig lite innan jag ska över till lägenheten igen..visning nr 3. Sen över till mor och far för lunch innan de beger sig mot Arlanda och utlandet :) Hem igen för att fixa lite inför imorgon och sen till Sala och Lisas student! Får även träffa Anna med sin Svante som är hemma!!! :)

Men först..dags att väcka karln så vi kan äta lite frukost :)

Ha en underbar fredag mina vänner!! ♥

Samlar vuxenpoäng

Publicerad 2010-06-02 23:01:56 i Om ditt och datt,

Har ordnat med adressändring, och lyckades dessutom spara mig en slant då det var billigare om man var student eller under 26 år, är ju varken det ena eller det andra inom några dagarna så det var ju skönt det ;) Har visat lägenheten för två personer idag, den ena tog mindre än två minuter (tittade bara in och knappt det) och den andra tog lite längre. Har en till visning på fredag. Hoppas att den som får den vill flytta in tidigare så jag slipper hyran. Passade på att ta med mig lite mer saker när jag ändå var dit. Alltid bra att få undan så mycket som möjligt när jag ändå är där så det blir mindre sen. Är dock en del saker som ska ses över, packa i separata kartonger som ska förvaras och så vidare och så vidare...men det får bli ett senare bekymmer.

Har skrivit lite på meritportföljen idag och förväntas skriva mera imorgon och fredag. Nu tror jag dock att det är dags att bädda ner sig, kommer behöva all den sömn jag kan få känner jag! Imorrn väntar jobb och utflykt till Djäkneberget hela dagen..härligt värre i detta underbara väder som jag hoppas håller i sig framöver!! Ska tom promenera till jobbet imorgon...det ni ;) inte illa för lilla lata Karolina ;)

Natti Natti ♥

Alltid...

Publicerad 2010-06-01 20:44:07 i Favvo,

Senaste tiden har denna låt dykt upp här och var...den är grym!! Hoppas att den ska ge mig pepp nu inför det sista med allt...pepp pepp pepp!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela