Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Det stavas SEMESTER!

Publicerad 2012-07-29 20:56:15 i Favvo,

Och då blir det inte mycket tid över att uppdatera här. Här kommer ett bildspel på vad jag har sysslat med de senaste dagarna!



Selma - Hugo - Oskar när jag var på besök i Gävle!



Fika o umgänge i Sala


Parken Zoo :)




Besökte Sala Stadspark

På hemmaplan

Publicerad 2012-07-17 23:33:34 i Det där lilla extra,

Då var man hemma igen. Haft en underbar vecka hos familjen. Måste verkligen passa på att ses oftare än en gång på år. Jag vet att jag alltid tänker så efter varje sommarbesök men nu måste jag ta vara på det mer, särskilt när mina damer mormor och farmor börjar bli till åren. Mormor försäkrade mig dock att hon skulle inte upp till himlen än på ett tag med glimten i ögat så hon skulle uppskatta om jag kunde komma förbi oftare :) och jag vet att farmor känner lika.

Har tvättat upp allt sen jag kom hem och ska strax till och packa väskan igen. Har haft två härliga dagar hemma med häng, stros på stan m.m. Jag gillar starkt att ha semester!! Nu disk och sen packning och sen sova..imorrn bär det upp till Gävle ett par dagar för att hälsa på bror, svägerska och mina älskade busfrön ♥



Mina älskade damer - Mormor och Farmor :) ♥

Otursdag eller ej?

Publicerad 2012-07-13 13:21:34 i Resor,

Hade svart att somna inatt. Nar jag vaknade insag jag att det ar fredagen den 13. Sadant har inte berort mig tidigare men nu undrar jag. Drommer fortfarande massor och jag fattar inte varfor, nagongang borde val huvudet fa vila :P

Hittills har i Polenland har jag det mycket bra. Vi halsar pa slakt hit och dit, ater, fikar, ater, fikar osv i vanlig ordning ;) Forsta dagarna var det supervarmt, nu har det svalnat pa nagot. Folk undrade hur mina ben kunde vara sa vita, inte bara en utan flera fragade. Jag har svart att fa farg overlag och mina ben ska ha tur om de far se nagon sol alls sommartid, sa det kan ju vara en anledning. Blir brun-utan-sol nar jag kommer hem ;)

Ut och lapa lite sol nu innan den forsvinner!!

Spänt

Publicerad 2012-07-09 10:29:43 i Funderingar,

Vaknade imorse med en spänd mage. Drömmer så sjukt mycket nuförtiden. Märker att jag bearbetar massor. Saker jag säkert undermedvetet vill ha svar på men vet att så kommer det aldrig bli. Blir ofta osams med olika människor i mina drömmar. Så just nu känns det som att det är något som ligger och gror som inte kommer fram till min vetskap. Kan säkert vara som jag inte har något alls med att göra men eller ens rör mig men kanske har ett behov att av få veta. Det har hänt förr att jag fått en obehaglig känsla att det är något som hänt och flera gånger än inte så har det stämt. Hoppas verkligen inte att det är något allvarligt och att någon far illa på något sätt. Får hoppas på att det bara är något tillfälligt och att det går över, resfeber vad vet jag. Hoppas ialla fall på att det kommer kännas lite bättre av att få skriva av sig lite så kanske det lättar.

Ska ta och sätta fart på den här dagen också så jag får lite gjort, har en del att fixa innan avresa!

Big Power Meet

Publicerad 2012-07-08 22:48:14 i Favvo,

Ja ni läste rätt! Jag har för första gången besökt Power Meet sedan jag flyttade hit till Vässan. Två dagar i rad..haha! Det var över förväntat och riktigt trevligt! Mycket folk, fina och fula bilar. Bara suttit på en filt och njutit av gott dricka, kex, ost, frukt, goa människor och härligt väder. Allt i lagom mängd :)


Sen blev det grillning och fredagsmys med bland annat denna goding :)



Och har även under helgen fått träffa lillprinsen Isac :)


Var väldigt vaksam på att det var en ny röst och människa i närheten..fokuserade blicken dit min röst gick...skithäftigt!! Och sen sov han så sött så vidare :)

Kalla sommarkvällar

Publicerad 2012-07-05 22:43:59 i Favvo,

Tyvärr är det ju så. Vi är inne i juli och den här härliga sommarvärmen finns inte. Riktigt tråkigt. Det tar lite udden av måste jag säga. Ändå tacksam för att det är så länge (peppar, peppar) inte regnat, mycket moln men ändå en hel del sol. Varmt på dagtid och det är jag tacksam för. Man har ändå kunnat varit ute!

Igår kväll möttes jag och min kollega upp på stan för en middag på tu man hand. Mycket trevligt! Vi började med mat på Bellman för att sedan vandra vidare till både ett och två ställen för efterdrink. Fler sådana kvällar tack!

Imorrn ska jag iväg och fixa naglarna för sommarn, hittade en bild på vad jag skulle kunna tänka mig..är ju så mesig när det gäller färg och så men nåt skoj ska det nog kunna bli. Ska bädda ner mig strax med min kära Mari Jungstedt som alltid är min semesterläsning varje år :) Just nu läser jag denna:

Lediga dagar

Publicerad 2012-07-03 22:48:55 i Favvo,

Sitter och njuter av ost och kex och jordgubbar medan jag väntar på att sista tvätten ska bli klar..riktigt gott!! :) Solens strålar har varit väldigt välkomnande idag och det ska bli lika härligt imorrn..det gillas!!

Har tagit tag i en spegel jag haft här hemma och rustat upp idag, först slipat, torkat, oljebehandlat och sen målat om från brun till vit! Ligger än så länge hos mor och far och torkar till sig, imorrn ska den upp :)

Mellan varven kom Malin och Astrid och hämtade upp mig och vi tog en sväng på Erikslund. Kom hem med två nya kuddar till myshörnan, en lådask (sån där härlig som inte har någon funktion utan bara ser fin ut ;), och en till stol till utemöblerna. Tack för turen darling! Ska olja in utemöblerna imorgon och måla dem svartbruna så alla är lika. Gillar att pyssla!

Igår blev det en heldag ute i Hökåsen hos familjen Nätterlund. Fika, lunch, fika, långprommis, mys i soffan, middag och film..så himla mysigt och skönt att kunna passa på nu när man kan!

O igår kväll anlände äntligen Ida, Marcus och Vilmas prins..välkommen Isac!! ♥

Kan inte annat än njuta dagar som dessa!!



Pappa kunde inte låta bli att slipa lite..hehe..♥

S som i söndag

Publicerad 2012-07-01 22:23:21 i Favvo,

Har haft en lugn och skön söndag! Tog cykeln mot Haga och besökte först Sandra, Andreas och Mille och sen Anna, Svante och Axel. Först vovvemys och sen bebismys...mitt hjärta smälter :) Mot eftermiddagen messade mor min att maten är snart klar så jag cyklade vidare. Fick hemmagjorda hamburgare...så goda!!

Väl hemma sen har jag hunnit med att tvätta lite, plantera om blommor och gett näring så jag hoppas de tar sig och mest gosat ner mig i soffan. Avslutade precis med lite ost och kex och jordgubbar :) Ser (ta detta med en nypa salt) på fotbollsfinalen och känner mig nöjd om Spanien vinner..än så länge ser det lovande ut!

Nu blir det snart natti natti för denna dam som nyser konstant...gräspollen kanske??!! Bättre blir det ju inte av att grannen bredvid river upp halva gården på dagtid och klipper resten av gräsmatten som  ännu är kvar på kvällstid!! Kan tycka att det är liiiiiite sent att göra det mellan 22-23 men det kanske bara är jag?!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela