Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Första advent...

Publicerad 2008-11-30 12:34:36 i Allmänt,

knackar på....mysigt!! Hade tänkt mig att kila ner på staden en sväng idag på skyltsöndag men så kommer det icke att bli...menmen....inge mer med det. Gårdagen var supermysig :) god mat och efterrätt gånger 2....bulle och glass....satan vilken god glass....ben & jerrys....värt varje krona!!

ska sätta mig och plugga nu...ETT MÅSTE!!

Agnes Carlsson - Release me
Jill Johnson - Jolene

Spelas flitigit just idag...fråga mig inte varför..:p

//K

Ps..denna fick jag från förskolan ifredag....tacktack!

Där rann det över...

Publicerad 2008-11-27 15:57:35 i Allmänt,

Hej och hå...nu är mitt huvud full proppat!! Gör si, gör så, ja men gör du så måste du tänka på att göra så....och är det relevant där för att.....så man kan vrida och vända på saker och ting. Jag hade en ide, ett mål och några visioner...men så var det väl inte riktigt...eller? Det här med skolan är ett stort stort svart hål ibland med många olika viljor och åsikter som ska höras och tillgodoses. Tar jag för lättvindigt på det här, inbillar jag mig att jag har läget under kontroll och sen när det väl kommer till kritan så kommer jag bryta ihop och inte fatta någonting???? Ena vill ha så, en annan tycker så. Så här tolkar jag det, är det rätt eller fel? SNACKA OM SNURRIGT!!!!

Hade en tanke om att glida över till staden och mysa och snacka lite men det sket sig också :( vill inte bara hatta hit och dit...faaaasiken med alla hinder hela tiden!!! Får göra ett nytt försök till helgen istället och hoppas att det går bättre :)

Och så funkar inte telefonin heller...ringer, mailar, chattar men inget händer, det löser sig för tillfället men sen då?? Inget...efter två veckors tid ska jag få en ny dosa...som om det kommer hjälpa...vi får väl se...tur att det gamla abonnemanget inte är avslutat än så jag kan ringa....snurr i kolan igen kan man säga....

Det är tur man har vänner och familj som lyser upp dagen med ett samtal eller ett sms, så man kan glömma virrvarvet en liten stund i alla fall...*tack för att ni finns..ni betyder mycket*

Nu är det sängen som gäller....en stund iaf...huvudet behöver vila känner jag...usch usch...

//Kanina

Sicken dag :)

Publicerad 2008-11-25 17:45:15 i Allmänt,

Idag har varit en riktigt härlig dag...det är såna här dagar man känner att man valt rätt yrke :) längtar tills man får komma ut och jobba på riktigt :)

Ska sätta mig och betala lite räkningar nu...mindre skoj men måste göras! Sen kommer darling så ska vi äta lite!

Trevlig kväll!

Plugg...

Publicerad 2008-11-24 18:59:24 i Allmänt,

har gjort lite nu...en restuppgift som skulle vart inne för ca 2 år sen....*skäms*skäms*, lite till och sen ska jag skicka in den. Ska även börja sammanställa exan och förbereda mig för torsdag när jag ska ha handledarträff...kan man passa på att fråga lite. Ska träffa Catta imorrn och bolla lite tillsammans, skönt att få ventilera lite tillsammans, gick ju riktigt bra sist så jag kan inte tänka mig nå annat nu heller.

Men nu dags för lite kvällsmål med te och macka :)

Hhmm....

Publicerad 2008-11-24 17:23:59 i Allmänt,

Inte speciellt sugen på att göra nått alls idag....det här mörkret känns som en stor bidragande del i det hela...

Var första dagen på en annan avdelning idag...mycket trevligt! Alltid kul med nya barn och miljöer :) Va ute i snön i skogen på förmiddan...härligt att snön äntligen har kommit! Varit väldigt anti mot vinter ett tag här men nu har jag vant mig vid tanken, mycket bättre än slasket som varit ett tag....usch!

Borde sätta igång med min tenta...men ack så svårt det är...fattar egentligen inte varför...men jag är ju inte förvånad...så här är det alltid...bara för att man har tid på sig så sätter man inte igång...men jag lär faktiskt göra det nu för jag siktar på och vill vara klar nästa helg för att kunna vara "ledig! under jul och kunna förbereda inför nästa termin....bävar!!

Shattered glass - Britney Spears....fastnat på nå vis..nice!

Nej dags att göra nå vettigt!

//K

Lördag igen...

Publicerad 2008-11-22 12:48:34 i Allmänt,

Jobbat idag...gick mycket bra, väldigt skönt :) va iväg på kickoff igår och det var över förväntan,väldigt skoj och intressant faktiskt...får vi hoppas att det går vägen med alla idéer och visioner och så vidare!

Var ju riktigt upprörd höromsistens för min telefoni som inte riktigt vill fungera, efter en lååååååång väntetid på över 45 minuter så fick jag till svar att det var driftsfel i västerås och de hade tekniker som jobbade på problemet. Helt plötsligt hade jag en upptageton som tjöt hela tiden i luren vilket jag inte hade haft tidigare men nu har haft i tre dagar....KUL!!!! så det börjar bli mer ironiskt än irriterande....jaha...har man nån telefon idag då? Det lär väl visa sig...

Ska strax bege mig ut på en promenad med ida, ska ner till hamnen och käka lunch, mysigt i detta underbara väder som vi har idag...snacka om att det piggar upp en, me like :)

Klippningen blev bra, dock lite kortare än jag tänkt, menmen...det växer jue :P

Ikväll kommer förhoppningsvis fialaijnen in och myser lite också...mycket trevligt!!

Ha en bra dag!! Det ska jag :)

vackert
 
the due

AArrrrrgggggg!!!!!

Publicerad 2008-11-19 19:21:31 i Allmänt,

är det minsta jag kan uttrycka just nu....har har mailkontakt med Tele2 och blev i sista mailet hänsvisad ett nummer om problemet kvarstod...ringer...visar sig att det var fel....blev kopplad....och DET VAR OCKSÅ FEL!!!!!! så nu har jag suttit i kö över en kvart!!!!!!!!!!!!!!!!!! tur att det inte kostar nåt eftersom det är ett 0200-nummer (ringer dessutom från mobilen)....måttligt road just nu kan man säga!

Seeeeegt....

Publicerad 2008-11-18 17:38:34 i Allmänt,

ååhhhhhh så sur man kan vara....jag alltså...inte nå kul alls!! Är så trööööööööööött på folk som inte förstår, som tjatar, som är otrevliga och aaaaahhhhh!!!!! vilken skitdag med andra ord, borde nog vart hemma och vilat en dag till så man kanske vart på lite bättre humör...one can hope!

Hinner man lagom komma hem och så funkar inte skittelefonen iaf.......matt....tur att den andra linjen funkar så man kan ringa och så.

Iväg på klippning imorrn...ska bli skönt...och bra hoppas jag också....har en bild med mig så vi får se!

Nu ska jag ta och försöka rycka upp mig lite granna....

Bye!

De tre s:en...

Publicerad 2008-11-16 20:28:23 i Allmänt,

Snö, sjuk och söndag.

Summerar denna dag...blir hemma imorrn...ingen idé att gå så här, bättre att va hemma en extra dag och vila upp mig, förhoppningsvis ger det sig, hoppas hoppas!

Gårdagen var supertrevlig, tack för det :)

Har hyrt tre filmer idag, har avverkat en, Min bäste väns bröllop, helt ok! Ska hugga i nästa nu tänkte jag, börja tjuvkolla lite utan Markus...hihi...stackarn är lite trött så han sover redan...väckte honom tidigare än vad han ville i morse...(halv tolv)...menmen..:P



Lördag

Publicerad 2008-11-15 16:06:51 i Allmänt,

Skönt! Fick sova ut imorse, äntligen, vaknade visserligen vid åtta men utvilad :)

La mig i soffan framför tvn och gjorde iordning en brakfrukost med te, macka och yoghurt...mumma..sånt man inte hinner med annars.

Tog sen en prom med ida runt området och sen lite senare ner på staden en snabbis. Vart hos mör och får och fått lite mat, tacktack för det! Ska strax börja göra mig iordning, ska iväg på tjejkväll hos Catta ikväll, ska bli kul! :)

Trevlig kväll...:)

Matt!!!!!

Publicerad 2008-11-13 20:44:15 i Allmänt,

Snacka om att detta inte var min dag....har en tendens ibland att överreagera och gå ut lite starkt...(som min goda vän sandra brukar säga: ta tio djupa), om det inte blir bättre framöver så kommer jag nog få ta till det rätt ofta.

Kan inte annat än säga att jag hoppas på bättring!!

En dag till och sen är det helg....tjooooohoooooo :)

Bye!

Inspirationen...

Publicerad 2008-11-12 16:40:14 i Allmänt,

sinar...skoja inte...hatar det här vädret, det är regning, plaskigt, kallt, ruskigt, dystert....tror inte jag behöver fler synonymer...stod ute med två tjejer idag när de väntade på bussen som skulle komma och hämta dom, under den kvarten skulle de så klart regna....AAAAHHHHH.....och fan ta bussen för att den va en kvart sen...moorrrrrr..

klockan är lite över halv fem och det är kolsvart ute...deprimerande....

ska skicka in mitt första utkast till min handledare idag, har inte riktigt kommit mig för en men jag ska...kvällen är ju inte slut än!

Skönt med torsdag imorrn, går visserligen sen men då får jag lite sovis istället och det behövs och sen är det fredag och ledig helg, inge jobb alls sååååå sköööööönt!!!! :)

Vi hears....lämnar er med en bild som lyfte min dag iaf :)

Kan inte annat än le :)

Nu är det tungt...

Publicerad 2008-11-11 07:10:17 i Allmänt,

jag blir galen på det här vädret!!!! och att vara småsjuk HELA TIDEN! vaknar varje morgon med snoken helt igen täppt...är inte speciellt snorig men ändå...suck. innan jag vaknade drömde jag att jag stod på en strand i Turkiet efter en veckas semester...det var trevligt än att vakna till det här....gggrrrrr...snacka om att det var grinolle som vaknade idag.

Gårdagen gick hur som helst bra, lite nya barn och så men det ska inte vara några problem. Fick lite tips och idéer till min exa som känns rätt bra, måste slipa lite på inledning, syfte och frågeställning som ska in på torsdag (varför vet jag inte, menmen). Planeringen sket sig lite granna men det ska nog gå ändå..lär visa sig om inte annat.

Nu måste jag göra mig iordning...ha en bra dag...

//K

Helgen...

Publicerad 2008-11-10 08:41:16 i Allmänt,

har som vanligt gått alldeles för fort, det borde införas tre-dagars-helg tycker jag. Jobbet gick bra i lördags, va relavtivt lugnt vilket va skönt, styrde sedan kosan hem och fortsatte med min rensning, mycket bra! Nu känns det faktiskt som att jag är nästan klar, har två ställen kvar som ska kollas igenom. Lite mat hos mor och far som alltid är trevligt och sen vidare mot kvällen till fia för lite myskväll. Snacka om dimma det var...såg knappt någonting framför mig men allt gick bra både dit och hem vilket var skönt.

En man ringde om min tv så nu är den såld....:) kom och hämtade den i lördags. Vad fort det kan gå om man bara tar tag i saker....måste anamma det mera känner jag.

Söndag bar det iväg till Gävle för att fira av bror som fyllt och hälsa på familj. Det var som alltid väldigt roligt och trevligt. Vi gick ut och käkade på ett ställe som ligger nere vid vattnet precis där dom bor, supermysigt! Buffé med det mesta av vad du kan tänka dig, bara slå sig ner och äta :) hallonsorben som serverades som efterrätt var inte att leka med...yummie!!

Nu ska jag ta och göra mig iordning...första dagen på vfu idag...ska bli kul och spännande. har inte riktigt kläm än hur själva genomförandet och upplägget av min uppgift ska ske men jag hoppas att min handledare kan hjälpa mig på den fronten, wish me luck!

Hörs!

fredag...

Publicerad 2008-11-07 19:32:18 i Allmänt,

då var denna dag kväller....har "kaklat" färdigt i badrummet idag, hade fyra kluriga bitar kvar som nu kommit på plats...jag är supernöjd!! kul när så lite kan göra så mkt!! Har rensat lite här hemma i skåp och så i köket...har mkt skit (som vanligt) här och där så jag hoppas jag kan fortsätta på det här spåret med rensning ett tag till....

Har satt ut en annons på min gamla tv, ringde nyss en kille på den som var intresserad, yes tänkte jag!! vad fort det gick (satte ut annonsen i eftermiddags) och så undrar han om jag har möjlighet att frakta den till honom....eeehhh...hur då?? jomenvisst jag spänner på den på pakethållaren på bettan och cyklar över!!! nonono...synd synd...får hoppas nån annan ringer så den slipper stå och damma länge till!

Sitter och lyssnar på Lady Gagas Poker face....fia tyckte inte den va nån höjdare men jag gillar den mucho....går på repeat...:P

Ikväll blir det idolkväll hos Ida, ska kila över om en stund..sen hem i säng för att upp och jobba imorrn bitti....:S tur att det bara är till 11....

/K

Ps. så här blev det...och så här blev det....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela