Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Avtackning

Publicerad 2010-07-30 16:59:05 i Jobb,

Idag var min sista dag på Prolog och som tack fick jag lunch på jobbet, blommor och present. Tack så jättemycket :)





Så fina :)



Presentkort :)



Sverigeskålen och den skyddande ängeln från Skultuna Mässingsbruk

Tack än en gång!!!

Nedräkning fortsätter

Publicerad 2010-07-29 16:47:12 i Jobb,

Nu är det bara en dag kvar, om jag kan få ledig på lördag det vill säga, annars två, inte mkt med andra ord. Har avslutat det mesta idag så det bara är småfix imorrn. Man vet ju aldrig hur dagen ser ut och det är ju dessutom fredag..vi håller tummarna!!

Får se vad kvällen bjuder på..är sjukt trött..det tär med tidiga morgnar..mor och far har kommit hem idag från Polen så jag kanske åker över dit en sväng annars mys med en bra bok kanske?? Vi får se som sagt.

4 dagar kvar

Publicerad 2010-07-27 21:54:25 i Jobb,

Jag vet att jag säger det här ofta, men tiden går sjukt fort. Nu är det bara fyra dagar kvar sedan är jag inte längre anställd på Prolog. Samtidigt som det känns skönt att slippa varannan helg så blir det också konstigt att lämna en arbetsplats som man ändå haft i ca 5 och ½ år...blandade känslor. Bara njuta eller hur man ska säga det de här sista dagarna och sen se framemot hösten...spännande värre!! Kommer bli kanon med massa nya möten och utmaningar..me like :)

Nu är det dags att nanna så man vaknar imorrn..klockan är ställd på 04.35.

Natti ♥

På besök i Göteborg

Publicerad 2010-07-25 22:17:06 i Nöjen,

Under helgen som har passerats var vi en sväng till Göteborg för att turista, shoppa och såklart se PINK igen :) besöket var helt underbart och jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan man är nere i den härliga staden igen!!

  
Vi laddar inför vår tågresa och väl på tåget hade vi såklart tidningar och diverse att sysselsätta oss med!

  

Väl nere och incheckade gick vi kvarteret upp och mötte upp Sandra och Helen för lite förfriskande innan Ullevi :)



 

Det var även Gothia Cup denna vecka/helg så ni kan ju ana mucho people!!

 

Inne på arenan och inväntar...vi på sittplats med en vacker vy över publiken. Tittar ni noga ser man ryggtavlorna på Helen och Sandra som satt nästan precis framför oss ett par meter bort :)



Kvinnan kom nerfarandes ur detta ner på scenen!!!





Sprang på folkets händer i denna!!!



Över 31 000 var på plats..

Kort och gott det var en härlig helg, hade dock önskat att PINK spelat någon stund till men det som gavs var som tidigare grymt!!

2 dagar kvar

Publicerad 2010-07-20 20:59:18 i Nöjen,

Sedan är Karolina mini-ledig :) Så skönt! Åker ner till Göteborg och ska se Pink!!! Som jag ser framemot det :) och härligt att få komma ner till Göteborg igen..va ett tag sen sist...



(Globen nov 2009)

Kvällstur :)

Publicerad 2010-07-16 20:57:37 i Det där lilla extra,

Vi tog oss en liten tur här på kvällskvisten. Beställde mat från Gröna Grillen och åkte ut till Anundshög och käkade för att sen åka vidare ut mot Ängsö och Sundänge...mysigt värre :)


Tahi Pad tror jag det hette






  

Over and out

Publicerad 2010-07-16 16:43:47 i Jobb,

Shit vilken vecka detta har varit!!! jobbmässigt...och än är det inte över...en dag till...vi hoppas på det bästa. Märktes idag att veckans övertid har tagit ut sin rätt..lyckades spilla ner tangetbordet och telefondosan med vatten i varsin omgång, mig själv och golvet med min frukostshake innan jag hann smaka och sen lite vatten ur glaset på mig själv också..haha..tur det finns tvättmaskin och man kan skratta åt sig själv :)

ikväll blir det en lugn och skön myskväll hemma bara..ska ev packa upp nån kartong men det återstår att se..;P

önskar er alla en mysig kväll!!

(ps böckerna kom idag!!! me happy!!!!)

Bokfrossa!!

Publicerad 2010-07-13 20:16:08 i Om ditt och datt,

Har precis klickat hem sex pocketböcker, fem Mari Jungstedt och en Karin Hjalmarsson...sommaren är räddad :)

Helgen gick i ett nafs, har spenderats med nära och kära :) Blev inte Power Meet för min del och inte gjorde det nåt heller :P

Nu är det jobb i veckan som gäller..hoppas på mindre övertid men tanke på att jag jobbar helg den här veckan, tack och lov bara lördag.

Nu åter till soffan och lite mys innan sängen kallar!! Pensionärsvarning på hög nivå..haha!!

Helg helg helg!!!

Publicerad 2010-07-09 17:39:53 i Bara jag,

Äntligen är man ledig i två dagar...kommer väl till pass...fick till nästan sju timmars övertid denna vecka...inte illa pinkat ;) Har röjt lite här hemma och nu blir det strax grillning! Ida och Marcus är på ingång, ska bli nice!!

Power Meet har ju kommit till staden men jag gör nog som alltid - undviker!! Haha...vi får se...kanske en sväng imorrn beroende på. Nu plingade det på dörren :)

Ha en skön fredagskväll everybody!!

Rensning

Publicerad 2010-07-07 20:24:02 i Hemmet,

Efter maten passade jag på (läs tog tag i) att rensa och ställa iordning i förrådet. Ena hyllan därute rasade för ett tag sen för den var för tung och jag/vi har inte orkat ta tag i det men idag när grabbarna spelade passade jag på att ta mig en stund där ute. Fick lite ordning till slut och nu har jag separerat de kartonger som ska packas upp (har ännu inte blivit en kartong per dag som var tanken) och fått in två av fyra cyklar som stått här hemma. Mycket nöjd! Hade även tänkt att packa upp två av dem kartonger som kom med in men blir inget mer av det...är igentäppt av denna härliga allergi och snart är det fotbolldags som tidigare sagt..vad väljer man ;)

Trevlig kväll gott folk!!

Hästpass x 3

Publicerad 2010-07-07 17:09:34 i Jobb,

Det är sommar och jag är i vanlig ordning åter på Prolog. Har de första tre dagarna jobbat över i princip 2 h varje dag..haha..det är sommar och Prolog..som alltid mycket att göra men samtidigt skönt att vara sysselsatt :) så det har inte blivit mycket tid över att blogga på kvällarna, hinner lagom hem för att äta lite, umgås med karln och sen sova för att klockan ringer tidigt nästa morgon. menmen bara köra på :)

Ikväll hoppas jag iaf kunna hålla mig vaken och se hela matchen mellan Spanien och Tyskland..kan bli en bra match :)

På återskrivande!!



(vet inte hur mycket det syns men jag har lyckats göra en inbakad fläta på mitt än så länge relativt korta hår!!! :) det tar sig med längden äntligen..spara spara spara är tanken :) )

Årets första dopp!

Publicerad 2010-07-04 18:59:54 i Nöjen,

Har spenderat eftermiddagen i gropen med käraste och hans vänner. Mycket trevligt!! Vattnet var alldeles lagom att svalka av sig i efter solens gassande strålar, helt underbart!! Hoppas det hinner med flera dopp innan sommaren är slut :) brukar tyvärr vara en badkruka men det ska det bli ändring på!!

Igår avslutade Cityfestivalen här istan och vi var några som gjorde stan, tack alla för en supertrevlig kväll!!!

Här kommer sommaren!

Publicerad 2010-07-03 00:31:52 i Nöjen,

Äntligen sol och ledighet! Dessa två dagar har varit härliga :) Jag har varit flitig och lyckats haft med mig kamerna och låter dem få berätta...lite roligare så :)

  
Vi var på stan och shoppade och sen fikade vi på Björnön



   
Vi var ner på stan och såg på RixFm festival...


och höjdpunkten var ju så klart denna godbit...

   
uteservering och härlig sällskap :)


fick med honom på ett litet hörn av en bild iaf ;)

Lediga dag

Publicerad 2010-07-01 09:18:45 i Favvo,

Äntligen har jag minisemster och är ledig i fyra dagar...här ska njutas!! :) Hade tänkt att göra årets första dopp idag men det ser inte vädret ut att bjuda på :S vi avvaktar och ser. Ska strax till och piffa till mig och sen möta upp Ida och Vilma på staden, och förhoppningvis även Sara om inte senare. Blir lite strosing på stan och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på. Ikväll blir det iaf RixFM festival..favvon Ola är ju där ;)

Ha en bra dag alla....vi hörs närmare!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela