Just me

...om allt, inget och det däremellan...

"Nu är det klippt" och "hundrade inlägget"

Publicerad 2009-05-27 23:49:10 i Skolan och sånt,

Så där ja! Nu har jag varit hos frisören och fått en ny frisyr, känns väldigt bra :) Ska ta hjälp av Ida och slänga i lite färg imorrn så ska det hela bli komplett, en bild kommer inom kort!

Dagen för övrigt har handlat om min härliga exa 3 så klart, har ökat orden så nu är jag runt 1300-1400 ord. ENDAST 1100 ord kvar i runda slängar...har ju ett mål kvar och skriva om så det borde inte vara några problem, lite omformuleringar, justeringar osv sen hoppas jag på att det ska vara klart!

Har även vart ute på en promenix med Ida, vi gick ner till Coop, jag skulle skicka ett paket, men det visade sig att man måste registrera försändelsen på nätet först och sen lämna in den annars kunde de inte se den...hade mina misstankar om detta då jag besökt hemsidan innan jag begav mig men var osäker och tänkte: detta löser sig säkert på plats. ICKE DET! var bara att ta mitt paket under armen och gå hemåt igen....morr...hann inte tillbaka under eftermiddag för att göra ett nytt försök så det får bli imorrn efter skolan.

Helgen har varit underbar..trevlig med sällskap här i huset...tomt utan er nu tjejer...hoppas ni kommer och hälsar på fler gånger :)

Nu ska jag göra klart det sista inför redovisningen imorrn...MIN SISTA SKOLDAG IMORRN!!! för denna gång iaf...sinnessjukt hur fort denna termin har gått...och jag har (snart iaf) klarat av den, precis som jag bestämde mig för när terminen startade.

Natti natti mina vänner!

EXA 3 here i come!!

Publicerad 2009-05-26 12:57:05 i Allmänt,

Det är nu det gäller! Har ett par dagar på mig nu att knyta ihop detta och det ska banne mig gå! Nog för att jag inte är så duktig på ordbajs utan att det oftare kan bli utsvävningar men jag ska verkligen försöka, och det är väl halva vägen eller hur brukar man säga? Nu kör vi...



- take one step at a time
there's no need too rush - 

Hhm..

Publicerad 2009-05-22 18:13:37 i Allmänt,

Det har väl gått så där med pluggandet idag....*missnöjd*...flitens lampa har icke lyst idag....aaah...typiskt också när man har en ledig dag just för att kunna plugga...




Sovmorgon...

Publicerad 2009-05-22 11:39:39 i Allmänt,

Var verkligen välbehövt! Vaknade till andra gången vid 10-tiden och beslöt mig för att gå upp...länge sen jag hade friheten att sova ut utan alarmklocka..tackar för det!! Förmiddagen hittills har varit väldigt seg...ätit frukost och sett ett avsnitt av days..haha..länge sen nu....förr följde man ju serien maniskt!

Om en vecka är school slut för denna gång...EN VECKA!!??!!!....säger då det. Har hämtat dator hos mör och får, laddat upp med böcker, penna, anteckningar osv...nu är det bara för inspirationen och motivationen att visa sig!

Ha en bra dag alla :)

Äntligen...

Publicerad 2009-05-21 13:59:27 i Allmänt,

har städtorsdag kommit till sin ände...nästan iaf...ska bara slänga soporna men det tar jag på vägen ut lite senare. Skönt att äntligen har ett hem igen! Har varit så mycket i skolan så hemmet har fått komma i fjärde hand känns det som. Tråkigt att behöva städa en dag när man är ledig menmen..nu är det gjort :)

Introduktionen till projektarbetet gick smidigt, blev musik :) hittade en superbra bok som inspirerade mig till max..haha..hoppas jag kan smitta av mig på de andra i gruppen också, blir att skriva ihop lite till texten i morgon tänkte jag och även fortsätta på EXA 3, om jag bara kommer igång så hoppas jag att den nästan skriver sig själv.haha...får se om jag ska låna hem mör och fårs dator och skriva på, denna kan man ju inte riktigt lita på...iihhh..

Gårdagens eftermiddag och kväll var mycket trevlig, åkte ut till Fia när jag slutat, hon packade och jag tog en kaffe :) och sen hjälpte jag till lite med det jag kunde :P Vid halv fyra kom Sandra och vi satt och snicksnacka :) När Fia var klar åkte vi in till stan, käkade, kikade på lägenheten..kommer bli prima det där puman ;) och sen kollade vi på fotboll..Sala FF - VSK..vinst till hemmalaget med 4-1 om jag inte minns helt fel..På vägen hem passade jag på att svänga in till Evelund och säga hej till Cissin, mycket trevligt!...hoppas vi ses till helgen nu då :)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och ta det lugnt lite innan maten...

To do list för dagen  fick som tur va lite hjälp också...:)  fixar lite med gardinstången som var sne...

En avklarad...

Publicerad 2009-05-18 19:51:38 i Allmänt,

och bara 2 examinationer kvar :) ska väl inte hurra än men det känns ändå rätt skönt! Vi lyckades producera ihop en tenta och lämna in den två dagar innan utsatt datum!! så duktig har jag ännu inte varit :) klapp på axeln till oss båda! :)

Har dock två kvar som sagt, väntar på svar från handledare till denna ena innan jag vill fortsätta och den sista introduceras på onsdag, även detta ska gå! Endast 9 skoldagar kvar sedan är denna termin officiellt slut :)

Helgen som varit har varit bra, åkte till Gävle och hälsade på i lördags, var mycket trevligt, va alldeles för länge sedan jag träffade de små liven. Eurovision sågs hos Ida och Marcus, mycket trevligt :) Nu är det inte långt kvar vännen min innan ni är fler i familjen :)

Veckan som kommer består av plugg, plugg, plugg...lite jobb också förstås. Imorrn kommer Sandra förbi, ska springa vårruset på kvällen så hon mellanlandar förmodligen här innan...trevligt :) På onsdag ska jag åka över till Sala och hälsa på Fialaijnen och se hur hon har det, kul kul!! Och sen i helgen får jag besök av Nicole och Bosan, en trevlig överraskning!!...får vi se vad vi kan hitta på :) beroende på vilken tid på lördag ni kommer förstås :)

Nej nu ska jag nog diska lite och sängen gosa ner mig i soffan och bara njuta av att denna dag är till ändå, än en gång...detta gjorde vi bra, tack!! :)

Under construction...

Publicerad 2009-05-12 17:46:10 i Allmänt,

håller på och omarbetar bloggen lite, tänkte ge den ett lyft! Efter många om och men, funderingar hit och dit, testings you name it har jag kommit fram till att jag får ta detta en annan gång. Utseendet som det är just nu är tillfälligt och jag hoppas jag får tid nu någon dag att ordna detta. Nu är jag vrålhungrig så jag hoppas M kommer med maten snart!!

Having a good day.. :)

Publicerad 2009-05-11 14:00:29 i Bara jag,

Sån skön dag detta har varit! Vaknade och gick upp runt 7, hoppade in i duschen, käka frukost och gjorde mig iordning för skolan. Cyklade iväg vid 8.30 och klev in på biblan och intog en dator, här skulle det vankas biljetter!! Loggade in på msn, ticnet och satte mig i kön, tiden gick och det var mer än 15 min kvar, mindre än 10, mindre än 5 och mindre än 1 min och sen var jag inne!! Plockade på mig två biljetter och sen var saken i hamn...jag och Anna ska gå på Brittan i sommar!!!!! Så jäkla skoj :) konsert nummer två detta år hittills för min del som är inbokade och jag är helnöjd, ska bli så roligt!! Tror verkligen detta kan bli en kanon show brittan i all ära. Lagom till jag var klar med detta kom Petra och Annica och vi satte igång med att färdigställa vårt fördjupningsarbete och strax innan 12 var det klart! Vi är så duktiga :) Tog en lunch och sedan sällskapade jag, Johanna och Dante ner på stan, mycket trevligt :) Jag kilade in på Kicks och luktade på DKNYs Fresh Blossom...mumma!! Den får komma med hem...har beställt den och J-Lo:s nya Sunkissed.. :)

Ska slänga i mig lite mellanmål nu och sen ut på Björnön en sväng tänkte jag, tar emot lite att cykla ut i den här blåsten..men....mmm..jjaa....vi får se helt enkelt...


Helgen som varit....

Publicerad 2009-05-10 20:46:07 i Bara jag,

Va iväg och kikade på fotboll igår eftermiddag i Dingtuna, mycket trevligt trots blåst och förlust för Norrby. Kvällen spenderas hemma med ett One Tree Hill maraton...haha..såg igen de avsnitt jag missat på sista tiden...vill bara se mer!!!

Idag har jag och Malin pluggat igen, vi är så duktiga måste jag säga...inte mycket bra nu på litteraturdelen sen är det bara till att diskutera...och det kan vi ju ;) Har även vart iväg en sväng till mor och far och fått mat, alltid lika trevligt :) Nu på kvällen har det blivit lite framför tvn, en kort promenad och ska kika igenom lite plugg innan det får bli kväller på riktigt. Avslutar med lite bilder från helgen och även min härliga helg i skåneland hos nicole förra veckan...har inte skrivit så mycket om det har jag kommit på men det var bra, så mycket kan jag säga :)

Darling tog en närbild kan man säga      

Regn i all ära...

Publicerad 2009-05-08 19:35:55 i Allmänt,

Det rensar ju lite pollen och det är vi tacksamma för!! Rinnande ögon no more!! Men solen är ju alltid välkommen så är det ju..fast nu när tiden mestadels kommer tas upp av school, school and school (!!!) så är det ok men lite regn..haha.

Dagen för övrigt har gått bra, Malin kom vid nio och så körde vi igång, vi har skrivit en hel del på exan, ha en del att knåpa ihop men absolut inga konstigheter...detta grejar vi!! :)

Fick även träffa Sandra en sväng...kul o se dig vännen...så länge sen nu! Fick min "dunk" med aloe vera dryck som jag nu ska börja dricka 2 gånger om dagen, hoppas verkligen att det kan hjälpa min kropp på vägen!

Förutom pollen har jag en kliande hals...*suck*..orkar verkligen inte att bli sjuk nu..men men...bara bita ihop!

Ida är på gång över..ska bli kul o ses...läääääänge sen nu :)

Trevlig helg alla :)

Upplyftande!!!

Publicerad 2009-05-07 21:15:30 i Det där lilla extra,

Är precis hemkommen efter en föreläsning med Mia Törnblom. Jag hade en lite föraning om vad hon var för person och vad det skulle kunna handla om och det slog alla mina förväntningar, det var hur bra som helst! Har hört från en del att det varit som en aha-upplevelse, jag skulle mer känna det som en bekräftelse-upplevelse...jag kände verkligen att yes! äntligen...det här stämmer ju och jag är på rätt väg! Visst så är det ju så att man många gånger tvekar, tänker till en extra gång osv. Jag ska verkligen försöka att leva mera, vara mer spontan, sänka kraven (jag med mina sjuttioelva att-göra-listor) och börja säga nej mera och hoppas att dörren inte stängs av en besviken och arg själ för alltid utan att man mer möts av ett okej, jag förstår, kanske en annan gång och hoppas att jag kan göra detsamma.

Att ha självkänsla är något väldigt viktigt och väldigt individuellt. Som lärare kommer jag att ha ansvar och ska leda många härliga själar som kommer behöva min hjälp för vägledning för att stärka deras självkänsla för att ta sig vidare i deras utveckling, har jag inte detta själv blir det svårt att förmedla det vidare.

- Att veta sitt eget värde, jag är varken bättre eller sämre än något annan
- Att tycka om sig själv och känna sig värdefull oavsett omgivning
- Att vara sann mot sig själv
- Att vad som helst kan hända för vi kan hantera det
- Att ha en inre trygghet som säger ja när vi menar det och nej när vi inte vill

Det här är ändå punkter som jag känner är självklara men med handen på hjärtat kan jag inte säga att jag lever så här, sorgligt. Detta ska ändras nu, det är dags att gå vidare och det finns ingen bättre start än med detsamma för igår är redan passerat, klyschigt men sant.

Hjortar!!!!!!

Publicerad 2009-05-07 17:21:12 i Bara jag,

Slutade lite tidigare än väntat idag från skolan så jag passade på att ta mig en vända ute på Björnön. Halvvägs på min tur upptäcker jag att det står ett par hjortar på vänster sida om stigen några meter framför....tänker shit! hur ska det här gå??...Saktar in och fortsätter gå på stigen och ser snart att "ett par" var visst 7 st!!! och 5 till på höger sida!!!!!! Snacka om att hjärtat slutade slå där ett tag....dom var nog minst lika rädda som jag men man blir lite smått chockad när den enda man stöter på i spåret är fyrbent och stirrade med hornen redo...hahaha...nåja...hem kom jag iaf.

Dagens duktiga: Tog CYKELN till skolan trots risk för regn och trots att det stod en bil på parkeringen tillgänglig...mycket bra gjort...släng dig i väggen latmasken ;)

Ska strax ta mig ner på staden och gå på föreläsning med Mia Törnblom...har hört mycket gott om kvinnan så jag hoppas det blir bra!

Ciao!

Dagen i korthet...

Publicerad 2009-05-06 16:52:40 i Bara jag,

ARBETE: Jobbat - gått bra
SKOLA: Ska se över lite litteratur - dröjer nog en stund
HEMMET: Plocka undan tvätt - om en stund det också
KVÄLLEN: Mys med karln och äntligen möjlighet att se Greys :)
MOTION: 30 minuter rask promenad på lunchen
DUKTIGT: Vart iväg till återbruket och slängt massa skit, mycket bra gjort! Klapp på axeln :P
MUSIK: Alesha Dixon - Breathe Slow
GLÄDJE: Godkänt på EXA 2 :) BARA 4 examinationer kvar innan 29:e maj...nån som vill byta kanske?

Exa 2 strax...

Publicerad 2009-05-05 09:47:55 i Skolan och sånt,

Satan vad nervös jag blev helt plötsligt!!! har varit lugn som en filbunke tills nu....inte bra!! Vad beror det på nu då?? Jag vet ju att jag kan inte annat än att göra mitt bästa..och det blir som det blir.....och det finns omtentamenstillfällen...(men hur kul är det)....isch isch isch...ska vara på plats om en timme ungefär....hoppas detta går vägen nu!!! Håll tummen för mig nu!!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela