Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Lättnad!

Publicerad 2010-05-31 19:15:07 i Det där lilla extra,

Då var den största bedriften över..vi har ventilerat vårat examensarbete och fått godkänt :) sån jäkla skön känsla!! Nu blir det stenhårt med meritportföljen och sen är det hela över...fantastiskt :)

Återkommer mera senare..måste få i mig lite mat känner jag!!


Lisa och Lucas från balen igår :)

Oväntat

Publicerad 2010-05-30 21:20:22 i Om ditt och datt,

Svängde förbi lägenheten nu på kvällskvisten för att hämta diverse saker och möts av en hund som sitter på första våningen och stirrar på en av dörrarna. Min första tanke var om alkisgrannen stängt ut en hund eftersom den satt utanför dennes dörr. Sen tänkte jag om det var grannen ovanförs hund. Jag började gå emot hunden som fint morrade åt mig som gjorde att jag backade några steg. Vad gör jag nu?? tänkte jag. Ser då att karln till grannen i mitten parkerar utanför så jag inväntar honom. Jag frågar om han ska in i trapphuset och blickar menande mot hunden..."ja men har hon smitit ut" säger han. Hunden blir av eld och lågor när hon ser honom och följer fint med "husse" upp medan han förklarar att grannen lämnat dörren olåst och hunden brukar hoppa på dörrhandtaget och öppna åt sig. Men du behöver inte oroa dig...hon är snäll. JO TACK!! Det tror jag vad jag vill på. Riktigt obehagligt och ännu en bekräftelse på att det ska bli skönt att flytta därifrån!!

Förutom denna lilla hjärtklappning har dagen varit mycket bra. Jag har varit i Sala och förberett Lisa med smink och håruppsättning inför balen...hon och Lukas vart så fina :) Ska försöka få tag i en bild sen och visa er :) Fick två muggar ur en serie som jag suktat efter som tack...hur gulligt som helst!! :) hade ni verkligen inte behövt...tack tack :)

Avslutar med detta och säger nu gonatt..håll tummarna mina vänner för att allt går vägen imorgon, opponering av examensarbetet here we come!!!

Ständiga..

Publicerad 2010-05-29 12:55:38 i Skolan och sånt,

Nötande fortsätter. Har avverkat dagens arbetspass 7-11, fått i mig lunch och sitter nu igen inför opponeringen. Vill verkligen bara ha måndag nu!


(en gammal bild, but you get the point)

Nu får det vara!

Publicerad 2010-05-28 14:37:27 i Om ditt och datt,

Har suttit hela förmiddagen och sen tog energin slut...humöret med tror jag...vill bara att nästa vecka ska vara över och att allt går som det ska. Började spraya planteringslådor på baksidan för en stund sen och tänkte jag skulle fortsätta med det, första lagret borde vara torrt nu. Sen är det dom där j-vla maskrosorna som tittar upp här och var...inte my kind of gräsmatta!! Ska se över vad man kan göra åt det...

Ska ta och ruska liv i min karl också som verkar ha snoozat om...vad gör ni ikväll??

Fredag

Publicerad 2010-05-28 09:34:45 i Bara jag,

Denna vecka har gått alldeles för fort. Har hunnit med mycket, men inte alls lika mycket som jag hade trott och önskat...me not like!

Har precis fått i mig lite yoghurt och bär och sippar på min kopp té. I vanlig ordning med skiftande väder och underliggande stress känner jag av en förkylning..vaknar på morgnarna med snuvig näsa och kliande hals...*suck*...

Dags för dagen...meritportfölj och opponering. wish me luck!

Kväller

Publicerad 2010-05-27 22:31:18 i Nöjen,

Har lyckats vända lite smått på dygnsrytmen de senaste dagarna...brukar vanligtvis ligga till sängs och sussa gott så här dags men numera är man uppe ett par timmar till...härligt med långa ljusa kvällar :)

Dagen gick trots den dåliga morgonen väldigt bra! Jag och Fredrik har förberett inför måndagens opponering, lite småfix inför det imorgon sedan ska det vara klart. Ska även försöka plita ner lite granna på meritportföljen också..känner att jag har tappat den helt..:S menmen..bara bita ihop och köra på.

Har under kvällen varit nere på staden och besökt biosalongen...blev SATC 2...mycket bra :) Nu blir det lite mera filmtittande i soffan innan sängen kallar.

Hoppas ni haft en bra dag!!

Bådar inte gott...

Publicerad 2010-05-27 09:02:27 i Bara jag,

Nu har mina drömmar varit där och spökat igen...:S helt sjukt vad jag bearbetar i drömmen...fick inte riktigt till håret imorse heller och inga kläder ville jag ha på mig...inte bra start på dagen...gnällt och sagt så hoppas jag att den bara kan bli bättre!!

Återkommer senare!!

Tröttmössa

Publicerad 2010-05-25 13:09:09 i Det där lilla extra,

Fall i nån slags koma efter lunchen...isch...inte bra. Hör att tvättmaskinen piper och säger att den är klar så jag ska väl ta tag i den iaf...sätta igång spotifyn kanske så man kommer igång igen? Vi gör ett försök!!

Här kommer lite bilder från våran Grekland semester..enjoy :)

  
klassiska vackra vyer


Hotellet kvällstid...väldigt trevligt..rekommenderas!!

  
Vi spelade minigolf, åt glass och gick sightseeing


Vi ♥


Me neither!!

Hemmavid

Publicerad 2010-05-24 12:46:12 i Skolan och sånt,

Så där var man tillbaka i vardagen igen. Haft en mycket skönt vecka på Kreta med darling, dock inte superväder som jag kanske hade önskat men annars hur bra som helst, sovit, solat, myst  och ätit massa gott :)

Ska ut i solen en stund nu och läsa igenom Malin och Sofias examensarbete som jag och Fredrik ska opponera på...spännande! Ska även se till att fixa klart meritportföljen denna vecka så när måndagen är över är allt förhoppningsvis klart..vore så jäkla skönt! Tror jag behöver en rejäl spark i baken och stirra stressen i vitögat för att få detta gjort...

Hörs senare!!

Torsdag

Publicerad 2010-05-13 16:02:30 i Det där lilla extra,

Men det känns hela tiden som att det är fredag idag...är så dagvill. Har spenderat förmiddagen hos Ida och gjort ett nytt prov med balfrisyr på Lisa..kommer bli så bra så det där!! Nästa gång vi ses blir det på med volymtången bara och lite blommor så är frillan grejad!! :)

Håller på att småpular här hemma och checkar av så det mesta finns och så vidare...bra att jag och darling tog en sväng ner på staden igår..jag har verkligen inga kläder :( tacka vet jag presentkort!!

Bäst jag sätter fart...kvällen bjuder på middag med Sofia och Sandra! Det gillas :)

Långdag

Publicerad 2010-05-12 07:58:50 i Jobb,

Strax bege mig mot förskolan och jobb..solen ser ut att titta fram och jag hoppas på en skön dag! Jobbar till 17 och sen ska vi ner och göra staden och fixa småärenden. Först nu en macka och sen iväg!

Vad ska ni göra idag? Önskar er en bra dag!!!!

Full rulle

Publicerad 2010-05-11 15:52:21 i Om ditt och datt,

Här händer det grejer!! Tyvärr inte så mycket med skrivandet som jag hade önskat men jag har accepterat läget och tänker inte pressa mig till att bli klar den här veckan som var original planen. Jag gör så gott jag kan och sen får jag göra klart senare, fick även höra idag att jag har en hjälpande hand sen och det känns bra, tackar för det!!

Ska avsluta här nu för jag måste kila vidare..har lite grejer på gång nu under kvällen, håll tummen mina vänner att detta går vägen!! Berättar mer exakt vad det handlar om!!!


Ciao så länge!!!

Processar....

Publicerad 2010-05-10 18:53:41 i Skolan och sånt,

Som alltid drar jag mig för att sätta igång med skrivandet...känns dock som att jag skulle kunna producera lite bra idag om jag väl kommer in i ett flow..har kollat igenom exan so far och i must say att det inte är illa det jag har skrivit hitills!! Klapp på axeln javisst!! Blir dock inget långt pass idag då jag måste få lite sömn...kör öppning imorrn på jobbet så jag lär väl cykla hemifrån ca 6.30 (för mig som varit "ledig" senaste tiden är detta tidigt).


Bjuder på denna i brist på annat...fint va....

Som utlovat

Publicerad 2010-05-09 21:04:04 i Det där lilla extra,

Här kommer en inblick i hur jag haft de under mina två senaste besök i Globen. Först Lady Gaga och sedan Bounce, enjoy friends!!! Båda showerna var fantastiska!!!!

  

Mitt trevliga sällskap, första och andra scenombytet (kvinnan bytte både kläder och utseende på scenen!!)



Solo vid pianot...snacka om vilken pipa kvinnan har!!

 



Vacker



Temat var rättegång



Jennies solo nr till Beyonces Single Ladies


Alla medverkande...Bounce, Hotshots, Balettakademin m.f - Beat It

Drömmar

Publicerad 2010-05-07 10:23:57 i Bara jag,

Har insett att jag bearbetar enormt mycket i mina drömmar..häromnatten var det om skolan och i natt om vänner och bortsprungna katter....inte bra inte bra. Det var bra var att jag sov till halv tio...mycket välbehövt med tanke på kvällens kommande eskapader!!! :) Globen Globen Globen!!!

Frulle

Publicerad 2010-05-06 09:05:33 i Det vardagliga,

Har tänkt att detta ska vara min frukost åtminstone ett par dagar i veckan här framöver..mumma! :)


Lättnad

Publicerad 2010-05-05 18:15:50 i Skolan och sånt,

Vi får gå upp i maj för ventilering!!!! Jäklar i mig vad skönt det känns!! Har spotifyn på högsta volym och dansar runt av glädje med ett stort leende på läpparna :)

Nu: Mat med darling, lite tvätt och sen fotbollstittande :)

Produktivt

Publicerad 2010-05-04 21:51:08 i Det där lilla extra,

Har suttit tillsammans med Fredrik hela dagen och jobbat hårt med arbetet...hoppas nu att detta håller så vi får gå upp på ventilering i maj...vill inte vänta till augusti :S så håll tummen nu alla att detta går vägen!!!

Resten av eftermiddagen/kvällen spenderades hos kära Ida och Vilma :) Får se om vi ses igen en sväng imorrn också...vore skoj :) hoppas på bra väder!!

Invigde mina nya löparskor igår och det gick riktigt bra för att inte ha sprungit sedan november, hoppas på åtminstone en vända till under veckan som kommer.

Imorrn är det åter till pluggandet men denna gång meritportfölj...ska se till att försöka bli klar med den i dagarna som kommer...senast under nästa vecka...pepp pepp att detta går igenom!!!

Natti natti mina vänner!!

Sista rycket!!

Publicerad 2010-05-03 09:36:13 i Skolan och sånt,

Nu kör vi, finslipning och inlämning av ex-jobbet ska avklaras de kommande dagarna, helt sjukt vad fort tiden har gått och fortare kommer det att gå. Det var som jag och Fia satt och kollade lite framöver och vips så var vi redan inne i juli.. :S

Menmen...borta med bekymmersLisa, upp med hakan och full fart framåt!!!

Sköna Maj!

Publicerad 2010-05-01 11:07:51 i Det där lilla extra,

Välkommen!! Nu kommer tillvaron verkligen att ha fullt upp, många saker som händer nu :)

Aprilmånad och Valborg firades med trevligt sällskap ute hos Cederwångs med grill, snacks, blask och många skratt...tack tack för en härlig kväll!

Vaknade utvilad redan vid 8 imorse..märks att man kommit in i en viss rytm...skönt! Gick upp vid 10 och fick strax därefter sällskap av frugan :) Nu har vi ätit frukost och sen får vi se vad dagen bjuder på :)

Trevlig dag!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela