Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Måndag avklarad

Publicerad 2011-01-31 21:43:16 i Om ditt och datt,

Jobb 9-17 och sen vattengympa 18.45-19.30. Mellanlandning hemma för lite mat innan så klart. Satt igår och såg över denna vecka och vips var det söndag. Har någonting planerat VARJE dag. Är det inte träning så är det personalmöte och är det inte det så är det kurs. Lustigt det där hur allt kan sammanfalla samma vecka!!

Dammade (avsnöade) cykeln imorse och tog mig en tur idag för första gången på evigheter. Sen första snön kom skulle jag tro (!) och det är ju längesen. Det var både skönt och läskigt. Minnet av min "olycka" förra året sitter fortfarande var så lite harig är jag ju. Menmen..i faced my fear och tog det lugnt och försiktigt i backarna och vid ojämnheter. Märkligt att cykelbanorna är i bättre skick än våra vägar...jag klagar inte..är väldigt tacksam för det (för då kan jag ju cykla) men märkligt ändå att det är så.

Godkväll!!

Och dessa blev det...

Publicerad 2011-01-30 18:58:22 i Motion,



Blev endast 200 kr i slutändan. En mycket nöjd Karolina!!

(ville även gå in på H&M och kika lite men fick icke ;) och tur var väl det för mina shoppinggalna fingrar och min ack så tomma plånka för tillfälle. Ett kap räcker gott och väl :D

Stadium

Publicerad 2011-01-30 14:00:01 i Motion,

Ska iväg och se på nya träningsskor. Är verkligen i behov av ett par nya med tanke på att dom jag har, har jag haft sen årskurs 8 !?! Jag älskar dom verkligen men jag känner när jag kör pass mer än 45 min att dom inte håller tyvärr..får ont i fötterna och det är väl inte så konstigt egentligen :P

Fick hem årsbesked häromdagen med en rabattkupong på 20% och årsbonusen så det är ju bara plus, plus, plus!! :)

Lördag

Publicerad 2011-01-29 10:13:20 i Favvo,

Vaknade tidigt idag och satte direkt igång med lite tvättande. Väldigt nödvändigt. Ätit frulle och kikar of course på Vänner :P ett av favvo avsnitten när de tävlar om lägenheten och tjejerna förlorar..:)

Till kvällen får vi se vad som händer..hemmagjord pizza och bio kanske?? Ska snart ta mig en prom till ICA tror jag...vid 12 kommer Ida och vi ska luncha :)

Freeeedag

Publicerad 2011-01-28 19:36:02 i Favvo,

Har kollat färdigt på handbollen, Sverige är ute i tävlingen. Synd när det ändå var så nära final. Vi laddar vidare med fredagsmys och ser snart på Let's dance :)

Välkommen heeeeelg :)

Testar

Publicerad 2011-01-27 20:16:31 i Testar och tipsar,

Jag har lyckats göra två inlägg med mobilen! Men det blev inte riktigt som jag vill..haha som till synes kanske märks. Ska fippla lite till och se om jag inte kan få till det ordentligt. Så ha överseende med vissa inlägg ;P

Träning igen

Publicerad 2011-01-26 20:37:41 i Motion,

Idag var det vattengympa och dagens pass var annorlunda från första gången i positiv anda. Var en rejäl genomkörare genom hela kroppen, super skönt!! Och ingen träningsvärk från igår heller. Nu återstår att se vad jag gör resterande av veckan..ett pass till ska det bli, zumba, box, yoga eller afro?

Nu blir det bingen...är såååå trött..men det är skönt :) sovis imorrn! Jobb 9-16.



(från förra helgen, tjejkväll)

Step up

Publicerad 2011-01-25 19:18:52 i Motion,

Tog mig iväg till träning idag igen, var inte så taggad men det va riktigt skönt när jag väl var där. Hon som har passet är super! Verkligen min stil, bra musik, mycket pepp och skrik och hård körning hela vägen!! Jag är lagom trött nu, färdigäten och duschad för kvällen. Funderar på att knapra på några morötter som lite efter snack..blev ju så kopiöst hungrig efter förra veckan så jag misstänker att det kan bli lika denna vecka ;P

och myyyyyycket vatten :D



lite kul var det att tränare också hade ont i triceps och vader sedan förra veckan..då var det inte bara jag :D

Det där med shopping...

Publicerad 2011-01-24 21:40:59 i Nöjen,

Karolina ska verkligen hålla i sin plånbok eller sina pengar rättare sagt och så dimper springkatalogen från H&M ner i brevlådan och jag hittade så klart MASSOR!! fina klänningar, shorts, kjolar...aahhh. Hoppas kläder finns i butik snart så man får kika mer där..får dock bli windowshopping ett tag framöver :P

Tröött

Publicerad 2011-01-23 15:28:23 i Bara jag,

Vet inte riktigt vad det är med mig idag, är sååå trött. Kommer inte riktigt igång. Var på tjejkväll igår och det var supertrevligt!! Tack alla som var där!! Men när småtimmarna började rulla in kände jag hur ögonlocken blev tyngre och tyngre och väl hemma sen var det inte många sekunder jag låg på kudden innan jag somnade in.

Får se om jag kanske ska ta mig en promenade för att få lite frisk luft och kanske kan piggna på lite.

VV

Publicerad 2011-01-22 14:55:02 i Bara jag,

Nu har det hänt, jag har gått med i viktväktarna, online. Mina kilon att tappa är minimala och det vet jag, det är inte därför jag har gått med, eller jovisst är de det men inte huvudandledningen. Jag kände att jag måste få ordning på mina (våra) matvanor och då fanns det ingen annan utväg. Det jag gillar mest är deras checklista där man fyller i allt man äter på en dag. DET BEHÖVER JAG kan jag säga!! Jag tycker att jag äter bra och hej och hå men icke det..stoppar tydligen i mig mer skräp än jag trott, vilket är nyttigt att se genom detta verktyg. Så nu äter jag väldigt mycket frukt och grönt för att vara mig och det är superbra!! Det är ju egentligen så det ska vara men lat och bekväm som jag är så skippar jag det, varför vet jag inte men så ser det ut.

Har nu slängt i mig en lunch á la korvgryta, inte så mycket smak men ändå helt ok! Jag är mätt och det är huvudsaken!!

Seeeeg morgon

Publicerad 2011-01-22 12:23:15 i Bara jag,

Vaknade 9.30 för att blunda om till 9.55 och vaknade till ordentligen sen 10.45. Trrrrröööötttt Nowak. Har fått i frukost och sitter nu med datorn i knät, morgonrocken fortfarande och Vänner på burken. Rätt skön start ändå när snön yr som bara den ute..ska det aldrig sluta?!?

Knasdagar!

Publicerad 2011-01-21 19:18:46 i Om ditt och datt,

Igår var inte riktigt min dag. Började med att jag försov mig..fantastiskt. Kom till jobbet 25 min efter utsatt tid, på med kläder och möttes av barnen färdigklädda och uppställda på gården..muy bien! Tänkte att nu ska vi ha en bra dag.Vi hälsade på varandra, kramades, allt frid och fröjd. Tog en härlig promenad på jakt efter djur och vi träffade på flera och höll räkningen längs vägen. Mot eftermiddagen vet jag egentligen inte vad som hände..jag vet vad vi gjorde och vad vi pratade om men ändå fanns en känsla av noll koll.Gick hem med tanken att imorgon är en ny dag och vi tar nya tag. Men på nåt konstigt vis fortsatte den här röran halvt om halvt idag. Som pricken över i:et inför helgen fick jag en gren i fejjan när jag skulle hjälpa ett barn som fastnade i trädet och har nu en fin reva rätt över kinden..haha! Så det kan gå!! Miss klantig det är jag!! :)

Nu är det i alla fall heeeeeelg!!!!!!

Förnyat mig :)

Publicerad 2011-01-18 21:39:30 i Favvo,

I söndags fick denna lilla vän följa med mig hem från affären och jag måste säga att jag är mycket nöjd!! :)

Tjejkväll

Publicerad 2011-01-16 13:23:39 i Favvo,

Gårdagen spenderades hos Sara med handboll, vin och spel och mycket trevligt sällskap. Det var jag, Fia, Catta, Ida och Sara förstås. Tack tack brudar!!



Lunch

Publicerad 2011-01-15 11:02:51 i Favvo,

Ska strax ner på staden och möta upp Catta på en lunch, ska bli riktigt nice!! Va alldeles för länge sen nu och som vanligt kommer vi ha massor att prata om..haha..som vi kan eller hur ;)



Ha en bra dag!!

Tränade!!

Publicerad 2011-01-14 19:59:49 i Motion,

Och jag måste säga att jag är mäkta nöjd att jag tog mig dit!! heja heja!!

the due

(gammal bild men det får ni ta..ler inte så ofta på bild nuförtiden..haha ;)

Sjukan fortsätter...

Publicerad 2011-01-14 14:02:12 i Bara jag,

Fick precis rapporterat att en till av barnen på jobbet hade spytt inatt...en jag var med en hel del igår. Jag tycker så synd om de små liven att de ska åka på sånt här. Så jag funderar om ZUMBAN ska skippas idag och köra på AFRON på söndag istället om jag inte insjuknat till dess. Tål att tänkas på! Ska strax köra ett par låtar på Dance Central för att se hur mkt och om jag orkar nåt.

Ledig dag

Publicerad 2011-01-14 11:12:59 i Bara jag,

Superskönt med ledig fredag kan jag meddela! Vaknade första gången 8.30 av mig själv..men låg kvar till 10. Så jäkla skönt att sömnen börjar komma ifatt mig och jag börjar få en rytm i det hela igen. No sleep makes me grumpy så att säga..haha!

Vaknade med halsont och mindre snuva. Har redan svept en kopp te och fler blir det under dagen..hoppas det inte bryter ut till något värre nu när jag ska komma igång med träningen. Jag är inte förvånad för så här är det ALLTID när jag sätter igång med någon form av träning. Oavsett är min plan att besöka gymmet senare i eftermiddag och testa på ZUMBA..spännande! :)

Fortsätter äta vitpepparkorn i hopp och tro om att hålla magsjukan borta..heja heja!!

Paketen häromdagen

Publicerad 2011-01-13 20:47:16 i Favvo,

Innehöll fyra klänningar från Bubblerroom, varav en ska skickas tillbaka, samt en ny kalender från Photobox för året och ett kollage på mig och darling, nice va!! :)






 

Trevlig kväll!!

Magsjukan går...

Publicerad 2011-01-13 18:32:17 i Jobb,

Under dagen blev det totalt fem fall på jobbet..isch isch...vill verkligen inte åka på något :( vi hoppas på det bästa!!

Sömnen och träning

Publicerad 2011-01-10 22:38:19 i Bara jag,

Inatt var det inte kul. Jag kunde inte sova. Låg och läste i en timme. Såg på tv ihopp om att slumra in. Icke det. Blev 2 avsnitt 2 ½ men, CSI även det x2 och still no sleep. Våndan över att jag MÅSTE UPP när klockan ringer...FÅR INTE försova mig gjorde ju inte saken bättre. Somnade in tillslut strax efter halv 3 när darling avslutat sitt arbetspass (!) och också skulle slumra in och det var bara att pallra sig upp när klockan ringde vid 06...

Förstår egentligen inte hur jag kan va vaken än så länge. Hamnde i paltkoma efter maten sen huvudvärk som fick jämnas ut av en kopp te. Det blev bättre.

Nu till något annat. Jag har ÄNTLIGEN hittat suget att träna igen! Har idag införskaffat mig ett terminskort, hör och häpna, till Vattengympa denna vår :) När jag och Sara provade i höstas på Selmas blev jag supersugen men då gick det inte att hoppa in mitt i en termin men nu så, onsdag here i come!! Sen passade jag även på att köpa ett månadskort på gruppträning så jag har sikte på Zumba i första hand och hoppas även att få in Step, Box och Yoga som rutin!! Vi börjar dock soft med vattengympan och ETT pass den här veckan så jag inte tröttnar/blir sjuk/förkyld som jag alltid lyckas med.

PEPP PEPP NU PEOPLE!!

Snöoväder

Publicerad 2011-01-06 11:46:19 i Nöjen,

Det blåser och snö yr som bara den ute. Dröjer nog ett bra tag innan det här tar slut verkar det som. Ska ta mig ut lite senare och gå på julgransplundring, spännande!

Slirigt värre!

Publicerad 2011-01-04 16:38:11 i Om ditt och datt,

Inte nådigt vad det är halt ute på vägarna idag! Va in ute länge alls men sladdade till både här och där...jisses!! Tog mig en sväng till återbruket och kastade en del, hämtade upp mor och tog en sväng på Maxi. Glömmer till och från varför jag och mor sällan handlar tillsammans..haha..jag tar det jag ska ha sen är jag klar...mor kör en annan taktik. Kul att man kan skratta åt det tillsammans iaf och det var mysigt att vi fick en stund!

Nu blir det att styra kosan ur hemmet igen och besöka ida, marcus och vilma och sen mor och far. Bror med buskottar är på besök!!

Musikåret 2010

Publicerad 2011-01-03 12:45:09 i Favvo,

Kom över en remix nu här på morgonen..lyssnar och minns året 2010 i musikens anda..det va nice :) sökte vidare på Youtube och hittade fler! Vilken är er favvo?? Här kommer en version:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela