Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Underbart!!

Publicerad 2009-12-31 14:45:29 i Det där lilla extra,

Tack mina kära vänner för igår...alltid lika trevligt när vi ses :) kvällens tema var som tidigare sagt huvudbonad och själv hade jag prinsesskrona och häxhatt..vi missade partyhattarna..attans...blev väl så för jag var tvungen att gå...men va inte oroliga..dom finns kvar så vi får ta dem vid ett annat tillfälle kanske? :)

    

jag säger som Anette "med er kan det aldrig bli fel"

2009 börjar närma sig sitt slut och det har minst sagt varit ett händelserikt år med många minnen, skratt, tårar, farväl, gamla och nya bekantskaper..vi tackar och bockar för denna gång!

Väl mött år 2010 mina vänner...gott nytt år önskas er!!! :)

Tjejkväll!!

Publicerad 2009-12-30 17:42:05 i Det där lilla extra,

Med denna gång tema huvudbonad! Ser jag framemot...har mina bonader (japp plural) redo, sminket ska på och sen ska jag bege mig :)

Trevlig kväll alla :)

Dagens bekymmer...

Publicerad 2009-12-30 14:21:33 i Funderingar,

Jag har blivit förälskad...i två vackra ting...och jag kan inte välja...måste nog in i butik och prova på armen visserligen men så här på bild gillar jag båda..vilken tycker ni??

 

Julhelgen

Publicerad 2009-12-28 17:53:29 i Nöjen,

Så där då...var det roliga slut. Ledigheten är över och man är åter på jobbet, denna gång på prolog. Mkt trevligt att vara tillbaka igen. Kände dock att det var ett halvår sedan man jobbade en vardag men det där kom man ju snabbt in i igen :P

Julhelgen har varit mycket bra, god mat, trevligt sällskap och en hel del festligheter :) Jag har varit både här och där :) Tyvärr inte hunnit med alla som jag hade velat :( men jag antar att det tyvärr så det blir ibland...får vi ta igen vid ett annat tillfälle helt enkelt! Jag lämnar er med bilder av min julhelg..hoppas er också har varit bra!! :)

  
Skinkmacka och glögg som det sig bör
  
 
Kvällens värd Erik, Sandra och Evelina :)

Härligaste bilden för kvällen..jag vet inte riktigt vad men det är någonting som Fia är väldigt upprörd över iaf.. :)
 
Vem ska leka..far eller son kanske??...hhmm...kvällen avslutades med en wonderbar morotskaka :) 

Tack ALLA för en härlig jul!!!

Julaftonsmorgon...

Publicerad 2009-12-24 10:08:59 i Det där lilla extra,

är nu här! Ska strax få i mig lite frukost, göra mig iordning och packa med mig alla paket och fara över till mor och far för traditionellt julfirande a la nowaks :)

julstressen är äntligen över (den lilla jag har haft..haha)..fick känna på den igår en sväng när jag snällt och duktigt åkte ner en vända på staden åt mor för att inhandla en sista grej bara för att sedan upptäcka att jag köpt fel...trots att vi sa rätt sak flera gånger innan...ja vad säger man...hjärnsläpp kanske?? :) Var inte mer än att åka ner igen och byta och se till att rätt sak fick följa med hem istället..vilket jag lyckades med...puuhhh!!

fick tjuvöppna några julklappar redan igår eller tjuvöppna och tjuvöppna en kom med posten och de andra var oväntade..men dock välbehövda...tack så mkt...det värmde verkligen!!! :)

Önskar er alla en underbar julafton...ho ho ho :)

Dan före dan före dopparedagen...

Publicerad 2009-12-22 21:13:50 i Bara jag,

Blev det rätt nu?? Hihi..jaja...dagen har iaf varit mkt bra, jobbat och sen donat här hemma, julstädat och så..mkt skönt att få det gjort slipper man tänka på det sen. Under kvällen kom även Ida förbi och färgade mitt hår...tack vännen det blev jättebra :) Hoppas bara det duger för somliga nu så man kan visas upp i offentliga sammanhang ;) jag säger då det :)

Fick även prata en stund med kära Sandra idag...känns som vi gått om varandra länge nu vännen så det va skönt att få prata lite längre :) hoppas du inte insjuknar mer så vi kan ses i dagarna som kommer!!

Bara jobb imorrn sen är jag ledig i fyra dagar...kan inte minnas senast jag va ledig så många dagar i sträck...och på hemmaplan dessutom...mkt skönt men samtidigt lite konstigt...är ju inte riktigt van...hur gör man när man har fritid?? haha...det löser sig nog ska jag se :)

Trevlig kväll alla :)

Julklappsjakten är över :)

Publicerad 2009-12-21 20:52:38 i Det där lilla extra,

Så där då...då ska samtliga julklappar vara inhandlade :) tog en vända på hälla med Ida och Vilma efter jobbet idag och sen skulle pappa ner på stan så jag hakade på...som han gillade att gå i affärer med mig ;) men jag tackar och bockar...väldigt trevligt av dig pappa :)

Hittade även en topp till juldan och en mössa..båda svarta såklart..skräll va ;) så skönt att slippa tänka på skolan i dagarna framöver....bara fokusera på jobbet och umgås med bästa...vi gillar :) helt sjukt att det bara är våren kvar sen...längtar!! Jaja..ska sluta svamla nu och börja göra kväller...hoppas er dag varit bra!!

Ännu en skön söndag

Publicerad 2009-12-20 12:52:29 i Bara jag,

Sköna söndag är åter igen här , fjärde advent, skolan är i princip avklarad för denna termin, bara jobb och ledighet framöver i de kommande dagarna...vad mer kan man begära?? Vi gillar läget :)

Gårdagskvällen spenderades hos Ida, Marcus och Vilma. Vi tjejor hade myskväll i sovrummet :) Hon är för go er lilla tjej :) Vid elva-klippet började jag känna hur ögonlocken blev tyngre och tyngre och ryckningarna i benen började smyga sig fram så jag tackade för mig och kilade hem..så skönt att gå bädda ner sig och veta att jag inte skulle behöva vakna till en väckarklocka morgonen därpå..

Idag ska jag göra så lite som möjligt...pappa har varit här en sväng och skottat undan så bilen kan köras ut och in smidigt. Senare ska jag fixa det sista till arbetet och scanna in lite bilagor och sen förhoppningsvis träffa Catta en sväng :) Slutar tidigt varje dag den här veckan så jag hinner fixa det som jag har kvar inför julen under eftermiddagarna vilket känns bra. Ordnade två julklappar igår och tänkte fixa det sista imorgon. Fick en liten julkänsla häromkvällen, får se om den kommer tillbaka och stannar lite längre i dagarna som kommer, snön är ju här och det är ju alltid nåt :)

Yes yes yes!!

Publicerad 2009-12-17 19:12:29 i Bara jag,

Fick precis ett meddelande om att jag fått byta partnerskola och får nästa termin vara på en skola :) så glad, så glad, så glad!! Ska se till och ta mig till den "gamla" och tacka för mig också :)

Happy happy happy :)

"Det är mycket nu"

Publicerad 2009-12-14 19:22:55 i Skolan och sånt,

Känns som slagordet för tillvaron just nu..hehe...men det här klarar vi, även om det känns tufft!! Bara två dagar kvar och sen är det "julledigt" :) ialla fall från skolan för min del och det känns helt överkomligt..är välbehövt!

Har kört hårt hela dagen med svenskan..på onsdag blir vi förhoppningsvis klara och knyter ihop säcken. Ska titta över matten lite nu inför redovisningen imorgon sedan kommer jag att göra kväller...kanske se lite på tv.. :P


En sliten fröken...

* nu gäller det att så smidigt som möjligt anpassa sig till nya förutsättningar *
(mitt horoskop för dagen..det ska väl inte vara några problem ;) )

Dagens bestyr

Publicerad 2009-12-13 14:58:15 i Bara jag,

Klockan är strax tre och hittills har jag inte gjort så mkt..precis som det ska va en söndag :) Snart ska det dock börjas tas tag i saker som måste göras trots söndag. Disken är avklarad, soporna ska snart ut genom dörren och pluggandet fram tills maten serveras ska snart sättas igång.

Låt flitens lampa lysa!!

Sena timmen är slagen...

Publicerad 2009-12-13 04:54:58 i Det där lilla extra,

och Sensation White Trash Party är över och tackar för denna gång!! Alltid lika trevligt när vi ses :) Många skratt, kommentarer och minnen även från denna kväll! Hur kommer det sig egentligen att man alltid hamnar runt köksbordet?? Trevligt är det iaf!! Tack tjejer :)

  

  
vad är en lussevaka utan glögg, julecheesecake och spel.. :)

 



:)

Myspys torsdag :)

Publicerad 2009-12-10 19:48:55 i Det där lilla extra,

Så här mysigt kan man ha det en torsdag :) vi gillar!!! :) Dagen för övrigt har varit mkt bra, imorgon väntas ledigt :) eller ja...ni som pluggar vet ju vad det betyder men det är iaf ledig för mig är inte klockan väcker mig ;)


  

Bullbak :)

Publicerad 2009-12-09 20:24:34 i Bara jag,

Tog mig an och bakade idag..hade ambitionen att hinna med både bullar och annat men jag insåg snabbt att det skulle inte gå..eller rättare sagt jag orkade inte..:P bullarna tog musten ur mig!! Menmen...dom är färdigbakta och allt är undanplockat och diskat...mkt skönt :)

Nu ska jag kolla igenom lite inför imorgon och sen blir det sängen...efterlängtat :)

Men tiden då???

Publicerad 2009-12-08 18:16:26 i Bara jag,

Vart tog du vägen idag??? Jag som hade så mycket planerat..haha..där fick jag för jag sov bort hela förmiddagen :) men det var välbehövt så det är väl inte mer med det :P

Har ändå hunnit med en del idag, hoppas gruppen godkänner det jag lagt in nu bara...insåg hur sent det blivit på eftermiddagen när magen började kurra...tiden från halv fyra till nu har bara sprungit iväg...blir väl så när man sitter intensivt med något. Tänkte jag skulle fixa lite inför svenskan imorrn också..det hade jag halvt om halvt glömt bort...isch isch...och sen läsa igenom två böcker..får bli skumläsning och hoppas på att det räcker!! Sen får det faktiskt vara kväller!

Har haft Alicia Keys senaste på Spotifyn hela dagen..me like!

Nervös...

Publicerad 2009-12-07 08:33:06 i Bara jag,

Ska snart ner på staden och få frillan klippt...är sjukt nervös..haha..hoppas jag vågar stå på mig och inte mesar ur i sista sekunden..."nej vi gör som vanligt"....issschhh...låter som jag ska göra värsta grejen men så är det väl inte riktigt men ett litet större steg för lilla mig som är sån fegis i vanliga fall..hihi...mmm...dagens i-landsproblem va :P

Efter frisören blir det en sväng till E-tuna och finslip på arbetet och förberedelse inför redovisning...sjukt va denna termin gått fort...ev till partnerskolan igen i eftermiddag sen blir det lugnt...kanske till IKEA en sväng och inhandla lite så fotona kan komma upp här hemma :)

Jaja...nu ska jag väl kila vidare så jag kommer ner på stan nån gång, ha en bra dag :)

Söndagen hittills..

Publicerad 2009-12-06 14:57:35 i Bara jag,

Tog mig en välförtjänt sovmorgon...hade kunnat sova hela dagen om jag velat men det finns det ju tyvärr inte tid till... :P

Har hittills hunnit med fyra tvättar, plockat undan lite här hemma, skickat in min del på svenska inför måndag. Känns rätt ok faktiskt, ångesten och magsåret från igår kan lugnas och minskas, det gillas! Ska strax ner och hämta sista tvätten och sen kila över till mör och får på lite mat idag igen...mkt trevligt :) Senare blir det lite check av som ska göras imorgon, lite lektionsplanering innan kvällen bjuder på söndagsmys i soffan i gott sällskap :)

Grattis till Nicole som klarade Stockholm!! Jag visste att du skulle greja det vännen :)

Önskar er alla en skön söndag- och andra adventskväll :)

Magsår nästa??

Publicerad 2009-12-05 15:26:15 i Funderingar,

Har suttit en stund nu och faktiskt haft lite flyt..det lossnade för mig bara så där och pennan glödde på pappret (ja av nån konstig anledning har jag fört anteckningar på papper och inte datorn direkt)..vilket kändes super skönt, men så fort jag blev klar nu började tankarna snurra och jag insåg att vissa saker ska ju redovisas också...och då högg det till lite fint på det välkända stället :(

Äsch äsch..det här ska väl gå som allt annat eller hur?? Ska ta en paus nu och sen köra lite till innan det blir mat hos mör och får :) äntligen börjar huvudvärken som kom efter jobbet att släppa nu oxå...kan bara bli bättre :)

Framkallning

Publicerad 2009-12-04 15:53:27 i Skolan och sånt,

Idag kom mina foton :) känns som man (inte jag iaf) tar sig för att framkalla kort längre, man tar dom och sen förvaras de i datorn...framkallade visserligen bara 40 kort men jag är nöjd ändå..ska se till och få upp dom här hemma på mina nära och kära :)

Dagen har spenderats på förskolan fram till 13..alltid lika trevligt :) Efter jobbet cyklade jag över till partnerskolan och träffade min handledare och få lite tips och idéer...har inte varit där sedan i våras så det var en liten skillnad. Vi satt ner en stund och pratade om lite allt möjligt, jag hoppas jag får komma dit i vår igen, jag känner verkligen att jag har saknat miljön! Försöker suga åt sig så mkt som möjligt :)

Igår kom resultatet över mattetentan som jag var helt hundra på att jag skulle kugga..har aldrig haft sån dålig känsla över en tenta och jag klarade den!!!! sån lättnad att det är svårt att beskriva...ringde mor min och nästan grät av glädje..hehe...bara ett berg kvar att bestiga sen är denna termin över vilket känns skönt. Fick lite ny energi igår och hoppas det kan hjälpa mig att ta mig igenom det sista! Tack alla goa människor för att ni finns, peppar och stöttar mig..ni är guld värda!!!! :)

Ska strax hoppa in i duschen och sen iväg på myskväll :) Imorrnbitti vankas jobb á la prolog i vanlig ordning!

Trevlig fredag kväll :)

Pausar...

Publicerad 2009-12-03 13:25:52 i Bara jag,

Förmiddagen är avklarad där jag och Malin har finjusterat och lagt till och hit och dit på mattearbetet. Tog mig en kort kort promenad ut och fick lite frisk luft och inhandlade lite från ICA. Ska snart äta lite innan eftermiddagen bjuder på svenska och Bråten...och kolla igenom arbetet lite och göra lektionsplaneringar...jippe...

Gårdagens konsert var magisk..helt underbar...jag ville aldrig att den skulle ta slut..det var en härlig kompott av nytt, gammalt, bekant och sånt som gick rätt in i hjärtat..jag säger då det :)

Fyndade en klänning häromdan på Vila, 100 kr...taget! Blir säkert nåt tillfälle man kan ha den :)

 

Ska klippa mig här i dagarna också...aah...är i valet och kvalet i den frågan...spara eller inte? Den längden jag har nu trivs jag väldigt bra i men om ca två veckor har det växt lite till och blivit för långt för denna frisyr..skulle vilja göra något nytt men vet inte riktigt vad och om jag törs..tänk att man kan vara rädd för att klippa sig?? Litet sidospår men ändå en fundering..

Och där...

Publicerad 2009-12-02 16:15:56 i Bara jag,

gick luften ur mig...finner mig tittandes på skärmen med tankarna på nåt helt annat ställe..hehe..färdigarbetat för idag tror jag nog. Känner att jag behöver få tillbaka kontrollen lite över situationen...hoppas på en bra och effektiv morgondag helt enkelt! Ska försöka klura ut något att äta här om en stund också..är inte så sugen på nåt faktiskt men känns inte som jag kommer stå mig på en macka hela kvällen heller..hehe..blir en tripp ner i frysen och hoppas vi finner något dugligt att värma på!

Ikväll det är konsertdags :) Lasse här kommer vi :)

1:a december

Publicerad 2009-12-01 07:26:37 i Skolan och sånt,

Idag har jag öppnat första luckan i kalendern..kikar ut och det regnar...ingen ovanlig syn nuförtiden tyvärr..har tänt adventsljusstakarna i köket och myser med min frukost och önskar lite granna att det skulle ligga snö utanför..

På schemat idag står det grupparbete och lektion, matematik hela dagen. Dags att göra sig iordning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela