Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Fiii faaassiikken vilken dag!!

Publicerad 2008-12-29 15:57:09 i Allmänt,

Den har gått i ett från 6.00 till 15.20 men en 25 min paus för lunch, frukost vid bordet mellan samtalen och en och annan kisspaus...länge sen det varit en dag som denna. Snacka om att man känner att man lever. Men man gör ju sitt bästa och mer än så kan man ju icke!!

Ska sätta mig ner och bara ta hand om mig ikväll...blir lite tenta, en lååååång varm dusch och mys framför tvn med en kopp te :) blir tidigt ikväll eftersom det blir upp tidigt imorrn igen men det ska nog gå bra. Nu har jag iaf ställt in cykeln i förrådet så nu ska det väl gå fortare att cykla än imorse då växeln hade fryst fast på 3:an...tog ju ett tag att komma fram och jag säger så....

Bye bye!

Min söndag

Publicerad 2008-12-28 13:53:07 i Allmänt,

Har ännu inte gjort så mycket....fundrat mycket till och från....det blir som det blir och inte mer med det! Ska till Erikslund med mor lite senare och kolla på arbetsskor och sen en kameraväska. Här kommer ett litet smakprov på hur jag än så länge spenderat min söndag...enjoy! (Märk väl vilket stor skillnad lite kan göra bilderna sinnsemellan)

Före
 
Efter

Tankarna försvinner iväg...

Publicerad 2008-12-27 14:33:29 i Allmänt,

till andra delar/andra dimensioner/världar som jag drömmer/önskar/föreställer mig om....är det bättre än den värld jag är i nu? Både ja och nej kanske...jag vet inte....väldigt lätt att tankarna vandrar och man hamnar i en dagdröm långt långt borta från den verklighet jag har idag...kanske det som är meningen med en dagdröm...det blir inte mer än det..hehe..

Min verklighet idag är underbar, misstro mig inte...jag har mer än andra kan önska sig...något som jag är oerhört tacksam för!! Men sen finns de där små drömmarna, eller kanske önskningarna man önskar ska gå igenom..kanske lite av sig själva...(har aldrig och kommer aldrig vara en tur människa så det kan jag glömma, får nog faktiskt kämpa lite!!!) men drömmen om där allt bara flyter på med jobb, skola, familj och vänner och man har lusten och diciplinen att träna, och framförallt tiden att kunna göra det man vill! Känner ibland att jag har drömmar och visioner om saker jag vill göra men det händer bara inte...eller att jag rättare sagt inte nöjer mig...konstigt det där...för jag är ju nöjd men ändå strävar jag alltid efter mer...och det är väl bra i sig....man ska väl få ut så mycket som möjligt här i livet så länge man kan! Tänk om man hade obegränsat med pengar...vad skönt det skulle vara! Många säger att pengar inte är allt... och det håller jag med om, men tänk vad det kan underlätta! Hade planer på London, Göteborg m.m. under detta år, gärna redan nu under våren men det går bara inte...och det är bara att inse ....tråkigt nog...men samtidigt får jag tänka att det är här en kort fas under livet och att det kommer fler tillfällen...är nog bara någonstans rädd för att det inte blir så och därför vill jag nu...konstigt det där...menmen...

Sitter och försöker koncentrera mig på min tenta men har så svårt idag...förstår egentligen inte varför...den större delen är ju gjord, måste bara knyta ihop säcken nu...kanske just det som är svårt...hhmm..jaa....får se om det lättar nu när jag fått skriva av mig lite...

Nu var julen slut, slut, slut

Publicerad 2008-12-27 08:48:37 i Allmänt,

Fort har det gått och trevligt har det varit :) God mat och massa mys, precis som det ska vara. Nån direkt julstämning har det väl inte infunnit sig men det blir väl så ju äldre man blir antar jag. Lovely har det varit vilket som så det är ju bra :)

Förkylning är på bättringsväg vilket är skönt men usch vilken rethosta...me not like!

Sitter på jobbet just nu...ser hyfsat ut än så länge så vi får hoppas det håller i sig...*peppar peppar*

Borde nog plugga lite denna helg...tanken var väl så tidigare men hur det nu blir återstår att se...blivit lite dagvill nu när man jobbat även när det varit helgdag men det ska nog lösa sig får vi hoppas.

//K

Sjukling...:(

Publicerad 2008-12-21 17:26:56 i Allmänt,

Usch idag har inte varit någon vidare dag.....hostan sitter i och det känns i huvudet när en attack kommer kan jag säga och är vattnigt i ögonen...allmänt sliten. Har verkligen stortvättat idag..hej och hå....slagit in några julklappar....ska fortsätta om en stund så alla blir klara. Har påbörjat städningen här hemma också....ska slutföras under kvällen har jag tänkt. Ska åka iväg och hämta Marcus och Ida om en stund på stationen, varit på kryssning. Sen blir det ut en vända till och hämta Markus som är iväg och kollar på fotboll....blir nog en tidigt kväll efter allt städande och så...känns så.

Jobba imorrn då...känns så där när man inte är så pigg men det ska nog gå bra....inte van att behöva tänka på frukost, matlåda och sånt...får bli en sväng till Ica mellan turerna.

Gårdagen bjöd på en väldigt trevlig och rolig kväll...tack för det!! :) Läskigt hur väl bruttorna känner en...hihi...charmigt!

Ha en god kväll!!

//K

Jaaa...vad säger man...

Publicerad 2008-12-20 16:48:47 i Allmänt,

Ytterligare en dag börjar gå mot kvällen...den har varit väldigt lugn...jobbade 7-11, gick bra även idag, skönt skönt! Sen har jag pluggat..skrivit lite mera litteratur...att det ska ta sådan tid för ett litet stycke bara...menmen..så är det...fick lite diskussiontankar också så jag har nåt att börja med sen när den delen kommer. Vart iväg till mor och far på lite mat, blev tacos :) alltid lika gott! Hemma igen nu då..tänkte fortsätta med pluggandet ett tag till, ju mer så blir klart desto bättre. Så glad att jag kommit så långt som jag gjort :)

Kvällen bär nog av mot staden skulle jag tro för att umgås med två av mina favoritflickor, very nice :) Blir nog att jag får skjutsa någon först innan jag kan åka men det är lugnt...får jag lite mer tid på mig här att skriva och så.

Ha en trevlig kväll!

//K

Första julbaket avklarat!

Publicerad 2008-12-18 21:40:40 i Allmänt,

Blev saffransbullar med vit choklad....mmmm...så goda!! Jag och Markus hjälptes åt att göra dom..mycket bra gjort! Imorgon fortsätter julbaket med lite annat smått och gott...spännande :)

Sista dagen på praktiken imorgon...heeelt sjukt att det redan gått 6 veckor.....lärorikt har det varit kan man säga iaf. Ska lägga sista touchen på tentan under helgen och sen är det mesta frid och fröjd under julhelgen..sköööönt! Blir iofs jobb men skönt att slippa ha annat hängandes över en....mycket som ska förberedas inför nästa termin sen också....isch isch...hoppas det löser sig med litteraturen...hoppas hoppas hoppas!

Nu ska jag gå och förbereda mig för natten...börjar 7 imorrn...iiihhhh....menmen...skönt att få gå hem tidigt...blir nog en sväng till el gymmo också :)

Natti natti!

//K

Men karolina...vad har du gjort med håret??

Publicerad 2008-12-16 14:58:06 i Allmänt,

var det flera av barnen som frågade när de såg mig idag....hehe...så söta. De är inte vana att se mig med lockigt hår utan de vill ha mitt raka...kulkul! Så kan det va ibland! Dagen har gått fort, gick 7-13.30 men ack så trött jag har varit idag...hade verkligen behövt en sovis...ska bli skönt med det imorrn!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...tror det blir lite plugg faktiskt och sen kanske iväg till gymmet en sväng men vi får se...inte så sugen på nåt idag så det visar sig. Imorrn blir det långdag, sen tandläkaren..(!!!!) och sen kvällssimning, ska bli skönt :)

Tack mina tjejor för ett par härliga dagar...its been lovely :)

//K

Myyyssss

Publicerad 2008-12-14 18:25:54 i Allmänt,

Är ett ord som summerar de senaste dagarna, har vart superkul och ha dig här vännen!! tråkigt att du ska åka men faan va kul du kommer få ska du se :)

Va till Sala och hos Sandra ifredags, very nice! Åt ute på Akropolis och sen mys med idolfinal!

I lördags va vi iväg på stan en sväng jag och Nicole, mycket trevligt! Höll i plånboken och handlade inte nått, bra va!!!
På kvällen var det galej här hemma med ett och annat spel, jäkligt kul! Bajsstopp = förstoppning..eller hur va det nu??? hahahaha....sen bar det vidare till bmb...haha...var också kul! En lyckad kväll!

Idag har vi igen vart ner på stan, Fia drog upp oss och sa att nu var det dags att sätta igång för dagen! Sandra kom in och mötte oss på stan. Hittade alldeles för mycket jag som inte har några pengar.. :( har ju lyckats haft sönder tre av de par byxor jag har så jag är verkligen i behov av ett par nya. Hittade två par idag so mjag la undan, tänkte ta med mig mor imorrn och prova igen och se om mamma kanske vill sponsra mig med ett par, vore nice!

Va iväg och tränade i torsdags...sprang 15 min på bandet...kändes riktigt skönt faktiskt..ska se till att hålla detta nu bara, skönt å veta att man har stöd iaf!!

En vecka kvar på praktiken nu...tänk att det redan gått fem veckor! Blir att sätta igång på allvar snart här nu...usch jag bävar lite...samtidigt som det ska bli skoj, är ju lite av en pluggnörd har jag kommit fram till :P

Neee...dags att gå tillbaka till soffan och säsongsavslutning av OTH....hur ska detta gå????

//K

Simning!

Publicerad 2008-12-09 17:49:31 i Allmänt,

7.30 imorse hoppade jag ner i bassängen och simmade 30 min...sååå skönt! Nu känner jag mig faktiskt motiverad till träning så nu ska jag hålla i tänkte jag. Hoppas hoppas hoppas!

Har kopplat in min nya telefondosa nu igår kväll och hade nyss mitt första samtal...30 min utan avbrott :) skönt om det håller i sig nu...drygt bara att det tog 1 MÅNAD innan det åtgärdades!!!

Nee nu ska jag göra lite nytta!!

Och så var måndagen över..

Publicerad 2008-12-08 14:31:04 i Allmänt,

Eller inte riktigt än men dagens praktik är över och avklarad, har vart en skön dag! Håller på och tvättar, drygt men ett måste!! Ska plugga lite nu en stund och senare kommer Sandra över, ska äta köttfärssås och spagetti :)

Helgen har varit ok, var iväg och simmade igår med Ida och Marcus..det var riktigt skönt faktiskt. Har som sagt varit oerhört omotiverad till att träna just nu så det här var ett skönt alternativ till rörelse. Funderar på att ta en tur imorrn också men vi får se :)

Har fått en ny telefonidosa nu som ska hämtas ut lite senare idag..får vi hoppas att denna funkar då...lär dock inte hoppas på för mycket.

På onsdag kommer Nicole!! Ska bli kul!! Får vi se vad vi hittar på, ska bli kul o ses och umgås...var ett tag sen så nu är det verkligen dags!

Hej svejs!

Today

Publicerad 2008-12-06 13:50:21 i Allmänt,

Jobbat, gick bra...lugnt även denna lördag, me like! Ska snart sätta igång och laga mat...lasange :) mumma!! och sen köpte jag en ny ben&jerrys glass till efterrätt...hoppas den smakar :)

Pratade med Ille idag på jobbet om att jag får ont i lederna efter jag suttit ner en stund och undrade om det kanske kunde ha nåt med blodcirkulationen att göra men icke det...det va nåt annat (som jag inte kommer ihåg) och det man kan göra för att det ska bli bra är att träna.....SUCK! ja som är så trött och omotiverad till träning....inge kul :( men om det kan hjälpa så vore det ju bra....aaahhhh....får försöka tvinga mig till gymmet och sätta igång lite i taget....give me some inspiration!!!

//K

Fredag....vilken underbar dag...

Publicerad 2008-12-05 16:37:05 i Allmänt,

Första versen på en välsjungen sång i förskolans värld...i alla fall där jag är....en pojke sjöng den imorse vid frukosten och nu har jag den på hjärnan...skadad...jjaaa..det kan man säga...

Ska sitta och plugga en stund nu hade jag tänkt..jaaa på en fredag...hej och hå....sen ta en promenad med ida och kika på idol. Sova sen för jobb imorrn och mera plugg...lika bra att få det mesta gjort nu för sen (redan nu egentligen) kommer tiden bara rinna iväg!

Satt och läste studiehandledningen för nästa termin där tidigare elever fått beskriva kursen för nästkommande kull och det ser ju inte kul ut...nog för att jag har hört att det är tufft och har till viss del förberett mig till det men det här....några exempel:

"Läs, läs läs!"  "Planering, planering, planering!" "Se till att klara salstentan, annars får du ett helvete med att hinna ikapp..." "Stressa inte men börja läsa litteraturen tidigt"....haha...ja jag säger då det...tur att jag är en sån organiserad och välplanerad individ redan nu...;)

Dags för plugg!

//K

Godkänd!!!!

Publicerad 2008-12-01 17:31:15 i Allmänt,

yes yes yes!!!! jag blev godkänd på min restuppgift :) äntligen kan jag lägga den bakom mig och nu ha full poäng i registret :) very good!!

Tillbaka till skrivandet....om en liten stund skulle ev Sandra gästa mig lite granna...trevligt värre :)

Teatime!!!

Publicerad 2008-12-01 16:28:00 i Allmänt,

Ja nu är det dags för lite te....böckerna ligger framme och jag ska tamef**n plugga idag...vill inte skjuta på det och ha det hängandes över mig....(som alltid might i add)...så nu finns det ingen utväg...fram till 19 har jag tänkt....hoppas det går bra!

Nu är vattnet färdigt...hörs sen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela