Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Godmorgon

Publicerad 2010-11-27 10:04:08 i Nöjen,

Skönt att vakna utvilad innan klockan ringde idag. Har sovit kasst hela veckan och dragit in i det sista innan jag klivit upp. Har ätit frukost och uppdaterat mig på webben en snabbis samtidigt som jag tittar färdigt på The Princess and the frog som jag började på häromdagen...helt ok film!!

Ska strax göra mig iordning, idag blir det utflykt till Vallby och Julmarknad! :)



(oh naturell so far :P)

Tröttmössan på...

Publicerad 2010-11-24 18:15:39 i Bara jag,



Memo till nästa avdelningsmöte: jag ska inte dricka kaffe efter klockan 17-18..
(somnade någon gång efter 01.30 inatt, brukar däcka normalt senast 22.30)

Det resulterade i en vääääldigt trött Nowak...fick ett litet ryck här på kvällen och städade upp lite iaf...plus till mig :) Nu ska jag göra te och kvällsmacka och sen njuta av lugnet hemma :)

Minishopping

Publicerad 2010-11-21 14:25:00 i Favvo,

Var ner på staden igår förmiddags och skulle inte handla något, var endast sällskap denna gång, men såklart så kom man hem med en liten påse :)



Visst är dom fina?? och såååå sköna!! Mjukt ludd inuti..sweet!!

Nya läroplanen

Publicerad 2010-11-21 13:03:21 i Jobb,

Kursen i Sthlm i torsdags var mycket bra och inspirerande. Det kändes som jag var tillbaka i skolan igen, jag älskar den känslan!

Den nya läroplanen kommer att börja gälla from 1 juli 2011 och skiljer sig naturligtvis från den förra men helt klart greppbart. Jag upptäckte tacksamt att det senaste året på utbildningen, det tankesätt och arbetssätt som förespråkades, ligger i enlighet med vad den nya läroplanen föreskriver. Skön bekräftelse att man gått en värdig utbildning!! Ska gräva lite djupare i den för att sen berätta för mina kollegor vad vi fick höra. Me like!!

God kväll på er!!

Googleeyes

Publicerad 2010-11-21 12:54:56 i Bara jag,

Så här mina vänner blev resultatet:



mina nya driving-glasses



och dessa ska jag ha till läsning

Onsdagsmys

Publicerad 2010-11-17 20:31:50 i Favvo,

Idag, äntligen, fick jag träffa Maria och hennes ljuvliga Isak!! Parveln har nu blivit 4 månader och var förtjusande charmig :) Vi började vår dejt med en promenad som skulle vara kort men som blev lång, väldigt härligt..tack för det!! Längesen jag var på en långprommis så det var välbehövt. Fick sedan följa med upp på en kopp kaffe och mys och gos..hoppas vi kan göra om det snart igen :)

Imorgon blir det låååång dag..först jobb 7.30-15.30, tåg till Sthlm 15.53, föreläsning 18-21 och sen hemåt igen. Ska på föreläsning om nya läroplanen som ska gälla från årskiftet, ska bli intressant!

Nu ska jag kika vidare på fejjan och diverse bloggar innan Greys börjar...i löööve wednesdays :)

Så där då

Publicerad 2010-11-16 15:35:00 i Jobb,

Är hemma efter en någorlunda dag. Mycket skrik och starka arga viljor idag på jobbet. Konstigt nog inte hos dem som det brukar vara..läget skiftar. Huvudvärken kommer säkerligen senare. Over all har det faktiskt gått bra. Två arbetsdagar till sedan är denna arbetsvecka över. Funderade på att ta mig en promenad när jag var på väg hem idag men nu vet jag inte längre. Mörkret börjar falla och har ingen lust att ta mig ut på egen hand...hhmm..återstår att se vad jag gör.

Fredaaaaag!!

Publicerad 2010-11-12 10:03:05 i Favvo,

Vilken underbar dag!! Freeeedaaaaag :) lalalalalala :)

Ska sätta mig i bilen nu och iväg till jobbet..älskling la tom fram bil- och garagenyckeln till mig så jag antar att det är ok att jag lånar...thanks!! :)

Ikväll blir det mys med middag och idol..nice!! :)

Trevlig fredag alla!!

Home alone

Publicerad 2010-11-11 19:19:21 i Bara jag,

För första gången på jag vet inte hur länge är det bara jag hemma...det är såååå skönt :) nice med lite alone time. Händer inte ofta kan jag meddela!! Och jag är sån som lika mycket som jag älskar att ha sällskap så älskar jag en stund för mig själv. Än så länge har jag slöat i soffan efter maten. Ska kanske ta tag i det som ligger tvättat i badrummet...men vi får se ;)

Börjat dessutom inte förrän 10.30 imorrn så jag ser framemot en låååång sovis :)

Egen tid here i come!!

Städtanten framme!!

Publicerad 2010-11-10 16:48:22 i Hemmet,

Nu får det vara nog! Satte mig ner och skrev en sk do-to-list imorse över vad som ska städas här hemma. Sambon tyckte mindre bra om den, menmen. Efter "mellanmålet" idag satte vi igång och städade kylen. Såååå mycket vi hade att slänga!! Såg även till att torka av planen. Nu är det supertjusigt där inne och så ska det fortsätta vara. Kvar på listan är:

* dammsuga
* dammtorka
* storstäda badrummet
* tvätta lakan, handdukar och dyl

Det får dock bli en annan dag då vi om en kort stund ska iväg på middag, det ryktas om canneloni..mums!! :)

Förändring har skett!

Publicerad 2010-11-09 20:13:46 i Bara jag,

Det visade sig att jag ser sämre..score..så nu har jag ett par när jag kör och när jag läser. Det blev inte alls de bågar jag hade sett ut innan för de stack tydligen ut för mycket på sidorna...jag har ett litet huvud. Så det ena paret blev dessa istället...funkis :)



(Kan hända att jag har en viss förkärlek till Osiris :D)

Nu ska jag ser om darling kan slita sig från spelandet och vill mysa en stund!!

Trevlig kväll!!

Besök hos optikern

Publicerad 2010-11-08 20:27:44 i Bara jag,

Imorgon är det dags, synundersökning står på schemat. Var alldeles för länge sen jag kollade upp ögonen, och tänkte på samma gång att det kunde vara skoj med nya bågar. Visade precis darling vilka två jag har tänkt ut och responsen var väl sisådär..ett njää och ryck på axlarna. Får se om han tycker nå annat imorrn när jag provar på plats. Vad tycks??

 



Hektisk vecka

Publicerad 2010-11-06 09:56:03 i Bara jag,

Min frånvaro beror på mycket, arbete, utvecklingssamtal, förberedelser, tandläkarbesök, middag, umgänge med vänner och loveones. Det har helt enkelt varit fullt upp!!

Idag är jag tröttare än tröttast..vaknade första vändan vid 07 och sov sedan i omgångar..inte skönt alls...tur man kan ta igen det inatt istället.



Tack alla för en supertrevlig kväll igår!! många skratt måste jag säga. Jag, Sandra och Fia gick på årsfest och det var riktigt skoj. Nu förstår jag hur det kan vara när man är med i en klubb som bryr sig, väldigt trevligt och familjärt måste jag säga.

Har iaf hunnit med en del idag trots tröttheten. Fick ett ryck efter lunch och gjorde mat...var sugen på soppa av någon anledning..haha..och gott var det :) har kört två maskiner tvätt och inväntar på att en sista ska köras.

Jag och älskling tog oss en sväng till Erikslund också och kom hem med en riktig gottepåse :) I helgen var vi på spelmässa i Kista, anordnat av Gamex, och blev lite inspirerade kan man säga. Så numera har vi Playstation 3s satsning Move med trådlösa kontroller till olika spel, motsvarigheten till Wii antar jag, typ samma. (jag har ju inte så stor koll kan jag starkt erkänna) Menmen jag fick köpa mig Singstar Dance vilket kommer spelas flitigt här hemma kan jag meddela :) Tack älskling!!!




Favvo bruttan finns så klart med!!! Nu kör vi :)

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela