Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Update

Publicerad 2009-06-02 22:13:06 i Allmänt,

Ett par dagar sen jag skrev...har haft fullt upp kan man säga! Tentan är iaf inlämnad och terminen är officiellt slut sedan fredag, helt underbart :)

Passade på att hälsa på i förskoleklassen i fredags på min "lediga" dag, supermysigt! De ska ha avslutning imorrn och jag var bjuden att få vara med :) Fredagskvällen spenderades på Livia med Prolog, personalfest! Trevligt sällskap och god mat, en härlig fredagkväll :)

Lördagen spenderades hos mör och får där bror med familj hade landat, vi var ute hela dagen och lekte och njöt av värmen. På kvällen bar det av till Sala och Svepnäs Hage 134 = Anna Lindholm, trevligt värre! Tack för det!

Söndagen spenderades även den med familjen och mors dag firades! Gårdagen var första arbetsdagen för sommaren. Vi var ute i solen hela dagen, helt underbart och helt slut senare...tog en vända med Ida ner till Kajens och sallad, mumma! Idag gick vi iväg till Djäkneberget, dessvärre i ett regn som inte ville upphöra under dagen. Vi gick tillsist tillbaka till förskolan och åt mellanmål hemma,skönt. Nu på kvällen har vi haft uppföljning på hjärt-och lungräddningsutbildning. Idag handlade om olycksfall, mycket matnyttigt!

Nu ska jag stänga ner och sova...välbehövt kan man säga...lämnar er med några bilder på nya frillan!

Ena sidan...   Andra sidan...   och framifrån

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela