Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Påskat!

Publicerad 2011-04-25 18:31:47 i Om ditt och datt,

Kvällen börjar närma sig och ledigheten går mot sitt slut. Jäklar vad skönt det har varit att vara ledig ett par dagar. Har verkligen njutit!! Bror med familj har varit här så besök hos mor och far har det blivit. Äldsta brorsonen har världens allergi så stackarn har mest fått vara inne för att hålla svullnaden kring ögonen nere..lilla hjärtat. Umgänge har det vilket som varit på hög nivå vilket alltid gillas!!

I fredags var jag ut i Salatown, förfest hos Anna med alla brudarna..satan vad skoj det va!! Vidare ner på hottan sen och Swingfly..haha..va helt ok :)

Igår kväll var jag över till Sala igen för umgänge, käkade, spelade krockett (?) och såg på film och mumsade morotskaka...sweet!! Och idag har vi bara njutit hemma. Mor och far var över vid lunchtid och det sattes upp hönsnät runt hela baksidan så prinsen kan springa fritt. Och som han har gjort det. Även visat en mer kaxig sida..nu kan han ju sitta vid nätet och spana på alla som går förbi..o morra o skälla..haha...king of his domaines ;) Vi har även varit duktiga och ÄNTLIGEN oljat in skärmarna så inom kort tid kan arbete uteplats påbörjas :) suttit i brassestolen i linne och shorts och bara njutit av solen har jag också hunnit med samt förberedigt lite inför nästa gruppdiskussion på jobbet. Känner mig mkt duktig :) Blir att ta en kvällsprommis snart när prinsen sovit klart...så mkt godis som har ätits dessa dagar...ajajajaj..bara bränna bort..haha!

Imorrn blir det jobb igen, skönt med ännu en kort vecka :)

Trevlig kväll!!



(Thailand 2011)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela