Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Äntligen...

Publicerad 2009-05-21 13:59:27 i Allmänt,

har städtorsdag kommit till sin ände...nästan iaf...ska bara slänga soporna men det tar jag på vägen ut lite senare. Skönt att äntligen har ett hem igen! Har varit så mycket i skolan så hemmet har fått komma i fjärde hand känns det som. Tråkigt att behöva städa en dag när man är ledig menmen..nu är det gjort :)

Introduktionen till projektarbetet gick smidigt, blev musik :) hittade en superbra bok som inspirerade mig till max..haha..hoppas jag kan smitta av mig på de andra i gruppen också, blir att skriva ihop lite till texten i morgon tänkte jag och även fortsätta på EXA 3, om jag bara kommer igång så hoppas jag att den nästan skriver sig själv.haha...får se om jag ska låna hem mör och fårs dator och skriva på, denna kan man ju inte riktigt lita på...iihhh..

Gårdagens eftermiddag och kväll var mycket trevlig, åkte ut till Fia när jag slutat, hon packade och jag tog en kaffe :) och sen hjälpte jag till lite med det jag kunde :P Vid halv fyra kom Sandra och vi satt och snicksnacka :) När Fia var klar åkte vi in till stan, käkade, kikade på lägenheten..kommer bli prima det där puman ;) och sen kollade vi på fotboll..Sala FF - VSK..vinst till hemmalaget med 4-1 om jag inte minns helt fel..På vägen hem passade jag på att svänga in till Evelund och säga hej till Cissin, mycket trevligt!...hoppas vi ses till helgen nu då :)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och ta det lugnt lite innan maten...

To do list för dagen  fick som tur va lite hjälp också...:)  fixar lite med gardinstången som var sne...

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-05-21 16:43:45

hjälpte karln inte till nått med städningen?? Ser lite väl softande ut.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela