Just me

...om allt, inget och det däremellan...

"Lediga veckan"

Publicerad 2010-02-15 15:56:55 i Bara jag,

Denna vecka har vi kursuppehåll i den ena kursen för att kunna ägna oss fullt åt exarbetet..mycket skönt. Mötte upp Fredrik på skolan vid 10 idag och vi skrev ett nytt utkast på PM, enkät och intervjuguide. Hoppas på snabbt svar från handledare så vi kan sätta igång med litteraturen. Ämnet gott folk är genus och hur det kan se ut på idrotten, elevernas delaktighet, lärarens roll m.m. Kommer bli bra detta :)

Helgen har flytit på i ett nafs och för att summera den kort resulterade lördagens planerade födelsedagsfirande i en kväll på hemmakväll pga av en utebliven sömn natten till lördag..vissa störande moment här hemma som inte gick att ignorera...tack och lov var det en lugn dag på jobbet..

Söndagen spenderades på landsbygden, var och kikade på Ida när hon spelade handboll och spöade serieledarna...ni är grymma tjejer!! När vi skulle åka hem startade inte Ida och Marcus bil..var inte mycket att göra än att ringa bärgning och ordna hyrbil..inte riktigt det man tänkt sig när man hämtat ut en ny bil två dagar tidgare...hoppas det löser sig för er nu!!

Så summan av kardemumman så kan man säga att detta var helgen med de oväntade händelserna..haha..menmen...så kan det bli ibland..allt har ju en förmåga att lösa sig ibland :)

Nu ska jag iväg och fira mor min som fyller år :) och stort grattis till alla er andra i min bekantskap som fyller idag...ni är ju några stycken..hehe..GRATTIS GRATTIS!!!

Puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela