Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Tiger Cave Temple

Publicerad 2011-03-18 14:29:29 i Resor,

Det är 1237 steg upp till Tigertemplet och vi tänkte att det ska minsann inte vara några problem. Trapporna var horribla!! Korta, långa, smala, höga you name it!! Alla möjliga olika och det kändes ganska tidigt på både pulsen och i benen. När vi kom upp till steg 646 gav vi upp. Vattnet började ta slut och varken orken eller viljan fanns kvar (nu ljuger jag, orken tappade vi säkert vid steg 232 eller nåt). Vi nöjde oss med det vi uppnått, tog ett par kort över vyerna och började sakta vandra neråt igen och tänkte att det här blir det lätta delen. Ju fler steg vi tog desto mer började vaderna och sedan även låren darra och skaka. Hur hade det gått om vi kommit hela vägen upp???

När vi kom ner såg vi en bit bort en kortare trapp upp till ett mindre tempel där man förmodligen kunde få en välsignelse och gå en stig och se hur munkarna bodde (detta vet vi för grannarna var där dagen innan och berättade det för oss). Vi gick inte dit. Vi var glada att våra ben bar oss till vår taxi som väntade snällt på oss. Vi förfriskade oss med vatten och glass innan vi åkte vidare.

Vi åkte till tre shoppingcentran och hittade en hel del trevliga saker. Hade säkert kunnat hitta mer om man tittat lite extra men vi (läs jag) är nöjda ändå!! :)

När vi väl började komma in i Ao Nang igen möttes vi av regnet, först lite sen rejält. Då vi inte ätit på hela dagen behövde vi röra oss ut igen. Vi tog ett paraply men insåg snabbt att vi borde tagit ett varsitt. I alla fall så lyckades jag gå in i ett stånd så det hällde ner vatten..rätt över Markus..han hängde inte riktigt med när jag backade undan fallet utan fortsatte framåt...(jag asgarvade..hihi).

Efter maten har vi bara segat här hemma och väntat ut regnet..får se om vi tar oss ut nå mer ikväll eller bara myser hemma. Har tagit fina bilder idag men det vill inte laddas upp nåt dessvärre. Hade väl tur igår eller nåt.

Hörde även att det snöar hemma...usch usch!! Det gillas inte!! Blir nog svårt att ställa om sig till snö igen när vi kommer hem med tanke på att det höll på att bli vår där ett tag och sen att här är det ju hög värme. Hoppas ni alla mår bra i alla fall!! Det gör vi! :)

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2011-03-18 17:28:21

Jag vill se bilder!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela