Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Finns bara ett ord just nu...

Publicerad 2011-07-19 21:08:00 i Resor,

SEMESTER!!

Därför finns det en anledning till varför jag icke uppdaterat här. Drar en snabb re-cap så ni är med på banan.

Rhodos var fantastiskt! Tack tjejer för en härlig resa..många skratt, skämt, sol, bad och drinkar, spel m.m. Resan innehöll precis det den skulle för att få en bra start på semestern!









Tanken var att vi skulle göra utflykt till en närliggande, bättre strand men kom oss aldrig för. Poolen och de ca 100 m vi fick gå för att komma till havet räckte gott och väl.

Hann inte mer än att komma hem, tvätta och packa väskan för att fortsätta semesterresan vidare och denna gång till Gotland! Även denna resa har varit kanon!! Umgänge på hög nivå!! Det gillas!

Vi bodde i Tofta, ca 20 min utanför Visby, alldeles lagom. Vi fick två, varma soliga dagar där vi stekte på Tofta Beach..very nice! Gjort ett par besök in till storstaden Visby och bara strosat runt. Var riktigt turistiga en dag och tog ett turisttåg runt omkring innanför muren och fick höra en hel del historik, mkt intressant! Fick bland annat veta att man ska inte hälla vatten utanför husknuten för då kan man reta de sma i underjordi..och det ville man inte..hehe..men det hade vi ju redan gjort när vi fick veta det och allt gick ju ändå bra :)

En kväll var Cirkus på besök på campingen och älskling gick med mig :) supermysigt, en dejt bara han och jag :) annars har vi bara umgåtts..vi, gänget och vinet..:P hade vinprovning en kväll med tema rosé..väldigt trevligt och i slutändan var vi rätt så överens om vilken som var vinnaren..:)





självklart så regnade det men vad gjorde det ;)





detta var skoj-GOKART!



Tack vänner!!  ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela